2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Onlarda kasinti cok cok nadir gorunur canim bencede ondan geciyordur sana doktorun onada ilac versin cnm :)

Hatirladim canim o senmiydin baya gulmustummm icimden keske demistim aminn canim Allah razi olsun senden insaAllah su mubarek ayda rahmet bereket yagmurlariyla birlikte Rabbimin bereketiyle gobuslerinize tombik hayirli evlatlar konsunnn aminnn
Evet canım dün özel mesajları okurken gördüm.Benim hamileligimin ilk günlerindeki hallerimle senin anlattıkların aynı olunca hamile oldugun aklıma geldi ve senden cvp bekledim test yaptınmı diye sordum o yüzden.Amiin cnm Yüce Allahım hepimize nasibetsin inşaallah

Ayyy Allah senden razi olsun hepinizden canlarim benim ne kadar guzel dualar aldimmm
Her Zamann Dualar Olmasa Halimiz Ne olurdu kim bilir hele hele Safer ayı geliyor belalardan korunmak için bol bol dua lazım Bol bol tevbe lazım inşallah :)

SLM KIZLAR bn yaklaşık 20 gün önce klomen kllandım ve dktorum yumurtalar oluşmuş fakat gelişme yok demişti ve şimdi sağ tarafımda bir ağrı var ve daha çok yürüdüğümde şiddetleniyor acaba yumurtalar gelişmiş olabilir mi ? bu tarz bir şey yaşayan varmı aranızda bu arada pcoluyum

Iyiyim canim sobanin dibine uzanmis bi yandan siteye bir yandan da tv ye bakiyorum bugun minnakim tepinip durdu pit pitlari artk cok guclu

ay masallah canim ya :))) ne zamandir hissediyorsun bebisin hareketlerini? kacinci haftadaydin?

Gidecekmi canim bencede bi an once gitsin iyice orasina burasina baktirsin hep bizmi baktircaz ayyy cok seviyorum ben sizleri yaaa
Aynen valla bende öyle dedim hep ben gidiyorum heryerimi gördüler dedim.Normal diyo onlar doktor diyo.Doktorum mutlaka kocanda gitsin diyo dedim.Tamam giderim dedi şimdi doktor bakıyo kendine önümüzdeki hafta gider herhalde oda.

insallah gelismistir canim benimde agrim var bugun yarin hesaplamalara gore catlamasi gerekiyor hadi hayirlisi

canim esine bu gibi enfeksiyon durumlarinda eslerin ikisi de tedavi oluyormus, diyebilirsin. doktorundan esin icin ilac ismi iste, bunu yazdirman lazimmis de. ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…