2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Cnm çok sağol teşekkür ederim. Cnm konuştuk bana ben seni çok seviyorum ama sen bana güvenmiyorsun diyor bir kere hata yaptım hep yüzüme vuruyorsun diyor nasıl davranacağımı şaşırdım ben diyor. İşte öyle yani biliyorum beni çok sevdiğini ama neden yalan söylüyor sun diyorum babama öyle dedim ufuk abimi sevmiyor dedi. Şifre meselesini de herkes alıyor eline ondan koydum diyor doğru da kaç kere şahit oldum bazı samimi arkadaşları alıyor lar telefonda konuşup mesajlaşıyorlar bende verme diyorum ne yapayım arkadaş işte hayır diyemiyor muş çok gıcık oldum ya. Ama kafama koydum hal ve hareketlerini düzeltene kadar çocuk ta yok hiç bi şey yok. Böyle devam edemez... ağlıyorum bi de niyeyse... çok seviyorum ama offff...

Ayy kiyamam sana insan sevmez mi esini eminim o da seni seviyordur ama yalani aliskanlik haline getirmis olabilir..Sifresini sana veriyor mu peki

Aynen canım katılıyorum elf21 e. Kendini ezdirme sessiz kalma sakın yoksa bunun sonu gelmez. Umarım mayası bozuk değildir de Rabbim hidayet verir. Allah yardımcın olsun csnım benim.
Saol cnm ezemez beni :) ben var ya onu ne hale getiririm bi denesin de görsün. ne varsa söyledim açtım ağzımı döktüm içimi. Yalvarıyor doğru söylüyorum inan bana diyor sarılıp sarılıp öpüyor sonra çekildim odam dayım yalnız ama içim acıyor ya dayanamıyorum düştüğüm duruma

Ayy kiyamam sana insan sevmez mi esini eminim o da seni seviyordur ama yalani aliskanlik haline getirmis olabilir..Sifresini sana veriyor mu peki
Ewt cnm hem de çok seviyorum daha önce koymuştu şifre o zaman vermişti sonra şifreyi kaldırmıştı şimdi yeni koymuş istemedim bende gıcıklık değil mi lafımı çarptım bende asıl sen bana güvenmiyorsun al telefonunu ne halin varsa gör dedim istesem verirdi eminim

Yalani biraksin ya hakkaten insan kucuk yalanlar yuzunden bile artik hicbir sozune guvenmez umarim birakir bu huyu nu

İyi yapmışsın canım. Umarım doğrudur söyledikleri. Sen ona deki hayatım tamam belki doğru söylüyosun şuan ama yaptıklarınla beni şüpheyd düşürüyosun böyle daha iyimi oluyor sence. Keşke başta söylesen planlarını bana da bende şüpheye düşnesem. Sonuçta ben senin eşinin aynı evi paylaşıyoruz. Huzursuz olmamız hoşuna gidermiş benim gitmiyor. Ne gerek var bu duruma sokuyosun beni. Ben haketmiyorum bunları. Yalan yada doğru ben bilmek istiyorum benden saklama planlarını de bakalım ne diyecek

Yalani biraksin ya hakkaten insan kucuk yalanlar yuzunden bile artik hicbir sozune guvenmez umarim birakir bu huyu nu
Ewt cnm doğru diyorsun. Benim ilkem hep bu oldu ilk tanıştığımız da ben buna dedim ki istediğin herşeyi yap ama bana sakın yalan söyleme iki elin kanda bile olsa ve gittiğin geldiğin yeri de yalan söyleme. Allah var şimdi gittiği geldiği yerleri noktası virgülüne söyler ama bunu yeni edindi galiba ne yapabilirim ki psikoloğa gitmeyi dahs önce hep söyledim ama sadece bir kez gitti gerisi yok

Her namazinin ardinda esine dua et insaAllah duzelecektir Rabbimin izniyle:)

Ewt cnm buna benzer şeyler söyledim bi de yeter artık ya sen beni ne zannediyorsun çocuk muyum ben iki dakika sonra unutucağımı mı sanıyorsun falan yok öyle değil sen yanlış anlıyorsun diyor. Ben seni seviyorum yalan söylemiyorum diyor yarın ilk iş hesaplarını kontrol edeceğim bakalım ne çıkacak

Sağolun kızlar.

Et bakalım umarım şüphelerin olumsuz çıkarda için rahatlar. Öbür türlüsünü insan düşünmek bile istemiyor çünkü...

Cnm sen eşine güvencini kaybetmişsin bu seni sürekli huzursuz eder.O belki yaptığının ciddiyetine varmamış.

Her namazinin ardinda esine dua et insaAllah duzelecektir Rabbimin izniyle:)
Inşallah cnm dua ediyorum güzel allahım kabul etsin. Aslında hiç bi sorunumuz yoktu bizim 10 gündür ben biraz yaklaşmıyorum ondan mı bilmiyorum off kafam karmaşık ne diyorum ben

Inşallah cnm dua ediyorum güzel allahım kabul etsin. Aslında hiç bi sorunumuz yoktu bizim 10 gündür ben biraz yaklaşmıyorum ondan mı bilmiyorum off kafam karmaşık ne diyorum ben
Cnm öfkeyle kalkıp zararla oturma sakince bir anla dinle esip gürleyerek mantıklı düşünemezsin.Tamam bende nefret ederim yalandan şükürki eşimde nefret ediyo.

Hayirli geceler canim bence esinede uzak durma ama cok yakinda durma ortasini bul insaAllah Rabbim yardim edecektir sana dualarimdasin opuldunhz kizlarrrr

Et bakalım umarım şüphelerin olumsuz çıkarda için rahatlar. Öbür türlüsünü insan düşünmek bile istemiyor çünkü...
Ewt cnm korkuorum bende kötü bi şey çıkarsa diye ama bi taraftan da konduramıyorum. Benim eşim çok sevilen sayılan biri değer gören biri insanlarla çabuk kaynaşan biri o yüzden böyle şeyler yapacağına inanmıyorum ama aklımda arkadaşlarından birisi için yalan söyledi gibi geliyor onları korumayı işlerini halletmeyi sever bu da haliyle evliliğimize yansıyor arkadaşları yüzünden kaç kere kavga ettik ne çok seviyon bu arkadaşları benden de mi çok seviyon diyorum olur mu hiç öyle şey gülüm nasıl söz onlar diyor anlayamıyorum ya

Cnm sen eşine güvencini kaybetmişsin bu seni sürekli huzursuz eder.O belki yaptığının ciddiyetine varmamış.
Yok cnm güven değil sorun yalan söylemesi. Bana dediği arkadaş larının özel bi sorunu olduğu sadece bu başka bir şey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…