Kayınvalimlerdeyim saolsun çok ilgilendi benimle. Zeytin falan yedirdiler ama başım hala dönüyo.
hayırlısı Melekcimm .
İnsallah senin çabalarında güzel sonuçlar verir.
biraz uzanmalısın. Hemen normale dönmez canım.
Denedim onu bir ay önce canım azaltıyo.hatta okadar abarttımki beze döktüm batikon gibi oraya koydum çok yaktı çünkü ben kaşımaktan tahriş etmiştim.ama gerçekten azalttı.bebek pudrası aldım kullandım kuru tutsun kaşınmasn diye onla ancak kaşınmıyodu.Ama size bir öneride benden ev yoğurdu nun yeşil suyu oluyo ya onu sürün yogurt mayasındaki mantar vücuda faydalı mantar ve zararlı mantarları öldürüyo.Evet evet , eşin de çok önemli ,
muhakkak iç çaşmaşırınızı günlük değiştirin , hatta sen günde iki defa değiştir bu süreçte , bol bol su için..ve mumkunse eşin de ilaç kullansın..
bende hamileyken bir kaşıntı başladı 3 hafta öncesi , akıntım da bir tuhaftı , doktor bir krem verdi de rahatladım..mantar çok görülüyormuş o haftalarda bende hayatımda hiç olmamış şimdi olmuştum..kendimizi çok kollamamız gerekiyor ..
Sirkeli suyla taharetlenmek çok fayda edermiş , istersen bir dene canım..
Canim o zaman yukselricek seyler yersin zeytin tuzlu ayran falan kontrol altinda tutmaya calis.Bayıldıktan sonra ölçtük belliki daha düşüktü ki bayıldım. İçmek zorunda olmasam hemen bırakırdım. Mahvediyor beni yabenim normal tansiyonun 12 ye 7 aslında
Hepsini nasıl soksun vajinanın derinligi nekadarki zaten sadece yanlara hareket ettirip yumurtalıkları falan görüntülüyo okadar.gercekten mi o cubugun hepsini sokuyo mu onu merak ediyorum
Senin ovulasyon testin dijital degilmi.dijitalde sadece 2 gün gülen yüz çıkıyo anlıyosunki ogün çatlama günlerinbu da bugün kü ovu testim canim. ama ben hamile oldugumu hic düsünmüyorum artik öyle ise bu test neden böyle cikiyor ki adetimin 22. günü
Cnm sen 28 gün arayla adet oluyorum diyosun ee adete 14 gün kala yumurtlanır diyo uzmanlar.Bu hesaba göre adetin 13. Günü falan yumurtlaman gerekiyo.sen 22. Günündeyim diyosun.Ya senin adetin 1 hafta gecikecek yada sen hamilesin.Ben mesela 27. Gün adet oluyorum 12. Günde yumurtluyorum.bu da bugün kü ovu testim canim. ama ben hamile oldugumu hic düsünmüyorum artik öyle ise bu test neden böyle cikiyor ki adetimin 22. günü
Benim normal tansiyon oKızlarr progestan ilacından bayıldım ya ben ya. Tansiyonum 8 e 5 çıktı. Bu nasıl bi ilaç ya kullanan varmi hiç? İmdat yaa kurtarın beni bu ilaçtan
4 aralik canim simdi calismalar devam ediyor hayirlisi insallah esimde rejimdeydi zorla yediriyorum varya bugun 2 muz bitter cikolata limonlu soda kuru fasulye yani lifli etli yemekler elmali turta findikli hic bisey diyemedi yemek istemiyor he bide cevizli sucuk arti findikli cikolata yarinda devam ettirecegim ama bunlar hep elisa ve kaygilidan kaynaklandi onlar bunu yedi sunu yedi aklimasoktular :) hayirlisi benim yumurtlama zamanim geldi insallah catlar da tutar allahim duysun sesimizi insallah hamis oluruz uzun oldu ama icimi doktum vallahiİnsallah canm. Sende ne var ne yok nasılsn nasıl gdiyo çalışmalar ? bat ne zaman ?
4 aralik canim simdi calismalar devam ediyor hayirlisi insallah esimde rejimdeydi zorla yediriyorum varya bugun 2 muz bitter cikolata limonlu soda kuru fasulye yani lifli etli yemekler elmali turta findikli hic bisey diyemedi yemek istemiyor he bide cevizli sucuk arti findikli cikolata yarinda devam ettirecegim ama bunlar hep elisa ve kaygilidan kaynaklandi onlar bunu yedi sunu yedi aklimasoktular :) hayirlisi benim yumurtlama zamanim geldi insallah catlar da tutar allahim duysun sesimizi insallah hamis oluruz uzun oldu ama icimi doktum vallahi
Kizlarrr nasilsiniz yagmurlu bir aksamdan hepinize bol opucuk yolluyorum
Iyiyim canim sobanin dibine uzanmis bi yandan siteye bir yandan da tv ye bakiyorum bugun minnakim tepinip durdu pit pitlari artk cok gucluİyiyizzz sen nasılsın bakalm ?buralarda yağmurlu ve soğukk.
allah seni beni guldurdun oyle deme form biskuvi yiyor sabahlari aksam bitabak yemek 6 kil verdi sperm kalitedini arttirmak icin mejburdum :)ahahahaaaaa valla cidden güldüm kahkaha halindeeilahi Aysegül adam mide fesatı gecircek bu gidişlee
insallah emeklerine değer de tutar canım insallah hamile kalırsın sen hamile kalamasanda eşin bu gidişle bu yemeye dokuz doğurur ahahaaaaa cok güldüm gece geceee
Sağol cnm iyiyiz şükür Rabbime.Burdada kuru bir soğuk var.Hiç sevmem zaten kışı tamda yerine düştüm bu yılKizlarrr nasilsiniz yagmurlu bir aksamdan hepinize bol opucuk yolluyorum
Iyiyim canim sobanin dibine uzanmis bi yandan siteye bir yandan da tv ye bakiyorum bugun minnakim tepinip durdu pit pitlari artk cok guclu
allah seni beni guldurdun oyle deme form biskuvi yiyor sabahlari aksam bitabak yemek 6 kil verdi sperm kalitedini arttirmak icin mejburdum :)
Bende aksine kışı cok severimSağol cnm iyiyiz şükür Rabbime.Burdada kuru bir soğuk var.Hiç sevmem zaten kışı tamda yerine düştüm bu yıl
Rabbim bana nasip etti insaAllah hayirlisiyla sizlerede nasip etsin aminnnnnnnaaayy ne güzelll bnde hep bebişimin kıpırdamalarını hissetmeyi hayal ediyorum içimde bişey olacak bana varlığını hatırlatan mükemmel bir sevgi.. Ah ahh inşallah bizde bu duyguyu tadarızzşanslısın vesselam.
Bende aksine kışı cok severimkar yagsada yesem biraz Rabbim mutlulugunuzu artirsin
Rabbim bana nasip etti insaAllah hayirlisiyla sizlerede nasip etsin aminnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?