Anladm tatlım bende ıyıyım canım cok sukur :) calısmalar masallah guzel gıdıyor canım hemencecık buluusp ask yasarlar kucuk kaygılılar gelır ınsallah :) canım bızımkı aynı sekıl devam hıc gun saymadan ılk bastan berı ama bır gun durup bır gun oluyor ama bu ay ılıskımız sık oluyor canım dıger aylara gore en fazla 2 gun acmısızdır arayı bende su sekılde dusunuyorum hatırladıgım kadarıyla gunler su sekılde oldu 8 12 14 oldu 8 ile 12 aasında da olmustur ama hangısınde oldu onu hatırlamıyorum bugun 16. gunum bugunde olur bende 16 18 20 dıye devam ederım canım hatta 18 gundekı ılıskıyı gece yarısı sabah karsı olsun ıstıyorum :)
evet doğru diyorsun.. en iyisi hayırlısı deyip geçiştirmek.. dediğin gibi ahlanıp vahlansak bide.. Aboovvv...Kendileri hep ilk aylarinda hamile kalmislar herkez oyle olur saniyorlar herhalde bunlar akillari sira beni gaza getirip cocuk yapmami istiyorlar bilmiyorlarki strese soktuklarini valla bende cok dodum biri daha dese herseyi kusacak durumdayim ayy sizene ya ister yaparim ister yapmam sanki biz istemiyoruz istedigimi duysalar daha cok gelirler ustume
Allah rahmet eylesin anannene nur icinde yatsin
Hormon testi yapacaktir canim 3. Gunu cagirdiysa bide yumurtaliklarina bakar bende bu adetimde gidebilirsem hsg cekilecegim tuplerde sikinti cikmazsa marta kadar normal yollardan devam ederim martta tam 1 sene doluyor olmazsa asilama yaptiririm bunlardan sadece ablamin haberi var baska kimse bilmiyorişte bu kadar onları hiç duyma rabbim sağlıklı uzun ömürlü bebiş versin bak ben bebek düşünmeye başlayalı 6 ay olmuş neler oldu bitti hayırlısı :) bende bu adette olursam 3.günü doktora gideceğim çağırmıştı niye çağırdıysa bi görüneyim
ooo iyi bu ay çalışkanız :) hadi hayırlısı olsun 18.günde yumurtanın çatladığını düşünüyorsan o günde olsun benim öyle bir tahminim malesef yokama 17 21 23 o günlerden birinde yum zamanı diye düşünüyorum :)
Hadi ben neysede canim esime soyledikleri kelime cok cirkin allah islah etsin onlari hakediyorlar terslenmeyi onceki kadar cok uzulmuyorum aglardim simdi aglamiyorum artik alistim duymamazliktan geliyorumCanım bosver canını sıkma yazdıklarını okuyorum cok ayıp etmısler dusuncesız ınsanlara cok kızıyorum hatırlıyormusun bır kere anlatmısım kv komusu sormustum kv yanında ters ters cevap veredım suan cocuk yappmam mantıksız dıye ben kv ıs degıstırdı esımde gecen dedıkı cocuk olursa cıkarmasın ısten dıye benım kv de dedıkı yok dedı cıkmam sız once kendı hayatını kurtarın benım hevesım falan kactı dıyor ısrar eden ınsanlara sert cıkmak gerekıyor anlamıyorlar yoksa
Hormon testi yapacaktir canim 3. Gunu cagirdiysa bide yumurtaliklarina bakar bende bu adetimde gidebilirsem hsg cekilecegim tuplerde sikinti cikmazsa marta kadar normal yollardan devam ederim martta tam 1 sene doluyor olmazsa asilama yaptiririm bunlardan sadece ablamin haberi var baska kimse bilmiyor
İnsallah gerek kalmadan hamis olursun canimbencede sadece birinin haberi olması yeterli bende bi 3.günü giderim tabi umarım 3.günlerimiz olmazzz :):)
Hadi ben neysede canim esime soyledikleri kelime cok cirkin allah islah etsin onlari hakediyorlar terslenmeyi onceki kadar cok uzulmuyorum aglardim simdi aglamiyorum artik alistim duymamazliktan geliyorum
Calıskanız calıskanız hepımız umarım karsılıgını alırız canım :) hayırlısı olsun kuzum tatlım gecen ay 19 gunn catlamıs bu ayda acaba öyle olurmu dıye 18 i 19 baglayan gece olsn dıyorum esım ust uste yapmaktan yana degıl bu ay esımı dınlıyorum canım bende ya tutarsa dıye gole maya calısıyoruz canım hıc bılmıyorumkı belkıde catladı ama boyle calısması daha zevklı bence yum catladı dollendımı dıye stres yok yum donemıne yenı gırmıs gıbı calısma yapıyoruz :)
