2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ay masallah canim ya :))) ne zamandir hissediyorsun bebisin hareketlerini? kacinci haftadaydin?
15.haftada 2 3 gunde bir kalp atar gibi oluyordu simdi gunde 4 5 defa o atislardan daha sertini hissediyorum 16 miz bitti 17.haftaya girdik Allahin izniyle:)

15.haftada 2 3 gunde bir kalp atar gibi oluyordu simdi gunde 4 5 defa o atislardan daha sertini hissediyorum 16 miz bitti 17.haftaya girdik Allahin izniyle:)

masallah canim ya. ben de gecen sabah hafif karnimin ustune dogru yapmistim, bi hareketlilik hissettim sanki ama anlamadin bebek miydi. merakla bekliyorum ben de :)

Allah kimseyi bundan mahrum birakmasin insallah.

Canim bende seninle ayni durumdaydim insan disimi siktim her ihtimale karsi ilk hamileligimde keciboynuzu icirip hamis olmustyum ama kaybettim dustu en son gecen hafta ben dr gidip duruyorum sen neden gitmiyosun sorun olarak gormeyelim rutin kontrol dedim ben anne olmak istioyorum felan die azcik acitasyon yaptim sonra tamam deyince hemn ertesi gune randevusunu aldim birlikte gittik ve solda varikosel oldugunu ogrendik sperm degerleri cok kotu diil ama hamilelik zorlasir deyince mahcup oldu suan onunda tedavisi basladik sukur vitamin ve keciboynuzunu iciriyorum sabah aksam

insallah biran evvel olurda bu durumu atlatirsiniz rabbim aratmasin tum isteyenlere versin

masallah canim ya. ben de gecen sabah hafif karnimin ustune dogru yapmistim, bi hareketlilik hissettim sanki ama anlamadin bebek miydi. merakla bekliyorum ben de :)

Allah kimseyi bundan mahrum birakmasin insallah.
Aminn canim aminn

canim esine bu gibi enfeksiyon durumlarinda eslerin ikisi de tedavi oluyormus, diyebilirsin. doktorundan esin icin ilac ismi iste, bunu yazdirman lazimmis de. ne dersin?
Cnm burası Türkiye gibi değil her doktor her ilacı yazamıyo galiba çünkü aile doktorumuz her şikayet için ayrı ayrı uzmanlara sevk yazıyo.Ben jinekologa gittim jinekolak eşiminde ürolojiye gitmesini söyledi gelince eşime söyledim tamam giderim dedi sorun etmedi.Önümüzdeki hafta içi gider herhalde.Bayram öncesi rahatsızlık yaşadı doktor için çok izzin ve rapor kullandı üstüne bide yılık iznini kullandı bayrama.oyüzden belki biraz izin alması zor olabilir yoksa kendi sıkıntı yapmıyo

insallah biran evvel olurda bu durumu atlatirsiniz rabbim aratmasin tum isteyenlere versin
amin canim insallah en kisa zamanda hepimiz hamis oluruz annelik duygusunu yasariz evet esleri ikna etmekte cok zor bir surec belki kaybim olmasaydi bole ikna edemezdim ama biz sorunumuz olmadigi halde nasil gidiyosak hep sorunu kendimizde ariyosak onlarda ellerini tasin altina koymali o bebis ikimizin diyosak iki kisilik mucadele gerekli bu sekilde mantikli konusursak butun esler ikna olacak insallahhhh

canm bende aynı şikayetle gittim ama kist çıktı inşallah öyle bişey değildir yine de ihmal etme git baktır öğren..

Tadı da iyi gibiydi ama sen nasıl yapıyorsun tatlım benim :)
Benim ki nin de görüntüsü böyle oluyor aynı. Alta olcusunu göre şu koyuyorum içine bir tatlı kaşığı kadar zeytinyağı koyuyorum süt tuz koyuyorum ununu daha sonra koyuyorum en üste de mayayı koyuyorum maya su ve Tuzla karışmayacak.

agzina saglik supersin guzel haberlerini bekliyoruz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…