iyiyim kuzum ne yemek yapsam die düşünüodum sen napıosun :)Tatlım merhaba nasılsın kuzum
Ben iciorum cnm druma da sordumm ben 4 tane dusurdum bida olsun istemiom sen bilirsin icip icmemek senin kararin cnm ama zarari yok yani
Sağol cnm hayırlısı diyorum napalım nasip bu arada tlf aalacakmissın geçmişi okudum lg G2 al eşim 2 önce almış süpriz bana harika eminim bayilcaksin hemde 32 gb 1399tl
Bekletmesin babiskosunu yaaHıc sorma canım ya ınsallah gelırler babasıda bu ay beklıyor ılk defa bu ay bırseyler olabılır dedı benı bu kadar beklettı babasını bekletmez ınsalah gelsınlerde sevelım kuzum ya
Amin insallah canim insallah kapanir ceneleriInsaAllah hayirli saglikli bur bebis gelir gobusune tez zamanda o halaninda kv ninde agzi kapanir
ben katiyyen yediremem.. yemicem dedimi, kimseyi dinlemiyor benimkiBenım esım dıkkat etmezdı canım ben sımdı hazırlayıp getırıyorum mecbur yıyor bal cevız falan hıc yemezdı ben sımdı muz dılımlıyorum bal dokuyorum uzuerıne ve de cevız mecbur yıyor sonra hurmayı hazırlıyorum yıyor dıyorum ac agzını bır kaık pekmez verıyorum sekerlı seylerı hıc sevmez ama zorla yıyor
iyiyim kuzum ne yemek yapsam die düşünüodum sen napıosun :)
Aynen canım ya cok ıyı oluyor balkonda ıcerken bıle ben balkonun kapısını kapatıyorum rusgardan ıcerı gelıyor cunku
benım kv denın sıgarı cok agır kokuyor ben aynı odada duramıyorum nefes alamıyorum o derce rahatszı oluyor ben bır gun salı agzıma kapatırken fark ettı dedı sıgaradanmı rahatsız oldun bende tebessum ettım sımdı sıgarsını degstırmıs kokmuyor :)canım bız ıcmıyoruz esımde sevmıyor tertemız evım nıye sıgara koksun kı gelenlerın hem cıgerlerı bıraz dınlenmıs olur
Bekletmesin babiskosunu yaa
evet canım dusunuyorum lg 2 bende cok begenıyorum canım s4 le yanyana koymustum lg 2 dusunmeden alırım dıyordum kuzum taksıt yapmıyorlakı
aynen ama kv hiç inanmak istemio bi ayda yapılamaz dio bende kalırsınız yapılır satılır yenisini alırsınız artık 6 ay mı 1 yıl mı olur bilmem dio aklı sıra beni tehdit edio ama ben cevap bile vermedim ne de olsa önemli olan eşimi ikna etmek ikna olursa annesini takmaz çünküü :)
ben katiyyen yediremem.. yemicem dedimi, kimseyi dinlemiyor benimki
bencede şurda iki sa oturmaya geliyorlar ondada dursunlar eşim zaten kızıyor kendi evlerinde içilmesine de kızıyor arabada da içtirmiyor kaınpederimde çok karşı içmeyelin gereksz şeyleri :)
Merhaba kızlar ben düşük yaptım çok Üzgünüm
Taksit var ama farklı şekilde kredi çektiriyorlar aldığın yerden oraya ödüyorsun taksitleri kolaylik yani internette daha ucuz ama internetten alma riskli mağazadan al samsung alma pişman olursun hep sıkıntılı samsung mu lg G2mi dersen kkıyaslama derim
Folbiol iciom ben de bakalim faydasi olur heraldehaklısın canım bende beklemedeyim şimdilik allaha emanet durumdayım yani sadece folic asit alıyorum gerisi kısmet bakalım :)
Canim seni cok iyi anliyorum bende ayni seyi yasadim.cok buyuk hayal kirikligi ama alisiyorsun iyi yonunden bakmaya calis hamile kalabiliyorsun.bunu yasayan tek bizler degiliz.Bende yaptirayim cnm ..umarim pozitifi gorursun sonun benim gibi olmasin
kızlarr bizde de iki taraf için ilk olacak ikimizde evin büyükleriyiz inş tüp bebeğimiz (bebeklerimiz) tutar da herkes mutlu olur yumlar 16ml en büyüğü yrn da E2testi yapıck drM
Masallah annen genc yasta annanne olacak ilk torun baskadir derler bende ilk geliniyim kv nin birde kaynim var gorumcem yok anneminde 5. Torun olacak
Bend lg 2 almak ıstıyorum aslında cnaım cok begenmıstım o telı evet kredı cektırıyorlar onuda ben ıstemıyorum canım ya bakalım bır yolunu bulmaya calısacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?