2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

evet cnm haklısın aynen öyle oluyo bana peynirli yoğurtlu seyler yasak bn yiyemiyorm eşim de tek basına nasıl yesin o kadar şeyi neyse hayırlısı artık

cnm bizde onlar gelmeyince yiyebildiklerimizi yedik snr dışarı çıktık bişiler içtik geldik öyle kutladıık artık : )

Cok sevındım canım guzel haber bu bak ne guzelcok sukur hersey yolunda gıdıyor bebeklerın gelecek kuzum sana hemde bır kız bır erkek gelecek :)
cnmmm inş bakalm nedense herkes bize hep bi kız bi oğlandan bahsediyo hayırdır inş eşimin arkadası da bişi olmustu ötle dedikardeşim de öyle dedi ki tedavi olduğumuzu da bilmiyolar annem de hep bi kızın bi oğlun olsn derdi inş olur :)

Hayırlısı canım bu kadar kısının ıcınden gecen sızın ıcın edılen duaları Rabbım kabul etsın tatlım nur topu gıbı bır kız bır erkek evlat nasıp etsın :)

Bızım burda yemek yapan ablanın gelını hamıle gecen soylemıstım adetının uzerınden 10 gectıkten sonra test yapmıstı ve bırkac gun sonrda dr gıtmıstı 1.5 aylıkken falan dr demıskı sımdıye kadar bulantı olmadıysa daha olmaz demıs bende bundan sonra olur bellı olmaz yok dr öyle demıs dıyor bugunde dıyorkı bulantılar basladı yemek yapamıyormus dedım ben sana dedım sonra baslar dıye dıyecektım ben yuksek lısanssa basladım bu ıste

YARIN KONTROLUMÜZ VAR İNŞ. İYİDİR BEBİŞ ÇÜNKÜ BEN İYİDEĞİLİM BULANTILAR BENİ HAYATTAN SOĞUTTU YEMEK YEMEK İŞKENCE RESMEN :) SEN NASILSIN CANIM

O zaman bebısın ıyıdır canım sen bu durumdaysan bunlar bebgının ıyı olduguna ısaret cunku canım gececek annesı gececek bunlarda :) bende ıyıyım canım cok sukur bol bol calısıyoruz :)

ayyy :) doğru demişsin kuzum bazılarında hemen bazılarında geç başlıyo ama bulantısız geçmiyo haklısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…