Himm anladim canim not3 de iyi diyorlar esimden note3 istemistim bunu almis daha sorun yasamadim kardesimde kullaniyor benden sonra almistiHım anladım canım sarj kısmında sorun oluyor dıyorlar onunda ve servıs sıkıntısı varmıs sanırım
nekadar terbiyesizlik olaf adama denirmi biz bayanlara zor geliyor sinirlerimiz yipranir hic dusunmuyorlarmi belki olmiycak bu becerisizlik mi olur zaten baktiniz olmadi tedaviye baslanir ozaman destek olurlar simdiden strese sokuyorlarEsimin halasi yumurtan cilk cikiyor dedi kvde surekli bebek yap bi yapamadin tembel ciktin dedi buna benzer seyler canim gecen biride dr gitsene niye gitmiyorsun dedi 18 aylik evliyim onlar evlendigim gunden beri bebek calismasi yapiyoruz saniyorlar herhalde 8 aydir istiyoruz ama istemiyoeum dedigim halde surekli baski yapiyorlar gecen biride esime bi karini beceripte hamile birakamadin tarzinda bisey demis esim kim oldugunu soylemedi kendi ailesinden biridir ki soylemedi
Esimin halasi yumurtan cilk cikiyor dedi kvde surekli bebek yap bi yapamadin tembel ciktin dedi buna benzer seyler canim gecen biride dr gitsene niye gitmiyorsun dedi 18 aylik evliyim onlar evlendigim gunden beri bebek calismasi yapiyoruz saniyorlar herhalde 8 aydir istiyoruz ama istemiyoeum dedigim halde surekli baski yapiyorlar gecen biride esime bi karini beceripte hamile birakamadin tarzinda bisey demis esim kim oldugunu soylemedi kendi ailesinden biridir ki soylemedi
C
Canim koraspirin icin bi dusuk daha mi yapman gerekecek bi zarari yok aspirinin
Himm anladim canim not3 de iyi diyorlar esimden note3 istemistim bunu almis daha sorun yasamadim kardesimde kullaniyor benden sonra almisti
Aslında böyle şeyleri erkeğin annesine söylemesi pek uygun olmayabilir ama, eğer kadın halden anlamıyor ve hala soruyorsa söyleyecek annesine.. onu söyleyen erkeğe de aferin diyorum :)Kaygilimla ayni kayinvalidem var galiba her boku sorar hamileyken bile oglumu unutmuyorsumdr der gibi biseyler sacmalardi Allahtan esim cevabi verirdi anne sacmaliyorsun artik diye o zaman tikanirdi ne diyecegini bilemezdi
insallah bebegin olurda verirsin esinin kucagina duamda kalbimde seninle guzel haberlerini bekliyoruzHahaha ordek iyi olur valla tesekkur ederim canim hasta olur banyo yapamayaxak durumda olur o zaman yaptiririm canim ben kendi dedemi yaptiriyordum bekarken sag elini kullanamiyordu dedem kizim beni banyo yaptirirmisin derdi yaptirirdim
Hahaha ordek iyi olur valla tesekkur ederim canim hasta olur banyo yapamayaxak durumda olur o zaman yaptiririm canim ben kendi dedemi yaptiriyordum bekarken sag elini kullanamiyordu dedem kizim beni banyo yaptirirmisin derdi yaptirirdim
Evet ya esim cok kotu olmus ya hadi bana diyorsunuz esime niye diyorsunuz kim soyledi dedim soylemedi esim cok ayip rabbim ol demeden olur mu cok cahiller rabbim herseyin hayirlisini versin onlarida islah etsinnekadar terbiyesizlik olaf adama denirmi biz bayanlara zor geliyor sinirlerimiz yipranir hic dusunmuyorlarmi belki olmiycak bu becerisizlik mi olur zaten baktiniz olmadi tedaviye baslanir ozaman destek olurlar simdiden strese sokuyorlar
Canim pihtilasmayi bilmiyorum ama progestron ve proklatin adetin 20-24.gunleri yaptirmak lazimmmis.en son gittigim doktor oyle soylemisti.yarin benim 25.gunum kan vericem.bide hcg ye baktiririm bi de kanda negatif göreyim eksik kalnasin.Cnm bugun adetimin 4. Gunu 21.gunu yaptirsam ortaya cikarmi nedenikan pihtiasmasi var mi yok mu diye universite hastanesine tahlilvverebilirsin cnm nereye kadar kan sulandiracan
