2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hergün mü... ben dün eşime, bundan gayri 2günde 1 çalışma yapıcaz diyorum.. yoruluruz dio tamam o zaman 3günde 1 olsun dedim.. he bak olabilir dio.. hala tamam lafı yok yani.. o zamn bende hafta sonu acısını cıkarırım diyorum ... hee o zaman bi deneyelim dedi.. hahahha yok böyle bişey yaa..

Cnm bugun adetimin 4. Gunu 21.gunu yaptirsam ortaya cikarmi nedenikan pihtiasmasi var mi yok mu diye universite hastanesine tahlilvverebilirsin cnm nereye kadar kan sulandiracan
Yha bu ay asilama planliyorduk olmadi sanirim ama bidaki ay olursa icicem bu ay belki hamilelki olur bakalim hic umut yok ama hamileyken de yapilio pihtilasma testi

[QUOTE="KAYGILI, post: 37951678, member: 572değilmişn nasıl yani daha yeni ilaç alıyordun sen ınofolic

Evet cnm hamile kalmistim hemen ama nasip degilmis[/QUOTE]

geçmiş olsun rabbim sağlıklı uzun ömürlü yeniden nasip etsn değerlerin nasıl çıktı kanaman başladı mı?

bende folic plus kullandım epey doktor günde 3 kez çok sıkıcı dedi uğraşman folbiol alıyorum 2 aydır :) olur olur almamız şart :)
Gunde iki tane mi aliiim acaba bi tane iciom ben gunde uc cok sikici yhaa

Him anladim canim gecen markette balli ceviz findik fistik karisimi icinde biseyler daha vardi alacaktim sonra almadim bunlardan ayri ayri evde vardi arada esime yediriyorum hadi ya dr bize gun asiri yapin dedi
ayy alma onu bende aldım cok guzel gorunuyor ama tadı kotu

kızlarr bizde de iki taraf için ilk olacak ikimizde evin büyükleriyiz inş tüp bebeğimiz (bebeklerimiz) tutar da herkes mutlu olur yumlar 16ml en büyüğü yrn da E2testi yapıck dr
Ohh ne guzel iki tarafinda ilk torunlari olacak masallah yumlar buyumus ben inaniyorum ilktup denemenizde bebislerin gobusune konacak

anacım benımkıde oyle bu ay yumurta catlayacak dıye 3 gun arka arkaya yaptık oldum bıttım dıyor:) ama malesef sımdıde olacak dun oldu bugun olacak bırde yarın sabah :)

Biz nakit aldıkbide dikkat et 16 gb ve 32 gb var aalmişkın 32 gb al çünkü artırılabilir hafıza mi bellek mi diyorlar ne o yok o yüzden 32 gb al eşim heryer baktı pahali bir yerde bulduk 32 gb bu fiyata

Canım esım faturaya ek alalım dıyor benım hattım vodafone bakıyorum satısında lg 2 yok 3 var oda pahalı dıkkat ederım canım cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…