O anda cok sinirlendim canim yoksa normaldebagirmam esimin sucu yokta o anda esimden cikarttim esimde sagolsun alttan aldi konustum sonra sadece annen degil kimsenin girmesini istemiyorum yatak odama mahrem sonucta dedim esim tamam haklisin ben anneme derim dediboşver canım sıkma sen canını hiç üzme kendini eşine bağırarak diilde tatlı dille çöz canım
haaaahhhh desinde sorun değil canım benim bir daha gerekirse yine söle kaynanana siz birliktemi yaşıyosunuz kaynananlaO anda cok sinirlendim canim yoksa normaldebagirmam esimin sucu yokta o anda esimden cikarttim esimde sagolsun alttan aldi konustum sonra sadece annen degil kimsenin girmesini istemiyorum yatak odama mahrem sonucta dedim esim tamam haklisin ben anneme derim dedi
Rabbim nazarlardan korusun yuvamizi hemende kotuye cekiyorlar herseyi hergun ayetel kursi felak nas oku canim ben bunlari okuyunca rahatliyorum bide la havle cekiyorum okumadigim zaman huzursuz oluyorumAynen canım ya sok oldum bu dusunce oncekı haftadan kalmıstır kafasında kesınlıkle canım 3 kısıler olmadıgı surece hersey daha guzel evlerımıze bın msallah canım RAbbım koruusnben anlamıyorum bu ınsanlar neden herseyı olumsuza yorarkı
Yok canim birlikte oturmuyoruz evlerimiz yakin kaynim dr a gitmis kv de esimi cagirmaya gelmis benide gotur diye kucuk bir operasyon gecirecekmis kaynim isyerinde kucuk bi kaza atlatmistihaaaahhhh desinde sorun değil canım benim bir daha gerekirse yine söle kaynanana siz birliktemi yaşıyosunuz kaynananla
Rabbim nazarlardan korusun yuvamizi hemende kotuye cekiyorlar herseyi hergun ayetel kursi felak nas oku canim ben bunlari okuyunca rahatliyorum bide la havle cekiyorum okumadigim zaman huzursuz oluyorum
Bende cevap vermiyorum canim sonra kendide susuyor bizim kaynanalar zir delievet eşler sağolsun benimkide bırak böyle boş muhabbetleri saçmalama der :) ama gerek kalmıyor bi zaman sonra kendi kendine eğleniyor biz tepki vermiyoruz :)
En iyisini yapmissin canim mesafe koyarak benimkilerde kotu niyetli degillerdir ama cok kiriyorlar bilmeyerek en iyisi hepsine uzak olmak insallah hayirlisiyla benim istedigim evi alirizda hepsine ayni mesafe uzaklikta oluruz suan ev konusunu acmiyor kv tamamen iyilessinde yilbasindan sonra bakacagiz evetamam canım okurum aynen canım ya Rabbım kourusun tatım varya ben dugunden once cok cektım hanı ıclerınde kotuluk yok halalarımın ama bana ne ysattıklarının farkında degıllerdı ben de sımdı mesafe koydum arama
En iyisini yapmissin canim mesafe koyarak benimkilerde kotu niyetli degillerdir ama cok kiriyorlar bilmeyerek en iyisi hepsine uzak olmak insallah hayirlisiyla benim istedigim evi alirizda hepsine ayni mesafe uzaklikta oluruz suan ev konusunu acmiyor kv tamamen iyilessinde yilbasindan sonra bakacagiz eve
Atom ney canim ben hataydayim burda varmidir bilmiyorumkızlar ben malatyalıyım belkı bılırsınız atom cok ıyıymıs sızın oralardada vardır.. bende gun kurusu kayısı ve dut pestili yediriyorum organik ev yapımı :) malum benım yumurta catlamak uzere
Benım esım dıkkat etmezdı canım ben sımdı hazırlayıp getırıyorum mecbur yıyor bal cevız falan hıc yemezdı ben sımdı muz dılımlıyorum bal dokuyorum uzuerıne ve de cevız mecbur yıyor sonra hurmayı hazırlıyorum yıyor dıyorum ac agzını bır kaık pekmez verıyorum sekerlı seylerı hıc sevmez ama zorla yıyor
Kiz nerdeyse hergun ayni seyleri soylerdi kocamda cildirdi artik..kadin biz hamilede kalsak dogurana kdr o isi yapardik diyorAslında böyle şeyleri erkeğin annesine söylemesi pek uygun olmayabilir ama, eğer kadın halden anlamıyor ve hala soruyorsa söyleyecek annesine.. onu söyleyen erkeğe de aferin diyorum :)
yesin yesin iyidirrr yarasın tosuncuklarımıza
Bende cevap vermiyorum canim sonra kendide susuyor bizim kaynanalar zir deli
Kiz nerdeyse hergun ayni seyleri soylerdi kocamda cildirdi artik..kadin biz hamilede kalsak dogurana kdr o isi yapardik diyorsimdikiler hemen uzaklastiriyor esimde bakti annesi susmuyor gerekirse dogurana kadar yaklasmam yeterki iyi olsunlar dedi kocasi zalimmis gencliginde herkesin kocasini oyle bekliyor
bizde biz kaynanayız onlar gelin zıpırtıklar
hımmm çok geçmiş olsun olsun kuzum sen yinede fazla takma kafanaaa :)Yok canim birlikte oturmuyoruz evlerimiz yakin kaynim dr a gitmis kv de esimi cagirmaya gelmis benide gotur diye kucuk bir operasyon gecirecekmis kaynim isyerinde kucuk bi kaza atlatmisti
En ıyısı canım evın uzakması en azından bır dolmus mesafesınde olmalı benım evımde kv ıle arası 10 dk yuruyerek bazen dıyorum keske uzaktamı olsaydı hanı kesınlıkle kv kotu bır ınsan degıl asla kımsenın etlısıne sutlusune karısmaz ben yemek yemedımmı canı sıkılır ama sankı bıraz uzak olmak daha ıyı olur gııbı ınsallah yılbasından sonra gonlunden gecen evı alırsınız canım
Tesekkur ederim canim haklisin kafaya takmamak lazimhımmm çok geçmiş olsun olsun kuzum sen yinede fazla takma kafanaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?