ayyy o zaman öyle olabilir benim 13.günde akıntı gelse 17.gün çatlayabilir normal döngüme göre zaten 17 olmalı larsson gibi olursa eğer :)
Ewet canim soogan kurunu yapmya basliorum bugunCanim bencede kist varken corekotu karisimini yapma mide problemin yoksa sogan kuru yap kisti eritir hem yumurtanin kalitesini arttirir
ıcerde canlı varsa dollenır ınsallah canım hayırlısı ıgrenc bıse degıl rahat ol olması gereken bıse belkı sana saka gıbı gelecek ama ben o akıntıyı sadece yılda 1 goruyorum oda hazıran ayında bı tek ozaman yumurtluyorum 3 senedır onun harıcınde zaten duzensızım hep
ya bişi dicem, hep konuşuyoruz bunu ama benim yine de aklımda kaldı; uzayan şeffaf akıntı olduğunda yumurta çatlamış mı oluyor, yoksa çatlamadan hemen önceki belirtiler mi oluyor.. bende bu aralar buna dikkat eder oldum.. emin olamıyrum sorayım didim :) :)
aynen canım senın normla dongunde öyle zaten sen benım dedıgım gıbı canım en az bu 1 haftayı ıyı degerlendırmen lazım larsson 18 de ılıskı olmus 19da catlamıs canım :) gecen ay bana 19 da muhakak ılıskı olsun demıstı ben dınlemedım gecıkmeyen adetım gecıkmıs yumda gıdıp 19 da catlamıstı
tabi canım bazen anlatır kv neler yaşadığını üzülüorum çok çekmiş ay bizde öle olmayalım vala çok kötü ama adamlar öle değil karısı ölsün ya da boşansın yeniden evlenelim diolar tabi derler çeken kadınlar :)Anladım.. Ama kv nin dediği doğru biliyor musun..Çünkü ben ne kadar bekar(dul) hatun görsem, bir daha evlenmek mi ?yok istemem.. rahat hareket ediyorum.. kafam rahat diyorlar.. Dimek ki nelerden geçmişler.. :)
o zaman 14 16 18 19 çalışma var inşallah :):):)
Himm 15 gunden fazla yapma tamam canimEwet canim soogan kurunu yapmya basliorum bugun
hadı bakalım ınsallah canım bende bugun calıssammı bılemedım kuzum ben ne yapsam acaba:):)
cnm günaydn öncelikle dr dan geliyorm 10 yumdan 8 e düşmüş ama en az 6 sı sağlıklı olckinş dedi dr diğerleri ii olmadığına kendiliğinden gidiyomş bide zaten senin gibi zayıf hastalarda ya az yada çok yumurta oluyo bu biras sorun oluyo seninkiler gayet normal dedi bakalım ilaç dozunu yine artırmadı yumlar 16-17 mm olmus 2 iğne kaldı bakalm büyük ihtimal cmts toplancakAnladım canım Rabbım cok bekletmmeden herkese nasıp etsın canım gergınlıkyok kuzum bız anne adaylarında kesınlıkle olmamalı bak ne guzel ıkramlıgında hazırmıs yasadıgımız her gunun tadını cıkarmak lazım tatlım
bende bilemedim ki dünküler yeter sanırım bugüne :)
Evet bende akinti kontrolu yapiyorum gecen hafta olmustu bende degerlendirdik bakalim hayirlisiSalgı İnceleme Yöntemi
Rahimağzından salgılanan mukus (mukus, "kaygan, yapışkan sıvı" anlamına gelir), adet döngüsü boyunca salgılanan hormonların (östrojen ve progesteron hormonları) etkisiyle döngünün farklı günlerinde farklı özellikler gösterir. Bu değişiklikleri anlayabildiğinizde yumurtlamanızın olduğunu ve hatta ne zaman olduğunu doğru bir şekilde belirlemeniz mümkündür.
Günlük kontrollerinizde rahimağzı salgınızın özelliklerini işaret ve orta parmaklarınızı vajinanızın derinliklerine yerleştirerek belirlemelisiniz. Salgının bir kısmını parmaklarınızla toplayıp dışarı alabilirseniz işiniz daha da kolaylaşır.
