- 30 Ekim 2013
- 20.574
- 57.187
- 798
evet aynen oyle bır hamıle kalsam ddaha 9 ay yapmıycam kız tatıl yapıcam :):)kesınlıkle canım hele calısıyorsan daha buyuk sıkıntı :)
Ewet 1e devam edeyim az once kv ile konustum cocuk yapin kiziim dio diyemedim yapioz da olmuyo gecen kimyasal yasadim 4+6 idi en son kaybettik soylemedim cocuk dio oda torun da torun ayy ben herkesten cok istiyom ama olmuyo bi turlu kucagima almak nasibolmuo. :'(yok yo kcanım folbiol günde bir tane yeterlii :) folicplus farklıydı mg ları ondan 3 tane almak gerekiyordu :)
geçmiş olsun rabbim sağlıklı uzun ömürlü yeniden nasip etsn değerlerin nasıl çıktı kanaman başladı mı?
ayy nasıl yok ya tovbe tovbe :) bende sabah dedım aam esım grıp yazık ya adamı o halde calıstırıyorum :)
Ewet 1e devam edeyim az once kv ile konustum cocuk yapin kiziim dio diyemedim yapioz da olmuyo gecen kimyasal yasadim 4+6 idi en son kaybettik soylemedim cocuk dio oda torun da torun ayy ben herkesten cok istiyom ama olmuyo bi turlu kucagima almak nasibolmuo. :'(
evet aynen oyle bır hamıle kalsam ddaha 9 ay yapmıycam kız tatıl yapıcam :):)
KAYSağolt: 37952072 .!.:Sağol cnm değerlerim düştü kanama başladı
ay yazık adamlara ya:)gecmıs olsun canım bız bu geceyı degerlendırrız gec saatte olsun ıstıyorum ama carsamba sabaha karsı tutamaz benı dıyorumkı bır gece yarısı senı uyandırabılırım skaın oyle bırsey yapma dıyor :)
valla en azından azcık dınlenelım ya :)Öyle deme özlersın canım benım ozlerım kocısımı yaz olsa sıkıntı yokta canım kıs olunca
ay yazık adamlara ya:)
valla en azından azcık dınlenelım ya :)
Kizlar fsh im 1.90 cikti bu ne demek
Insallah vakti var gelecek bebislerimiz ama bekletiyorlarrabbim nasip edecek inşallah canım bak bende bir ay korundum bir ayda olmadı yum günlerini kaçırdık enfeksiyon olmuştum bu ay çalışıcaz bakalım kısmet nasip :)
I
Insallah vakti var gelecek bebislerimiz ama bekletiyorlar
Bence iyi bir sonuc 2 nin alti gebelikte idealmisKizlar fsh im 1.90 cikti bu ne demek
Ayni bende 35 gunde bir fazladan bi hafta beklioruzevet benim gibi 35 günde bir adet olan geçen ay 40 gün bat beklemiş biri olarak daha da zor :)
İnsallah canim normal cikar haberlerini bekliyoruzinş cnm bnm dr o kdr yoğun ki hemsirelerine soruyorm artık nsl gelişimler diye onlarda istikrarlı büyüme var güzel dedi ama 11 mm olanlar da var inş onlar da yeterli büyüklüğe ulaşır dr ilaç dozunu artırmaya gerek görmedi ama E2 değeri çok önemliymiş inş normal çıkar yarın
Bas agrisi olmustu bende gogus agrisida olabiliyormusKızlar prolaktinin yani süt hormonu yüksekliğinin belirtilerini bilio musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?