ay ne kadar ayıp.. sanane ya.. tamam torun istiyor olabilirsin.. ama bir kadından çok anne olmayı istemez kimse.. sanki kendileri geçmediler bu yollardan.. Bana da tembel gelin tembel gelin diyordu eşimin halası.. son zamanlarda demiyor ama bende çok doluyum bu konuda, biri daha derse ağzımın ayarı bozulacak ama bakalım kime kısmet olacakEsimin halasi yumurtan cilk cikiyor dedi kvde surekli bebek yap bi yapamadin tembel ciktin dedi buna benzer seyler canim gecen biride dr gitsene niye gitmiyorsun dedi 18 aylik evliyim onlar evlendigim gunden beri bebek calismasi yapiyoruz saniyorlar herhalde 8 aydir istiyoruz ama istemiyoeum dedigim halde surekli baski yapiyorlar gecen biride esime bi karini beceripte hamile birakamadin tarzinda bisey demis esim kim oldugunu soylemedi kendi ailesinden biridir ki soylemedi
MINIKKUS1 tatlım gorusemedık nasılsın nasıl gıdıyor calısmalar
Terbiyesizler iste ne yapim artik hic duymamis gibi yapiyorum esimede bosver kim ne derse desin onlar utansinlar dedim rabbim islah etsin onlari baskada bisey demiyorum uzak olsam hamile kaldigimda dogurana ksdar kendi ailem disinda kimseye soylemem marta kadar olmazsa dr gidecegim senemin dolmasini bekliyorumiğrençler ya bu vebali niye alıyorlar bilmiyorum nereye ne yetiştiriyorlar terbiyesiz kırıcılar bunların derdi yok yorulmuyo bıkmıyorlar .sen evlendin evliliğini yaşadın 8 aydırda öylesine deniyorsun gayet normal her şey yolunda baktın 1 sene olmadı o zaman bebiş için bi doktor kontrollerini yaptırırsın olur biter hepsi kısmet sanki 20 senelik evlisiniz boşver sen onları her şey güzel gidiyor :)
Tesekkur ederim canim rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsininsallah bebegin olurda verirsin esinin kucagina duamda kalbimde seninle guzel haberlerini bekliyoruz
Allah rahmet eylesin anannene nur icinde yatsinne güzell :):) çok sevap benim ananem çok iyi insandı allah rahmet eylesin annem derki mahallenin yaşlısı yıkanamayanı varsa teyzelerden alır yıkardı tabi o zaman komşuluklar başka herkes tanışık akraba gibi :)
elisam iyiyim sen nasılsın ? telefonlar konusunda yetersizim bir şey diyemedim :) çalışmalar 11 12 üstüste çalıştık bugün 13.günüm ama ben 14 16 18 20 22 şeklinde düşünüyorum çalışmaları hayırlısı :) sizin nasıl gidiyor?
Kendileri hep ilk aylarinda hamile kalmislar herkez oyle olur saniyorlar herhalde bunlar akillari sira beni gaza getirip cocuk yapmami istiyorlar bilmiyorlarki strese soktuklarini valla bende cok dodum biri daha dese herseyi kusacak durumdayim ayy sizene ya ister yaparim ister yapmam sanki biz istemiyoruz istedigimi duysalar daha cok gelirler ustumeay ne kadar ayıp.. sanane ya.. tamam torun istiyor olabilirsin.. ama bir kadından çok anne olmayı istemez kimse.. sanki kendileri geçmediler bu yollardan.. Bana da tembel gelin tembel gelin diyordu eşimin halası.. son zamanlarda demiyor ama bende çok doluyum bu konuda, biri daha derse ağzımın ayarı bozulacak ama bakalım kime kısmet olacak
Terbiyesizler iste ne yapim artik hic duymamis gibi yapiyorum esimede bosver kim ne derse desin onlar utansinlar dedim rabbim islah etsin onlari baskada bisey demiyorum uzak olsam hamile kaldigimda dogurana ksdar kendi ailem disinda kimseye soylemem marta kadar olmazsa dr gidecegim senemin dolmasini bekliyorum
Kendileri hep ilk aylarinda hamile kalmislar herkez oyle olur saniyorlar herhalde bunlar akillari sira beni gaza getirip cocuk yapmami istiyorlar bilmiyorlarki strese soktuklarini valla bende cok dodum biri daha dese herseyi kusacak durumdayim ayy sizene ya ister yaparim ister yapmam sanki biz istemiyoruz istedigimi duysalar daha cok gelirler ustume
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?