Adetinden ssonrki 15.gun cagiriyo yumurtan kac mm olmus ona bakiyo sonrasinda ortalama catlama gunlerini ve iliski gunlerini soyluyoNasıl oluyor o yumurta takibi ...ben bi kare gittim doktora hormonlarıma baktı yumurtalıklarım a rahime çok güzel dedi eşime de spermiogram testi verdi eşinin sonuçlarını al bi hafta sonra tekrar gel yumurtalara bakim dedi eşim testi yaptırmayınca bende gitmedim...ne zaman yaptırırsa o zaman giderim anca
benim dr hem kan hemde alttan muayne ediyo o dr kalmis bisi ama istemezsen etmez tabikideEvet kan ...alttan muayene yapmaz
İyi cnm seni sormalı :) çalışmalar nasıl gidiyor bakalımiyi akşamlar kızlar nasılsınız
İyi cnm seni sormalı :) çalışmalar nasıl gidiyor bakalım
Ohhh mis mis çok güzel bende Bakım yaptım cnm bugün saçlarım iki haftadır daha canlı ve parlak dün de kuaföre gittim öyle :) seviyorum ben kendimi yaaİyiyim canım cok sukur bır pazarın daha sonuna geldık calısmalar super gıdıyor canım bır gun durup bır gun calısıyoruz ben yarın sabah yapalım dıyorumda esım aksama dıyor bugun bakıma basladım kendıme menekse bugday tatlı badem cam(terebentın) cevız ve zeytınyaglarını karıstırdım saclarıma bakıma basladım canım :)
Canim bir test yapsan enazindan icin rahat olur:)
Ohhh mis mis çok güzel bende Bakım yaptım cnm bugün saçlarım iki haftadır daha canlı ve parlak dün de kuaföre gittim öyle :) seviyorum ben kendimi yaa
Rabbim yardımcin olsun canim benim.. hiç kalkma yataktan hep dinlen bebisin sende çok iyi olacaksiniz inşaAllah.. endişeli olman çok normal ama sakın olmaya çalış... Kanama alanı için ilac kullanabiliyor musun sen ?Merhaba kızlar
Dün aşırı kusma sonucu hastaneye gittik. Bebişimizin ilk kalp atışlarını duyduk. Fakat arkada kan toplanmış ve durumu biraz daha zorlaştırmış. Doktor mümkünse tuvalet haricinde yataktan kalkma dedi. Biliyorsunuz 2 Aralık'ta da biyopsi var. Ben çok endişeli ve korkuyorum. Aranızda bunu yaşayan var mı?
ayyy adet oldum dün yarınki dr kontrolu için biraz heycanım var inşallah kötü bişi çıkmaz dr güzel güsel motive eder biziii :)sen nasılsın napıyosun canımiyi akşamlar kızlar nasılsınız
ayyy adet oldum dün yarınki dr kontrolu için biraz heycanım var inşallah kötü bişi çıkmaz dr güzel güsel motive eder biziii :)sen nasılsın napıyosun canım
Geçmiş olsun cnm yat dinlen umarım hiç birsey olmaz allah seni ve bebeğini korusun korkma cnm stres te yapma biliyorum zor ama öyle :)Merhaba kızlar
Dün aşırı kusma sonucu hastaneye gittik. Bebişimizin ilk kalp atışlarını duyduk. Fakat arkada kan toplanmış ve durumu biraz daha zorlaştırmış. Doktor mümkünse tuvalet haricinde yataktan kalkma dedi. Biliyorsunuz 2 Aralık'ta da biyopsi var. Ben çok endişeli ve korkuyorum. Aranızda bunu yaşayan var mı?
Ben hala ovulaasyonda koyu çizgi göremedim kızlar. Bugün 22. gündü.
Merhaba kızlar
Önce 1 yumurta zeytin yağı ve biraz sirke karıştırdım saç diplerine ve uçlarına sürdüm 45 dk sonra yıkadım. Yalnız şampuanımın içinde çam terebentin lavanta hindistan cevizi karışımı var cnmOhh sefamz olsn ne guzel canım valla kuzum ben ılk yapmamda bıle fark ettım yumusaklıgı ılk baslarda haftada 2 defa yapacagım sonra haftada 1e dusurecegım :) oyle canım bakım yaptıgıda kendımı daha rahat hıssedıyrum :) sen ne bakımı yaptın canım
ama evet sabah olması kötü uzanman gerekiyo ya hani bi süre onu yapamıycan canım akşam olsun nolcakki ohhh miss uyursun sabah duşunu alıp gidersin olmazmı ? ama aslında böle planlamak bile bizi strese sokuyo o yüzden verimimiz düşmüş olmasın çünkü burada çoğumuz ister istemez kafaya takıyoruzHayırlısı olsun canım sonbahar yaramadı bıze ınsallah bu ay guzel haberler alıp verırız umarım kontrolun guzel gececek rahatlatacak seyler soyleyecek drun gonlunu feah tut canm benım :) bende ıyıyım canım calısmalara devam edıyoruz onemlı zamanlardayız ben sabah ılıskı olsun ıstıyorum calıstıgım ıcınde zor oluyor tum uzmanlar sabah olması aha ıyı dıyor :)
Kizlar bata 1 hafta kaldi normalde gogus agrim cok olurdu.ama bu ay nerdeyse yok sadece ara ara icten agri giriyor.kist olmasindan korkuyorum ov.testi de 1 gun pozitifti sonra negatif oldu.kasiklarimda ara ara batma var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?