2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

haklısın canım kayınbabalar gelınlerıne daha duskun olurlar benım kayınbabmda oyledır kv de de öyledır ama sankı bazen oglunu kıskanıyor gııbıme gelıyor belkıde ben öyle hıssedıyorum ama en ıyısı uzakmak olmak tatlı gıdıp gelmek ben mesela kv her gun goruyorum ozlemıyorsun mesella her gun gorunce benımde evıme cagırma fırsatım olmuyor her gun orda olunca zaten bırde sıgar ıcıyorlar bende evde ıcırmıyor o yuzden sıgara ıcenler bana pek gelmek ıstemıyor

Canim pihtilasmayi bilmiyorum ama progestron ve proklatin adetin 20-24.gunleri yaptirmak lazimmmis.en son gittigim doktor oyle soylemisti.yarin benim 25.gunum kan vericem.bide hcg ye baktiririm bi de kanda negatif göreyim eksik kalnasin.
Bende yaptirayim cnm ..umarim pozitifi gorursun sonun benim gibi olmasin

HAHA BU GÜZEL TAKTİK ÇÜNKÜ BENDE İÇİRMEM VE BİRAZ TİTİZLENİRİM O YÜZDEN ÇOK RAHAT ETMEZLER :):) KİŞİSEL RAHATIZZ AMA İÇEMEDİKLERİNDEN BENDE PEK BİR ŞEYE KARIŞTIRMADIĞIMDAN ÇOK GELMİYORLAR NE YAPIYIM MİS GİBİ KOKAN EVDE SİGARA OLMAZ AYRICA BALKONDA ÇAMAŞIR OLUYOR SİNİYOR :)

Aa ne isi var sizin odada hadi uygunsuz olsaniz ya uygun olsaniz bile girilmezki yatak odasina nasil bunlar ya sizin tasinma durumu ne oldu canim
sorma beklioruz aynı canım şirketten haber yok şuan ama eli kulağındadır hayırlısı...

Atom ney canim ben hataydayim burda varmidir bilmiyorum
vardır canım kayısı fıstık fındık krısımı oluyor:)Bu arada benım ark 5 yıl cocugu olmadı aslında olduda oluyorlardı.. megerse kordon bagında tıkanma oluyormus ankarada bır doktor farkettı ve cok sukur sımdı 6 aylık bebegı var:) onun doktoru demıskı gun asırı ılıskı dıye bırsey yok hergun yapın demıs hatta ark 3 ogun yapmıs:):)

Ben iciorum cnm druma da sordumm ben 4 tane dusurdum bida olsun istemiom sen bilirsin icip icmemek senin kararin cnm ama zarari yok yani

Aynen canım ya cok ıyı oluyor balkonda ıcerken bıle ben balkonun kapısını kapatıyorum rusgardan ıcerı gelıyor cunku
benım kv denın sıgarı cok agır kokuyor ben aynı odada duramıyorum nefes alamıyorum o derce rahatszı oluyor ben bır gun salı agzıma kapatırken fark ettı dedı sıgaradanmı rahatsız oldun bende tebessum ettım sımdı sıgarsını degstırmıs kokmuyor :)canım bız ıcmıyoruz esımde sevmıyor tertemız evım nıye sıgara koksun kı gelenlerın hem cıgerlerı bıraz dınlenmıs olur

Aynen canim hergun goruyorsun ozlemeye firsatin olmuyor bencede uzak olmak en iyisi tatli tatli haftada 1 kez gidip geliriz yeter bende icirmiyorum odada esimde mutfakta iciyor yazin balkona cikiyordu 2 yil icmedi esim 6 aydir sigarayi icmeye basladi tekrar

Wawwwwwwwwwww gunde 3 ogunmuuuuuuuu

Kesınlıkle canım en ıyısı hım esın ne guzel kullanmıyormus yenıden baslamaaymıs daha ıyı olurmus ınsallah bırakır yenıden canım

Aynen canim kaynanam 61 annem 46 yasinda annem ondan cok daha olgun benim guzel anam 3 torunu var 3 ude kiz bunun Rabbim nasip eder insaAllah erkek olacagini duyunca baya sevindi :)

ohh iyi çok şükür boşver 1 ay içinde yaptırıp satsın inşallah ta güzelce yenisini alın :)
aynen ama kv hiç inanmak istemio bi ayda yapılamaz dio bende kalırsınız yapılır satılır yenisini alırsınız artık 6 ay mı 1 yıl mı olur bilmem dio aklı sıra beni tehdit edio ama ben cevap bile vermedim ne de olsa önemli olan eşimi ikna etmek ikna olursa annesini takmaz çünküü :)

Aynen canim kaynanam 61 annem 46 yasinda annem ondan cok daha olgun benim guzel anam 3 torunu var 3 ude kiz bunun Rabbim nasip eder insaAllah erkek olacagini duyunca baya sevindi :)

Hımmm kv belkı yaslı oldugu ıcın öyle dusunuyordur canım benım annemde 44 yasında hıc torunu yok en buyuk ve evlı olan benım eger bebegım olursa ıkı taraf ıcınde ılk olacak :) masallah 3 cıcegın arasına 1 bocek lazımdı Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın

Him anladim canim gecen markette balli ceviz findik fistik karisimi icinde biseyler daha vardi alacaktim sonra almadim bunlardan ayri ayri evde vardi arada esime yediriyorum hadi ya dr bize gun asiri yapin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…