Saol cnm denemeye çalışırım iyi gecelerHayirli geceler canim bence esinede uzak durma ama cok yakinda durma ortasini bul insaAllah Rabbim yardim edecektir sana dualarimdasin opuldunhz kizlarrrr
Yeni yeni sakinleştim ne yapıyım huyum bu çok kıskancım ben ona hep diyorum zaten seni erkek arkadaşlarından daha çok kıskanıyorum diye sen iyi misin diyor millet kızlardan kıskanır sen erkeklerden mi deyip dalga geçiyor bi de ama benden çok onlarla vakip geçiriyor kıskanıyorum haliyleCnm öfkeyle kalkıp zararla oturma sakince bir anla dinle esip gürleyerek mantıklı düşünemezsin.Tamam bende nefret ederim yalandan şükürki eşimde nefret ediyo.
Boşver canım huzurunu bozma sana karşı bir terbiyesizligi yoksa başkalarıyla ilişkilerine müdehale edip kafa yorma.Bana öyle geliyorki o seni üzdüğünün farkında değil aslında seni üzeceğini bilmeden yapıyodur.Yok cnm güven değil sorun yalan söylemesi. Bana dediği arkadaş larının özel bi sorunu olduğu sadece bu başka bir şey demedi
Anladım canım o hala bekarlık modunda kalmış yavaş yavaş değişir evinden eşinden çocugundan ayrı takılamaz olur biraz sabret ve sürekli proğram yap o arkadaşlarıyla proğram yapmadan.Yeni yeni sakinleştim ne yapıyım huyum bu çok kıskancım ben ona hep diyorum zaten seni erkek arkadaşlarından daha çok kıskanıyorum diye sen iyi misin diyor millet kızlardan kıskanır sen erkeklerden mi deyip dalga geçiyor bi de ama benden çok onlarla vakip geçiriyor kıskanıyorum haliyle
Yok cnm sevmem ben öyle başkalarının hayatını kurcalamayı. Dediğin doğru olabilir beni üzeceğimi bilmeden yapıyor aslında çok iyi kalpli sevecen ve her dediğimi yapıyor allah var şimdi ama kırıldım çok narin bir yapım var en ufak bi şeyi kaldıramıyorumBoşver canım huzurunu bozma sana karşı bir terbiyesizligi yoksa başkalarıyla ilişkilerine müdehale edip kafa yorma.Bana öyle geliyorki o seni üzdüğünün farkında değil aslında seni üzeceğini bilmeden yapıyodur.
Ewt cnm da uzun zamandır hep beraberiz sadece bu hafta 3 kere çıktı . Onun dışında bi yere gitmez kiAnladım canım o hala bekarlık modunda kalmış yavaş yavaş değişir evinden eşinden çocugundan ayrı takılamaz olur biraz sabret ve sürekli proğram yap o arkadaşlarıyla proğram yapmadan.
Narin yapın yüzünden herşeyden anlam çıkarıp kırılıyosundur hassas kişilgin var.Kavgayla değil sevgiyle yaklaş.Evli arkadaşlarının eşleriyle görüş eşli takılın hem sen sıkılmazsın hemde arkadaş çevresine yakın olursun hem oda biraz çeki düzen verir arkadaş ilişkilerine zaten zamanla uzaklaşır o çevredenYok cnm sevmem ben öyle başkalarının hayatını kurcalamayı. Dediğin doğru olabilir beni üzeceğimi bilmeden yapıyor aslında çok iyi kalpli sevecen ve her dediğimi yapıyor allah var şimdi ama kırıldım çok narin bir yapım var en ufak bi şeyi kaldıramıyorum
Eee kız daha ne kıskançlık yapıyosun eşin hep seninleyse adam hiçmi görüşmesin arkadailarıyla bende hiç evde durmayan hep arkaddaşlarıyla takılan biri zannediyorum sallaaaaaaEwt cnm da uzun zamandır hep beraberiz sadece bu hafta 3 kere çıktı . Onun dışında bi yere gitmez ki
