- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
insallah tadarsin canim sabahlari yatakta elini kasik tarafina karnina koyuyorsun yumurta gibi eline geliyor cok guzel bisey insallah sende ve tum isteyenler bu duyguyu tekrar tekrar yasaraaayy ne güzelll bnde hep bebişimin kıpırdamalarını hissetmeyi hayal ediyorum içimde bişey olacak bana varlığını hatırlatan mükemmel bir sevgi.. Ah ahh inşallah bizde bu duyguyu tadarızzşanslısın vesselam.
insallah tadarsin canim sabahlari yatakta elini kasik tarafina karnina koyuyorsun yumurta gibi eline geliyor cok guzel bisey insallah sende ve tum isteyenler bu duyguyu tekrar tekrar yasar
Canim Allahin izniyle 16 haftamizi doldurduk 17.haftamiza girdik ve oglusum geliyorr teyzesiiaminnnn aminnn canımkaç haftalık oldu ? cinsiyeti belli mi ?
Hg aramiza ne kadarlik evlisiniz canim:)slmlarrr çok güzel bir konu olmuşşş :) bende bebek düşünüyorum kısmetse folike başladım 1.5 ay daha kullanıcam sonrasında inş bebek düşünücem :)
Canim Allahin izniyle 16 haftamizi doldurduk 17.haftamiza girdik ve oglusum geliyorr teyzesii
hoşbuldum 2,5 sene oldu geç kaldım biraz ben sanırımHg aramiza ne kadarlik evlisiniz canim:)
Amiiiin E elif2112 Bugün benim yumurtlama günüm hem uzayan hem şeffar akıntı var sol kasıgımda sancı başladı hemde göğüslerimin yanlarında ağrı var ama ben bunu değerlendiremiycem çünkü sipermlerden önce vajinal içi krem dolcak bu ay umut yok yani benden.Ama eşimde ürolajiye gitcek doktor bakıyo.eger giderse gelecek aylarda turp gibi olcaz gelsinn tombiklerrrBende aksine kışı cok severimkar yagsada yesem biraz Rabbim mutlulugunuzu artirsin
Rabbim bana nasip etti insaAllah hayirlisiyla sizlerede nasip etsin aminnnnnnn
Aminn canim Allah razi olsun sendenöyle mi zaman ne çabuk ilerlemiş Allah ım saglıkla kucağına almayı nasip etsinisim düşündünüz mü ?
yok canim benim ovu testi cubuk seklinde aslinda ben en iyisi ondan alayim kendime yada tüm yapmaktan vazgececegimCnm sen 28 gün arayla adet oluyorum diyosun ee adete 14 gün kala yumurtlanır diyo uzmanlar.Bu hesaba göre adetin 13. Günü falan yumurtlaman gerekiyo.sen 22. Günündeyim diyosun.Ya senin adetin 1 hafta gecikecek yada sen hamilesin.Ben mesela 27. Gün adet oluyorum 12. Günde yumurtluyorum.
Aminn canim Allah razi olsun sendenailede ilk erkek torun olacak Rabbim nasip ederse ve kayinpederimin ismi olacak ama ikinci isimde dusunuyorum hala dusunuyoruz :) Ali isminin yanina ne yakisir kizlarr:)
InsaAllah hemencik enfeksiyondan kurtulursun ve tombigin gobusune konarr oyyy teyzesi yesin onuuuAmiiiin E elif2112 Bugün benim yumurtlama günüm hem uzayan hem şeffar akıntı var sol kasıgımda sancı başladı hemde göğüslerimin yanlarında ağrı var ama ben bunu değerlendiremiycem çünkü sipermlerden önce vajinal içi krem dolcak bu ay umut yok yani benden.Ama eşimde ürolajiye gitcek doktor bakıyo.eger giderse gelecek aylarda turp gibi olcaz gelsinn tombiklerrr
E elf21 hatırladınmı sana özel mesaj atmıştım seni merak ettim test yaptırdınmı diye.Sen daha ozamanlar hamile olup olmadgnı bilmiyodun ama bana hamilesin gibi gelmişti.Ve sonra sayfadan okudum elf21 hamile diye.Demem oki daha dün gibi ama zaman nekadar çabuk geçmiş.Allahım sağlıkla kucaına almayı nasibetsin inşaallah.Hg aramiza ne kadarlik evlisiniz canim:)
Canim daha cok dini bir isim istiyorum annem Muhammed Ali diyor ben eymen ali diyorum suan bu ikisi aklimda :)hmm Ali ismi güzel canım. Ali Kemal nasıl ? değişik mi arıyosun ? Ali Berk yada Ali Batu ? yada Ali Arda ??? aklıma hoş bunlar geldi.
Canim daha cok dini bir isim istiyorum annem Muhammed Ali diyor ben eymen ali diyorum suan bu ikisi aklimda :)
Cnm ben zaten evlenene kadar enfeksiyon yaşamadım evlendiğimden beri bu şikayetim başladı ve eşimden bulaştığna şüpeleniyorum çünkü tekrar eden enfeksiyon eşinden sana bulaştığnı gösteriyo dedi doktorda.ama eşim hiç kaşıntı falan yaşamıyo onu anlamadım bendeInsaAllah hemencik enfeksiyondan kurtulursun ve tombigin gobusune konarr oyyy teyzesi yesin onuuucanim enfeksiyon varken esinede fazla yaklasma istersen cunku onada gecebilir 1 haftacik uzak durun insaAllah Rabbim hayirlisiyla gondercek tombisini
Hatirladim canim o senmiydin baya gulmustummmE elf21 hatırladınmı sana özel mesaj atmıştım seni merak ettim test yaptırdınmı diye.Sen daha ozamanlar hamile olup olmadgnı bilmiyodun ama bana hamilesin gibi gelmişti.Ve sonra sayfadan okudum elf21 hamile diye.Demem oki daha dün gibi ama zaman nekadar çabuk geçmiş.Allahım sağlıkla kucaına almayı nasibetsin inşaallah.
Degisik bir isim hemde demi hanifecimHmm evet bunlarda güzel. Eymen Ali çok hoşuma gitti benim.
Degisik bir isim hemde demi hanifecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?