2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hım anladım canım sarj kısmında sorun oluyor dıyorlar onunda ve servıs sıkıntısı varmıs sanırım
Himm anladim canim not3 de iyi diyorlar esimden note3 istemistim bunu almis daha sorun yasamadim kardesimde kullaniyor benden sonra almisti

nekadar terbiyesizlik olaf adama denirmi biz bayanlara zor geliyor sinirlerimiz yipranir hic dusunmuyorlarmi belki olmiycak bu becerisizlik mi olur zaten baktiniz olmadi tedaviye baslanir ozaman destek olurlar simdiden strese sokuyorlar

iğrençler ya bu vebali niye alıyorlar bilmiyorum nereye ne yetiştiriyorlar terbiyesiz kırıcılar bunların derdi yok yorulmuyo bıkmıyorlar .sen evlendin evliliğini yaşadın 8 aydırda öylesine deniyorsun gayet normal her şey yolunda baktın 1 sene olmadı o zaman bebiş için bi doktor kontrollerini yaptırırsın olur biter hepsi kısmet sanki 20 senelik evlisiniz boşver sen onları her şey güzel gidiyor :)

C

Canim koraspirin icin bi dusuk daha mi yapman gerekecek bi zarari yok aspirinin

3.doktorda aynısını dedi zararı yok dedi ama benim doktorumda bu normaldir bir daha olma şansı yüzde 15 eğer olursa tedaviye gideriz dedi bende seviyorum diye dinledim ama 2.ye aynısı olmasın istiyorum bu konuda karışığım .

Himm anladim canim not3 de iyi diyorlar esimden note3 istemistim bunu almis daha sorun yasamadim kardesimde kullaniyor benden sonra almisti

Anladım canım bende uygun olsun ıstıyorum bakayım canım bır ınceleyecegım fıkır olustu en azından ınsallah sorunsuz kullanmaya devam edersın

Kaygilimla ayni kayinvalidem var galiba her boku sorar hamileyken bile oglumu unutmuyorsumdr der gibi biseyler sacmalardi Allahtan esim cevabi verirdi anne sacmaliyorsun artik diye o zaman tikanirdi ne diyecegini bilemezdi
Aslında böyle şeyleri erkeğin annesine söylemesi pek uygun olmayabilir ama, eğer kadın halden anlamıyor ve hala soruyorsa söyleyecek annesine.. onu söyleyen erkeğe de aferin diyorum :)

Hahaha ordek iyi olur valla tesekkur ederim canim hasta olur banyo yapamayaxak durumda olur o zaman yaptiririm canim ben kendi dedemi yaptiriyordum bekarken sag elini kullanamiyordu dedem kizim beni banyo yaptirirmisin derdi yaptirirdim
insallah bebegin olurda verirsin esinin kucagina duamda kalbimde seninle guzel haberlerini bekliyoruz

Hahaha ordek iyi olur valla tesekkur ederim canim hasta olur banyo yapamayaxak durumda olur o zaman yaptiririm canim ben kendi dedemi yaptiriyordum bekarken sag elini kullanamiyordu dedem kizim beni banyo yaptirirmisin derdi yaptirirdim

ne güzell :):) çok sevap benim ananem çok iyi insandı allah rahmet eylesin annem derki mahallenin yaşlısı yıkanamayanı varsa teyzelerden alır yıkardı tabi o zaman komşuluklar başka herkes tanışık akraba gibi :)

nekadar terbiyesizlik olaf adama denirmi biz bayanlara zor geliyor sinirlerimiz yipranir hic dusunmuyorlarmi belki olmiycak bu becerisizlik mi olur zaten baktiniz olmadi tedaviye baslanir ozaman destek olurlar simdiden strese sokuyorlar
Evet ya esim cok kotu olmus ya hadi bana diyorsunuz esime niye diyorsunuz kim soyledi dedim soylemedi esim cok ayip rabbim ol demeden olur mu cok cahiller rabbim herseyin hayirlisini versin onlarida islah etsin

