Biraz limoniyiz de olsa mı olmasa mı kararsızım
elisacım nabersın naapıosunanladım canım bebıs ıcın bır dene ıstersen canım
elisacım nabersın naapıosun
iyi iyi değerlendir canım ınsallah bu ay yuzunuz gulertesekkur ederım canım ıyıyım sen nasılsın yum donemındeyım degerlendırmeye calışıyorum
iyi iyi değerlendir canım ınsallah bu ay yuzunuz guler
tesekkur ederım canım ıyıyım sen nasılsın yum donemındeyım degerlendırmeye calışıyorum[/QUOT
Merhaba elisa bişey sormak istiyorum kaçıncı günü yumurtlama gunu olarak belirledin acaba?
ayy benimkideee bu ay 5.3 görünce dedi hamişsin tmm felan dedi ama ben hissediyodum kuşku vardı içimde ne bilim olmadı deyince bir üzüldü bir üzüldü şimdi o dr gelmek istiyo yanında oluyum dedi o inanıyoo bu ay olacağına ilk gebeliğimde yum.takibiyle olmuştu yine tutucak gözüyle bakıyoda hakkımızda hayırlısı canım siz iyi çalışın siz beklerken bizde çalışıcaz beslenme ben dikkat edemiyorum pek ama eşim çok dikkatli maşalllahhhhBız dr gıtmıyoruz canım oluruna bıraktık esım ama ılk defa bu ay bu kadar ısteklı gecen ay adetım 4 gun gecıkınce cok heveslendı sanırım ne kadar ıstedgının farkına vardı bu ay beslenmesıne bıle dıkka edıyor kendı dıyor dıkka etmme lazm dıye :) odev olarak dusunme canım tadına var cunku oda olumsuz etkler
Canim maşallah kalp atışlarını duymussunuz. Ben inanıyorum ki bebeğin seninle kalacak öyle hissediyorum. Doktorun dediğini yap sen hiç kalkmaMerhaba kızlar
Dün aşırı kusma sonucu hastaneye gittik. Bebişimizin ilk kalp atışlarını duyduk. Fakat arkada kan toplanmış ve durumu biraz daha zorlaştırmış. Doktor mümkünse tuvalet haricinde yataktan kalkma dedi. Biliyorsunuz 2 Aralık'ta da biyopsi var. Ben çok endişeli ve korkuyorum. Aranızda bunu yaşayan var mı?
incir yee yum. çatlatmaya yardımcı canımtesekkur ederım canım ıyıyım sen nasılsın yum donemındeyım degerlendırmeye calışıyorum
canım ben kullanmıştım da etkisini görmemişttiiimm..yan etkissii olmamıştı......kızlar yarın şu inofolic dr uma sorsam mı acaba neymiş ne diilmiş ben anlamadım bi arkadaş anlattı ama bir yan etkisi yok dimi
tam olarak nee bu bende onun yerine ilk hamile kaldığımda çörek otu bal tarçın yapmıştım bugünde yine başladım ama bu inofolic kolaylaştırıyo diyince gözüm kaydıda ondan dr kızar gerçi bende sorun yoktuki esim varikoselcanım ben kullanmıştım da etkisini görmemişttiiimm..yan etkissii olmamıştı......
ben belırsızım canım yhaa bakalım bu ay olmadı yumurtam pazartesı tekrar bakacak gelıen varsa asılama yapacak ama gelısmesse yapacak bısey yokinşallah canım ya sende ne var ne yok Rabbım hıcbırımızın emegını bosa cıkarmasın Rabbım hepımız ıcın ol desın ve yılbası hedıyesı olarak gelsın yavrularımız bu ay
Yok canim hic acimiyorhala bi tedirginligim var nedense cesaret edemiyorum acimiyo mu hic
canım ovulasyon sağlayıcı idii galiba...ama etki etmedii hamile kalanlar vvarr ..daha yeni mi denemeye başladınızz..tam olarak nee bu bende onun yerine ilk hamile kaldığımda çörek otu bal tarçın yapmıştım bugünde yine başladım ama bu inofolic kolaylaştırıyo diyince gözüm kaydıda ondan dr kızar gerçi bende sorun yoktuki esim varikosel
ben belırsızım canım yhaa bakalım bu ay olmadı yumurtam pazartesı tekrar bakacak gelıen varsa asılama yapacak ama gelısmesse yapacak bısey yok
Canim sen bi hormon testi versene hala goremediysen 37 38 gunu bulacak demektir belki hormonlarda bi degisklik vardırBen hala ovulaasyonda koyu çizgi göremedim kızlar. Bugün 22. gündü.
Canim nasilsin asilama nasil oluyor biraz bahsedermisin bende bir kac ay daha deneyip olmazsa asilama dusunuyorum tuplerde sikinti yoksa tabiben belırsızım canım yhaa bakalım bu ay olmadı yumurtam pazartesı tekrar bakacak gelıen varsa asılama yapacak ama gelısmesse yapacak bısey yok
ayy benimkideee bu ay 5.3 görünce dedi hamişsin tmm felan dedi ama ben hissediyodum kuşku vardı içimde ne bilim olmadı deyince bir üzüldü bir üzüldü şimdi o dr gelmek istiyo yanında oluyum dedi o inanıyoo bu ay olacağına ilk gebeliğimde yum.takibiyle olmuştu yine tutucak gözüyle bakıyoda hakkımızda hayırlısı canım siz iyi çalışın siz beklerken bizde çalışıcaz beslenme ben dikkat edemiyorum pek ama eşim çok dikkatli maşalllahhhhbugün çörek otu bal tarçın yaptım başlıycam bu gece işte kür bu hazırlıklar tamam bakalım bebişim gelcek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?