B
Progesteron testi istedim ben ve cok dusuk cikti tahmini yani acaba o mu diye yumurta gunumden sonra progestan icecem dngeleyecek arti gunde bir tane de ecopirin iciyorum kan sulandirici 100 mg
Insallahhh bebisle geri donerrr
Ben cekinirim kimsenin yaninda soyunamam esim haric hasta olur o ayri bende yaptiririm banyosunu ama keyfide yaptirmam
Esimin halasi yumurtan cilk cikiyor dedi kvde surekli bebek yap bi yapamadin tembel ciktin dedi buna benzer seyler canim gecen biride dr gitsene niye gitmiyorsun dedi 18 aylik evliyim onlar evlendigim gunden beri bebek calismasi yapiyoruz saniyorlar herhalde 8 aydir istiyoruz ama istemiyoeum dedigim halde surekli baski yapiyorlar gecen biride esime bi karini beceripte hamile birakamadin tarzinda bisey demis esim kim oldugunu soylemedi kendi ailesinden biridir ki soylemediÖzel değilse ne gibi kırdılar canım. Hiç hoş değil yani. Hakediyolar geç öğrenmeyi bence...
Kv yi yaptirmam keyfi dedim canim yoksa esimi her banyoda yaptiririm birbirimize bakiyoruzaaa yaptır yaptır:) ben eşimin sırtını liflerim arada o benimkini lifler ben ayaklarına masaj yaparım o benimkileri kremler öyle birbirimize bakarız :)
ondada var ama işteben başta yadırgıyordum.kv bana geçen düğün çıkışında kadınlar toplanıp bi yerde kalacklarmış sende gel dedi yani ben eşimi bırakıcam gidicem düşün onlar hepsi 40 50 yaşında eşe ihtiyaçları yok bende dedim yok ben gelemem bu gece kocam çok yakışıklı değerlendirmem lazım hmm tamam o zaman dediler :) yani artık bi şey diyemiyo her şeye bi cevap :):) dinsizin hakkından imansız gelir :)
ayy akygılım cok guldum ya en son kendı kendıme guldugum ıcın delı sanacaklar benı:) Allahım ya ne enteresan seyler var Allaha sukur benımkının oylr huyları yok dusunemıyorum bıle neler olur cemkirebilirim :)
Esimin halasi yumurtan cilk cikiyor dedi kvde surekli bebek yap bi yapamadin tembel ciktin dedi buna benzer seyler canim gecen biride dr gitsene niye gitmiyorsun dedi 18 aylik evliyim onlar evlendigim gunden beri bebek calismasi yapiyoruz saniyorlar herhalde 8 aydir istiyoruz ama istemiyoeum dedigim halde surekli baski yapiyorlar gecen biride esime bi karini beceripte hamile birakamadin tarzinda bisey demis esim kim oldugunu soylemedi kendi ailesinden biridir ki soylemedi
Canim koraspirin icin bi dusuk daha mi yapman gerekecek bi zarari yok aspirininanladım canım ilk kdoktor banada coraspin verdi ikinci doktor gerek yok aynı şeyi yeniden yaşarsan testler yaparız ondan sonra gerekli şeyleri kullanırsın dedi işte böyle kararsızlıklar içerisindeyim
Kv yi yaptirmam keyfi dedim canim yoksa esimi her banyoda yaptiririm birbirimize bakiyoruz
Canim ben note 3 kullanıyorum gayet iyi bence ben memnunumCanım ya ıphone alamam malesef suan uygun ama ıyı bırseyler arıyorum:)
Esim cevabini vermis canim utanmadan demis kimse o uzak olsam dogurana kadar soylemezdim ama malesef yakiniz ev alirsak birazcik uzak olurum hergun gidemeyiz saklayabildigim kadar saklarim hakettilerNe demek becerip becerememek ya. Yardımmı edecekmiş beceremediyse töbe töbeeeee ne iğrenç bi cümle ne terbiyesizce. Çoookkk haklisin canım onlar 3 ay şöyle dursun doğurana kadar bile duymayı haketmiyolar. Çoook yazık...
Hahaha ordek iyi olur valla tesekkur ederim canim hasta olur banyo yapamayaxak durumda olur o zaman yaptiririm canim ben kendi dedemi yaptiriyordum bekarken sag elini kullanamiyordu dedem kizim beni banyo yaptirirmisin derdi yaptirirdimo zaman size ördek alıyım suda yüzdürünn :):) yok yok araya bebiş katalım . kv keyfi yıkamayabilirsin canım haklısındır ama yıkadıklarında sevaptır sen zaten baktın allah kabul etsin eline koluna sağlık :)
Bu arada csnim eşim de general mobile discovery kullanıyor o da ince zarif bir telegonAnladm canım bakalım hangısı kısmet olacak :)
Bu arada csnim eşim de general mobile discovery kullanıyor o da ince zarif bir telegon
Kaygilimla ayni kayinvalidem var galiba her boku sorar hamileyken bile oglumu unutmuyorsumdr der gibi biseyler sacmalardi Allahtan esim cevabi verirdi anne sacmaliyorsun artik diye o zaman tikanirdi ne diyecegini bilemezdi
Rica ederim canım ne demek. O zamn note 3 u tavsiye ederim fiyati da düştü heralde çünkü note 4 cikçıktı ya. Inşallah gönlüne göre birsey bulursunAnladım canım tesekkur ederım ılgıne ama ondan olumsuz yorumlar okudum cok kararsız kalıyorum
Benim telde genaral mobile canim yaklasik 1 senedir kullaniyorum dicovery olan mennunum bi kac kez yere dusurdum bisey olmadiAnladım canım tesekkur ederım ılgıne ama ondan olumsuz yorumlar okudum cok kararsız kalıyorum
Rica ederim canım ne demek. O zamn note 3 u tavsiye ederim fiyati da düştü heralde çünkü note 4 cikçıktı ya. Inşallah gönlüne göre birsey bulursun
Evet ama kuzum geçen ay 22. günde yumurtlamıştım. Ondan öncekinde 19. günde. Bu kadar geri çeker mi? Benim bugüne kadar 30 günde adet olduğumda en erken yumurtlama 16. günde oldu. O da 4 ay önce. 14-15 koyu gördüm 16 çatladı. Hadi yine öyle olmuş olsa çatladığı gün ilişki oldu öyleysede ben 2 kasım da adet olmuştum. 3-5 gün sonra adet olmam lazım. 16'da çatladıysa eğer ben bu ay 30 günde adet olucam demektir 6 gün geri çeker mi bir ayda hemen?
Benim telde genaral mobile canim yaklasik 1 senedir kullaniyorum dicovery olan mennunum bi kac kez yere dusurdum bisey olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?