2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ayyy o zaman öyle olabilir benim 13.günde akıntı gelse 17.gün çatlayabilir normal döngüme göre zaten 17 olmalı larsson gibi olursa eğer :)

aynen canım senın normla dongunde öyle zaten sen benım dedıgım gıbı canım en az bu 1 haftayı ıyı degerlendırmen lazım larsson 18 de ılıskı olmus 19da catlamıs canım :) gecen ay bana 19 da muhakak ılıskı olsun demıstı ben dınlemedım gecıkmeyen adetım gecıkmıs yumda gıdıp 19 da catlamıstı
 

o zor işte ben düzenli gidiyordum düşükten sonra geciktiricide alında iyice karıştı bakalım bu ay 35 günde bir oluyormuşum gibi düşündüm zaten fazla uzarsa doktora gideceğim :)
 


tatlım yumurta catlamaya basladıgında yumurtanın ıcındekı sıvıymıs o catlayıpta tuplere atılmadan once gelırmıs dur sıze onun yazısınıda bulayımda koyayım bı oncekı ay 2 yumurtam vardı oglen 12 de geldı esım eve gec gelmıstı gece 11 gıbı beraber olduk ama ıse yaramadı yumurtanın canlılık suresı en fazla 12 saat ee spermınde ıcerı ulasması en az8 ıla 10 saatmıs yanı ya onceden sperm olacak yada catladıgı yanı akıntıyı gordugun an beraber olucankı tutsunonun ıcın gun asırı dıyorlarya hem sperm kalıtesı ıcın hemde ıcerde yasama suresınden dolayı
 

o zaman 14 16 18 19 çalışma var inşallah :):):)
 
Anladım.. Ama kv nin dediği doğru biliyor musun..Çünkü ben ne kadar bekar(dul) hatun görsem, bir daha evlenmek mi ?yok istemem.. rahat hareket ediyorum.. kafam rahat diyorlar.. Dimek ki nelerden geçmişler.. :)
tabi canım bazen anlatır kv neler yaşadığını üzülüorum çok çekmiş ay bizde öle olmayalım vala çok kötü ama adamlar öle değil karısı ölsün ya da boşansın yeniden evlenelim diolar tabi derler çeken kadınlar :)
 
Salgı İnceleme Yöntemi

Rahimağzından salgılanan mukus (mukus, "kaygan, yapışkan sıvı" anlamına gelir), adet döngüsü boyunca salgılanan hormonların (östrojen ve progesteron hormonları) etkisiyle döngünün farklı günlerinde farklı özellikler gösterir. Bu değişiklikleri anlayabildiğinizde yumurtlamanızın olduğunu ve hatta ne zaman olduğunu doğru bir şekilde belirlemeniz mümkündür.

Günlük kontrollerinizde rahimağzı salgınızın özelliklerini işaret ve orta parmaklarınızı vajinanızın derinliklerine yerleştirerek belirlemelisiniz. Salgının bir kısmını parmaklarınızla toplayıp dışarı alabilirseniz işiniz daha da kolaylaşır.

Bakmanız gereken salgının kıvamı ve esnekliğidir:

Rahimağzı salgısı adet döngüsünün ilk günlerinde yani östrojen hormonunun kanda yükselmeye başladığı zamanlarda yapışkan bir özelliktedir.

Daha sonra kan östrojen hormonu seviyesi yumurtlamanın hemen öncesinde en yüksek seviyeye ulaştığında kaygan ve oldukça esnektir, salgının çektikçe uzadığını görebilirsiniz (Resim).

Yumurtlama gerçekleştikten sonra salgı yine yapışkan, ancak çektikçe uzamayan özelliklerine geri döner.

Elinize gelen salgı yumurta akı kıvamlı, beyaz-sarı renkli ve baş ve işaret parmaklarınız arasında çektikçe, yani parmaklarınızı birbirinden uzaklaştırdıkça uzama eğilimi gösteren bir özellik taşıyorsa ve vajinanızın "ıslak" olduğunu hissediyorsanız bu, yumurtlamanızın kısa süre önce gerçekleştiğini veya yaklaştığını gösteren en değerli bulgulardan biridir.
Mukusun en bol olduğu ve kıvamının en fazla olduğu gün yumurtlama gününüzdür. Bundan sonra rahimağzı salgınız giderek bu özelliklerini yitirir.

işte bahsettıgım bu kızlar bu ılıskıden sonradabuna benze bı akıntı gelıyor ama sızı yanıltmasın aynı akıntı degıl
 
cnm günaydn öncelikle dr dan geliyorm 10 yumdan 8 e düşmüş ama en az 6 sı sağlıklı olckinş dedi dr diğerleri ii olmadığına kendiliğinden gidiyomş bide zaten senin gibi zayıf hastalarda ya az yada çok yumurta oluyo bu biras sorun oluyo seninkiler gayet normal dedi bakalım ilaç dozunu yine artırmadı yumlar 16-17 mm olmus 2 iğne kaldı bakalm büyük ihtimal cmts toplancak
 
bende bilemedim ki dünküler yeter sanırım bugüne :)

bencede yeter canım ya gıden gıtmıstır zaten yeterkı hızlı gıdenler gıtmıs olsun :) yarın gece yarısını degrlendırırım 18 19 baglayan gece sankı daha ıyı olur canım bırde 19 20 baglayan geceyı degerlendırızolmazda
 
Evet bende akinti kontrolu yapiyorum gecen hafta olmustu bende degerlendirdik bakalim hayirlisi
 

Cok sevındım canım guzel haber bu bak ne guzelcok sukur hersey yolunda gıdıyor bebeklerın gelecek kuzum sana hemde bır kız bır erkek gelecek :)
 
cnm bide dün aksam ne oldu biliyomusunz bn sigara böreklerinn yanına söylemesi ayıpbelki aç olurlar ayıp olmasn diye makarna salatası yaptım eşimde gelirken tatlı tuzlu bişiler getirdi bi areadılar gelemiyorz yengen üşütmüş yatıyo demez mi o kdr hazırlık boşa gitti : (
 

hadi inşallah bak yolundaymış hepsi moraller tavan yapsın artk tek gereken şey inanç rabbim bebişleri versinnn hayırlısıyla :)
 

eğer birinin gelmesini çok istemiyorsam bendede böyle oluyor ve gelmiyorlar :) yani allah acıyor mu bana bilemedim seninde planlarbozulmadı böylece olsun oturup yiyin gerçi sizin yasaklılarınız var ama onlardan bi şey olmaz sanırım :)
 

hım saglık olsun canım sızde yıyemıyorsunuz bıldıgım kadarıyla ben sunu gordum canım bır olay olacak ama bız olmasını ıstemıyoruz uzuluyoruz falan ama sonra o ya ıstedıgımız gıbı oluyor yada daha hayırlı bır skeılde oluyor o yuzden kendımızı yıpratmadan sakın beklemek en ıyısı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…