2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Evet cnm dr 9 çocuğumuz var dedi zaten eşimle güldük durduk 9 çocuğumz var diye bide bn cok merakliym meraktan 9 doğurucm ;-)
iki tane koyduracaksınız dimi kuzum...ayrıca merak ettim cinsiyet seçebiliyor musunuz bi kız bi erkek çok güzel olurdu

hayrola ne kandırması merak ettim

cok guzel canim ya, ben baska biriyle karistirdim galiba kusura bakma. insallah bir sikinti yoktur da bebisiniz fazla bekletmez sizi:)

iki tane koyduracaksınız dimi kuzum...ayrıca merak ettim cinsiyet seçebiliyor musunuz bi kız bi erkek çok güzel olurdu
İyi olurdu ama cinsiyet seçmek Türkiyede yasak diye duymuştum.bizim gelinin arkadaşı kıprısta tüp bebek yaptırmış orda cinsiyet seçebiliyorlarmış.onların kızı varmış oğlan koydurtmuşlardı

Amin cnm benim esimde oyle sperm testine sicak bakmiyordu simdi olur dedi benden daha istekli artik sanirim dusukten sonra boyle oldu
kuzum anlamadım eşin niye sperm testi yaptırsın ki hamile kalabiliyorsun...

cok guzel canim ya, ben baska biriyle karistirdim galiba kusura bakma. insallah bir sikinti yoktur da bebisiniz fazla bekletmez sizi:)
Belki siperm testi aklında kalmıştır canım çünkü onun konusunu açtırmıyo bile.:)))

insallah yemezsin karti hayirlisi rabbim bize hayirli kilsin minnaklarimizi
Yok kuzum yiycem carsamba gunu kan tahlili yaptirmistim 5.3 cikmistyi bugun 1.1 cikti deger dustu dr kimyasal gebelikte olabilir igne etkiside olabilir dedi adetimde 3 gun gecikti bekliyorum yarin oburgun patlarim

Aminn canim Allah razi olsun senden ailede ilk erkek torun olacak Rabbim nasip ederse ve kayinpederimin ismi olacak ama ikinci isimde dusunuyorum hala dusunuyoruz :) Ali isminin yanina ne yakisir kizlarr:)
İsmine yakışır bi evladın olsun elifim Ali çok çok çok güzel bi isim yanına istediğin ismi koy kuzum

İyi geceler kızlar. 37günde adet görüyorum. Pazartesi yani 23. gün ilişki oldu. Bugün 28. Gün ve çamaşırımda leke gördüm çok açık pembe yapışkan bişey. Adet mi olucam yoksa farklı bişeymi aklım karıştı?

doğru gerçi burası Türkiye ve ne yazık ki örümcek beyinler soyum sürsün diye erkek çocuk delisi...Böylelerine inat bi dolu kızın olacak

yerleşme olma ihtimali var kuzum ama sakın yükseltme kendini hatta hamile kalmayacağını düşün varsa sürpriz olsun

Yok kuzum yiycem carsamba gunu kan tahlili yaptirmistim 5.3 cikmistyi bugun 1.1 cikti deger dustu dr kimyasal gebelikte olabilir igne etkiside olabilir dedi adetimde 3 gun gecikti bekliyorum yarin oburgun patlarim
yeni yil mujdesi olcak ozaman insallah

yerleşme olma ihtimali var kuzum ama sakın yükseltme kendini hatta hamile kalmayacağını düşün varsa sürpriz olsun
Ateşim düştü ff çizgi çekmedi daha diye ben yumurtlamaya yorayım dedim ama hiçbi zaman yumurtlamada kanama yaşamadım ki. Hayırlısı olsun bu ay düzenim karıştı zaten söktürücü kullanmıştım

canim rabbim nasip ederde hamis olursam bide erkek olursa adini esim hazirladi babasinin adi ali istedigi isimde MUGAMMET ALI kismet iki kizim var olurda hamis olursam kiz erkek farketmez hayirlisiyla gelsin

canim rabbim nasip ederde hamis olursam bide erkek olursa adini esim hazirladi babasinin adi ali istedigi isimde MUGAMMET ALI kismet iki kizim var olurda hamis olursam kiz erkek farketmez hayirlisiyla gelsin
Insallah canım bırde hayırlısıyla Muhammet Ali nasip etsin Rabbım sana ve ısteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…