2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Sağol canım. Benim bugünle 6 gün gecikti de acaba gecikmesnde prolaktin mi sebep diye artık kafamda kurmaya basladım ondan sordum gerçi en son prolaktin normaldi bilemiyorum
Ben yarin kan vericem progestron ve proklatin icin onlar yumurtlamadan sonra 20 -24.gunler yapilmaliymis.adetliylen yaptirdigimda 21 çıkmıştı.adet yaklasirken bende de gogus agrisi hep olur.ama adetim duzenli.bilmiyorum hakkimizda hayirlisi.kafaya takmakran hormonları da delirttik

Rica ederim canim prlden mi supheleniyorsun canim strestende yukselirmis bide afedersin gogusten uyarilmakta yukseltiyormus biz gogus isini azalttik

Prolaktinde en son sorun yoktu yani.
6 gündür gecikince her ihtimali düşünmeye basladım.
Gögüs uyarılmasnda yükseldiğini de ilk kez duydum

Gercekten de delirttik bnm en son değerler normal görünüyodu bende şaştım kaldım çarşamba günü idrar testiyle tekrar bakıcam.

aman diim takip et kaçrma gününü bak ne güzel uyarı da verio yumurtlaman netim yavaş açılmıo geç gelio geç yazıorum kuzum kusura bakma

Him anladim canim insallah bebisten gecikmistir stres yapma en buyuk dusman prolaktine evet cok uyarilinca yukseliyormus mesela incir beyaz uzum maden suyu bunlarda yukseltiyormus

aynen öyle o konuşsun dursun inşallah allah işinizi gücünüzü rast getirirde 1 ayda hayırlısıyla yapılıp satılır :)
biraz önce annemle konuştum annemi de aramış yaa yok böle bişey demiş ki en kötü o evi yaptırıp o evde otursalardı die o eski ev de onun evinin bi sk önünde ondan yani beni annemin ikna ediceğini sanıo garip annem de dioki yazık yalnız ya üzülüo ondan dio

bilsemm hayırlısıyla buluşsunlar artk :):) heyecanla bekliyorum bu ay çok ümitliyim :)

Amın canım ınsallah hayırlısıyla bu ay bulusacaklar esım bu kadarısteklı olunca benımde umudum arttı canım bırde duzenlı ılıskı olunca umutluyum canım hıc bos bırakmıyoruzkı her daım yenı fırından yenı cıkmıs sıcak sıcak spremcıklerı sunuyor kendılerıne :)

ben bugun seni test yaparsin diye bekliyordun ne yaptin bekliycenmi daha

Karar aldım canım iki gün daha beklicem. Hem garanti olur çarsamba günü eşimle tanısma yıldönümümüz
onun sansına idrar testi yapıcam ne çıkarsa bahtımıza. Hem çarsamba günü bir hafta dolmuş oluyo.

Him ben adetin 2. Gunu baktirmistim prolaktine dr dostinex vermisti sonraki adetimde de 0 a dusmustu 33 ten ondan sonra bidaha baktirmadim

aman diim takip et kaçrma gününü bak ne güzel uyarı da verio yumurtlaman netim yavaş açılmıo geç gelio geç yazıorum kuzum kusura bakma

yok tatlım onemlı degıl canım bu bas agrısı grıbınde habercısı olabılır oyle hıssedıyorum ama bır gun durup bır gun calısıyoruz canım ıcerıyı bos bırakmıyoruz :)

Evet bende duymustum hatta testten 2 gun once iliskide yapmamak lazimmis.sut hormonlari disinda cinselligide ilgilendiriyormus.

sımdı yenıden bak bakalım bence doktora gıt hatta benı bılıyorsun pnceden adet olmazdım sonra kıst cıkardı Allah korusun

evet seni biliorum en son muayenede doktor karından baktı kist yok demişti adetliyken bakmıştı adetten snra gel demişti gitmedim adetim 3 aydır düzenliydi ya. Bende olumsuz bişey çıkmasndan korkmaya basladm kendmi hiç hamile gibi hissetmiorum sadece iştahım çok acıldı.
Çarsamba günü idrarda tekrar bakcam carsamba günü gecikeli 1 hafta dolmus olcak. O gün de eşimle tanışma yıldönümümüz. Bu ay hiç streste yapmadım en rahat oldgm aydı anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…