2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ooo iyi bu ay çalışkanız :) hadi hayırlısı olsun 18.günde yumurtanın çatladığını düşünüyorsan o günde olsun benim öyle bir tahminim malesef yok ama 17 21 23 o günlerden birinde yum zamanı diye düşünüyorum :)

evet doğru diyorsun.. en iyisi hayırlısı deyip geçiştirmek.. dediğin gibi ahlanıp vahlansak bide.. Aboovvv...

Hormon testi yapacaktir canim 3. Gunu cagirdiysa bide yumurtaliklarina bakar bende bu adetimde gidebilirsem hsg cekilecegim tuplerde sikinti cikmazsa marta kadar normal yollardan devam ederim martta tam 1 sene doluyor olmazsa asilama yaptiririm bunlardan sadece ablamin haberi var baska kimse bilmiyor

Calıskanız calıskanız hepımız umarım karsılıgını alırız canım :) hayırlısı olsun kuzum tatlım gecen ay 19 gunn catlamıs bu ayda acaba öyle olurmu dıye 18 i 19 baglayan gece olsn dıyorum esım ust uste yapmaktan yana degıl bu ay esımı dınlıyorum canım bende ya tutarsa dıye gole maya calısıyoruz canım hıc bılmıyorumkı belkıde catladı ama boyle calısması daha zevklı bence yum catladı dollendımı dıye stres yok yum donemıne yenı gırmıs gıbı calısma yapıyoruz :)

Hadi ben neysede canim esime soyledikleri kelime cok cirkin allah islah etsin onlari hakediyorlar terslenmeyi onceki kadar cok uzulmuyorum aglardim simdi aglamiyorum artik alistim duymamazliktan geliyorum

bencede sadece birinin haberi olması yeterli bende bi 3.günü giderim tabi umarım 3.günlerimiz olmazzz :):)

Hadi ben neysede canim esime soyledikleri kelime cok cirkin allah islah etsin onlari hakediyorlar terslenmeyi onceki kadar cok uzulmuyorum aglardim simdi aglamiyorum artik alistim duymamazliktan geliyorum

cokkk ama cokk haklısın canım buyuk terbıyesızlık kendılerne boyle davranıldıgında ne hıssedeceklerını hıcmı dusunmuyorlar acaba buyuk edepsızlık bende alıstım canım takmıyorum artık ınsanlar herseye konuusuyor

evet bencede bilmeden bi umut çalışıyoruz :) takvimler benim bir hafta sonrasını gösteriyorlar olurda düzene girersem bu haftada önemli bence işte öyle karışık bir çalışma yapalım gitsin :):)

Agzi olan konusuyor iste en iyisi duymamak insallah hepimiz hamis oluruzda ceneleri kapanir diyecegim ama yine kapanmaz arkasindan 2. Bebek yapin derler

evet bencede bilmeden bi umut çalışıyoruz :) takvimler benim bir hafta sonrasını gösteriyorlar olurda düzene girersem bu haftada önemli bence işte öyle karışık bir çalışma yapalım gitsin :):)

Aynen canım bılmeden bu sekılde ugrasmak daha ıyı beslenmeye dıkkat edıyormusunuz ben esıme pekmez vermeyede basladım :) yıyeceklerın cok etkısı varmıs ama ben bunu anladım fark edıyorcunku :)

Agzi olan konusuyor iste en iyisi duymamak insallah hepimiz hamis oluruzda ceneleri kapanir diyecegim ama yine kapanmaz arkasindan 2. Bebek yapin derler

Aynen canım konusacak bırsey buluyor onlar bebek olayı olmasa bıle baska bırsey konusrlar canım mesela benım halam gecen hafta degıl ondan oncekı hafta mersıne gıttık halamla esım gelmedı ders calıısıyor dıye sordu dedım ders calısıyor 1 yıl gezmeyı dusunmuyoruz gecen haftada gelınıne gıttım ıs cıkısı oturmaya halamda orda tuttu bu defa dedıkı kocanla sorununmu var pek gezıyorsun bu ara yoo hala dedım bılmem bana öyle geldıde evdenmı kovdu yoksa senı dıyor sankı yatıya kalmaya gelmısım cok sasırdım eve daha yenı gırmısımyanı o yuzden kımsenın dedgını takmamak laızm onemlı olan evınde esınle senın nasıl oldugnuz

Aynen canim ben bastan soylefigim halde kv ye hoslanmiyorum yatak odama girilmesindenn diye kadin anlamiyor kocamla benim disimda kimse giremez ya bide iliski yasamisiz dus almisim yani oda uygunsuz olmaya cok musait aklima geldikce sinir olutorum
boşver canım sıkma sen canını hiç üzme kendini eşine bağırarak diilde tatlı dille çöz canım

Aynen canım bılmeden bu sekılde ugrasmak daha ıyı beslenmeye dıkkat edıyormusunuz ben esıme pekmez vermeyede basladım :) yıyeceklerın cok etkısı varmıs ama ben bunu anladım fark edıyorcunku :)

sağlıklı besleniyoruz bu ara özel bir şey yok ama mesela dün ceviz yedik o şekilde gıdalar alıyoruz :)

Tovbe tovbe senaryoyu hazirlamis halan bizde annemgile sik gidemiyoruz esim vardiyali calisinca zor oluyor halalarim getirmiyormu esin diye hemen soruyorlar dogru diyorsun 3. Kisi olmadigi zaman cok iyiyiz esimle bazen aileler yuzunden esime patliyorum sagolsun esimde alttan aliyor beni sakinlestiriyor

sağlıklı besleniyoruz bu ara özel bir şey yok ama mesela dün ceviz yedik o şekilde gıdalar alıyoruz :)

Benım esım dıkkat etmezdı canım ben sımdı hazırlayıp getırıyorum mecbur yıyor bal cevız falan hıc yemezdı ben sımdı muz dılımlıyorum bal dokuyorum uzuerıne ve de cevız mecbur yıyor sonra hurmayı hazırlıyorum yıyor dıyorum ac agzını bır kaık pekmez verıyorum sekerlı seylerı hıc sevmez ama zorla yıyor

Aynen canım ya sok oldum bu dusunce oncekı haftadan kalmıstır kafasında kesınlıkle canım 3 kısıler olmadıgı surece hersey daha guzel evlerımıze bın msallah canım RAbbım koruusn ben anlamıyorum bu ınsanlar neden herseyı olumsuza yorarkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…