Yok cnm onun için degil adam çok çocuk istemiyomuş kızımız var oğlumuzda olsun yeter demiş şansa bırakmayalım diye düşünüp erkek koydurtmuş.cinsiyet ayrımı yapan biri olduğu için değil yani.Oğlu olsaymış kız koydurcakmış.Amaaaan ister kız olsun ister oğlan hayırlısıyla gelsin sağlıkla gelsindoğru gerçi burası Türkiye ve ne yazık ki örümcek beyinler soyum sürsün diye erkek çocuk delisi...Böylelerine inat bi dolu kızın olacak
Allah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir evlat nasip etsin canım...yok ya benim ki hiç ustune alınmıyor..diyor ki sen kafana çok takıyorsun ondan olmuyor...psikolojik....e mübarek adamCanim bende seninle ayni durumdaydim insan disimi siktim her ihtimale karsi ilk hamileligimde keciboynuzu icirip hamis olmustyum ama kaybettim dustu en son gecen hafta ben dr gidip duruyorum sen neden gitmiyosun sorun olarak gormeyelim rutin kontrol dedim ben anne olmak istioyorum felan die azcik acitasyon yaptim sonra tamam deyince hemn ertesi gune randevusunu aldim birlikte gittik ve solda varikosel oldugunu ogrendik sperm degerleri cok kotu diil ama hamilelik zorlasir deyince mahcup oldu suan onunda tedavisi basladik sukur vitamin ve keciboynuzunu iciriyorum sabah aksam
Allah razi olsun benim guzel kalpli ve guzel yuzlu mogisimİsmine yakışır bi evladın olsun elifim Ali çok çok çok güzel bi isim yanına istediğin ismi koy kuzum
Bir suru secenegim oldu oleyyy ..Rabbim yavrunu kucagina hayirlisiyla almani nasip etsin tatlim benim yerim ben senin o prensesiniCanım benım kayınbabamın ısmıde Ali erkek olursa dıe ısımler dusunmustuk ama nasıp kız olduDüşündüklerimizden birkaçını yazayım fikir olur
Ali Kayra
Muhammet Ali
Yusuf Ali
Ali Emir
Ali Yağız
Ali Emre
Ali Enes
Canim 15.haftadan beri arada bir pit pit lar oluyordu bugun bildigin 3 4 defa durttu beniCanım yaa sen hissediyomusun bebişiniBen hala hissedemedimde oyüzden sordum
Canim yukselince cizgiyi cekecektir bence degerlwndirin bugunleriBu da ateş tablom
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/5247a1
Çok yorgun uyuyakaldı. :) bu arada bugün leke geldi 37 günde olurum bugün 28. Gün. En son pazartesi yani 23. Gün ilişki olmuştu bu leke niye olmuş olabilir? Açık pembe yapışkan bişeyCanim yukselince cizgiyi cekecektir bence degerlwndirin bugunleri
Eymen ali çok hoş bi isimBir suru secenegim oldu oleyyy ..Rabbim yavrunu kucagina hayirlisiyla almani nasip etsin tatlim benim yerim ben senin o prensesini
Canim yerlesme lekesi olabilir dikkat et kendine ama sen yinede gunleri degerlendr kaldr hemen herif kalk isimiz var deÇok yorgun uyuyakaldı. :) bu arada bugün leke geldi 37 günde olurum bugün 28. Gün. En son pazartesi yani 23. Gün ilişki olmuştu bu leke niye olmuş olabilir? Açık pembe yapışkan bişey
Ah canim haberim yoktu... üzüldüm kuzum ciddi bir şey değildir inşaAllah...iyi değilim eşimle küsüm.. hayırdır ne kursu
Elifimm Ali çok tatli bir isim...bizim de seçeneklerimiz arasında...illa iki isim diyorsan ali eymen hoşuma gitti... Rabbim sağlıkla kucagina almayı Nasip etsiin...Canim yerlesme lekesi olabilir dikkat et kendine ama sen yinede gunleri degerlendr kaldr hemen herif kalk isimiz var de
Canim yerleşme olabilir.. ama yum.günlerindeysen muhakkak degerlendirin bu gunleri...:) güzel haberler vermek nasip olsun insaAllaah...Eymen
Eymen ali çok hoş bi isim
Esmam siz boyle tatli dedikce isme iyice alistim evet aklimda eymen ali var bizimkiler Muhammed ali de olabilir diyor bakalim Rabbim nasip ederse koyariz isminiElifimm Ali çok tatli bir isim...bizim de seçeneklerimiz arasında...illa iki isim diyorsan ali eymen hoşuma gitti... Rabbim sağlıkla kucagina almayı Nasip etsiin...
Canim ozel degilse noldu da bu kdr sinirlendin kocanaİyi geceler kızlar. Bugünlerde pek aktif değilim eşimle sorunlarım var ve şu an çok kötüyüm yarın dr randevum var ne yapacağımı bilmiyorum şeytan diyor dr gitme git eczaneden dg hapı al
Hayat ta her sey mi yalan olur yaa...
Yalan söylüyor... Ve eve daha yeni geldi üstelik bu ilk yalanı değil .. aklıma şaşıyorum ne var evleniyorsun ki çalış hayatını yaşa n iye birine bağlanıyorsun ki.Canim ozel degilse noldu da bu kdr sinirlendin kocana
Canim esinle otur ve iyice konus evlilik yalan uzerine surdurulmez neden boyle yaptigini sor bir nedeni olmali bana capkin biri gibi geldi esin..Allah yardimcin olsun canim benim dua edicem sana Rabbim esine dogru yolu gostersin insaAllahh..uzme kendinj canim benim kiyamam sanaBana ufuk abimle düğüne gideceğiz dedi babasına arkadaşlarla gittim demiş kayın peder dedi bana. Ve abi gelene kadar arabada bekleyeceğim dedi ve içimde bi şey dürttü gittim bende peşinden arabayı aldığı gibi ters yönde gitmez mi şarteller attı benimya. Üstelik telefonuna şifre koymuş yok vnm yok olmaz bu adamdan ne koca ne baba olur. Üstelik daha evliliğimde 15 günde neler yaşattı yeminler etti sözler verdi ama görüyorum ki hata yapmışım tekrar güvenmekle. ..
Bana ufuk abimle düğüne gideceğiz dedi babasına arkadaşlarla gittim demiş kayın peder dedi bana. Ve abi gelene kadar arabada bekleyeceğim dedi ve içimde bi şey dürttü gittim bende peşinden arabayı aldığı gibi ters yönde gitmez mi şarteller attı benimya. Üstelik telefonuna şifre koymuş yok vnm yok olmaz bu adamdan ne koca ne baba olur. Üstelik daha evliliğimde 15 günde neler yaşattı yeminler etti sözler verdi ama görüyorum ki hata yapmışım tekrar güvenmekle. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?