Cnm işimiz dolayısıyla gidemiyoruz ki bi yere onun nöbetleri oluyor ben bazen geç saatlere kadar çalışıyorum ama dediğini yapmayı denerim zaman yaratmaya çalışırımNarin yapın yüzünden herşeyden anlam çıkarıp kırılıyosundur hassas kişilgin var.Kavgayla değil sevgiyle yaklaş.Evli arkadaşlarının eşleriyle görüş eşli takılın hem sen sıkılmazsın hemde arkadaş çevresine yakın olursun hem oda biraz çeki düzen verir arkadaş ilişkilerine zaten zamanla uzaklaşır o çevreden
Askermi eşinCnm işimiz dolayısıyla gidemiyoruz ki bi yere onun nöbetleri oluyor ben bazen geç saatlere kadar çalışıyorum ama dediğini yapmayı denerim zaman yaratmaya çalışırım
Öyle deme cnm bi çıktımı gerisi geliyor geç vakte kadar gelmiyor kavga kopuyor sonra duruluyorEee kız daha ne kıskançlık yapıyosun eşin hep seninleyse adam hiçmi görüşmesin arkadailarıyla bende hiç evde durmayan hep arkaddaşlarıyla takılan biri zannediyorum sallaaaaaa
Hayır cnm eczacı gecesi gündüzü olmuyor ki bi gidiyor 1 saate geliyor gece de kaldırıyorlar bazenAskermi eşin
Arkadaş ortamında olunca insan zamanın nasıl geçtiğinin farkında olmuyo ben kendimden biliyorum Türkiyedeki evdeki komşularımın eşleri genelde şehir dışında yada yurt dışında eşleri evde olmayan birleşince sohbetten zamanın nasıl geçtiğinin farkında olmuyoduk bir bakıyoduk gece yarısı olmuşÖyle deme cnm bi çıktımı gerisi geliyor geç vakte kadar gelmiyor kavga kopuyor sonra duruluyor
Sık sık aynı şeyi yapıyosa iyi değil tabiki.Bekarlıktan öyle alışmıştır belki.Sen tepkini koydugunda o yavaş yavaş düzelcektir.Ama öfkeyle hareket edip kendini yıpratma.Yuvayı dişi kuş yapar diyolarya üzerimizde büyük görevler var cnm.kadınlar herzaman erkeklerden olgun oluyo onlar hiç büyümüyolar hep çocuklarÖyle deme cnm bi çıktımı gerisi geliyor geç vakte kadar gelmiyor kavga kopuyor sonra duruluyor
Doğru diyorsun sohbet oldu mu gece yarısını farkedemiyor insan ama 3 gün üst üste gitmesi içime şüphe düşürdü ki hislerim de hiç yanılmam yalan tuz biber bi de umarım bu sefer yanılan ben olurumArkadaş ortamında olunca insan zamanın nasıl geçtiğinin farkında olmuyo ben kendimden biliyorum Türkiyedeki evdeki komşularımın eşleri genelde şehir dışında yada yurt dışında eşleri evde olmayan birleşince sohbetten zamanın nasıl geçtiğinin farkında olmuyoduk bir bakıyoduk gece yarısı olmuş
Umarım öyle olur. Niye bütün yükü biz çekiyoruz ki onlarda çeki düzen versin kendilerine ben evlendiğimden beri erkek arkadaşlarımla aramda mesafe koydum onlar bunu düşünemeyecek kadar olgun değiller mi yani saçma işlerine gelmiyorda ondan...Sık sık aynı şeyi yapıyosa iyi değil tabiki.Bekarlıktan öyle alışmıştır belki.Sen tepkini koydugunda o yavaş yavaş düzelcektir.Ama öfkeyle hareket edip kendini yıpratma.Yuvayı dişi kuş yapar diyolarya üzerimizde büyük görevler var cnm.kadınlar herzaman erkeklerden olgun oluyo onlar hiç büyümüyolar hep çocuklar
Teşekkürler cnm iyi gecelerNeysr cnm sana hayırlı geceler 3 kulfuallahu bir elham oku sürekli sinirin can sıkıntın geçer yat uyu sabahın lerri akşamın hayrından iyidir derler.
hamile duasi almak ayri guzel hayirlisiyla bekliyorum hamis olmayi insallah arkadaslarda bende hamis oluruzInsallah canım bırde hayırlısıyla Muhammet Ali nasip etsin Rabbım sana ve ısteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?