2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

iyi iyi değerlendir canım ınsallah bu ay yuzunuz guler

inşallah canım ya sende ne var ne yok Rabbım hıcbırımızın emegını bosa cıkarmasın Rabbım hepımız ıcın ol desın ve yılbası hedıyesı olarak gelsın yavrularımız bu ay

ayy benimkideee bu ay 5.3 görünce dedi hamişsin tmm felan dedi ama ben hissediyodum kuşku vardı içimde ne bilim olmadı deyince bir üzüldü bir üzüldü şimdi o dr gelmek istiyo yanında oluyum dedi o inanıyoo bu ay olacağına ilk gebeliğimde yum.takibiyle olmuştu yine tutucak gözüyle bakıyoda hakkımızda hayırlısı canım siz iyi çalışın siz beklerken bizde çalışıcaz beslenme ben dikkat edemiyorum pek ama eşim çok dikkatli maşalllahhhh bugün çörek otu bal tarçın yaptım başlıycam bu gece işte kür bu hazırlıklar tamam bakalım bebişim gelcek mi

Canim maşallah kalp atışlarını duymussunuz. Ben inanıyorum ki bebeğin seninle kalacak öyle hissediyorum. Doktorun dediğini yap sen hiç kalkma

kızlar yarın şu inofolic dr uma sorsam mı acaba neymiş ne diilmiş ben anlamadım bi arkadaş anlattı ama bir yan etkisi yok dimi

kızlar yarın şu inofolic dr uma sorsam mı acaba neymiş ne diilmiş ben anlamadım bi arkadaş anlattı ama bir yan etkisi yok dimi
canım ben kullanmıştım da etkisini görmemişttiiimm..yan etkissii olmamıştı......

canım ben kullanmıştım da etkisini görmemişttiiimm..yan etkissii olmamıştı......
tam olarak nee bu bende onun yerine ilk hamile kaldığımda çörek otu bal tarçın yapmıştım bugünde yine başladım ama bu inofolic kolaylaştırıyo diyince gözüm kaydıda ondan dr kızar gerçi bende sorun yoktuki esim varikosel

inşallah canım ya sende ne var ne yok Rabbım hıcbırımızın emegını bosa cıkarmasın Rabbım hepımız ıcın ol desın ve yılbası hedıyesı olarak gelsın yavrularımız bu ay
ben belırsızım canım yhaa bakalım bu ay olmadı yumurtam pazartesı tekrar bakacak gelıen varsa asılama yapacak ama gelısmesse yapacak bısey yok

canım ovulasyon sağlayıcı idii galiba...ama etki etmedii hamile kalanlar vvarr ..daha yeni mi denemeye başladınızz..

ben belırsızım canım yhaa bakalım bu ay olmadı yumurtam pazartesı tekrar bakacak gelıen varsa asılama yapacak ama gelısmesse yapacak bısey yok

canım inş ALLAH OLURR ..ADRENALİİNN aşılama için iğne tedavisi mi uyguluyor ..

Merhaba ben normalde 28 gunde br adet oluyorum ama gecen ay 4 gecıktı ve 19 gun ymurtlamısım ben gecen ay sadece 12 13 ve 15 gunlerı degerlendırdıgım ıcın 19 gunu bos gecmıstık yum gununu kacırdım bugun 15 guum ve gun asırı ılıskı oluyor bır gun durup bır gun yapıyoruz bu haftayıdada daha dogrusu bata kadar gun asırı devam edecegız

Canim nasilsin asilama nasil oluyor biraz bahsedermisin bende bir kac ay daha deneyip olmazsa asilama dusunuyorum tuplerde sikinti yoksa tabi

Karsılıklı ıstemek cok onemlı canım ınsan motıve oluyor esının beslenmesıne dıkkat etmesı cok ıyıymıs canım masallah benım esımde ılk defa bu ay ıcın bu ay bırseyler olabılır dedı sasırdım bende kurde hazırmıs Rabbım emeklermızı bosa cıkarmasın vesıle olur ınsallah cnaım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…