2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

boşver canım sıkma sen canını hiç üzme kendini eşine bağırarak diilde tatlı dille çöz canım
O anda cok sinirlendim canim yoksa normaldebagirmam esimin sucu yokta o anda esimden cikarttim esimde sagolsun alttan aldi konustum sonra sadece annen degil kimsenin girmesini istemiyorum yatak odama mahrem sonucta dedim esim tamam haklisin ben anneme derim dedi

haaaahhhh desinde sorun değil canım benim bir daha gerekirse yine söle kaynanana siz birliktemi yaşıyosunuz kaynananla

Rabbim nazarlardan korusun yuvamizi hemende kotuye cekiyorlar herseyi hergun ayetel kursi felak nas oku canim ben bunlari okuyunca rahatliyorum bide la havle cekiyorum okumadigim zaman huzursuz oluyorum

haaaahhhh desinde sorun değil canım benim bir daha gerekirse yine söle kaynanana siz birliktemi yaşıyosunuz kaynananla
Yok canim birlikte oturmuyoruz evlerimiz yakin kaynim dr a gitmis kv de esimi cagirmaya gelmis benide gotur diye kucuk bir operasyon gecirecekmis kaynim isyerinde kucuk bi kaza atlatmisti

Rabbim nazarlardan korusun yuvamizi hemende kotuye cekiyorlar herseyi hergun ayetel kursi felak nas oku canim ben bunlari okuyunca rahatliyorum bide la havle cekiyorum okumadigim zaman huzursuz oluyorum

tamam canım okurum aynen canım ya Rabbım kourusun tatım varya ben dugunden once cok cektım hanı ıclerınde kotuluk yok halalarımın ama bana ne ysattıklarının farkında degıllerdı ben de sımdı mesafe koydum arama

En iyisini yapmissin canim mesafe koyarak benimkilerde kotu niyetli degillerdir ama cok kiriyorlar bilmeyerek en iyisi hepsine uzak olmak insallah hayirlisiyla benim istedigim evi alirizda hepsine ayni mesafe uzaklikta oluruz suan ev konusunu acmiyor kv tamamen iyilessinde yilbasindan sonra bakacagiz eve

En ıyısı canım evın uzakması en azından bır dolmus mesafesınde olmalı benım evımde kv ıle arası 10 dk yuruyerek bazen dıyorum keske uzaktamı olsaydı hanı kesınlıkle kv kotu bır ınsan degıl asla kımsenın etlısıne sutlusune karısmaz ben yemek yemedımmı canı sıkılır ama sankı bıraz uzak olmak daha ıyı olur gııbı ınsallah yılbasından sonra gonlunden gecen evı alırsınız canım

kızlar ben malatyalıyım belkı bılırsınız atom cok ıyıymıs sızın oralardada vardır.. bende gun kurusu kayısı ve dut pestili yediriyorum organik ev yapımı :) malum benım yumurta catlamak uzere
Atom ney canim ben hataydayim burda varmidir bilmiyorum

yesin yesin iyidirrr yarasın tosuncuklarımıza

Aslında böyle şeyleri erkeğin annesine söylemesi pek uygun olmayabilir ama, eğer kadın halden anlamıyor ve hala soruyorsa söyleyecek annesine.. onu söyleyen erkeğe de aferin diyorum :)
Kiz nerdeyse hergun ayni seyleri soylerdi kocamda cildirdi artik..kadin biz hamilede kalsak dogurana kdr o isi yapardik diyor simdikiler hemen uzaklastiriyor esimde bakti annesi susmuyor gerekirse dogurana kadar yaklasmam yeterki iyi olsunlar dedi kocasi zalimmis gencliginde herkesin kocasini oyle bekliyor

ayyyy canım ya senın kv de de bayagı acık acık soyluyormus esın ıyı sabretmıs ne kadar ayıp ya mılletın yatak odasına bu kadar mudahele edılmezkı az kalmıs hangı gunler ne kadar sklıkta nasıl yapacagınızın lıstesını verecekmıs sıze :)

Yok canim birlikte oturmuyoruz evlerimiz yakin kaynim dr a gitmis kv de esimi cagirmaya gelmis benide gotur diye kucuk bir operasyon gecirecekmis kaynim isyerinde kucuk bi kaza atlatmisti
hımmm çok geçmiş olsun olsun kuzum sen yinede fazla takma kafanaaa :)

Aynen canim 1 domus umesafesi uzaklikta istedigim ev tamam benimkilerde iyiler ama kv bazen dusuncesiz konusuyor kayinbabam daha yakin bana kizim kizim diye dilinden dusurmez evlerine ne alirsa mutlaka banada alir canin ne isterse soyle alayim der ikiside kayinbabam surekli sehirdisina toplantilara gider gittigi yerlerden mutlaka bana biseyler getirir kv biraz daha dusunceli olsa bazen beni kiskandigini dusunuyorum kv nin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…