15.haftada 2 3 gunde bir kalp atar gibi oluyordu simdi gunde 4 5 defa o atislardan daha sertini hissediyorum 16 miz bitti 17.haftaya girdik Allahin izniyle:)ay masallah canim ya :))) ne zamandir hissediyorsun bebisin hareketlerini? kacinci haftadaydin?
Benim normal tansiyon oama o ilacin yan etkileri baya varmis insaAllah bebisin hemen gelirde bir daha ilaca gerek kalmaz
6 sinda olmustum bugun 15 yada 16. gunum cok heycanliyim biran evvel catlayip catlayip bulussa spermciklerleinş cnm bnm adetinin kaçıncı günü cnm ?
6 sinda olmustum bugun 15 yada 16. gunum cok heycanliyim biran evvel catlayip catlayip bulussa spermciklerle
15.haftada 2 3 gunde bir kalp atar gibi oluyordu simdi gunde 4 5 defa o atislardan daha sertini hissediyorum 16 miz bitti 17.haftaya girdik Allahin izniyle:)
Canim bende seninle ayni durumdaydim insan disimi siktim her ihtimale karsi ilk hamileligimde keciboynuzu icirip hamis olmustyum ama kaybettim dustu en son gecen hafta ben dr gidip duruyorum sen neden gitmiyosun sorun olarak gormeyelim rutin kontrol dedim ben anne olmak istioyorum felan die azcik acitasyon yaptim sonra tamam deyince hemn ertesi gune randevusunu aldim birlikte gittik ve solda varikosel oldugunu ogrendik sperm degerleri cok kotu diil ama hamilelik zorlasir deyince mahcup oldu suan onunda tedavisi basladik sukur vitamin ve keciboynuzunu iciriyorum sabah aksamya olacağını bilsem belki beklemek daha mantıklı olur....ben gittim doktora problem yok rahim temiz yumurtalıklar güzel dedi....ama eşimi getiremedim gitmiyo yok izin alamam yok bilmem ne belkide boşa kurek çekiyoruz .....sinirleniyorum bazan şeytan diyo ağzına geleni de sonra tutuyorum kendimi bişi desem üstüne düşsem çocuğumuz olsa ufak bi şikayetimde sen istedin demez ama ya derse diye tutuyorum kendimi ısrarcı olmak istemiyorum.....allah hakkımıza en hayırlı olduğu zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
insallah biran evvel olurda bu durumu atlatirsiniz rabbim aratmasin tum isteyenlere versinCanim bende seninle ayni durumdaydim insan disimi siktim her ihtimale karsi ilk hamileligimde keciboynuzu icirip hamis olmustyum ama kaybettim dustu en son gecen hafta ben dr gidip duruyorum sen neden gitmiyosun sorun olarak gormeyelim rutin kontrol dedim ben anne olmak istioyorum felan die azcik acitasyon yaptim sonra tamam deyince hemn ertesi gune randevusunu aldim birlikte gittik ve solda varikosel oldugunu ogrendik sperm degerleri cok kotu diil ama hamilelik zorlasir deyince mahcup oldu suan onunda tedavisi basladik sukur vitamin ve keciboynuzunu iciriyorum sabah aksam
Aminn canim aminnmasallah canim ya. ben de gecen sabah hafif karnimin ustune dogru yapmistim, bi hareketlilik hissettim sanki ama anlamadin bebek miydi. merakla bekliyorum ben de :)
Allah kimseyi bundan mahrum birakmasin insallah.
Cnm burası Türkiye gibi değil her doktor her ilacı yazamıyo galiba çünkü aile doktorumuz her şikayet için ayrı ayrı uzmanlara sevk yazıyo.Ben jinekologa gittim jinekolak eşiminde ürolojiye gitmesini söyledi gelince eşime söyledim tamam giderim dedi sorun etmedi.Önümüzdeki hafta içi gider herhalde.Bayram öncesi rahatsızlık yaşadı doktor için çok izzin ve rapor kullandı üstüne bide yılık iznini kullandı bayrama.oyüzden belki biraz izin alması zor olabilir yoksa kendi sıkıntı yapmıyocanim esine bu gibi enfeksiyon durumlarinda eslerin ikisi de tedavi oluyormus, diyebilirsin. doktorundan esin icin ilac ismi iste, bunu yazdirman lazimmis de. ne dersin?
amin canim insallah en kisa zamanda hepimiz hamis oluruz annelik duygusunu yasariz evet esleri ikna etmekte cok zor bir surec belki kaybim olmasaydi bole ikna edemezdim ama biz sorunumuz olmadigi halde nasil gidiyosak hep sorunu kendimizde ariyosak onlarda ellerini tasin altina koymali o bebis ikimizin diyosak iki kisilik mucadele gerekli bu sekilde mantikli konusursak butun esler ikna olacak insallahhhhinsallah biran evvel olurda bu durumu atlatirsiniz rabbim aratmasin tum isteyenlere versin
canm bende aynı şikayetle gittim ama kist çıktı inşallah öyle bişey değildir yine de ihmal etme git baktır öğren..SLM KIZLAR bn yaklaşık 20 gün önce klomen kllandım ve dktorum yumurtalar oluşmuş fakat gelişme yok demişti ve şimdi sağ tarafımda bir ağrı var ve daha çok yürüdüğümde şiddetleniyor acaba yumurtalar gelişmiş olabilir mi ? bu tarz bir şey yaşayan varmı aranızda bu arada pcoluyum
Tadı da iyi gibiydi ama sen nasıl yapıyorsun tatlım benim :)Aa bak ne güzel olmuş canım ilk seferde iyi tutturmuşsun . Ben baya uğramıştim tutturana kadar
Ekmek elifim yaa keşke birlikte yiyebilsek yarasa bebişeKiz bu nee hemen bir dilim yolla
Benim ki nin de görüntüsü böyle oluyor aynı. Alta olcusunu göre şu koyuyorum içine bir tatlı kaşığı kadar zeytinyağı koyuyorum süt tuz koyuyorum ununu daha sonra koyuyorum en üste de mayayı koyuyorum maya su ve Tuzla karışmayacak.Tadı da iyi gibiydi ama sen nasıl yapıyorsun tatlım benim :)
agzina saglik supersin guzel haberlerini bekliyoruz insallahamin canim insallah en kisa zamanda hepimiz hamis oluruz annelik duygusunu yasariz evet esleri ikna etmekte cok zor bir surec belki kaybim olmasaydi bole ikna edemezdim ama biz sorunumuz olmadigi halde nasil gidiyosak hep sorunu kendimizde ariyosak onlarda ellerini tasin altina koymali o bebis ikimizin diyosak iki kisilik mucadele gerekli bu sekilde mantikli konusursak butun esler ikna olacak insallahhhh
Ben bir keresinde içine ceviz koymustum bip sesi nden sonra tabi o da iyi olmuştu ceviz rengini biraz degistirmisti ama tadı guzeldiTadı da iyi gibiydi ama sen nasıl yapıyorsun tatlım benim :)
Insallah bitanem insallah ben araliga kaldim suan kirmizi kart yemeyi bekliyorum :)agzina saglik supersin guzel haberlerini bekliyoruz insallah
tamam kuzum haber bekliyorum umarım güzel haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?