evet canım sen hiç kullanmadn sanırım
canım ov testı kullanmayınca planladıgın gibi olmuyo ov testınde benm kafam rahat oluyo koyuyu gördugunde sıkı çalış :) gerçi bu ay önceki gunlerde de gün asırı çalışma yapmayı berebıldık :) kocacıgım cok hevesli:):):)lı:)
Sanırım şansa bırakıcaz yani sende bugün çalışma olmaz ama dün gittiyse gitmiş yetmiştir bende bakalım ne yapıcam bilmiyorum önce uygulamak lazım :) sanırım iki günde bir kafi olacak :)
Kizlar yardimci olurmusunuz bu ay 2 yumurtam vardi gecen hafta pazar cok kasik agrim oldu akintida oldu yum. Catladi diye dusundum o gunden 4 gun onceye kadar iliski olmamisti pazar gece iliski oldu. P.tesi sabah kontrolum vardi gittim yum. Daha catlamamis biri 21 biri 19 dedi o gece catlama ignemi oldum carsamba oglene yum. Catlamasi gerekiyodu ama igneden sonra hic agrim akintim olmadi. Gecen ay pembe akintim ve agrim oldu. Ben pazar catladimi acaba diyorum pazar catlamis olsa p.tesi doktor anlarmiydi catladigini ??
evet canım dr lar görüyo çatlatıp çatlamadığını mesela benim çatlama iğnesinden sonra gelişen yumurtam oluş ve çatlamadı kist oldu 26 27 mm lik bu ay hiçbir tedavi yapamıyorum soğan suyu kürü uygulamaya başladım bende o kist erisin diye bakalım nasip kısmet benimde bu aydan pek umudum yok gibiKizlar yardimci olurmusunuz bu ay 2 yumurtam vardi gecen hafta pazar cok kasik agrim oldu akintida oldu yum. Catladi diye dusundum o gunden 4 gun onceye kadar iliski olmamisti pazar gece iliski oldu. P.tesi sabah kontrolum vardi gittim yum. Daha catlamamis biri 21 biri 19 dedi o gece catlama ignemi oldum carsamba oglene yum. Catlamasi gerekiyodu ama igneden sonra hic agrim akintim olmadi. Gecen ay pembe akintim ve agrim oldu. Ben pazar catladimi acaba diyorum pazar catlamis olsa p.tesi doktor anlarmiydi catladigini ??
Canm pazar sali carsamba iliski oldu bekliyorum bakalim 1 aralikta test yapicam ama cok umutlu degilim niye bilmiyorum bi burukluk var icimdesanırım anlardı belkide o akıntılar çatlama göstergesi değildi iğnelerde var işin içinde o yüzden pazar çalışmanız iyi olmuş :)
sen bu ay artık yapma bırak öyle kendı halıne bastan öyle nıyetlenmıssın ben senı etkılemeyeyım :):) gun asırı calıs canın ıstedıgınde çalış :):):)bu ay eşlerde bir motivasyon var bakalım hayırlısı sen yaptın da bende ov testi yok acaba 5li alıp 15.gğnden 20 ye kadar yapsam mı bak şimdi kafamı karıştırdın bu ay hiç bi şey yapmayacaktım ben :) ama günlerim tamamen belirsiz şansa
5dk giden gıtmıstır kuzu ov testını bi ay dene derım ben daha rahat oluyorum ay yumurtladımmı yumurtlucammı stres oluyorum test ile rahatım :) benm bugun 18. gunm dun koyuyu gördum :)Hayır canım hıc kullanmadım bız adet bıttgınden berı duzenlı calıısyoruz canım bır gun durup bır gun dun aksamda gece yarısı ılıskı oldu ama fazla yatmadım 5 dk ya yattım ya yatmadım gıtmısdır sence bugun 17 gunum benımde
Benim bu ay erken çatlamış kaçırdık. Bugün 24. gün dün yaptım t silik ama hayalet bildiğiniz yani çoktan çatlamış ve ben adet olcam hissini dün hissettim. 36 günlerden bir anda 30 güne çekecek adetim belli oldu bu dengesizlik nedennnnnn.
