Biz gnerdeyse hep sabah oluyordu ama kaç gündür birlikte olmuyoruz adet bittiğinden beri sadece 1 kez olduHayırlısı olsun canım sonbahar yaramadı bıze ınsallah bu ay guzel haberler alıp verırız umarım kontrolun guzel gececek rahatlatacak seyler soyleyecek drun gonlunu feah tut canm benım :) bende ıyıyım canım calısmalara devam edıyoruz onemlı zamanlardayız ben sabah ılıskı olsun ıstıyorum calıstıgım ıcınde zor oluyor tum uzmanlar sabah olması aha ıyı dıyor :)
Önce 1 yumurta zeytin yağı ve biraz sirke karıştırdım saç diplerine ve uçlarına sürdüm 45 dk sonra yıkadım. Yalnız şampuanımın içinde çam terebentin lavanta hindistan cevizi karışımı var cnm
ayy ben bu ovulasyonu zaten anlamadım doğru düzgün inan hatta beceremediğim için yumurta takibi yaptırmıştım şimdi yine başlıycamBen hala ovulaasyonda koyu çizgi göremedim kızlar. Bugün 22. gündü.
ama evet sabah olması kötü uzanman gerekiyo ya hani bi süre onu yapamıycan canım akşam olsun nolcakki ohhh miss uyursun sabah duşunu alıp gidersin olmazmı ? ama aslında böle planlamak bile bizi strese sokuyo o yüzden verimimiz düşmüş olmasın çünkü burada çoğumuz ister istemez kafaya takıyoruz
Biz gnerdeyse hep sabah oluyordu ama kaç gündür birlikte olmuyoruz adet bittiğinden beri sadece 1 kez oldu
Buğday yağı nasıl bir şey cnm faydaları neler bilmiyorum da. Sirke var ya için de kokusunu önlüyor cnm sonra sirkeli suyla yıkayınca korkmuyor skt yi görmen iyi olmuş bende çok dikkatliyim o konudaHım o yumurta zetın yagı sırke karısımını bende yapmak ıstedım ama cesaret edemedım yumurta olunca bende sampuanıma cam terebentın koydum bende bugun hındıstan cevızı yagı almıstım eve geldım son kullanma tarıhı gecmıs donmus yag gıttım gerı ıade ettım ellerındede o son kalmıs yerıne bugday yagı aldm bende
Insallah canim ama hamileligi hic sanmiyorum.Dur canım olumsuz dusunme belkıde bebıs vardır bekle bakalım guzel dusunelım guzel olsun
evet bencede yaa hatta eşime sölesin dr ilişki günlerini o planlasın ben hiç düşünmeyim istiyorum :) ev ödevi gibi görüyoruz resmen yafffHaklısın canım cok stres oluyor boyle plan yapmaya kalkınca esım her ay benı dınlıyordu ılısk sıyle olsun dıye falan gecen ay ust uste yapmıstık ama ben bu ay esımı dnlıyorum bır gun durup br gn yapıyoruz aynen dedıgın gıbı canım gece yapıp uyuyorum ondan sonra
Salı adet bitti çrş oldu öyle yani 4.gün yani ve bugün yum günümHım anladım canım kacıncı gun bugun
Buğday yağı nasıl bir şey cnm faydaları neler bilmiyorum da. Sirke var ya için de kokusunu önlüyor cnm sonra sirkeli suyla yıkayınca korkmuyor skt yi görmen iyi olmuş bende çok dikkatliyim o konuda
Insallah canim ama hamileligi hic sanmiyorum.Kiraz mevsiminin tekrarini izliyorum kadin evrene hamileyim diye mesaj yollarsa hamile kalicagina inaniyor.etrafta hamileyim diye geziyor.yakinda bende o duruma gelebilirim
Ayy sorma çok güldüm bende o konuya ama bir taraftan da neden olmasın kiInsallah canim ama hamileligi hic sanmiyorum.Kiraz mevsiminin tekrarini izliyorum kadin evrene hamileyim diye mesaj yollarsa hamile kalicagina inaniyor.etrafta hamileyim diye geziyor.yakinda bende o duruma gelebilirim
Ewt cnm ilk denemem de bile farkettim hafta da 1 diyorlar ama ben 15 günde bir yapıyorumben okudum canım bugday yagının faydalarını kuru ve yıpranmıs saclar ıcın cok faydalıymıs elımdekı son zeytınyagını bu karsıma koydum canım sıparıs verdım gelecek geldın onuda yaparım o zaman faydası oluyormu canım evet ya ıyıkı gormusum son kullanma tarhını
evet bencede yaa hatta eşime sölesin dr ilişki günlerini o planlasın ben hiç düşünmeyim istiyorum :) ev ödevi gibi görüyoruz resmen yafff
Salı adet bitti çrş oldu öyle yani 4.gün yani ve bugün yum günüm
ayy heycanlandım şimdiCanim ben 3 gun kala test yapmistm ve cikmisti senin 6 gun gecikmis bence yapmalisin:)
Ewt cnm ilk denemem de bile farkettim hafta da 1 diyorlar ama ben 15 günde bir yapıyorum
Evet sorma simdide hamilelik yogasinda.inşallah canım ama hıc bellı olmaz kısmt beklıyelım bakalım canım bılıyorum o dızıyı kadın bızden beter durumda Rabbım cok aratmadan bebeklerımzı yollasın bzıe
Biraz limoniyiz de olsa mı olmasa mı kararsızımAnladım canım spremlerde brıkmıs bugunu degerlndırın canım o zaman
Evet sorma simdide hamilelik yogasinda.aminn aminn insallah hayirlisiyla sagliklisiyla versin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?