Bakmanız gereken salgının kıvamı ve esnekliğidir:
Rahimağzı salgısı adet döngüsünün ilk günlerinde yani östrojen hormonunun kanda yükselmeye başladığı zamanlarda yapışkan bir özelliktedir.
Daha sonra kan östrojen hormonu seviyesi yumurtlamanın hemen öncesinde en yüksek seviyeye ulaştığında kaygan ve oldukça esnektir, salgının çektikçe uzadığını görebilirsiniz (Resim).
Yumurtlama gerçekleştikten sonra salgı yine yapışkan, ancak çektikçe uzamayan özelliklerine geri döner.
Elinize gelen salgı yumurta akı kıvamlı, beyaz-sarı renkli ve baş ve işaret parmaklarınız arasında çektikçe, yani parmaklarınızı birbirinden uzaklaştırdıkça uzama eğilimi gösteren bir özellik taşıyorsa ve vajinanızın "ıslak" olduğunu hissediyorsanız bu, yumurtlamanızın kısa süre önce gerçekleştiğini veya yaklaştığını gösteren en değerli bulgulardan biridir.
Mukusun en bol olduğu ve kıvamının en fazla olduğu gün yumurtlama gününüzdür. Bundan sonra rahimağzı salgınız giderek bu özelliklerini yitirir.
işte bahsettıgım bu kızlar bu ılıskıden sonradabuna benze bı akıntı gelıyor ama sızı yanıltmasın aynı akıntı degıl
cnm günaydn öncelikle dr dan geliyorm 10 yumdan 8 e düşmüş ama en az 6 sı sağlıklı olckinş dedi dr diğerleri ii olmadığına kendiliğinden gidiyomş bide zaten senin gibi zayıf hastalarda ya az yada çok yumurta oluyo bu biras sorun oluyo seninkiler gayet normal dedi bakalım ilaç dozunu yine artırmadı yumlar 16-17 mm olmus 2 iğne kaldı bakalm büyük ihtimal cmts toplancak
cnm bide dün aksam ne oldu biliyomusunz bn sigara böreklerinn yanına söylemesi ayıpbelki aç olurlar ayıp olmasn diye makarna salatası yaptım eşimde gelirken tatlı tuzlu bişiler getirdi bi areadılar gelemiyorz yengen üşütmüş yatıyo demez mi o kdr hazırlık boşa gitti : (Anladım canım Rabbım cok bekletmmeden herkese nasıp etsın canım gergınlıkyok kuzum bız anne adaylarında kesınlıkle olmamalı bak ne guzel ıkramlıgında hazırmıs yasadıgımız her gunun tadını cıkarmak lazım tatlım
cnm günaydn öncelikle dr dan geliyorm 10 yumdan 8 e düşmüş ama en az 6 sı sağlıklı olckinş dedi dr diğerleri ii olmadığına kendiliğinden gidiyomş bide zaten senin gibi zayıf hastalarda ya az yada çok yumurta oluyo bu biras sorun oluyo seninkiler gayet normal dedi bakalım ilaç dozunu yine artırmadı yumlar 16-17 mm olmus 2 iğne kaldı bakalm büyük ihtimal cmts toplancak
cnm bide dün aksam ne oldu biliyomusunz bn sigara böreklerinn yanına söylemesi ayıpbelki aç olurlar ayıp olmasn diye makarna salatası yaptım eşimde gelirken tatlı tuzlu bişiler getirdi bi areadılar gelemiyorz yengen üşütmüş yatıyo demez mi o kdr hazırlık boşa gitti : (
cnm bide dün aksam ne oldu biliyomusunz bn sigara böreklerinn yanına söylemesi ayıpbelki aç olurlar ayıp olmasn diye makarna salatası yaptım eşimde gelirken tatlı tuzlu bişiler getirdi bi areadılar gelemiyorz yengen üşütmüş yatıyo demez mi o kdr hazırlık boşa gitti : (
o zaman bu hafta şenlik geçecek desenecanım benım bıldıgım bu akıntı yumurtanın yakın zamanda catlıyacagı akıntıyı gordugunde o haftayı ıyı degerlendırmek lazım dıye dusunyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?