tatlım o akıntı yumurtanın catlamadan oncekı habercısı ımıs yanı ondan hemen sonra olman gerekıyor takıp et bundan sonra eger canlı sperm varsa dollenır ıcerde hadı bakalım o akıntı sureklı gelen bı akıntı degıl sadece bır kere gelır camasırında cok net bellı olur yada sılınınce peceteye bulasır bak takıp et kendını cok rahat anlayacaksın
canim ilk basta geldi benimde bidahada gelmedi sadece sol tarafim agridi ne oldu anlamadim yani buay ki cabamda bos mu acabaüzüm pazar sabahı ilişki oldu bizde ama dün bende uzayan akıntı oldu baktım baktım ilginç daha erken dedim bi de ben biraz sorunluyum akıntı konusunda fazla gelir benimki bugün de çalışma yapalım pazardan kalanlar ya da bugün olan işe yarar belki :)
ben afedersin otururken geldi yani silerken bi peçetenin yarısından fazlası kadar boyu neyse iğrenç anlattım biraz :) eğer içerde bi şey varsa olur yoksa dündü kaçırdım belki kısmet :)
İsten gelsin gonderirim yok tatlim benim herzamanki halim gecen ay deli gibi canim avakado cekti her yil kv gilde oluyordu agaci var bu yil 2 tanecik tutmus kayinbabam basindan aldi verdide 1 hafta olgunlasmasini bekledim yedim rahatladim hamile olsam bu kadar canim cekmezdi herhaldegönder gönder alsın yiyin benim eşim sade sevmez yoğurtla bende kremalı çorba yaparım onu içer :) benimde öyle her şeyi canım çekiyor bu ara dedim hamiş olsam yanmıştık :) ama belki sen hamişsindir :) 6 gün kalmış
Ayy... Rabbim sağlık versin.. hayırlı evlat olmasını nasip etsin : ailesine sevdiklerine milletine ve en önemlisi Rabbimize.. :) amin inşaallah isteyen herkese bu hissi tattırsın Rabbim :)cok saol canım benım az kaldı hayırlısı ıle tokınızın ılk bebekı benden olacak sanırım 63 gunden az kaldı benım aralık sonu ocak bası bakalım sıpacık ne zaman gelecek allahım en kısa zamanda sızlerede nasıp etsın sen nasılsın
canim ilk basta geldi benimde bidahada gelmedi sadece sol tarafim agridi ne oldu anlamadim yani buay ki cabamda bos mu acaba
ya bişi dicem, hep konuşuyoruz bunu ama benim yine de aklımda kaldı; uzayan şeffaf akıntı olduğunda yumurta çatlamış mı oluyor, yoksa çatlamadan hemen önceki belirtiler mi oluyor.. bende bu aralar buna dikkat eder oldum.. emin olamıyrum sorayım didim :) :)kacırdım dıye dusunme canım bellı olmuyor o akıntı geldıkten 3 4 gun sonra bıle catlayabılıyomus akıntı geldıkten sonra hemen catlamıyormus larssın 14 gun koyuydu 19 gun catlamıstı demıstı sanırım hıc bellı olmuyor canım durmak yok yogun bır sekılde calısmalara devam gelsınnnnnnn hurmalar muzlar cevızler
bilemedim ki ben o akıntıyı daha önce görmüştüm acaba o daha şeffaf mıydı onu düşünüyorum o akıntı geldiğinde çalışma yapmadınız mı? benim 35 günden önce gelmez bat o nedenle 13.günde görmem zor tahminim o akıntı o olmayabilir bakalım bundan sonrasında görürsem anlarım ki o değil :)
İsten gelsin gonderirim yok tatlim benim herzamanki halim gecen ay deli gibi canim avakado cekti her yil kv gilde oluyordu agaci var bu yil 2 tanecik tutmus kayinbabam basindan aldi verdide 1 hafta olgunlasmasini bekledim yedim rahatladim hamile olsam bu kadar canim cekmezdi herhalde
tatlım sen bu 1 haftayı ıyı degerlendır canım o akıntı yakında catlıyacagının ısaretı cunku:)
ya bişi dicem, hep konuşuyoruz bunu ama benim yine de aklımda kaldı; uzayan şeffaf akıntı olduğunda yumurta çatlamış mı oluyor, yoksa çatlamadan hemen önceki belirtiler mi oluyor.. bende bu aralar buna dikkat eder oldum.. emin olamıyrum sorayım didim :) :)
12.gun iliski oldu ertesi gunude o akinti oldu benim 13.yani ama bidahada akinti olmadibilemedim ki ben o akıntıyı daha önce görmüştüm acaba o daha şeffaf mıydı onu düşünüyorum o akıntı geldiğinde çalışma yapmadınız mı? benim 35 günden önce gelmez bat o nedenle 13.günde görmem zor tahminim o akıntı o olmayabilir bakalım bundan sonrasında görürsem anlarım ki o değil :)
bende öyle yapıyım 14 bugün 16 18 diye çalışalım mutlaka gerisi tevekkül :):)
kacırdım dıye dusunme canım bellı olmuyor o akıntı geldıkten 3 4 gun sonra bıle catlayabılıyomus akıntı geldıkten sonra hemen catlamıyormus larssın 14 gun koyuydu 19 gun catlamıstı demıstı sanırım hıc bellı olmuyor canım durmak yok yogun bır sekılde calısmalara devam gelsınnnnnnn hurmalar muzlar cevızler
oo süpermiş..bayanlar neden akıntı takıbı yapmıyosunuz bak ben duzenlı adet goren bırı degıldım ama kırk yılda bır geneldede senede bır gelıyodu baska mesele koyu kıvamlı yumurta akı gıbı yapıskan uzayan akıntı gelıyo onu gorunce beraber olun hemen bu yumurtanızın catlayacagının habercısı kendınızı takıp edın farkına varacaksınız valla ben ıkısındede ole hamıle kaldım ozellıklede bunda akıntıyı gordum 1 saat sonra beraber oldum bebet geldı
yok yok eşinin seninle işi var artık bunu bende anladım
ben afedersin otururken geldi yani silerken bi peçetenin yarısından fazlası kadar boyu neyse iğrenç anlattım biraz :) eğer içerde bi şey varsa olur yoksa dündü kaçırdım belki kısmet :)
12.gun iliski oldu ertesi gunude o akinti oldu benim 13.yani ama bidahada akinti olmadi
12.gun iliski oldu ertesi gunude o akinti oldu benim 13.yani ama bidahada akinti olmadi
canim ilk basta geldi benimde bidahada gelmedi sadece sol tarafim agridi ne oldu anlamadim yani buay ki cabamda bos mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?