2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canm 27 mm cok buyuk degilki o catlardi aslinda kist varken yumurtlama oluyo canm hem sogan kuru iyi gelir belki insallah benm kist olmamistir
inşallahhh canımm inşallah sogan kürü hamileliği kolaylaştırıyo mu ? öle şelerde okudum ama neyse amannn hakkımızda hayırlısı kafaya takma sende stres yok dedik kuzummm ama oyun bozanlık yapma verimli verimli geçir sakin sakin bu dönemleri soru işaretlerini kaldırrr kafadan

Hayirli bakalim hakkimzda daha neler yasicaz :) bilmedigimiz ogrenemdigimiz kalmadi :) canm sogan kuru ile cok hamile kalan var bende yapmak istedim ama icemedim

inşallah gerek kalmaz canım :) eczaneden 5li alcagına gg dan 20 alırsın yanındada 6 tane gebelık 20 tl :):):) ayyy cok mutluyum 6 tane gebelık testım var hamile kalırsam hepsini yapıp bitircem hahahahhaha

EVET BOY BOY HERGÜN YAP DİZ İNŞALLAH :)

o zaman batı bekleyeceğiz adet biter bitmez teste başlamak lazımmış ama eğer erken adet olursan inşallah olmazsın kokuşuk dediklerin seni yanıltır :) o zaman adetten sonra 12 den 17 ye kadar çalışacağın belli olur

evet dk hapını bende onaylamıyrum ben hiç kullanmadm ama kımyasal sonucta düzenıne mudahale edıyorsun
bende çok istiyorum hsg çektirdim tüplerim açık kısmet diyorum heralde..
inşallah Allahım en kısa zmanda nasip eder :)

işte belli günlerde yapıp sonra salmamk lazım çalışma hep olmalı :):) ama kısın zor oluyo yaaaa bide ben grıplıyım habire dus al

Aynen canım bızımde banyo sorunumuz var o yuzden esım benı dusnuyor sabah banyoyapıp ıse gıdeceksn dıyor bende az once akıntı geldı ama sanırım dunden kalan spremlerdı onlar bu duruma sevınebılırım sanırım demekkı ıcerıde kalmıslar gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne:)sence benım calısma gunumnasıl dun gece oldu bugunu bos gecerız buyuk ıhtımal yarın gece olur bugun 17 gunm bugune kadarda hep bır gun durup bır gun oldu

bence güzel canm çalışma gunlerı yıne gün asırı devam et :)

yemekten soğuyan bir kaygılı ne mümkün canım benim umarım uzun sürmez de rahat edersiniz
BENDE İŞTAHLİ BİRİYİMDİR KAYGILIM HELEKİ TATLI OLMAZSA OLMAZIMDIR AMA GEL GÖRKİ TATLI DERKEN BİLE MİDEM BULANIYOR YEMEKLERİ ANMAK BİLE İSTEMİYORUM YAŞAMAK İÇİN YİYORUM RESMEN

Selam kızlar nasılsınız ?
Benim bel ağrım var biraz.
hala adet olmadım yaw

Hayirli bakalim hakkimzda daha neler yasicaz :) bilmedigimiz ogrenemdigimiz kalmadi :) canm sogan kuru ile cok hamile kalan var bende yapmak istedim ama icemedim
ılıkken içebiliyorum walla koca bardak içtim ama sabah aç karında diil kahvaltıdan 2 saat sonra aç açına içemem zaten saraçoğlu öglen yemekten 10k ve akşam yemekten 10 dk önce demişşş :) bide adet gününde yapılmasınında bir sakıncası yok ille bitiminde başlamasakta olurmuş hakkımda hayırlısı inşallah kurtulurum benim ayım ocak öle hissediyom ama lütfen sen stres yapmadan geçir bu dönemi

yumurtlama gnlerını bılsem ustustede çalış derim ama bilmıyorm düzenli çalıştıktan snra tutacaktır illa ki :)

canım bu yumurtaya hıc guven yk ne zmaan catlayacagı bellı degıl ama senınle adetlrımız aygı gun oluyor yada arada 1gun oynuyor benım bu ay bırazcık duzen bozuldu sen 18. gunun benım 17.gunum muhtemelen benımde bugun yarın catlar dıye dusunuyorum :) dunden sprem var yarında onlar olmeden yenısı gelır böyle devam ederız calısmayı sıklastırabılırsem su 3 gun sıklastırabılırım ama:) sence nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…