2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ayyy :) doğru demişsin kuzum bazılarında hemen bazılarında geç başlıyo ama bulantısız geçmiyo haklısın :)

Yanı canım hafıfte olsa oluyor cunku ama dr bıle olmamıssa olmaz demıs ahh bu dr lar :)

Günaydın kızlar
Bulantı ve kusmalar beni de hayattan soğuttu. Fakat bir yöntem buldum İbrahim Saraçoğlu zencefili bir bardak kaynamış suda demleyip mide bulandıkça bir yudum alınca kesiyor. Fazla tüketilmesi zararlı ama gittiğim 2 doktorda az içmek koşuluyla uygun olduğunu söyledi. Bilginiz oldun. Zencefil taze kabukları soyulmuş olacak.

Günaydın kızlar,

Bende mide bulantılarımda zencefilli şeker kullandım ancak ondan sahada etkili olan limon kabuğu oldu her midem bulandıgında azar azar limonun kabuğundan yedim bana çok iyi geldi umarım size iyi gelir şu aralar Bağırsak sıkıntım oluyor hamilelik hazmı yavaşlattığı için böyle OLDUĞUNU söyledi doktor umarım zamanla daha iyi olurum.

Bunları yasamnız bebegınızın ıyı olduguna ısaret canm cok sukur zamanla gececek zencefılın faydalarını okurken hamılelık bulantılarına ıyı geldıgını okumustum canım ama burda soylemıstım bır arkadas zenceflı ıcınce daha kotu olunca bende bır daha soylemedım ıyıkı sana ıyı gelmıs

Allah kolaylıgın versın en hafıf sekılde atlatırsınız ınsallah canım bu donemlerı hamılelıgın tadını cıkarırsınız

KIZLAR 17. GÜNDE KOYU ÇİZGİYİ GÖRDÜM OV TESTINDE :) İNŞALLAH SAĞSALİM BEBİŞİM GELİR

günaydın kızlar...bu video cok güzel ben agladım izleyınce

sen sımdı koyuyu gordun canım yanı bu ne anlama gelıyor ınsallah gelır hayırlı saglıklı bır sekılde canım

YARIN KONTROLUMÜZ VAR İNŞ. İYİDİR BEBİŞ ÇÜNKÜ BEN İYİDEĞİLİM BULANTILAR BENİ HAYATTAN SOĞUTTU YEMEK YEMEK İŞKENCE RESMEN :) SEN NASILSIN CANIM

yemekten soğuyan bir kaygılı ne mümkün canım benim umarım uzun sürmez de rahat edersiniz

sen sımdı koyuyu gordun canım yanı bu ne anlama gelıyor ınsallah gelır hayırlı saglıklı bır sekılde canım
canım aksam calışma oldu bugunde calısma yapıcaz yrında (ben hamıle kaldıgım ayda böyle yaptım ) önumzdekı 1-2 gun ıcınde yumurta catlar
17 de mi gördün hadi bakalım gelsin bebişşş inşallah :)
inşallah canım hepimizin bebişleri gelsın :)

canım aksam calışma oldu bugunde calısma yapıcaz yrında (ben hamıle kaldıgım ayda böyle yaptım ) önumzdekı 1-2 gun ıcınde yumurta catlar

Hım anladım canım koyuyu gordukten sonra catlıyor yanı :) hadı bakalım hayırlısı canım

bende 17 18 e yükleniyim dedim ama belki de önemlidir benim için 14,16,18,19,22 nasıl olur ya bunlar benim planladığım gibi olmuyor hiç bir zaman bakalım bu ay olacak mı :)

bende 17 18 e yükleniyim dedim ama belki de önemlidir benim için 14,16,18,19,22 nasıl olur ya bunlar benim planladığım gibi olmuyor hiç bir zaman bakalım bu ay olacak mı :)

canım su tablonla 17 de 18 de kurtarıyorsun ben ne yapsam bılemedım canım dun fazla yatmayınca ıcerıde kalamdı spremcıkler cok az gıtmıstır dıye dusunuyorum ıcım rahat degıl o yuzden ama benım bugun ılıskı olmaz sanmıyrm canım

Hım anladım canım koyuyu gordukten sonra catlıyor yanı :) hadı bakalım hayırlısı canım
evet canım sen hiç kullanmadn sanırım
canım ov testı kullanmayınca planladıgın gibi olmuyo ov testınde benm kafam rahat oluyo koyuyu gördugunde sıkı çalış :) gerçi bu ay önceki gunlerde de gün asırı çalışma yapmayı berebıldık :) kocacıgım cok hevesli:):):):)

Sanırım şansa bırakıcaz yani sende bugün çalışma olmaz ama dün gittiyse gitmiş yetmiştir bende bakalım ne yapıcam bilmiyorum önce uygulamak lazım :) sanırım iki günde bir kafi olacak :)

Kizlar yardimci olurmusunuz bu ay 2 yumurtam vardi gecen hafta pazar cok kasik agrim oldu akintida oldu yum. Catladi diye dusundum o gunden 4 gun onceye kadar iliski olmamisti pazar gece iliski oldu. P.tesi sabah kontrolum vardi gittim yum. Daha catlamamis biri 21 biri 19 dedi o gece catlama ignemi oldum carsamba oglene yum. Catlamasi gerekiyodu ama igneden sonra hic agrim akintim olmadi. Gecen ay pembe akintim ve agrim oldu. Ben pazar catladimi acaba diyorum pazar catlamis olsa p.tesi doktor anlarmiydi catladigini ??

bu ay eşlerde bir motivasyon var bakalım hayırlısı sen yaptın da bende ov testi yok acaba 5li alıp 15.gğnden 20 ye kadar yapsam mı bak şimdi kafamı karıştırdın bu ay hiç bi şey yapmayacaktım ben :) ama günlerim tamamen belirsiz şansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…