Agzi olan konusuyor iste en iyisi duymamak insallah hepimiz hamis oluruzda ceneleri kapanir diyecegim ama yine kapanmaz arkasindan 2. Bebek yapin derlercokkk ama cokk haklısın canım buyuk terbıyesızlık kendılerne boyle davranıldıgında ne hıssedeceklerını hıcmı dusunmuyorlar acaba buyuk edepsızlık bende alıstım canım takmıyorum artık ınsanlar herseye konuusuyor
evet bencede bilmeden bi umut çalışıyoruz :) takvimler benim bir hafta sonrasını gösteriyorlar olurda düzene girersem bu haftada önemli bence işte öyle karışık bir çalışma yapalım gitsin :):)
Agzi olan konusuyor iste en iyisi duymamak insallah hepimiz hamis oluruzda ceneleri kapanir diyecegim ama yine kapanmaz arkasindan 2. Bebek yapin derler
boşver canım sıkma sen canını hiç üzme kendini eşine bağırarak diilde tatlı dille çöz canımAynen canim ben bastan soylefigim halde kv ye hoslanmiyorum yatak odama girilmesindenn diye kadin anlamiyor kocamla benim disimda kimse giremez ya bide iliski yasamisiz dus almisim yani oda uygunsuz olmaya cok musait aklima geldikce sinir olutorum
Aynen canım bılmeden bu sekılde ugrasmak daha ıyı beslenmeye dıkkat edıyormusunuz ben esıme pekmez vermeyede basladım :) yıyeceklerın cok etkısı varmıs ama ben bunu anladım fark edıyorcunku :)
Aynen canım konusacak bırsey buluyor onlar bebek olayı olmasa bıle baska bırsey konusrlar canım mesela benım halam gecen hafta degıl ondan oncekı hafta mersıne gıttık halamla esım gelmedı ders calıısıyor dıye sordu dedım ders calısıyor 1 yıl gezmeyı dusunmuyoruz gecen haftada gelınıne gıttım ıs cıkısı oturmaya halamda orda tuttu bu defa dedıkı kocanla sorununmu var pek gezıyorsun bu ara yoo hala dedım bılmem bana öyle geldıde evdenmı kovdu yoksa senı dıyor sankı yatıya kalmaya gelmısım cok sasırdım eve daha yenı gırmısımyanı o yuzden kımsenın dedgını takmamak laızm onemlı olan evınde esınle senın nasıl oldugnuz
Aynen canım konusacak bırsey buluyor onlar bebek olayı olmasa bıle baska bırsey konusrlar canım mesela benım halam gecen hafta degıl ondan oncekı hafta mersıne gıttık halamla esım gelmedı ders calıısıyor dıye sordu dedım ders calısıyor 1 yıl gezmeyı dusunmuyoruz gecen haftada gelınıne gıttım ıs cıkısı oturmaya halamda orda tuttu bu defa dedıkı kocanla sorununmu var pek gezıyorsun bu ara yoo hala dedım bılmem bana öyle geldıde evdenmı kovdu yoksa senı dıyor sankı yatıya kalmaya gelmısım cok sasırdım eve daha yenı gırmısımyanı o yuzden kımsenın dedgını takmamak laızm onemlı olan evınde esınle senın nasıl oldugnuz
o halde sanslı gruptasın :):) aman masallah dıyelımCnm ben not 3 ü belki yüz kere düşürdüm hiç bir şey olmadı
evet ya cesıt cesıt ınsan var napıcaksın degısmıyorsa gul gec :)bende gülüyorum sanki bana demiyor gibi :)çemkirmekle olmuyor geçinip gitmek gerek ne yapalım benimkininde huyları böyle değişik :)
sağlıklı besleniyoruz bu ara özel bir şey yok ama mesela dün ceviz yedik o şekilde gıdalar alıyoruz :)
Tovbe tovbe senaryoyu hazirlamis halan bizde annemgile sik gidemiyoruz esim vardiyali calisinca zor oluyor halalarim getirmiyormu esin diye hemen soruyorlar dogru diyorsun 3. Kisi olmadigi zaman cok iyiyiz esimle bazen aileler yuzunden esime patliyorum sagolsun esimde alttan aliyor beni sakinlestiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?