2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bizdede ilk evli olan benim ilk torunlari olacak kadin alisveris delisi olsu alma diyorum inadima aliyor kaynanaminda son geliniyim:)

Kesınlıkle canım en ıyısı hım esın ne guzel kullanmıyormus yenıden baslamaaymıs daha ıyı olurmus ınsallah bırakır yenıden canım
Esimle iddiaya girdim para biriktiriyorum normalde hic biriktiremem harcarim hemen sen biriktirirsen birakirim sigarayi dedi soyledigi miktarda olursa bakalim 3 ay falan surer

Bizdede ilk evli olan benim ilk torunlari olacak kadin alisveris delisi olsu alma diyorum inadima aliyor kaynanaminda son geliniyim:)

Bır heves napsın canım bırak alsın ıcınde kalamsın bosver kıymetlısı kucuk erkekı gelıyor napsın hım ılk ve son ıkısıde cok kıymetlı olur sevılır :)

Esimle iddiaya girdim para biriktiriyorum normalde hic biriktiremem harcarim hemen sen biriktirirsen birakirim sigarayi dedi soyledigi miktarda olursa bakalim 3 ay falan surer

Hım cok ıyı ıkısıde guzel yola cıkıyor hem para bırıktrmıs olacaksın hemde esın sıgarayı bırakacak cok guzel toplu alsıverıs yaparsın canım daha guzel olur

M
Masallah annen genc yasta annanne olacak ilk torun baskadir derler bende ilk geliniyim kv nin birde kaynim var gorumcem yok anneminde 5. Torun olacak

Oyle cnm is saglikla bir daha nasip olur cnm doktor buyuk ihtimal ikiz gebelikmis dedi daha cok uzulduk

Hım uzulme kuzum vardır bundada bır hayır bak cok sukur hamıle kalabılıyormussun yıne hamıle kalırsın ıkızlerın olur Allah'ın ıznıyle beslenmene dıkkat et vucudun guclu olsun canım

Sizinde bi an once tospikler gelsede onlarida sevsek artikk cok nazli bu tospikler yaa:)

Hıc sorma canım ya ınsallah gelırler babasıda bu ay beklıyor ılk defa bu ay bırseyler olabılır dedı benı bu kadar beklettı babasını bekletmez ınsalah gelsınlerde sevelım kuzum ya

Hım uzulme kuzum vardır bundada bır hayır bak cok sukur hamıle kalabılıyormussun yıne hamıle kalırsın ıkızlerın olur Allah'ın ıznıyle beslenmene dıkkat et vucudun guclu olsun canım

Sağol cnm hayırlısı diyorum napalım nasip bu arada tlf aalacakmissın geçmişi okudum lg G2 al eşim 2 önce almış süpriz bana harika eminim bayilcaksin hemde 32 gb 1399tl

M

Masallah annen genc yasta annanne olacak ilk torun baskadir derler bende ilk geliniyim kv nin birde kaynim var gorumcem yok anneminde 5. Torun olacak
InsaAllah hayirli saglikli bur bebis gelir gobusune tez zamanda o halaninda kv ninde agzi kapanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…