Maşallah canim gözün aydın bende bugün lucrin e başladım uzun protokol ya kendime yapamam zannettim iğneyi ama başardım insülin gibi imiş adet olana kadar kullanacağım inşallahkızlar dr dan geldim bnm yumlar 9 dan 10 a çıkmış en büyüğü 13 mm dr ilacın dozunu artırmadı bugün ama yrn tekrar muayene var belki yrn artar inş 10 yumdan hayırlısı olacaksa biri yada ikisi bizimle olur
amaaaaaan hepimiz aynı durumdayız bebeğim bak sonuçta iyi kötü sonuç alcaz, ya kndiliğinden ya tedavyle :)Bu ay da adetin 3.gunu tahlil yaptırmayi düşünüyorum . 4 aydır gün aşırı ilişki var. Son 2 aydır da ovulasyon kiti kullanıyorum ama hamilelik yok
Üstten yumurta rezervini göremez ki,tabiki vajinal olarakta bakıyorlar,yoksa tam bir muayene olmaz, kanda da hormonlara bakıyorlar işte, inşallah temiz çıkar her şeyBu ay da adetin 3.gunu tahlil yaptırmayi düşünüyorum . 4 aydır gün aşırı ilişki var. Son 2 aydır da ovulasyon kiti kullanıyorum ama hamilelik yok
insallah hamissindirKızlar napıosunuzz ? ben hala adet olmadım 3 aydır düzene girmişti yine mi şaştı anlamadım gittibugünle birlikte 5 gün gecikmiş olcak
Deme kimseye canim kotu amacla sormasalar bile insani strese sokuyorlar :)
a
aynen canım bende öyle yapacağm, tüp bebek olsa aileme bile demem aaaa ikizmişşş eşimin teyzesi ikiz doğurdu bize geçmiş işte genler falandı filandıaklımız başımıza geç geliyor yaaa neyse tatlım olcak inş hayırlısıyla
Sindiden hayirli olsun canim :) ben hi cikacak modunda degilim :) zaten aksamada calismamiz lazim :)
Adetin üçüncü günü yapılan test kan ile mi yapılıyor arkadaşlar. O ddönemde alttan muayene olmaz heralde
evet evet doğru söylüyorsuun canım..
ende kendi aileme derim de eşiminkilere diyeceğimi zannetmiyorum eşim derse der ama ben demem...inşALLAH OLCAK CANIM..
KoLAY GELSİN YAVRU ŞİMDİDEN..canım bulamadım bişey beğendiklermin numarası bedeni kalmamış almadan geldiimm...
canım kan tahlili ile hormonlara bakarlar bazı dr alttan muayene de ediyor bence etsin ne durumda söyler...
canım benim inşALLAH ÖLEDİR CUA GÜNÜ MÜ GİDECEKTİN DR bakalım ne diyecekk..bu olmazsa başka yumurta yok anlamadım bu cümleyi..Olsun canin sagolsun elbet alirsin :) kuzum ya diyorumki acaba Allajim bu mucizeyi bana gonderdi bebekmi gelecek ? Ya kafamda resmen deli sorular var bu olmazsa baska yumurtada yok biliyormusun
Yani onceden adetin 5. Gunu gidiyirdum en az 3 tane kucuk yumurta oluyordu 12. Gunu buyumus oluyordu simdi o kucuk yumirtalar yok sadece bir tane var oda gecen aydan kalma dedi 19 mm oda..kafam cok karisticanım benim inşALLAH ÖLEDİR CUA GÜNÜ MÜ GİDECEKTİN DR bakalım ne diyecekk..bu olmazsa başka yumurta yok anlamadım bu cümleyi..
tamma canım şimdi oldu ...bende şaşkını durumua a hayırlısı bakalım sonuç güzel olsunn daaa..Yani onceden adetin 5. Gunu gidiyirdum en az 3 tane kucuk yumurta oluyordu 12. Gunu buyumus oluyordu simdi o kucuk yumirtalar yok sadece bir tane var oda gecen aydan kalma dedi 19 mm oda..kafam cok karisti
Insallahh sanirim sabirla cumayi beklemeleyim :)tamma canım şimdi oldu ...bende şaşkını durumua a hayırlısı bakalım sonuç güzel olsunn daaa..
Canim bir test yapsan enazindan icin rahat olur:)Kızlar napıosunuzz ? ben hala adet olmadım 3 aydır düzene girmişti yine mi şaştı anlamadım gittibugünle birlikte 5 gün gecikmiş olcak
Canim ben 3 gun kala test yapmistm ve cikmisti senin 6 gun gecikmis bence yapmalisin:)mrb.. bende 2015 kasım annesi olmayı planlıyordum ( ki biliyorum ki planla falan olmuyor bu iş aslında , oyuzden temenni diyelim) 6 aydır ilaç kullanmıyorum, przvtfsız korunuyorduk, yani şimdilik olmasın ama olursa da yok demeyiz diye... 6 aydır adetim hiç sekmedi günü güüne oldum. şimdi 6 gün geçti.. ılacı bıraktgmda ilk adetim 10 gun gecknce kan testı yaptrmstım tabi negatif... şimdide ne biliyim test alsam nekadar doğru olur acaba 6 gunluk gecikme. gecikmeden 1 hafta sonra yapın diyolar ama merakda ediyorum.. ilkel yontem olsada g. çekilme ile korunuyorduk en azından 6 aydır , sık bir düzende bile işe yaramıştı. .. niye yazdım bunları bilmiyorum.. test yap diyeceksinz.. ama içimden çok paylaşmak geldi, hep takip ediyorum sizleri.. öyle işte
ay cnm bn yapamıyorm ya daha doğrusu kalçadan olanla aynı saatte yapılıyo onu da hemsireye yaptırıveriyorm : )Maşallah canim gözün aydın bende bugün lucrin e başladım uzun protokol ya kendime yapamam zannettim iğneyi ama başardım insülin gibi imiş adet olana kadar kullanacağım inşallah
alttan muayene de yapıyo cnm bazı dr lar bana yaptı yum rezervlerine bakıyoEvet kan ...alttan muayene yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?