inşallahhh canımm inşallah sogan kürü hamileliği kolaylaştırıyo mu ? öle şelerde okudum ama neyse amannn hakkımızda hayırlısı kafaya takma sende stres yok dedik kuzummm ama oyun bozanlık yapma verimli verimli geçir sakin sakin bu dönemleri soru işaretlerini kaldırrr kafadanCanm 27 mm cok buyuk degilki o catlardi aslinda kist varken yumurtlama oluyo canm hem sogan kuru iyi gelir belki insallah benm kist olmamistir
Kızlar ben de hamileyim. Allah tüm isteyenlere nasip etsinBende kendimi ekledim listenin sonuna
Hayirli bakalim hakkimzda daha neler yasicaz :) bilmedigimiz ogrenemdigimiz kalmadi :) canm sogan kuru ile cok hamile kalan var bende yapmak istedim ama icemediminşallahhh canımm inşallah sogan kürü hamileliği kolaylaştırıyo mu ? öle şelerde okudum ama neyse amannn hakkımızda hayırlısı kafaya takma sende stres yok dedik kuzummm ama oyun bozanlık yapma verimli verimli geçir sakin sakin bu dönemleri soru işaretlerini kaldırrr kafadan
inşallah gerek kalmaz canım :) eczaneden 5li alcagına gg dan 20 alırsın yanındada 6 tane gebelık 20 tl :):):) ayyy cok mutluyum 6 tane gebelık testım var hamile kalırsam hepsini yapıp bitircem hahahahhaha
ins ALLAHHimm 2 guncuk kalmis insallah gobusune konmustur bebisin evet canim gun asiri calisiyoruz batima 6 gun kaldi bakalim hayirlisi
Kaygılı ben 16. günden itibaren başladım yani bence eğer daha erken başlamış olsaydım 14-15 koyu görecektim ben 16'sında tam testin silikleştiği gün başladım bence çünkü testim koyulaşacağına git gide açıldı rengi. Ben zaten daha erken hiç koyu görmedim kaç aydır. En erken gördüğüm 14. gün 16'da çatlamıştı. Bu ayda hazirana geri döndü bence döngüm. Çünkü 16'sından beri yapıyorum bişiy yok. 16'sı çatladıysa o gün ilişki oldu ama kokuşmuş spermlerle :) 1 aydır bişiy olmuyordu cacık olmaz onlardan. :)
evet dk hapını bende onaylamıyrum ben hiç kullanmadm ama kımyasal sonucta düzenıne mudahale edıyorsunİnşallah blummm zaten doğum kontrol kullanmadan önce bile hiç 36. günlerde adet olmamıştım ben gebeliğe hazırlıyora yormuştum bu durumu ama artık inşallah dengesini bulur. Kesinlikle tavsiye etmiyorum doğum kontrol haplarını bebek düşünenlere.
inşallah Allahım en kısa zmanda nasip eder :)bende çok istiyorum hsg çektirdim tüplerim açık kısmet diyorum heralde..
işte belli günlerde yapıp sonra salmamk lazım çalışma hep olmalı :):) ama kısın zor oluyo yaaaa bide ben grıplıyım habire dus al
hahahah ben yaptıklarımı üstüste koydum koyu gördugumede bi gülen surat çizdim aksam koçişe gösterdım ve çalışma yaptık :)EVET BOY BOY HERGÜN YAP DİZİNŞALLAH :)
bence güzel canm çalışma gunlerı yıne gün asırı devam et :)Aynen canım bızımde banyo sorunumuz var o yuzden esım benı dusnuyor sabah banyoyapıp ıse gıdeceksn dıyor bende az once akıntı geldı ama sanırım dunden kalan spremlerdı onlar bu duruma sevınebılırım sanırım demekkı ıcerıde kalmıslar gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne:)sence benım calısma gunumnasıl dun gece oldu bugunu bos gecerız buyuk ıhtımal yarın gece olur bugun 17 gunm bugune kadarda hep bır gun durup bır gun oldu
BENDE İŞTAHLİ BİRİYİMDİR KAYGILIM HELEKİ TATLI OLMAZSA OLMAZIMDIR AMA GEL GÖRKİ TATLI DERKEN BİLE MİDEM BULANIYOR YEMEKLERİ ANMAK BİLE İSTEMİYORUM YAŞAMAK İÇİN YİYORUM RESMENyemekten soğuyan bir kaygılı ne mümküncanım benim umarım uzun sürmez de rahat edersiniz
BENDE AĞLADIM VALLA ÇOK GÜZEL OLMUŞKIZLAR 17. GÜNDE KOYU ÇİZGİYİ GÖRDÜM OV TESTINDE :) İNŞALLAH SAĞSALİM BEBİŞİM GELİR
günaydın kızlar...bu video cok güzel ben agladım izleyınce
bence güzel canm çalışma gunlerı yıne gün asırı devam et :)
yumurtlama gnlerını bılsem ustustede çalış derim ama bilmıyorm düzenli çalıştıktan snra tutacaktır illa ki :):) bak rahatladım sımdı sagol canım benım ınsallah hepımızın bebısı bu ay gelır
Kızlar ben de hamileyim. Allah tüm isteyenlere nasip etsin
ılıkken içebiliyorum walla koca bardak içtim ama sabah aç karında diil kahvaltıdan 2 saat sonra aç açına içemem zaten saraçoğlu öglen yemekten 10k ve akşam yemekten 10 dk önce demişşş :) bide adet gününde yapılmasınında bir sakıncası yok ille bitiminde başlamasakta olurmuş hakkımda hayırlısı inşallah kurtulurum benim ayım ocak öle hissediyom ama lütfen sen stres yapmadan geçir bu dönemiHayirli bakalim hakkimzda daha neler yasicaz :) bilmedigimiz ogrenemdigimiz kalmadi :) canm sogan kuru ile cok hamile kalan var bende yapmak istedim ama icemedim
yumurtlama gnlerını bılsem ustustede çalış derim ama bilmıyorm düzenli çalıştıktan snra tutacaktır illa ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?