canim senden naber gelen kirmizi varmi insallah yoktur gelmesin
test yaptınmı canımValla ben iyiyim sanki hiç adet olmayacakmışım gibi ağrım hafifledi baya.
Hala kırmızılar gelmedi şaştım kaldım.
Bugünle birlikte 6 gün gecikti
Ben yarin kan vericem progestron ve proklatin icin onlar yumurtlamadan sonra 20 -24.gunler yapilmaliymis.adetliylen yaptirdigimda 21 çıkmıştı.adet yaklasirken bende de gogus agrisi hep olur.ama adetim duzenli.bilmiyorum hakkimizda hayirlisi.kafaya takmakran hormonları da delirttikSağol canım. Benim bugünle 6 gün gecikti de acaba gecikmesnde prolaktin mi sebep diye artık kafamda kurmaya basladım ondan sordum gerçi en son prolaktin normaldi bilemiyorum
Rica ederim canim prlden mi supheleniyorsun canim strestende yukselirmis bide afedersin gogusten uyarilmakta yukseltiyormus biz gogus isini azalttik
test yaptınmı canım
ben bugun seni test yaparsin diye bekliyordun ne yaptin bekliycenmi dahaValla ben iyiyim sanki hiç adet olmayacakmışım gibi ağrım hafifledi baya.
Hala kırmızılar gelmedi şaştım kaldım.
Bugünle birlikte 6 gün gecikti
Ben yarin kan vericem progestron ve proklatin icin onlar yumurtlamadan sonra 20 -24.gunler yapilmaliymis.adetliylen yaptirdigimda 21 çıkmıştı.adet yaklasirken bende de gogus agrisi hep olur.ama adetim duzenli.bilmiyorum hakkimizda hayirlisi.kafaya takmakran hormonları da delirttik
aman diim takip et kaçrma gününü bak ne güzel uyarı da verio yumurtlamanBende zaman gecırmeye calısıyorum canım basım agrıyor bugun bıraz gecen ayda ben böyle olmustum yıne bu zamnalar basım agrıyordu sanırm ben yum catlarken basmı agrıtıyor yıne gecen aykı gıbı gec catlayacak yanı 19 falan dıye dusnuyorum :)
Canım adet günümde yani 18 kasım adet günümdü test yaptım negatifti idrar testi yaptım
Bende bugun burda okudum 15 in ustu kotuymus diye ama alt siniri bilmiyorum.Ayyy ewett dogru diyon fsh dusuk cikmis o zaman
Him anladim canim insallah bebisten gecikmistir stres yapma en buyuk dusman prolaktine evet cok uyarilinca yukseliyormus mesela incir beyaz uzum maden suyu bunlarda yukseltiyormusProlaktinde en son sorun yoktu yani.
6 gündür gecikince her ihtimali düşünmeye basladım.
Gögüs uyarılmasnda yükseldiğini de ilk kez duydum
biraz önce annemle konuştum annemi de aramış yaa yok böle bişey demiş ki en kötü o evi yaptırıp o evde otursalardı die o eski ev de onun evinin bi sk önünde ondan yani beni annemin ikna ediceğini sanıo garip annem de dioki yazık yalnız ya üzülüo ondan dioaynen öyle o konuşsun dursuninşallah allah işinizi gücünüzü rast getirirde 1 ayda hayırlısıyla yapılıp satılır :)
bilsemm hayırlısıyla buluşsunlar artk :):) heyecanla bekliyorum bu ay çok ümitliyim :)
ben bugun seni test yaparsin diye bekliyordun ne yaptin bekliycenmi daha
aslında onlarda cok ıstıyor ama bız uzulmeyelım dıye ses etmıyorlar
Him ben adetin 2. Gunu baktirmistim prolaktine dr dostinex vermisti sonraki adetimde de 0 a dusmustu 33 ten ondan sonra bidaha baktirmadimBen yarin kan vericem progestron ve proklatin icin onlar yumurtlamadan sonra 20 -24.gunler yapilmaliymis.adetliylen yaptirdigimda 21 çıkmıştı.adet yaklasirken bende de gogus agrisi hep olur.ama adetim duzenli.bilmiyorum hakkimizda hayirlisi.kafaya takmakran hormonları da delirttik
Bildiğim kadarıyla "çalışmalar" grip , nezle gibi hastalıkların vücuttan kolay atılmasını sağlıyormuşayy adam hasta bırde :):) valla ya dıyorkı sen hasta olsan hayatta yaklasmassın ama benım sucum ne dıyor:)
aman diim takip et kaçrma gününü bak ne güzel uyarı da verio yumurtlamannetim yavaş açılmıo geç gelio geç yazıorum kuzum kusura bakma
Evet bende duymustum hatta testten 2 gun once iliskide yapmamak lazimmis.sut hormonlari disinda cinselligide ilgilendiriyormus.Prolaktinde en son sorun yoktu yani.
6 gündür gecikince her ihtimali düşünmeye basladım.
Gögüs uyarılmasnda yükseldiğini de ilk kez duydum
sımdı yenıden bak bakalım bence doktora gıt hatta benı bılıyorsun pnceden adet olmazdım sonra kıst cıkardı Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?