2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

B

Progesteron testi istedim ben ve cok dusuk cikti tahmini yani acaba o mu diye yumurta gunumden sonra progestan icecem dngeleyecek arti gunde bir tane de ecopirin iciyorum kan sulandirici 100 mg

Insallahhh bebisle geri donerrr

anladım canım ilk kdoktor banada coraspin verdi ikinci doktor gerek yok aynı şeyi yeniden yaşarsan testler yaparız ondan sonra gerekli şeyleri kullanırsın dedi işte böyle kararsızlıklar içerisindeyim

Özel değilse ne gibi kırdılar canım. Hiç hoş değil yani. Hakediyolar geç öğrenmeyi bence...
Esimin halasi yumurtan cilk cikiyor dedi kvde surekli bebek yap bi yapamadin tembel ciktin dedi buna benzer seyler canim gecen biride dr gitsene niye gitmiyorsun dedi 18 aylik evliyim onlar evlendigim gunden beri bebek calismasi yapiyoruz saniyorlar herhalde 8 aydir istiyoruz ama istemiyoeum dedigim halde surekli baski yapiyorlar gecen biride esime bi karini beceripte hamile birakamadin tarzinda bisey demis esim kim oldugunu soylemedi kendi ailesinden biridir ki soylemedi

aaa yaptır yaptır:) ben eşimin sırtını liflerim arada o benimkini lifler ben ayaklarına masaj yaparım o benimkileri kremler öyle birbirimize bakarız :)
Kv yi yaptirmam keyfi dedim canim yoksa esimi her banyoda yaptiririm birbirimize bakiyoruz

İy demissin canim

bende gülüyorum sanki bana demiyor gibi :)çemkirmekle olmuyor geçinip gitmek gerek ne yapalım benimkininde huyları böyle değişik :)

Ne demek becerip becerememek ya. Yardımmı edecekmiş beceremediyse töbe töbeeeee ne iğrenç bi cümle ne terbiyesizce. Çoookkk haklisin canım onlar 3 ay şöyle dursun doğurana kadar bile duymayı haketmiyolar. Çoook yazık...

C
anladım canım ilk kdoktor banada coraspin verdi ikinci doktor gerek yok aynı şeyi yeniden yaşarsan testler yaparız ondan sonra gerekli şeyleri kullanırsın dedi işte böyle kararsızlıklar içerisindeyim
Canim koraspirin icin bi dusuk daha mi yapman gerekecek bi zarari yok aspirinin

Kv yi yaptirmam keyfi dedim canim yoksa esimi her banyoda yaptiririm birbirimize bakiyoruz

o zaman size ördek alıyım suda yüzdürünn :):) yok yok araya bebiş katalım . kv keyfi yıkamayabilirsin canım haklısındır ama yıkadıklarında sevaptır sen zaten baktın allah kabul etsin eline koluna sağlık :)

Esim cevabini vermis canim utanmadan demis kimse o uzak olsam dogurana kadar soylemezdim ama malesef yakiniz ev alirsak birazcik uzak olurum hergun gidemeyiz saklayabildigim kadar saklarim hakettiler

Hahaha ordek iyi olur valla tesekkur ederim canim hasta olur banyo yapamayaxak durumda olur o zaman yaptiririm canim ben kendi dedemi yaptiriyordum bekarken sag elini kullanamiyordu dedem kizim beni banyo yaptirirmisin derdi yaptirirdim

Kaygilimla ayni kayinvalidem var galiba her boku sorar hamileyken bile oglumu unutmuyorsumdr der gibi biseyler sacmalardi Allahtan esim cevabi verirdi anne sacmaliyorsun artik diye o zaman tikanirdi ne diyecegini bilemezdi

evet eşler sağolsun benimkide bırak böyle boş muhabbetleri saçmalama der :) ama gerek kalmıyor bi zaman sonra kendi kendine eğleniyor biz tepki vermiyoruz :)

Anladım canım tesekkur ederım ılgıne ama ondan olumsuz yorumlar okudum cok kararsız kalıyorum
Rica ederim canım ne demek. O zamn note 3 u tavsiye ederim fiyati da düştü heralde çünkü note 4 cikçıktı ya. Inşallah gönlüne göre birsey bulursun

Rica ederim canım ne demek. O zamn note 3 u tavsiye ederim fiyati da düştü heralde çünkü note 4 cikçıktı ya. Inşallah gönlüne göre birsey bulursun

Anladım canım esımde not lardan yana evet canım fıyatı dusmus bakalım kısmet umarım ıyı bırsey olur sansıma

ben sanmıyorum bir hafta birden öne çekeceğini ama belki düzenine geri dönüyodur olsun sen ov testine çalışmaya devam et bakalım ne olacak ::)

Benim telde genaral mobile canim yaklasik 1 senedir kullaniyorum dicovery olan mennunum bi kac kez yere dusurdum bisey olmadi

Hım anladım canım sarj kısmında sorun oluyor dıyorlar onunda ve servıs sıkıntısı varmıs sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…