2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

doğru gerçi burası Türkiye ve ne yazık ki örümcek beyinler soyum sürsün diye erkek çocuk delisi...Böylelerine inat bi dolu kızın olacak
Yok cnm onun için degil adam çok çocuk istemiyomuş kızımız var oğlumuzda olsun yeter demiş şansa bırakmayalım diye düşünüp erkek koydurtmuş.cinsiyet ayrımı yapan biri olduğu için değil yani.Oğlu olsaymış kız koydurcakmış.Amaaaan ister kız olsun ister oğlan hayırlısıyla gelsin sağlıkla gelsin

Allah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir evlat nasip etsin canım...yok ya benim ki hiç ustune alınmıyor..diyor ki sen kafana çok takıyorsun ondan olmuyor...psikolojik....e mübarek adam

Bir suru secenegim oldu oleyyy ..Rabbim yavrunu kucagina hayirlisiyla almani nasip etsin tatlim benim yerim ben senin o prensesini

Canim yukselince cizgiyi cekecektir bence degerlwndirin bugunleri
Çok yorgun uyuyakaldı. :) bu arada bugün leke geldi 37 günde olurum bugün 28. Gün. En son pazartesi yani 23. Gün ilişki olmuştu bu leke niye olmuş olabilir? Açık pembe yapışkan bişey

Çok yorgun uyuyakaldı. :) bu arada bugün leke geldi 37 günde olurum bugün 28. Gün. En son pazartesi yani 23. Gün ilişki olmuştu bu leke niye olmuş olabilir? Açık pembe yapışkan bişey
Canim yerlesme lekesi olabilir dikkat et kendine ama sen yinede gunleri degerlendr kaldr hemen herif kalk isimiz var de

Canim yerlesme lekesi olabilir dikkat et kendine ama sen yinede gunleri degerlendr kaldr hemen herif kalk isimiz var de
Elifimm Ali çok tatli bir isim...bizim de seçeneklerimiz arasında...illa iki isim diyorsan ali eymen hoşuma gitti... Rabbim sağlıkla kucagina almayı Nasip etsiin...

İyi geceler kızlar. Bugünlerde pek aktif değilim eşimle sorunlarım var ve şu an çok kötüyüm yarın dr randevum var ne yapacağımı bilmiyorum şeytan diyor dr gitme git eczaneden dg hapı al
Hayat ta her sey mi yalan olur yaa...

Elifimm Ali çok tatli bir isim...bizim de seçeneklerimiz arasında...illa iki isim diyorsan ali eymen hoşuma gitti... Rabbim sağlıkla kucagina almayı Nasip etsiin...
Esmam siz boyle tatli dedikce isme iyice alistim evet aklimda eymen ali var bizimkiler Muhammed ali de olabilir diyor bakalim Rabbim nasip ederse koyariz isminiaminnn canim hepimiz insaAllah

Canim ozel degilse noldu da bu kdr sinirlendin kocana

Canim ozel degilse noldu da bu kdr sinirlendin kocana
Yalan söylüyor... Ve eve daha yeni geldi üstelik bu ilk yalanı değil .. aklıma şaşıyorum ne var evleniyorsun ki çalış hayatını yaşa n iye birine bağlanıyorsun ki.
Ve başka nedenler de var say say bitmez...

Bana ufuk abimle düğüne gideceğiz dedi babasına arkadaşlarla gittim demiş kayın peder dedi bana. Ve abi gelene kadar arabada bekleyeceğim dedi ve içimde bi şey dürttü gittim bende peşinden arabayı aldığı gibi ters yönde gitmez mi şarteller attı benimya. Üstelik telefonuna şifre koymuş yok vnm yok olmaz bu adamdan ne koca ne baba olur. Üstelik daha evliliğimde 15 günde neler yaşattı yeminler etti sözler verdi ama görüyorum ki hata yapmışım tekrar güvenmekle. ..

Canim esinle otur ve iyice konus evlilik yalan uzerine surdurulmez neden boyle yaptigini sor bir nedeni olmali bana capkin biri gibi geldi esin..Allah yardimcin olsun canim benim dua edicem sana Rabbim esine dogru yolu gostersin insaAllahh..uzme kendinj canim benim kiyamam sana

Aynen canım katılıyorum elf21 e. Kendini ezdirme sessiz kalma sakın yoksa bunun sonu gelmez. Umarım mayası bozuk değildir de Rabbim hidayet verir. Allah yardımcın olsun csnım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…