Onlarda kasinti cok cok nadir gorunur canim bencede ondan geciyordur sana doktorun onada ilac versin cnm :)Cnm ben zaten evlenene kadar enfeksiyon yaşamadım evlendiğimden beri bu şikayetim başladı ve eşimden bulaştığna şüpeleniyorum çünkü tekrar eden enfeksiyon eşinden sana bulaştığnı gösteriyo dedi doktorda.ama eşim hiç kaşıntı falan yaşamıyo onu anlamadım bende
Evet canım dün özel mesajları okurken gördüm.Benim hamileligimin ilk günlerindeki hallerimle senin anlattıkların aynı olunca hamile oldugun aklıma geldi ve senden cvp bekledim test yaptınmı diye sordum o yüzden.Amiin cnm Yüce Allahım hepimize nasibetsin inşaallahHatirladim canim o senmiydin baya gulmustummmicimden keske demistim aminn canim Allah razi olsun senden insaAllah su mubarek ayda rahmet bereket yagmurlariyla birlikte Rabbimin bereketiyle gobuslerinize tombik hayirli evlatlar konsunnn aminnn
Seninde olsun insaAllahhh:)Bende Bende istiyorum inşallahhh :)
ben mirac ali düşünüyorum Allah bana nasip ederse birgün tabi :)Canim daha cok dini bir isim istiyorum annem Muhammed Ali diyor ben eymen ali diyorum suan bu ikisi aklimda :)
Doktorum jinekolok ve eşime mutlaka ürolojiye gitsin dedi.Onlarda kasinti cok cok nadir gorunur canim bencede ondan geciyordur sana doktorun onada ilac versin cnm :)
İnşallah Canım :) Allah sanada bir avazda dogurmayı nasip etsins sag salim kucagına alırsın Rabbimin izniyle :)Seninde olsun insaAllahhh:)
Bak buda cok guzelmis bunuda seceneklerime koyuyorum hemen..InsaAllahh nasip eder canim benim:)ben mirac ali düşünüyorum Allah bana nasip ederse birgün tabi :)
Ayyy Allah senden razi olsun hepinizden canlarim benim ne kadar guzel dualar aldimmmİnşallah Canım :) Allah sanada bir avazda dogurmayı nasip etsins sag salim kucagına alırsın Rabbimin izniyle :)
Gidecekmi canim bencede bi an once gitsin iyice orasina burasina baktirsin hep bizmi baktircazDoktorum jinekolok ve eşime mutlaka ürolojiye gitsin dedi.
Her Zamann Dualar Olmasa Halimiz Ne olurdu kim bilirAyyy Allah senden razi olsun hepinizden canlarim benim ne kadar guzel dualar aldimmm
InsaAllah canim benim:)Her Zamann Dualar Olmasa Halimiz Ne olurdu kim bilirhele hele Safer ayı geliyor belalardan korunmak için bol bol dua lazım Bol bol tevbe lazım inşallah :)
Iyiyim canim sobanin dibine uzanmis bi yandan siteye bir yandan da tv ye bakiyorum bugun minnakim tepinip durdu pit pitlari artk cok guclu
Aynen valla bende öyle dedim hep ben gidiyorum heryerimi gördüler dedim.Normal diyo onlar doktor diyo.Doktorum mutlaka kocanda gitsin diyo dedim.Tamam giderim dedi şimdi doktor bakıyo kendine önümüzdeki hafta gider herhalde oda.Gidecekmi canim bencede bi an once gitsin iyice orasina burasina baktirsin hep bizmi baktircazayyy cok seviyorum ben sizleri yaaa
insallah gelismistir canim benimde agrim var bugun yarin hesaplamalara gore catlamasi gerekiyor hadi hayirlisiSLM KIZLAR bn yaklaşık 20 gün önce klomen kllandım ve dktorum yumurtalar oluşmuş fakat gelişme yok demişti ve şimdi sağ tarafımda bir ağrı var ve daha çok yürüdüğümde şiddetleniyor acaba yumurtalar gelişmiş olabilir mi ? bu tarz bir şey yaşayan varmı aranızda bu arada pcoluyum
Tutuyorum canım merak etme sürekli başının döndüğünü düśünsene ben öyleyim işte sinir bozucuCanim tansiyonunu yukselricek seyler yersin zeytin tuzlu ayran falan kontrol altinda tutmaya calis.
Cnm ben zaten evlenene kadar enfeksiyon yaşamadım evlendiğimden beri bu şikayetim başladı ve eşimden bulaştığna şüpeleniyorum çünkü tekrar eden enfeksiyon eşinden sana bulaştığnı gösteriyo dedi doktorda.ama eşim hiç kaşıntı falan yaşamıyo onu anlamadım bende
insallah gelismistir canim benimde agrim var bugun yarin hesaplamalara gore catlamasi gerekiyor hadi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?