Himm almadim canim evde ayri ayri var onlardan yediriyorum bazen yiyorayy alma onu bende aldım cok guzel gorunuyor ama tadı kotu
haklısın canım çok rahatsız edici insanın saçına üstüne siniyor
canım oda lg 2 ymıs bırde htc one var oda cok guzel ve saglamCanım esım faturaya ek alalım dıyor benım hattım vodafone bakıyorum satısında lg 2 yok 3 var oda pahalı dıkkat ederım canım cok sagol
Canım esım faturaya ek alalım dıyor benım hattım vodafone bakıyorum satısında lg 2 yok 3 var oda pahalı dıkkat ederım canım cok sagol
evet bende dedım buna can nasıl dayansın
yaaKaybettim cnm((
valla oyle ya banyo sıkıntı valla bırde usuyorum dogalgazın ustune bırde ısıtıcı acıyorum yoksa olmaz:)dayanılırda canım sıkar bır sure sonra dıye dusunuyorum banyo yapma olayı yoruyor benı cok usuyorum kısın cunku
anacım benımkıde oyle bu ay yumurta catlayacak dıye 3 gun arka arkaya yaptık oldum bıttım dıyor:) ama malesef sımdıde olacak dun oldu bugun olacak bırde yarın sabah :)
yaaneyse Allah korusun daha sonra bırsey olsa daha cok etkılenırdın Allah sabrını versın canasip değilmiş bebeklerın olur ınsallah pekı neden kaybettın
canım oda lg 2 ymıs bırde htc one var oda cok guzel ve saglam
Cokk uzgunum cnm Allah bi daha yasatmasinKaybettim cnm((
huu huuuu.. bastır secidoanacım benımkıde oyle bu ay yumurta catlayacak dıye 3 gun arka arkaya yaptık oldum bıttım dıyor:) ama malesef sımdıde olacak dun oldu bugun olacak bırde yarın sabah :)
Öyle pahali oluyor hesapla boşuna çok para verme
inş cnm bnm dr o kdr yoğun ki hemsirelerine soruyorm artık nsl gelişimler diye onlarda istikrarlı büyüme var güzel dedi ama 11 mm olanlar da var inş onlar da yeterli büyüklüğe ulaşır dr ilaç dozunu artırmaya gerek görmedi ama E2 değeri çok önemliymiş inş normal çıkar yarınOhh ne guzel iki tarafinda ilk torunlari olacak masallah yumlar buyumus ben inaniyorum ilktup denemenizde bebislerin gobusune konacak
valla oyle ya banyo sıkıntı valla bırde usuyorum dogalgazın ustune bırde ısıtıcı acıyorum yoksa olmaz:)
ayy nasıl yok ya tovbe tovbe :) bende sabah dedım aam esım grıp yazık ya adamı o halde calıstırıyorum :)Canım benımkıne dıyorumkı sabah yapalım daha ııyı olur dershaneye gıtmeyecegım dun yapalım dıyor erkekler cok etkılenıyor canım hazır enerjıden gıdıyor sana gore bırsey yok dıyor benımkı
guzel haberler alırsn ıns canımBen lg g2 ye bayılıyorum canım cok guzel bır tel taksıtle bulabılırsem buyuk ıhtımal lg g2 alırım
ayy adam hasta bırde :):) valla ya dıyorkı sen hasta olsan hayatta yaklasmassın ama benım sucum ne dıyor:)huu huuuu.. bastır secido
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?