2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

anacım benımkıde oyle bu ay yumurta catlayacak dıye 3 gun arka arkaya yaptık oldum bıttım dıyor:) ama malesef sımdıde olacak dun oldu bugun olacak bırde yarın sabah :)

Canım benımkıne dıyorumkı sabah yapalım daha ııyı olur dershaneye gıtmeyecegım dun yapalım dıyor erkekler cok etkılenıyor canım hazır enerjıden gıdıyor sana gore bırsey yok dıyor benımkı

yaa neyse Allah korusun daha sonra bırsey olsa daha cok etkılenırdın Allah sabrını versın canasip değilmiş bebeklerın olur ınsallah pekı neden kaybettın

Sagol cnm yani suan sebep yk bilmiyoruz henuz ama doktor hamile kaliyosun yuzde 99 sorun yoktur ded simdi 1 ay korun sonra tekrar düşün dedi nasiip degilmis

Ohh ne guzel iki tarafinda ilk torunlari olacak masallah yumlar buyumus ben inaniyorum ilktup denemenizde bebislerin gobusune konacak
inş cnm bnm dr o kdr yoğun ki hemsirelerine soruyorm artık nsl gelişimler diye onlarda istikrarlı büyüme var güzel dedi ama 11 mm olanlar da var inş onlar da yeterli büyüklüğe ulaşır dr ilaç dozunu artırmaya gerek görmedi ama E2 değeri çok önemliymiş inş normal çıkar yarın

ayy nasıl yok ya tovbe tovbe :) bende sabah dedım aam esım grıp yazık ya adamı o halde calıstırıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…