2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ben afedersin otururken geldi yani silerken bi peçetenin yarısından fazlası kadar boyu neyse iğrenç anlattım biraz :) eğer içerde bi şey varsa olur yoksa dündü kaçırdım belki kısmet :)

canim ilk basta geldi benimde bidahada gelmedi sadece sol tarafim agridi ne oldu anlamadim yani buay ki cabamda bos mu acaba

ben afedersin otururken geldi yani silerken bi peçetenin yarısından fazlası kadar boyu neyse iğrenç anlattım biraz :) eğer içerde bi şey varsa olur yoksa dündü kaçırdım belki kısmet :)

kacırdım dıye dusunme canım bellı olmuyor o akıntı geldıkten 3 4 gun sonra bıle catlayabılıyomus akıntı geldıkten sonra hemen catlamıyormus larssın 14 gun koyuydu 19 gun catlamıstı demıstı sanırım hıc bellı olmuyor canım durmak yok yogun bır sekılde calısmalara devam gelsınnnnnnn hurmalar muzlar cevızler

İsten gelsin gonderirim yok tatlim benim herzamanki halim gecen ay deli gibi canim avakado cekti her yil kv gilde oluyordu agaci var bu yil 2 tanecik tutmus kayinbabam basindan aldi verdide 1 hafta olgunlasmasini bekledim yedim rahatladim hamile olsam bu kadar canim cekmezdi herhalde

Ayy... Rabbim sağlık versin.. hayırlı evlat olmasını nasip etsin : ailesine sevdiklerine milletine ve en önemlisi Rabbimize.. :) amin inşaallah isteyen herkese bu hissi tattırsın Rabbim :)
Biz denemelerdeyiz hala.. Takılıyoruz Yılbaşına kadar eğer hala bişeyler olmaz ise, sonrasında beraber doktora gdip bişeyler yapmayı düşünüyoruz.. Hayırlısı :)

canim ilk basta geldi benimde bidahada gelmedi sadece sol tarafim agridi ne oldu anlamadim yani buay ki cabamda bos mu acaba

bilemedim ki ben o akıntıyı daha önce görmüştüm acaba o daha şeffaf mıydı onu düşünüyorum o akıntı geldiğinde çalışma yapmadınız mı? benim 35 günden önce gelmez bat o nedenle 13.günde görmem zor tahminim o akıntı o olmayabilir bakalım bundan sonrasında görürsem anlarım ki o değil :)

ya bişi dicem, hep konuşuyoruz bunu ama benim yine de aklımda kaldı; uzayan şeffaf akıntı olduğunda yumurta çatlamış mı oluyor, yoksa çatlamadan hemen önceki belirtiler mi oluyor.. bende bu aralar buna dikkat eder oldum.. emin olamıyrum sorayım didim :) :)

tatlım sen bu 1 haftayı ıyı degerlendır canım o akıntı yakında catlıyacagının ısaretı cunku:)

yok yok eşinin seninle işi var artık bunu bende anladım

canım benım bıldıgım bu akıntı yumurtanın yakın zamanda catlıyacagı akıntıyı gordugunde o haftayı ıyı degerlendırmek lazım dıye dusunyorum :)

12.gun iliski oldu ertesi gunude o akinti oldu benim 13.yani ama bidahada akinti olmadi

ayyy o zaman öyle olabilir benim 13.günde akıntı gelse 17.gün çatlayabilir normal döngüme göre zaten 17 olmalı larsson gibi olursa eğer :)

oo süpermiş.. ovulasyon testleri güzxel ama, düzensiz regl oluyorsak doğru sonucu veremeyebilirmiş.. Ama akıntı daha kesin bir sonuç sanırım

ıcerde canlı varsa dollenır ınsallah canım hayırlısı ıgrenc bıse degıl rahat ol olması gereken bıse belkı sana saka gıbı gelecek ama ben o akıntıyı sadece yılda 1 goruyorum oda hazıran ayında bı tek ozaman yumurtluyorum 3 senedır onun harıcınde zaten duzensızım hep

12.gun iliski oldu ertesi gunude o akinti oldu benim 13.yani ama bidahada akinti olmadi

canım 12 senden ıcerıde sprem var zaten ve sen sonrasında duzenlı devam ettın dıye bılıyorum ve o akıntı olur olmaz catlamıyor zaten hemen karamsarlıga kapılma canım

boşa degıldır ınsallah canım benım egerkı olmassada bu ay dedıgımı takıp et derım ben sana yumurtlayıp yumurtlamadıgın ordan anlasılıyor onuda bana doktorum soylemıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…