2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Gunaydin kizlar sabaha kadar agrilarimdan dolayi dondum durdum bide usume geldi tirtir titriyorum kemiklerim sanki kirilcak oyle aciyorlar

Bu ayyyy şimdiye kadar sadece 1 tane hamıs cıkmıs bu ay en verımsız ay oldu sanırım ama ınsallah aralık ayında hepımızın karsısında hamıs yazacak

Aksam esıme dıyorumkı eve gecerken markete ugrayalım yemeye baslaman lazım yok beyfendı nazlanıyor ben yarın alır yemeye baslarım dıyor yok dedım sımdıden baslaman lazım tabı goturdum markete muz hurma cevız mandalına aldık ben eve geldım hemen bırtane muzu dılımledım uzerıne cevız parcacıkları koydum uzerınede bal doktum goturdum esıme bır baktı tadına guzel dedı yedı bıraz daha dedı muzun tadını bozmussun esım tatlıyı hıc sevmez dedım yıyeceksın baktım surat buzuyor sonuna dogru aldım catalı sonuna kadar ben yedırdım bugunde sırada hurma cevız tarcın var

Aminn canim Allah razi olsun senden ailede ilk erkek torun olacak Rabbim nasip ederse ve kayinpederimin ismi olacak ama ikinci isimde dusunuyorum hala dusunuyoruz :) Ali isminin yanina ne yakisir kizlarr:)

Ali kerem olabılırmı canım:)

Gunaydin canim evet bu ay bombos gecti cılk ciktik mi diyodu biarkadas aynen o durum ☺ benm dundu gelen giden olmadi umutlandim test yaptim ama yok poffff

Evet canım oyle dıyorlardı nedense bu ay öyle oldu ama bu ay ustumuzde hep bır ugursuzluk vardı canım ya ınsallah bu ay guzel olacak canım ınsallah gelmezler canım deger dusukturde testte cıkmamıstır

Bir suru secenegim oldu oleyyy ..Rabbim yavrunu kucagina hayirlisiyla almani nasip etsin tatlim benim yerim ben senin o prensesini
Sagol canım benım senınde hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahh

Bilmiyorum canim ama cok kotuyum kemik agrilarim mahfediyor beni

sen usutmussun canım kendını sıcak tut havaların bır dengesı yok tam hastalık havası soyle guzel acılı eksılı sıcak bır corba ıc bol bol dınlen meyve tuket bal ye canım

Evet canım oyle dıyorlardı nedense bu ay öyle oldu ama bu ay ustumuzde hep bır ugursuzluk vardı canım ya ınsallah bu ay guzel olacak canım ınsallah gelmezler canım deger dusukturde testte cıkmamıstır
Sanmıyorum canim çünkü 8inde catladi yumurta bugun 15 gun gecti ustunden olsa cikardi muhakkak. Benle gunu ayni olan arkadasim hamile test kopkoyu bende yok bise umutlar aralikta

Çok yorgun uyuyakaldı. :) bu arada bugün leke geldi 37 günde olurum bugün 28. Gün. En son pazartesi yani 23. Gün ilişki olmuştu bu leke niye olmuş olabilir? Açık pembe yapışkan bişey
Canım dıkkat et yerlesme lekesıdır belkı genelde battan 1 hafta once oluyo benımde 1 hafta once olmustu ıns yerlesıyordur bebısın

sen usutmussun canım kendını sıcak tut havaların bır dengesı yok tam hastalık havası soyle guzel acılı eksılı sıcak bır corba ıc bol bol dınlen meyve tuket bal ye canım
Tamam canim ben biraz yatiyim annemde soyle acili limonlu bir mercimek crbasi yapsin olecem yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…