2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

yok yo kcanım folbiol günde bir tane yeterlii :) folicplus farklıydı mg ları ondan 3 tane almak gerekiyordu :)
Ewet 1e devam edeyim az once kv ile konustum cocuk yapin kiziim dio diyemedim yapioz da olmuyo gecen kimyasal yasadim 4+6 idi en son kaybettik soylemedim cocuk dio oda torun da torun ayy ben herkesten cok istiyom ama olmuyo bi turlu kucagima almak nasibolmuo. :'(

geçmiş olsun rabbim sağlıklı uzun ömürlü yeniden nasip etsn değerlerin nasıl çıktı kanaman başladı mı?

Sağol cnm değerlerim düştü kanama başladı[/QUOTE]

anladım bak doktor bana antibiyotik vermişti eşimede ilk doktor vermemişti bunlara dikkat et rabbim bir daha yaşatmasın

ayy nasıl yok ya tovbe tovbe :) bende sabah dedım aam esım grıp yazık ya adamı o halde calıstırıyorum :)

gecmıs olsun canım bız bu geceyı degerlendırrız gec saatte olsun ıstıyorum ama carsamba sabaha karsı tutamaz benı dıyorumkı bır gece yarısı senı uyandırabılırım skaın oyle bırsey yapma dıyor :)

rabbim nasip edecek inşallah canım bak bende bir ay korundum bir ayda olmadı yum günlerini kaçırdık enfeksiyon olmuştum bu ay çalışıcaz bakalım kısmet nasip :)

KAYSağolt: 37952072 .!.:
Sağol cnm değerlerim düştü kanama başladı

anladım bak doktor bana antibiyotik vermişti eşimede ilk doktor vermemişti bunlara dikkat et rabbim bir daha yaşatmasın [/QUOTE]

Amin cnm sagol

I
rabbim nasip edecek inşallah canım bak bende bir ay korundum bir ayda olmadı yum günlerini kaçırdık enfeksiyon olmuştum bu ay çalışıcaz bakalım kısmet nasip :)
Insallah vakti var gelecek bebislerimiz ama bekletiyorlar

Kızlar prolaktinin yani süt hormonu yüksekliğinin belirtilerini bilio musunuz ?

İnsallah canim normal cikar haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…