2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Anladm canım benımkıde artık kapanmaya baslıyorum ben pahalı ıstemıyorum ama esımınde oyle bır huyu varkı almısken ıyısını alacak
Canim samsung alacaksan note serisi en az sorun cikaran seri diger serilerini ben kullandm adamlarin basina getirmedigim sey kalmadi millet ana karti yakmasina ragmen bir coguna zar zor degisim verir benim sarj sorunu oldugu icin 3 defa gotrmeme ragmen degisim veremeyiz dediler samsunga mail attim degisim hemen onaylandi ve teknik serviscilerde mal gibi yuzume bakti nasil onaylatti diye bide canim iphone kullanabiliyorsan 5s modelide guzel

Hım anladım canımmm ne guzel degıstırmısısn ıste bır dunya para verınce sorun cıkınca uzuluyorsun bende cesaret edemıyorum pahalı bır tel almaya :) paraya kıyamıyorumm

Ne guzel canim burda odanada giriyorlar izin almadan bebekte soruyorlar nerdeyse taktik bile verecekler bebegi soyle yapin boyle yapin diye bende hamile olunca 3 ay soylemeyi dusunmuyorum

Hım anladım canımmm ne guzel degıstırmısısn ıste bır dunya para verınce sorun cıkınca uzuluyorsun bende cesaret edemıyorum pahalı bır tel almaya :) paraya kıyamıyorumm
Amann bi defa aliyorsun en guzelini al gitsin bide elektronik sans isi canim 10kiside hasar veren telefon bir kiside cok iyi cikabilir

Amann bi defa aliyorsun en guzelini al gitsin bide elektronik sans isi canim 10kiside hasar veren telefon bir kiside cok iyi cikabilir

:):) anladım canım dogru soyluyorsun general mobıle dıscıvery 2 nasıl acaba

Doğru diyorsun canım ya. Hoş şeyler değil bunlar. KV gelin arasında bi mesafe olmalı. Laçkalaşmamalı bence...
Kaygilimla ayni kayinvalidem var galiba her boku sorar hamileyken bile oglumu unutmuyorsumdr der gibi biseyler sacmalardi Allahtan esim cevabi verirdi anne sacmaliyorsun artik diye o zaman tikanirdi ne diyecegini bilemezdi

Ben nazara çok inanan bir insanım. Eğer sanada çok nazar değiyosa söyleme hemen hamile olduğunu. Göze geliyor bazen insanlar.
Ne guzel canim burda odanada giriyorlar izin almadan bebekte soruyorlar nerdeyse taktik bile verecekler bebegi soyle yapin boyle yapin diye bende hamile olunca 3 ay soylemeyi dusunmuyorum

Ne kadar ayıp ya sen ne kadar utanırsın kimbilir o öyle konuştukça. Ama o utanmıyo. Çok enteresan KVler var ya...
Kaygilimla ayni kayinvalidem var galiba her boku sorar hamileyken bile oglumu unutmuyorsumdr der gibi biseyler sacmalardi Allahtan esim cevabi verirdi anne sacmaliyorsun artik diye o zaman tikanirdi ne diyecegini bilemezdi

Ben nazara çok inanan bir insanım. Eğer sanada çok nazar değiyosa söyleme hemen hamile olduğunu. Göze geliyor bazen insanlar.
Bende cok inanirim nazara canim hem onun icin kvye bile soylemeyecegim bebek konusunda cok kirdilar o yuzdende soylemeyecegim

Ne kadar ayıp ya sen ne kadar utanırsın kimbilir o öyle konuştukça. Ama o utanmıyo. Çok enteresan KVler var ya...
Cevap vermem bile ama sinir ettigi zaman sofi olacan bide derim o zmnda utanir susar sonra yine baslar nasil bir kadin anlamis degilim

Canim bencede teste gec basladigin icin yumun daha once oldugunu dusunuyorum

Evet ama kuzum geçen ay 22. günde yumurtlamıştım. Ondan öncekinde 19. günde. Bu kadar geri çeker mi? Benim bugüne kadar 30 günde adet olduğumda en erken yumurtlama 16. günde oldu. O da 4 ay önce. 14-15 koyu gördüm 16 çatladı. Hadi yine öyle olmuş olsa çatladığı gün ilişki oldu öyleysede ben 2 kasım da adet olmuştum. 3-5 gün sonra adet olmam lazım. 16'da çatladıysa eğer ben bu ay 30 günde adet olucam demektir 6 gün geri çeker mi bir ayda hemen?

Boşver o uzattıkça sen duymazlıktan gel. Sinir bozucu haklısın ama sabret boşver. O söylediğiyle kalsın öyle
Cevap vermem bile ama sinir ettigi zaman sofi olacan bide derim o zmnda utanir susar sonra yine baslar nasil bir kadin anlamis degilim

ondada var ama işte ben başta yadırgıyordum.kv bana geçen düğün çıkışında kadınlar toplanıp bi yerde kalacklarmış sende gel dedi yani ben eşimi bırakıcam gidicem düşün onlar hepsi 40 50 yaşında eşe ihtiyaçları yok bende dedim yok ben gelemem bu gece kocam çok yakışıklı değerlendirmem lazım hmm tamam o zaman dediler :) yani artık bi şey diyemiyo her şeye bi cevap :):) dinsizin hakkından imansız gelir :)

Olabilir belki canim burda bir arkadas 5 gun one geldi yumurtlamam demisti o yuzden once olmustur diye dusunuyorum hayirlisi olsun canim her ay degisebiliyor yumurtlama ben 13. Gun goruyordum pozitifi en son 16. Gun gormustum bu ayda yapmadim ovulasyon

vay maşallah kaynanaya bak sen tuhaf oldum var mı görümcen hiç

var görümcem biri benimle yaşıt biri ünide :) bana da diyo ne zamn çocuk yapıyorsunuz kızların yanında sever eller ben kaçarım görümceler anne ne yapıyorsun aaa diyolar ama ne yapsınlar gülüp geçiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…