iki tane koyduracaksınız dimi kuzum...ayrıca merak ettim cinsiyet seçebiliyor musunuz bi kız bi erkek çok güzel olurduEvet cnm dr 9 çocuğumuz var dedi zaten eşimle güldük durduk 9 çocuğumz var diye bide bn cok merakliym meraktan 9 doğurucm ;-)
hayrola ne kandırması merak ettim
cok guzel canim ya, ben baska biriyle karistirdim galiba kusura bakma. insallah bir sikinti yoktur da bebisiniz fazla bekletmez sizi:)Cnm burası Türkiye gibi değil her doktor her ilacı yazamıyo galiba çünkü aile doktorumuz her şikayet için ayrı ayrı uzmanlara sevk yazıyo.Ben jinekologa gittim jinekolak eşiminde ürolojiye gitmesini söyledi gelince eşime söyledim tamam giderim dedi sorun etmedi.Önümüzdeki hafta içi gider herhalde.Bayram öncesi rahatsızlık yaşadı doktor için çok izzin ve rapor kullandı üstüne bide yılık iznini kullandı bayrama.oyüzden belki biraz izin alması zor olabilir yoksa kendi sıkıntı yapmıyo
İyi olurdu ama cinsiyet seçmek Türkiyede yasak diye duymuştum.bizim gelinin arkadaşı kıprısta tüp bebek yaptırmış orda cinsiyet seçebiliyorlarmış.onların kızı varmış oğlan koydurtmuşlardıiki tane koyduracaksınız dimi kuzum...ayrıca merak ettim cinsiyet seçebiliyor musunuz bi kız bi erkek çok güzel olurdu
kuzum anlamadım eşin niye sperm testi yaptırsın ki hamile kalabiliyorsun...Amin cnm benim esimde oyle sperm testine sicak bakmiyordu simdi olur dedi benden daha istekli artik sanirim dusukten sonra boyle oldu
Belki siperm testi aklında kalmıştır canım çünkü onun konusunu açtırmıyo bile.:)))cok guzel canim ya, ben baska biriyle karistirdim galiba kusura bakma. insallah bir sikinti yoktur da bebisiniz fazla bekletmez sizi:)
insallah yemezsin karti hayirlisi rabbim bize hayirli kilsin minnaklarimiziInsallah bitanem insallah ben araliga kaldim suan kirmizi kart yemeyi bekliyorum :)
Yok kuzum yiycem carsamba gunu kan tahlili yaptirmistim 5.3 cikmistyi bugun 1.1 cikti deger dustu dr kimyasal gebelikte olabilir igne etkiside olabilir dedi adetimde 3 gun gecikti bekliyorum yarin oburgun patlariminsallah yemezsin karti hayirlisi rabbim bize hayirli kilsin minnaklarimizi
İsmine yakışır bi evladın olsun elifim Ali çok çok çok güzel bi isim yanına istediğin ismi koy kuzumAminn canim Allah razi olsun sendenailede ilk erkek torun olacak Rabbim nasip ederse ve kayinpederimin ismi olacak ama ikinci isimde dusunuyorum hala dusunuyoruz :) Ali isminin yanina ne yakisir kizlarr:)
doğru gerçi burası Türkiye ve ne yazık ki örümcek beyinler soyum sürsün diye erkek çocuk delisi...Böylelerine inat bi dolu kızın olacakİyi olurdu ama cinsiyet seçmek Türkiyede yasak diye duymuştum.bizim gelinin arkadaşı kıprısta tüp bebek yaptırmış orda cinsiyet seçebiliyorlarmış.onların kızı varmış oğlan koydurtmuşlardı
yerleşme olma ihtimali var kuzum ama sakın yükseltme kendini hatta hamile kalmayacağını düşün varsa sürpriz olsunİyi geceler kızlar. 37günde adet görüyorum. Pazartesi yani 23. gün ilişki oldu. Bugün 28. Gün ve çamaşırımda leke gördüm çok açık pembe yapışkan bişey. Adet mi olucam yoksa farklı bişeymi aklım karıştı?
yeni yil mujdesi olcak ozaman insallahYok kuzum yiycem carsamba gunu kan tahlili yaptirmistim 5.3 cikmistyi bugun 1.1 cikti deger dustu dr kimyasal gebelikte olabilir igne etkiside olabilir dedi adetimde 3 gun gecikti bekliyorum yarin oburgun patlarim
Canım benım kayınbabamın ısmıde Ali erkek olursa dıe ısımler dusunmustuk ama nasıp kız olduAminn canim aminn
Ateşim düştü ff çizgi çekmedi daha diye ben yumurtlamaya yorayım dedim ama hiçbi zaman yumurtlamada kanama yaşamadım ki. Hayırlısı olsun bu ay düzenim karıştı zaten söktürücü kullanmıştımyerleşme olma ihtimali var kuzum ama sakın yükseltme kendini hatta hamile kalmayacağını düşün varsa sürpriz olsun
inşallah bitanem sanada olur inşallahhhyeni yil mujdesi olcak ozaman insallah
canim rabbim nasip ederde hamis olursam bide erkek olursa adini esim hazirladi babasinin adi ali istedigi isimde MUGAMMET ALI kismet iki kizim var olurda hamis olursam kiz erkek farketmez hayirlisiyla gelsinCanım benım kayınbabamın ısmıde Ali erkek olursa dıe ısımler dusunmustuk ama nasıp kız olduDüşündüklerimizden birkaçını yazayım fikir olur
Ali Kayra
Muhammet Ali
Yusuf Ali
Ali Emir
Ali Yağız
Ali Emre
Ali Enes
galiba canim, ordan aklimda kaldi galiba:)Belki siperm testi aklında kalmıştır canım çünkü onun konusunu açtırmıyo bile.:)))
Canım yaa sen hissediyomusun bebişiniCanim Allahin izniyle 16 haftamizi doldurduk 17.haftamiza girdik ve oglusum geliyorr teyzesii
Insallah canım bırde hayırlısıyla Muhammet Ali nasip etsin Rabbım sana ve ısteyen herkesecanim rabbim nasip ederde hamis olursam bide erkek olursa adini esim hazirladi babasinin adi ali istedigi isimde MUGAMMET ALI kismet iki kizim var olurda hamis olursam kiz erkek farketmez hayirlisiyla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?