A
Ayni bende 35 gunde bir fazladan bi hafta beklioruz
Bas agrisi olmustu bende gogus agrisida olabiliyormus
Masallahhh siki calisin gelsin bebis bizde yumurta gelismedi yarin bakacak var mi diye bakalimbugün 13.günüm artık 23 hatta 25 e kadar çalışmalar var :):)
bugün 13.günüm artık 23 hatta 25 e kadar çalışmalar var :):)
Benim adetten yaklasik 8-9 gun once olmustu o ay hormon testinde prl 33 cikmisti dr bas agrisi prlden olur dedi gogsum hic agrimadi adetimde duzenliydi adet duzensizligide olurmushmm ne zaman gögüs ağrısı oluyo yumurtlama döneminde mi ay ortalarında mı yoksa adete yakın mı oluo bas ağrısı canım ?
Canim dediginiz tsh olmasin 2 nin altinda olan fsh yumurta rezervini gostermiyormu.Bence iyi bir sonuc 2 nin alti gebelikte idealmis
Benim adetten yaklasik 8-9 gun once olmustu o ay hormon testinde prl 33 cikmisti dr bas agrisi prlden olur dedi gogsum hic agrimadi adetimde duzenliydi adet duzensizligide olurmus
yazık canım ama ne yapalım mecbur bebek ıstıyorsak dayanacagız :)
Adet gecikmesi ve adet kanamasinin az olmasi.aklimda olan bunlarKızlar prolaktinin yani süt hormonu yüksekliğinin belirtilerini bilio musunuz ?
evet benımkıde oyle oyle yapıncada daha cok uzuluyorumdınlenırız dınlenırz tehlıkelı zamanı atlatana kadar benım 4 gun gecıktı esım benden kacıyordu artık bebebk varsa bırsey olur dıye :)
Adet gecikmesi ve adet kanamasinin az olmasi.aklimda olan bunlar
canim senden naber gelen kirmizi varmi insallah yoktur gelmesinHmm anladım canım tamam tşk ederim.. :)
Masallahhh siki calisin gelsin bebis bizde yumurta gelismedi yarin bakacak var mi diye bakalim
evet benımkıde oyle oyle yapıncada daha cok uzuluyorum
Ayyy ewett dogru diyon fsh dusuk cikmis o zamanCanim dediginiz tsh olmasin 2 nin altinda olan fsh yumurta rezervini gostermiyormu.
Rica ederim canim prlden mi supheleniyorsun canim strestende yukselirmis bide afedersin gogusten uyarilmakta yukseltiyormus biz gogus isini azalttikHmm anladım canım tamam tşk ederim.. :)
Biz calisiyoz gun asiri nolur nolnaz diyebizde çalışıcaz da yumurtalar ne alemde bilen yok :)
bizde çalışıcaz da yumurtalar ne alemde bilen yok :)
onlara Allah'a emanet canım bırde yumurtanın pesınde mılyonlarca sprem kosturuyorbakalım hangııs kolundan tutupta kendıne cekecek delıce ask yasayacakalr
İnşallah canım hayırlıısyla gelecekler bende uzuldum canım ama bu esımı daha cok tetıkledı dıyebılıırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?