hergün mü...vardır canım kayısı fıstık fındık krısımı oluyor:)Bu arada benım ark 5 yıl cocugu olmadı aslında olduda oluyorlardı.. megerse kordon bagında tıkanma oluyormus ankarada bır doktor farkettı ve cok sukur sımdı 6 aylık bebegı var:) onun doktoru demıskı gun asırı ılıskı dıye bırsey yok hergun yapın demıs hatta ark 3 ogun yapmıs:):)
Folbiol iciom ben de bakalim faydasi olur heralde
Yha bu ay asilama planliyorduk olmadi sanirim ama bidaki ay olursa icicem bu ay belki hamilelki olur bakalim hic umut yok ama hamileyken de yapilio pihtilasma testiCnm bugun adetimin 4. Gunu 21.gunu yaptirsam ortaya cikarmi nedenikan pihtiasmasi var mi yok mu diye universite hastanesine tahlilvverebilirsin cnm nereye kadar kan sulandiracan
Boyle dusunmelerı co guzel canım benım kv ve kayınabba ıcıyor oraya gıttgımde cok rahatsız oluyrum gıdesm gelmıyor :)
Merhaba canim hayirlisi boyleymis rabbim bidaha yasatmasin insallah saglikli hayirli bebislerin olacakMerhaba kızlar ben düşük yaptım çok Üzgünüm
InsaAllah topicte isteyen tum kardeslerimin olurr aminnnInsallah kuzum ınsallah bu ay daha bılınclıyız bız elımızden gelnı yapıyoruz Rabbım ol derse olacak ınsallah :)
[QUOTE="KAYGILI, post: 37951678, member: 572değilmişnnasıl yani daha yeni ilaç alıyordun sen ınofolic
Gunde iki tane mi aliiim acaba bi tane iciom ben gunde uc cok sikici yhaabende folic plus kullandım epey doktor günde 3 kez çok sıkıcı dedi uğraşman folbiol alıyorum 2 aydır :) olur olur almamız şart :)
evet bende dedım buna can nasıl dayansınWawwwwwwwwwww gunde 3 ogunmuuuuuuuu
ayy alma onu bende aldım cok guzel gorunuyor ama tadı kotuHim anladim canim gecen markette balli ceviz findik fistik karisimi icinde biseyler daha vardi alacaktim sonra almadim bunlardan ayri ayri evde vardi arada esime yediriyorum hadi ya dr bize gun asiri yapin dedi
Evet cnm hamile kalmistim hemen ama nasip degilmis
Merhaba canım.. Geçmiş olsun kuzum.. Sakın üzmeyesin kendini.. Bebişin hazır olduğunda tekrar gelecek sana :) Rabbim nasip edecek..Merhaba kızlar ben düşük yaptım çok Üzgünüm
Ohh ne guzel iki tarafinda ilk torunlari olacak masallah yumlar buyumus ben inaniyorum ilktup denemenizde bebislerin gobusune konacakkızlarr bizde de iki taraf için ilk olacak ikimizde evin büyükleriyiz inş tüp bebeğimiz (bebeklerimiz) tutar da herkes mutlu olur yumlar 16ml en büyüğü yrn da E2testi yapıck dr
Merhaba canim hayirlisi boyleymis rabbim bidaha yasatmasin insallah saglikli hayirli bebislerin olacak
Gunde iki tane mi aliiim acaba bi tane iciom ben gunde uc cok sikici yhaa
hergün mü...ben dün eşime, bundan gayri 2günde 1 çalışma yapıcaz diyorum.. yoruluruz dio tamam o zaman 3günde 1 olsun dedim.. he bak olabilir dio.. hala tamam lafı yok yani.. o zamn bende hafta sonu acısını cıkarırım diyorum ... hee o zaman bi deneyelim dedi.. hahahha yok böyle bişey yaa..
Merhaba canım.. Geçmiş olsun kuzum.. Sakın üzmeyesin kendini.. Bebişin hazır olduğunda tekrar gelecek sana :) Rabbim nasip edecek..
Biz nakit aldıkbide dikkat et 16 gb ve 32 gb var aalmişkın 32 gb al çünkü artırılabilir hafıza mi bellek mi diyorlar ne o yok o yüzden 32 gb al eşim heryer baktı pahali bir yerde bulduk 32 gb bu fiyata
Birkere veren Rabbim, tekrarını verir canım.. Sağlık olsun yeter ki :)Oyle cnm is saglikla bir daha nasip olur cnm doktor buyuk ihtimal ikiz gebelikmis dedi daha cok uzulduk
noldukı bebeıse kotu bırseym olduSağol cnm amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?