2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ben iciorum cnm druma da sordumm ben 4 tane dusurdum bida olsun istemiom sen bilirsin icip icmemek senin kararin cnm ama zarari yok yani

haklısın canım bende beklemedeyim şimdilik allaha emanet durumdayım yani sadece folic asit alıyorum gerisi kısmet bakalım :)

Sağol cnm hayırlısı diyorum napalım nasip bu arada tlf aalacakmissın geçmişi okudum lg G2 al eşim 2 önce almış süpriz bana harika eminim bayilcaksin hemde 32 gb 1399tl

evet canım dusunuyorum lg 2 bende cok begenıyorum canım s4 le yanyana koymustum lg 2 dusunmeden alırım dıyordum kuzum taksıt yapmıyorlakı

ben katiyyen yediremem.. yemicem dedimi, kimseyi dinlemiyor benimki

iyiyim kuzum ne yemek yapsam die düşünüodum sen napıosun :)

Bende zaman gecırmeye calısıyorum canım basım agrıyor bugun bıraz gecen ayda ben böyle olmustum yıne bu zamnalar basım agrıyordu sanırm ben yum catlarken basmı agrıtıyor yıne gecen aykı gıbı gec catlayacak yanı 19 falan dıye dusnuyorum :)

bencede şurda iki sa oturmaya geliyorlar ondada dursunlar eşim zaten kızıyor kendi evlerinde içilmesine de kızıyor arabada da içtirmiyor kaınpederimde çok karşı içmeyelin gereksz şeyleri :)

evet canım dusunuyorum lg 2 bende cok begenıyorum canım s4 le yanyana koymustum lg 2 dusunmeden alırım dıyordum kuzum taksıt yapmıyorlakı

Taksit var ama farklı şekilde kredi çektiriyorlar aldığın yerden oraya ödüyorsun taksitleri kolaylik yani internette daha ucuz ama internetten alma riskli mağazadan al samsung alma pişman olursun hep sıkıntılı samsung mu lg G2mi dersen kkıyaslama derim

aynen öyle o konuşsun dursun inşallah allah işinizi gücünüzü rast getirirde 1 ayda hayırlısıyla yapılıp satılır :)

bencede şurda iki sa oturmaya geliyorlar ondada dursunlar eşim zaten kızıyor kendi evlerinde içilmesine de kızıyor arabada da içtirmiyor kaınpederimde çok karşı içmeyelin gereksz şeyleri :)

Boyle dusunmelerı co guzel canım benım kv ve kayınabba ıcıyor oraya gıttgımde cok rahatsız oluyrum gıdesm gelmıyor :)

[QUOTE="KAYGILI, post: 37951678, member: 572değilmişn nasıl yani daha yeni ilaç alıyordun sen ınofolic[/QUOTE]

Evet cnm hamile kalmistim hemen ama nasip degilmis

Bend lg 2 almak ıstıyorum aslında cnaım cok begenmıstım o telı evet kredı cektırıyorlar onuda ben ıstemıyorum canım ya bakalım bır yolunu bulmaya calısacagız

M

Masallah annen genc yasta annanne olacak ilk torun baskadir derler bende ilk geliniyim kv nin birde kaynim var gorumcem yok anneminde 5. Torun olacak
kızlarr bizde de iki taraf için ilk olacak ikimizde evin büyükleriyiz inş tüp bebeğimiz (bebeklerimiz) tutar da herkes mutlu olur yumlar 16ml en büyüğü yrn da E2testi yapıck dr

Bend lg 2 almak ıstıyorum aslında cnaım cok begenmıstım o telı evet kredı cektırıyorlar onuda ben ıstemıyorum canım ya bakalım bır yolunu bulmaya calısacagız

Biz nakit aldıkbide dikkat et 16 gb ve 32 gb var aalmişkın 32 gb al çünkü artırılabilir hafıza mi bellek mi diyorlar ne o yok o yüzden 32 gb al eşim heryer baktı pahali bir yerde bulduk 32 gb bu fiyata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…