2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım samsung alma camları cok hassas genel olarak herkes degıstırdı ve satmaya kalkınca cok zarar edıyorsun alabılıyorsan ıphone al canım :)

note lar cok guzel canim ben 2 sini kullaniorum cok memnunum note3 daha kaliteli ayrica genis ekran nete girmek falan cok rahat oluyo ben tavsiye ederim

Bende not 2 almayı duusnuyordum canım ama bu not 3 ne o anlamadım ne sankı s lerın mınısı gıbı bırsey buda alırsam dırek not alayım o zaman neosuz tesekkur ederım cnım

canım samsung alma camları cok hassas genel olarak herkes degıstırdı ve satmaya kalkınca cok zarar edıyorsun alabılıyorsan ıphone al canım :)

Canım ya ıphone alamam malesef suan uygun ama ıyı bırseyler arıyorum:)

Aynen canim ben bastan soylefigim halde kv ye hoslanmiyorum yatak odama girilmesindenn diye kadin anlamiyor kocamla benim disimda kimse giremez ya bide iliski yasamisiz dus almisim yani oda uygunsuz olmaya cok musait aklima geldikce sinir olutorum
rahatsız olmakta haklısın canım.. Rabbim anlayış versin.. maalesef herkeste olmuyor..

kuzum not 3 te ucuz degılkı :) ama saglamlık cok onemlı samsung gercekten saglam değil LG ye bak

:) haklısn ucuz degıl ben almak ıstemıyorum bılıyorsun taksıt olayı yok esım faturaya ek alalım dıyor onuda ben ıstemıyorum bakıyorum faturaya ek olunca fıyta farkı olmayan tek telefoon samsung galxy not 3 neo ama onu almaktan vazgectım lg cok begenıyorum ya samsung alırm yada lg
lg de uygun fıyata onerecegın bır serı varmı canım

dur arkadasım kullanıyor cokta saglam telefon ben cok begenıyorum belkı 10 kere dustu ama sapasaglam :) ona sorayım hangı serısı sana yazayım olurmu canım

Cnm ben şu an galaxy note 3 kullanıyorum çok da memnunum orijinal hem de

dur arkadasım kullanıyor cokta saglam telefon ben cok begenıyorum belkı 10 kere dustu ama sapasaglam :) ona sorayım hangı serısı sana yazayım olurmu canım

Ayyyy cok ıyı olur canım ya cok sgaol bende suan lg g3 beat a bakıyorum :)

Cnm ben not 3 ü belki yüz kere düşürdüm hiç bir şey olmadı

Anladım canım lg ve samsng arasında gıdıp gelıyorum
Yani daha iyi olur çok düşürdüm ben tel hiç çizilme olmadı koruyucu bandı ilk bant 1 sene oldu çok ta rahat eşimin sürprizi 2.500 tl aldık tanıdık biri hem de orjinal taksitle

Benim eşimin tarafı çerkes olduğu için biraz adetçiler ama çok fazla değil. Ama hoşuma da gidiyor yani. Çünkü ne bebek sorabiliyo ne odama girebiliyo nede ayıp konuşabiliyor adet yüzünden. Rahatım yani o konuda. Mesela hamile bile olsam söyleyemem. Karnım büyüyünce anlıyolarmış =)))

Yani daha iyi olur çok düşürdüm ben tel hiç çizilme olmadı koruyucu bandı ilk bant 1 sene oldu çok ta rahat eşimin sürprizi 2.500 tl aldık tanıdık biri hem de orjinal taksitle

Anladm canım benımkıde artık kapanmaya baslıyorum ben pahalı ıstemıyorum ama esımınde oyle bır huyu varkı almısken ıyısını alacak

Supermis valla kiz eskiden buralarda oyleydi ama ne diyim eski insanlar bile yillar gectkce edepsizlesebiliyormus onu ogrendim

Benim progesteron eksikliginden tutunamadi cnm sende de olabilir qyrica coraspirin ic belki pihtilasma sorunu vardir ben iciyorum
Cnm bugun adetimin 4. Gunu 21.gunu yaptirsam ortaya cikarmi nedenikan pihtiasmasi var mi yok mu diye universite hastanesine tahlilvverebilirsin cnm nereye kadar kan sulandiracan

Anladm canım benımkıde artık kapanmaya baslıyorum ben pahalı ıstemıyorum ama esımınde oyle bır huyu varkı almısken ıyısını alacak
Aynen almışken iyi olsun elektronik eşya üzerinden taksit yaptırmıştı eşim. Ama tabi kullanacak olan sensin gönlünden geçeni al

Aynen almışken iyi olsun elektronik eşya üzerinden taksit yaptırmıştı eşim. Ama tabi kullanacak olan sensin gönlünden geçeni al

Canım bız öyle taksıt yaptıracagımız bır yer yok ıste bende faturaya ek olsun ıstemıyorum 24 ay odemek cok zor gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…