o zaman bu hafta şenlik geçecek desenedenemeye değer
evet cnm haklısın aynen öyle oluyo bana peynirli yoğurtlu seyler yasak bn yiyemiyorm eşim de tek basına nasıl yesin o kadar şeyi neyse hayırlısı artıkhım saglık olsun canım sızde yıyemıyorsunuz bıldıgım kadarıyla ben sunu gordum canım bır olay olacak ama bız olmasını ıstemıyoruz uzuluyoruz falan ama sonra o ya ıstedıgımız gıbı oluyor yada daha hayırlı bır skeılde oluyor o yuzden kendımızı yıpratmadan sakın beklemek en ıyısı
cnm bizde onlar gelmeyince yiyebildiklerimizi yedik snr dışarı çıktık bişiler içtik geldik öyle kutladıık artık : )eğer birinin gelmesini çok istemiyorsam bendede böyle oluyor ve gelmiyorlar :) yani allah acıyor mu bana bilemedim seninde planlarbozulmadı böylece olsun oturup yiyin gerçi sizin yasaklılarınız var ama onlardan bi şey olmaz sanırım :)
evet cnm haklısın aynen öyle oluyo bana peynirli yoğurtlu seyler yasak bn yiyemiyorm eşim de tek basına nasıl yesin o kadar şeyi neyse hayırlısı artık
cnmmm inş bakalm nedense herkes bize hep bi kız bi oğlandan bahsediyo hayırdır inş eşimin arkadası da bişi olmustu ötle dedikardeşim de öyle dedi ki tedavi olduğumuzu da bilmiyolar annem de hep bi kızın bi oğlun olsn derdi inş olur :)Cok sevındım canım guzel haber bu bak ne guzelcok sukur hersey yolunda gıdıyor bebeklerın gelecek kuzum sana hemde bır kız bır erkek gelecek :)
cnmmm inş bakalm nedense herkes bize hep bi kız bi oğlandan bahsediyo hayırdır inş eşimin arkadası da bişi olmustu ötle dedikardeşim de öyle dedi ki tedavi olduğumuzu da bilmiyolar annem de hep bi kızın bi oğlun olsn derdi inş olur :)
Günaydın hanımlar :)
Bugün işe gitmedim çpk köyü grip oldım yaa üstelik dr kontrolü de var
tamam canım evet 15 günden fazla yapılmıyormuşHimm 15 gunden fazla yapma tamam canim
cnm bizde onlar gelmeyince yiyebildiklerimizi yedik snr dışarı çıktık bişiler içtik geldik öyle kutladıık artık : )
elisin bak patlama yaşatacaksın topikte bu bilgiyletabıkı canım kesınlıkle her hafta senlıklı olmalı duzenlı ılıskı sart :)
elisin bak patlama yaşatacaksın topikte bu bilgiyle
Günaydın hanımlar :)
Bugün işe gitmedim çpk köyü grip oldım yaa üstelik dr kontrolü de var
Inşallah canim yacanım 12 senden ıcerıde sprem var zaten ve sen sonrasında duzenlı devam ettın dıye bılıyorum ve o akıntı olur olmaz catlamıyor zaten hemen karamsarlıga kapılma canım
GÜNAYDIN KIZLAR BAYADIR GÖRÜŞEMİYORUZ BENDEN SİZLERE GELSİN
YARIN KONTROLUMÜZ VAR İNŞ. İYİDİR BEBİŞ ÇÜNKÜ BEN İYİDEĞİLİM BULANTILAR BENİ HAYATTAN SOĞUTTU YEMEK YEMEK İŞKENCE RESMEN :) SEN NASILSIN CANIMGunaydın canım nasılsın bebıs nasıl cok guzel bır vıdeo ızlemıstım cok duygusal
YARIN KONTROLUMÜZ VAR İNŞ. İYİDİR BEBİŞ ÇÜNKÜ BEN İYİDEĞİLİM BULANTILAR BENİ HAYATTAN SOĞUTTU YEMEK YEMEK İŞKENCE RESMEN :) SEN NASILSIN CANIM
ayyy :) doğru demişsin kuzum bazılarında hemen bazılarında geç başlıyo ama bulantısız geçmiyo haklısın :)Bızım burda yemek yapan ablanın gelını hamıle gecen soylemıstım adetının uzerınden 10 gectıkten sonra test yapmıstı ve bırkac gun sonrda dr gıtmıstı 1.5 aylıkken falan dr demıskı sımdıye kadar bulantı olmadıysa daha olmaz demıs bende bundan sonra olur bellı olmaz yok dr öyle demıs dıyor bugunde dıyorkı bulantılar basladı yemek yapamıyormus dedım ben sana dedım sonra baslar dıye dıyecektım ben yuksek lısanssa basladım bu ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?