Aminnnnamiiin canım saolasın :) sen de şu kv nin çatlaklıklarından kurtulursun inşallah canımm
Merhaba kızlar ben düşük yaptım çok Üzgünüm
Bizdede ilk evli olan benim ilk torunlari olacak kadin alisveris delisi olsu alma diyorum inadima aliyorHımmm kv belkı yaslı oldugu ıcın öyle dusunuyordur canım benım annemde 44 yasında hıc torunu yok en buyuk ve evlı olan benım eger bebegım olursa ıkı taraf ıcınde ılk olacak :) masallah 3 cıcegın arasına 1 bocek lazımdıAllah saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın
Esimle iddiaya girdim para biriktiriyorum normalde hic biriktiremem harcarim hemen sen biriktirirsen birakirim sigarayi dedi soyledigi miktarda olursa bakalim 3 ay falan surerKesınlıkle canım en ıyısı hım esın ne guzel kullanmıyormus yenıden baslamaaymıs daha ıyı olurmus ınsallah bırakır yenıden canım
Cok uzuldum canimRabbim sabrini versin hayirli saglikli gebelik nasip etsin insaAllah..canim dusuk etme nedenin belli mi pekiMerhaba kızlar ben düşük yaptım çok Üzgünüm
Merhaba canım gecmıs olsun hayırlı degılmıs kuzum en kısa zamanda ınsallah hayırlı saglıklı bır bebegın olur
Bizdede ilk evli olan benim ilk torunlari olacak kadin alisveris delisi olsu alma diyorum inadima aliyorkaynanaminda son geliniyim:)
Biriktir kiz biraksin su illetii:)Esimle iddiaya girdim para biriktiriyorum normalde hic biriktiremem harcarim hemen sen biriktirirsen birakirim sigarayi dedi soyledigi miktarda olursa bakalim 3 ay falan surer
Esimle iddiaya girdim para biriktiriyorum normalde hic biriktiremem harcarim hemen sen biriktirirsen birakirim sigarayi dedi soyledigi miktarda olursa bakalim 3 ay falan surer
Cok uzuldum canimRabbim sabrini versin hayirli saglikli gebelik nasip etsin insaAllah..canim dusuk etme nedenin belli mi peki
Masallah annen genc yasta annanne olacak ilk torun baskadir derler bende ilk geliniyim kv nin birde kaynim var gorumcem yok anneminde 5. Torun olacakBizdede ilk evli olan benim ilk torunlari olacak kadin alisveris delisi olsu alma diyorum inadima aliyorkaynanaminda son geliniyim:)
Sizinde bi an once tospikler gelsede onlarida sevsek artikk cok nazli bu tospikler yaa:)Bır heves napsın canım bırak alsın ıcınde kalamsın bosver kıymetlısı kucuk erkekı gelıyor napsınhım ılk ve son ıkısıde cok kıymetlı olur sevılır :)
Oyle cnm is saglikla bir daha nasip olur cnm doktor buyuk ihtimal ikiz gebelikmis dedi daha cok uzulduk
Kararliyim biriktirecegim insallah birakacak ne guzel nisanliyken birakmisti ailevi sorunlaryuzunden geri basladi isteBiriktir kiz biraksin su illetii:)
Sizinde bi an once tospikler gelsede onlarida sevsek artikk cok nazli bu tospikler yaa:)
Evet benim icin iyi olacak insallah birakacakHım cok ıyı ıkısıde guzel yola cıkıyor hem para bırıktrmıs olacaksın hemde esın sıgarayı bırakacak cok guzel toplu alsıverıs yaparsın canım daha guzel olur
InsaAllah bidahakine hayirli saglikli bir gebelik yasarsin canim:)Cok Sağol cnm doktor neden yok diyor hayırlısı böyleymis dedi
Hım uzulme kuzum vardır bundada bır hayır bak cok sukur hamıle kalabılıyormussun yıne hamıle kalırsın ıkızlerın olur Allah'ın ıznıyle beslenmene dıkkat et vucudun guclu olsun canım
InsaAllah hayirli saglikli bur bebis gelir gobusune tez zamanda o halaninda kv ninde agzi kapanirM
Masallah annen genc yasta annanne olacak ilk torun baskadir derler bende ilk geliniyim kv nin birde kaynim var gorumcem yok anneminde 5. Torun olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?