2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Biz gnerdeyse hep sabah oluyordu ama kaç gündür birlikte olmuyoruz adet bittiğinden beri sadece 1 kez oldu

Hım o yumurta zetın yagı sırke karısımını bende yapmak ıstedım ama cesaret edemedım yumurta olunca bende sampuanıma cam terebentın koydum bende bugun hındıstan cevızı yagı almıstım eve geldım son kullanma tarıhı gecmıs donmus yag gıttım gerı ıade ettım ellerındede o son kalmıs yerıne bugday yagı aldm bende

Haklısın canım cok stres oluyor boyle plan yapmaya kalkınca esım her ay benı dınlıyordu ılısk sıyle olsun dıye falan gecen ay ust uste yapmıstık ama ben bu ay esımı dnlıyorum bır gun durup br gn yapıyoruz aynen dedıgın gıbı canım gece yapıp uyuyorum ondan sonra

Buğday yağı nasıl bir şey cnm faydaları neler bilmiyorum da. Sirke var ya için de kokusunu önlüyor cnm sonra sirkeli suyla yıkayınca korkmuyor skt yi görmen iyi olmuş bende çok dikkatliyim o konuda

Dur canım olumsuz dusunme belkıde bebıs vardır bekle bakalım guzel dusunelım guzel olsun
Insallah canim ama hamileligi hic sanmiyorum. Kiraz mevsiminin tekrarini izliyorum kadin evrene hamileyim diye mesaj yollarsa hamile kalicagina inaniyor.etrafta hamileyim diye geziyor.yakinda bende o duruma gelebilirim

evet bencede yaa hatta eşime sölesin dr ilişki günlerini o planlasın ben hiç düşünmeyim istiyorum :) ev ödevi gibi görüyoruz resmen yafff

Buğday yağı nasıl bir şey cnm faydaları neler bilmiyorum da. Sirke var ya için de kokusunu önlüyor cnm sonra sirkeli suyla yıkayınca korkmuyor skt yi görmen iyi olmuş bende çok dikkatliyim o konuda

ben okudum canım bugday yagının faydalarını kuru ve yıpranmıs saclar ıcın cok faydalıymıs elımdekı son zeytınyagını bu karsıma koydum canım sıparıs verdım gelecek geldın onuda yaparım o zaman faydası oluyormu canım evet ya ıyıkı gormusum son kullanma tarhını

Insallah canim ama hamileligi hic sanmiyorum. Kiraz mevsiminin tekrarini izliyorum kadin evrene hamileyim diye mesaj yollarsa hamile kalicagina inaniyor.etrafta hamileyim diye geziyor.yakinda bende o duruma gelebilirim

inşallah canım ama hıc bellı olmaz kısmt beklıyelım bakalım canım bılıyorum o dızıyı kadın bızden beter durumda Rabbım cok aratmadan bebeklerımzı yollasın bzıe

Ayy sorma çok güldüm bende o konuya ama bir taraftan da neden olmasın ki

Ewt cnm ilk denemem de bile farkettim hafta da 1 diyorlar ama ben 15 günde bir yapıyorum

evet bencede yaa hatta eşime sölesin dr ilişki günlerini o planlasın ben hiç düşünmeyim istiyorum :) ev ödevi gibi görüyoruz resmen yafff

Bız dr gıtmıyoruz canım oluruna bıraktık esım ama ılk defa bu ay bu kadar ısteklı gecen ay adetım 4 gun gecıkınce cok heveslendı sanırım ne kadar ıstedgının farkına vardı bu ay beslenmesıne bıle dıkka edıyor kendı dıyor dıkka etmme lazm dıye :) odev olarak dusunme canım tadına var cunku oda olumsuz etkler

Canim ben 3 gun kala test yapmistm ve cikmisti senin 6 gun gecikmis bence yapmalisin:)
ayy heycanlandım şimdi adet olacakmışım gibi de ağrım var bir yandan boşuna heycanlanıp canım sıkılsında istemıyorum ama en ıyısı yarına kadar sabretmek

inşallah canım ama hıc bellı olmaz kısmt beklıyelım bakalım canım bılıyorum o dızıyı kadın bızden beter durumda Rabbım cok aratmadan bebeklerımzı yollasın bzıe
Evet sorma simdide hamilelik yogasinda.aminn aminn insallah hayirlisiyla sagliklisiyla versin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…