Cnm bugun adetimin 4. Gunu 21.gunu yaptirsam ortaya cikarmi nedenikan pihtiasmasi var mi yok mu diye universite hastanesine tahlilvverebilirsin cnm nereye kadar kan sulandiracan
Canim pihtilasmayi bilmiyorum ama progestron ve proklatin adetin 20-24.gunleri yaptirmak lazimmmis.en son gittigim doktor oyle soylemisti.yarin benim 25.gunum kan vericem.bide hcg ye baktiririm bi de kanda negatif göreyim eksik kalnasin.

ay ne kadar ayıp.. sanane ya.. tamam torun istiyor olabilirsin.. ama bir kadından çok anne olmayı istemez kimse.. sanki kendileri geçmediler bu yollardan.. Bana da tembel gelin tembel gelin diyordu eşimin halası.. son zamanlarda demiyor ama bende çok doluyum bu konuda, biri daha derse ağzımın ayarı bozulacak ama bakalım kime kısmet olacak

MINIKKUS1 tatlım gorusemedık nasılsın nasıl gıdıyor calısmalar

elisam iyiyim sen nasılsın ? telefonlar konusunda yetersizim bir şey diyemedim :) çalışmalar 11 12 üstüste çalıştık bugün 13.günüm ama ben 14 16 18 20 22 şeklinde düşünüyorum çalışmaları hayırlısı :) sizin nasıl gidiyor?

Terbiyesizler iste ne yapim artik hic duymamis gibi yapiyorum esimede bosver kim ne derse desin onlar utansinlar dedim rabbim islah etsin onlari baskada bisey demiyorum uzak olsam hamile kaldigimda dogurana ksdar kendi ailem disinda kimseye soylemem marta kadar olmazsa dr gidecegim senemin dolmasini bekliyorum

Allah rahmet eylesin anannene nur icinde yatsin

Anladm tatlım bende ıyıyım canım cok sukur :) calısmalar masallah guzel gıdıyor canım hemencecık buluusp ask yasarlar kucuk kaygılılar gelır ınsallah :) canım bızımkı aynı sekıl devam hıc gun saymadan ılk bastan berı ama bır gun durup bır gun oluyor ama bu ay ılıskımız sık oluyor canım dıger aylara gore en fazla 2 gun acmısızdır arayı bende su sekılde dusunuyorum hatırladıgım kadarıyla gunler su sekılde oldu 8 12 14 oldu 8 ile 12 aasında da olmustur ama hangısınde oldu onu hatırlamıyorum bugun 16. gunum bugunde olur bende 16 18 20 dıye devam ederım canım hatta 18 gundekı ılıskıyı gece yarısı sabah karsı olsun ıstıyorum :)

Kendileri hep ilk aylarinda hamile kalmislar herkez oyle olur saniyorlar herhalde bunlar akillari sira beni gaza getirip cocuk yapmami istiyorlar bilmiyorlarki strese soktuklarini valla bende cok dodum biri daha dese herseyi kusacak durumdayim ayy sizene ya ister yaparim ister yapmam sanki biz istemiyoruz istedigimi duysalar daha cok gelirler ustume

işte bu kadar onları hiç duyma rabbim sağlıklı uzun ömürlü bebiş versin bak ben bebek düşünmeye başlayalı 6 ay olmuş neler oldu bitti hayırlısı :) bende bu adette olursam 3.günü doktora gideceğim çağırmıştı niye çağırdıysa bi görüneyim

Canım bosver canını sıkma yazdıklarını okuyorum cok ayıp etmısler dusuncesız ınsanlara cok kızıyorum hatırlıyormusun bır kere anlatmısım kv komusu sormustum kv yanında ters ters cevap veredım suan cocuk yappmam mantıksız dıye ben kv ıs degıstırdı esımde gecen dedıkı cocuk olursa cıkarmasın ısten dıye benım kv de dedıkı yok dedı cıkmam sız once kendı hayatını kurtarın benım hevesım falan kactı dıyor ısrar eden ınsanlara sert cıkmak gerekıyor anlamıyorlar yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…