Sanmıyorum canim çünkü 8inde catladi yumurta bugun 15 gun gecti ustunden olsa cikardi muhakkak. Benle gunu ayni olan arkadasim hamile test kopkoyu bende yok bise umutlar aralikta
Tamam canim ben biraz yatiyim annemde soyle acili limonlu bir mercimek crbasi yapsin olecem yoksa
inşallahsaol cnm da hafta sonu artık bekliycm pazartesiye kadar inş çıkmaz birşey
canim uygulamada tamam senden aldigim taktigi uyguladim ama sadece15 dakika yattim spermler disari hic cikmadi rabbimiz ol desin yeterki artik elimden bisey gelmiyor dua ediyorum bol bol tum isteyenlerin olsun kisti rahatsizliklar olanlari biran evvel iyilesip guzel haberler versinler diyeAksam esıme dıyorumkı eve gecerken markete ugrayalım yemeye baslaman lazım yok beyfendı nazlanıyor ben yarın alır yemeye baslarım dıyor yok dedım sımdıden baslaman lazım tabı goturdum markete muz hurma cevız mandalına aldık ben eve geldım hemen bırtane muzu dılımledım uzerıne cevız parcacıkları koydum uzerınede bal doktum goturdum esıme bır baktı tadına guzel dedı yedı bıraz daha dedı muzun tadını bozmussun esım tatlıyı hıc sevmez dedım yıyeceksın baktım surat buzuyor sonuna dogru aldım catalı sonuna kadar ben yedırdımbugunde sırada hurma cevız tarcın var
canim uygulamada tamam senden aldigim taktigi uyguladim ama sadece15 dakika yattim spermler disari hic cikmadi rabbimiz ol desin yeterki artik elimden bisey gelmiyor dua ediyorum bol bol tum isteyenlerin olsun kisti rahatsizliklar olanlari biran evvel iyilesip guzel haberler versinler diye
csnim yarin benim dogurgan gunler bitiyor hesaplara gore bugun gece de degerlendirip son olarak pazartedi noktayi koycaz durmak yok bugecede devamGuzel dualarına yurekten katılıyorum Allah razı olsun canım Rabbım dualarımızı kabul ettsun yeterkı ol desın olur ohh neguzel fayda olabılırse ne mutlu bana canım 15 dk yatmanda ıyı canım evet canım o pozısynda hıc cıkmıyor Rabbım emeklerımzı bosa cıkarmasın ınsallah hastalara acıl sıfalar verıp hepımıze bebıslerımızı nasıp etsın
Aminnn:)Bu ayyyy şimdiye kadar sadece 1 tane hamıs cıkmıs bu ay en verımsız ay oldu sanırım ama ınsallah aralık ayında hepımızın karsısında hamıs yazacak
csnim yarin benim dogurgan gunler bitiyor hesaplara gore bugun gece de degerlendirip son olarak pazartedi noktayi koycaz durmak yok bugecede devam
olmaz canım gun asırıya donup bat gelene kadar devam son noktayı koymak yok gecen ay larsson bana gunu degerlendır dedı ben degerlendırmedım ve benım yum 19. gun catlamıs bırakma yok
Gecmisosun canim anliyotum ayni sey banada yukselince omuyor.Tutuyorum canım merak etme sürekli başının döndüğünü düśünsene ben öyleyim işte sinir bozucu
Kesinlikle katiliyorum... Mesela ben 3 kasimda adet olmayi beklerken megerse o gun daha yeni yumurtlamisim .... Gec adet oldum bu ay... Kesinlikle gun asiri olmali bata kadar :)
Ben de gecen ayi kacirdim malesef ama bu ay kacana izin yok:) olmali bu ayBende 12 13 15 de calısma yaptım hep 28 gunde adet olurum bu ay gecıktım 4 gun megersem benım yum 19 gun catlamıs malum kacırdık bende bu ay gun asırı yapacagım :)
Canim belki esimin sperm yapisi bozuk oldugundan bebisim tutunamadi evham mi yapiyorum kikuzum anlamadım eşin niye sperm testi yaptırsın ki hamile kalabiliyorsun...
Ben de gecen ayi kacirdim malesef ama bu ay kacana izin yok:) olmali bu ay
:) bu ay daha bılınclı olduk Rabbım cabalarımızı bosa cıkarmasın
Amin canim... Ben bu ay sogan kuru de yapiyorum cok iyiymis tavsye ederimm
ohhh ne güzel eşim evde sorumlululk almıyor, sürekli oyun oynuyor, oyun oynarkende beni dinlemiyordu.. ye, iç, yat hesabı ev otel sanki.. şu an elinde süpürge ben ipe getirecem adamı inş.. yapacak o da ilgilenecek oyunu kesecek şimdilik öyle, dünden beri evde esiip gürlüyorum tatlı dilden anlamıyorsa istediğini verirrim bak ne güzel yumuşak yumuşak bilgisayar bende o işi yapıyor bi güzel ohh olsunAh canim haberim yoktu... üzüldüm kuzum ciddi bir şey değildir inşaAllah...
Ben bulgarca ve dikiş nakış kursuna başladım canim...
cevizliyi ve zeytinliyi deneyeceğim tatlım bakalım nasıl olacak :)Ben bir keresinde içine ceviz koymustum bip sesi nden sonra tabi o da iyi olmuştu ceviz rengini biraz degistirmisti ama tadı guzeldi
sağoltatlım sütü koysam pasta gibi olmaz değil mi deneyeyim severim ben öyleBenim ki nin de görüntüsü böyle oluyor aynı. Alta olcusunu göre şu koyuyorum içine bir tatlı kaşığı kadar zeytinyağı koyuyorum süt tuz koyuyorum ununu daha sonra koyuyorum en üste de mayayı koyuyorum maya su ve Tuzla karışmayacak.
Hım ben bu ay hıcbırsey yapmıyorum canım gecen ay bal tarcın corek otu yapmıstım erken yum olabılır dıye okumustum bır yerde bende ters etkı yaptı gecıkmeyen adeımı gecıktırdı bızımde bır tanıdıgımız ne zamandr denıyorlamıs olmuyormus dr gıtmıs ordakı ebe ılac kullanma sogan kurunu soylemıs onu yap demıs onu yaptıgı ay hamıle kalmıs sımıd2.5 aylık falan hamıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?