2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

insallah tadarsin canim sabahlari yatakta elini kasik tarafina karnina koyuyorsun yumurta gibi eline geliyor cok guzel bisey insallah sende ve tum isteyenler bu duyguyu tekrar tekrar yasar

Canim Allahin izniyle 16 haftamizi doldurduk 17.haftamiza girdik ve oglusum geliyorr teyzesii

öyle mi zaman ne çabuk ilerlemiş Allah ım saglıkla kucağına almayı nasip etsin isim düşündünüz mü ?

Bende aksine kışı cok severim kar yagsada yesem biraz Rabbim mutlulugunuzu artirsin

Rabbim bana nasip etti insaAllah hayirlisiyla sizlerede nasip etsin aminnnnnnn
Amiiiin E elif2112 Bugün benim yumurtlama günüm hem uzayan hem şeffar akıntı var sol kasıgımda sancı başladı hemde göğüslerimin yanlarında ağrı var ama ben bunu değerlendiremiycem çünkü sipermlerden önce vajinal içi krem dolcak bu ay umut yok yani benden.Ama eşimde ürolajiye gitcek doktor bakıyo.eger giderse gelecek aylarda turp gibi olcaz gelsinn tombiklerrr

öyle mi zaman ne çabuk ilerlemiş Allah ım saglıkla kucağına almayı nasip etsin isim düşündünüz mü ?
Aminn canim Allah razi olsun senden ailede ilk erkek torun olacak Rabbim nasip ederse ve kayinpederimin ismi olacak ama ikinci isimde dusunuyorum hala dusunuyoruz :) Ali isminin yanina ne yakisir kizlarr:)

yok canim benim ovu testi cubuk seklinde aslinda ben en iyisi ondan alayim kendime yada tüm yapmaktan vazgececegim

Aminn canim Allah razi olsun senden ailede ilk erkek torun olacak Rabbim nasip ederse ve kayinpederimin ismi olacak ama ikinci isimde dusunuyorum hala dusunuyoruz :) Ali isminin yanina ne yakisir kizlarr:)

hmm Ali ismi güzel canım. Ali Kemal nasıl ? değişik mi arıyosun ? Ali Berk yada Ali Batu ? yada Ali Arda ??? aklıma hoş bunlar geldi.

InsaAllah hemencik enfeksiyondan kurtulursun ve tombigin gobusune konarr oyyy teyzesi yesin onuuu canim enfeksiyon varken esinede fazla yaklasma istersen cunku onada gecebilir 1 haftacik uzak durun insaAllah Rabbim hayirlisiyla gondercek tombisini

Hg aramiza ne kadarlik evlisiniz canim:)
E elf21 hatırladınmı sana özel mesaj atmıştım seni merak ettim test yaptırdınmı diye.Sen daha ozamanlar hamile olup olmadgnı bilmiyodun ama bana hamilesin gibi gelmişti.Ve sonra sayfadan okudum elf21 hamile diye.Demem oki daha dün gibi ama zaman nekadar çabuk geçmiş.Allahım sağlıkla kucaına almayı nasibetsin inşaallah.

hmm Ali ismi güzel canım. Ali Kemal nasıl ? değişik mi arıyosun ? Ali Berk yada Ali Batu ? yada Ali Arda ??? aklıma hoş bunlar geldi.
Canim daha cok dini bir isim istiyorum annem Muhammed Ali diyor ben eymen ali diyorum suan bu ikisi aklimda :)

InsaAllah hemencik enfeksiyondan kurtulursun ve tombigin gobusune konarr oyyy teyzesi yesin onuuu canim enfeksiyon varken esinede fazla yaklasma istersen cunku onada gecebilir 1 haftacik uzak durun insaAllah Rabbim hayirlisiyla gondercek tombisini
Cnm ben zaten evlenene kadar enfeksiyon yaşamadım evlendiğimden beri bu şikayetim başladı ve eşimden bulaştığna şüpeleniyorum çünkü tekrar eden enfeksiyon eşinden sana bulaştığnı gösteriyo dedi doktorda.ama eşim hiç kaşıntı falan yaşamıyo onu anlamadım bende

Hatirladim canim o senmiydin baya gulmustummm icimden keske demistim aminn canim Allah razi olsun senden insaAllah su mubarek ayda rahmet bereket yagmurlariyla birlikte Rabbimin bereketiyle gobuslerinize tombik hayirli evlatlar konsunnn aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…