Canm bende kist mi oldu acaba diye dusundum ama arkadasim ilk ay benmde agrim atesim oldu ama 2. ay hic agri hissetmedim dedi. Esim doktora gidelim catlamismi baktiralim dedi ama kist olduysa 15 gun bana zehir olucakti gitmedim bende kist olduysa d.kontrol hapi kullanip o ay film cektiririm artik napiyimevet canım dr lar görüyo çatlatıp çatlamadığını mesela benim çatlama iğnesinden sonra gelişen yumurtam oluş ve çatlamadı kist oldu 26 27 mm lik bu ay hiçbir tedavi yapamıyorum soğan suyu kürü uygulamaya başladım bende o kist erisin diye bakalım nasip kısmet benimde bu aydan pek umudum yok gibi
sen bu ay artık yapma bırak öyle kendı halıne bastan öyle nıyetlenmıssın ben senı etkılemeyeyım :):) gun asırı calıs canın ıstedıgınde çalış :):):)
5dk giden gıtmıstır kuzu ov testını bi ay dene derım ben daha rahat oluyorum ay yumurtladımmı yumurtlucammı stres oluyorum test ile rahatım :) benm bugun 18. gunm dun koyuyu gördum :)
Canm pazar sali carsamba iliski oldu bekliyorum bakalim 1 aralikta test yapicam ama cok umutlu degilim niye bilmiyorum bi burukluk var icimdeagri akinti olmadi belki de kist oldu bu ay da olmazsa film cektircem zaten
bi ayda o kadr öne çekmesi şaşırtıcı demek vucudmz bu sürprizide bize yapabılır insallah bundan snrada öyle gıtsın adet dongun kısalmıs olur canımBenim bu ay erken çatlamış kaçırdık. Bugün 24. gün dün yaptım t silik ama hayalet bildiğiniz yani çoktan çatlamış ve ben adet olcam hissini dün hissettim. 36 günlerden bir anda 30 güne çekecek adetim belli oldu bu dengesizlik nedennnnnn.
sen bu ay artık yapma bırak öyle kendı halıne bastan öyle nıyetlenmıssın ben senı etkılemeyeyım :):) gun asırı calıs canın ıstedıgınde çalış :):):)
5dk giden gıtmıstır kuzu ov testını bi ay dene derım ben daha rahat oluyorum ay yumurtladımmı yumurtlucammı stres oluyorum test ile rahatım :) benm bugun 18. gunm dun koyuyu gördum :)
işte belli günlerde yapıp sonra salmamk lazım çalışma hep olmalı :):) ama kısın zor oluyo yaaaa bide ben grıplıyım habire dus alAnladım canım bende yarın gece ılıskı olsun ıstıyorum gec saatte hem 18 kurtarım hem19 dıye dusunuyorum ınsallah gerek kalmaz canım bebısım bu ay gelır ılk defa bu kadar duzenlı sık ılıskı yasıyoruz normalde tahmını gun 14 15 de calısıp ondan sonra bırkaıyorduk:)
bana doğum kontrol hapı vermedi adetle atarsın dedi zaten adet dönemindeydim hala ordaydı herhalde bir sonraki ayı kast etti dr bende zaman kaybetmiyim die sogan kuru yapıyorum acaba hiçmi hamiş olma ihtimalim olmaz bide benim normalde adetim 7 gün sürer bugun tık yok daha 4.günüm neden böyle oldu acabaCanm bende kist mi oldu acaba diye dusundum ama arkadasim ilk ay benmde agrim atesim oldu ama 2. ay hic agri hissetmedim dedi. Esim doktora gidelim catlamismi baktiralim dedi ama kist olduysa 15 gun bana zehir olucakti gitmedim bende kist olduysa d.kontrol hapi kullanip o ay film cektiririm artik napiyim
inşallah gerek kalmaz canım :) eczaneden 5li alcagına gg dan 20 alırsın yanındada 6 tane gebelık 20 tl :):):) ayyy cok mutluyum 6 tane gebelık testım var hamile kalırsam hepsini yapıp bitircem hahahahhahapeki ben bu ay iki günde biri becerirsem kafi olmazsa bir dahaki ay ortaya çıkan döngüme göre ov testi alırım şöyle 5li eczaneden :)
Canm 27 mm cok buyuk degilki o catlardi aslinda kist varken yumurtlama oluyo canm hem sogan kuru iyi gelir belki insallah benm kist olmamistirbana doğum kontrol hapı vermedi adetle atarsın dedi zaten adet dönemindeydim hala ordaydı herhalde bir sonraki ayı kast etti dr bende zaman kaybetmiyim die sogan kuru yapıyorum acaba hiçmi hamiş olma ihtimalim olmaz bide benim normalde adetim 7 gün sürer bugun tık yok daha 4.günüm neden böyle oldu acaba
iyide çoktansa sen koyuyu neden görmedin ? eğer sen koyuyu bu ay hiç görmediysen bu testlere olan inancım tamamen tasdiklenecek
benmki içe kanamalı kistmiş canm ama sorcam evetcnm benim dr da oyle demisti kist ya gider ya da yerini bebise birakir demisti bir sor doktoruna ne diyecek belki bsska bir kist cesididir bizdeki
bi ayda o kadr öne çekmesi şaşırtıcı demek vucudmz bu sürprizide bize yapabılır insallah bundan snrada öyle gıtsın adet dongun kısalmıs olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?