2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

BENDE İŞTAHLİ BİRİYİMDİR KAYGILIM HELEKİ TATLI OLMAZSA OLMAZIMDIR AMA GEL GÖRKİ TATLI DERKEN BİLE MİDEM BULANIYOR YEMEKLERİ ANMAK BİLE İSTEMİYORUM YAŞAMAK İÇİN YİYORUM RESMEN

hayatın dengesi geldi bebişle desene oyyy ne güzel yatıyodur şmdi o olsun sonradan geçecek bu bulantılar vee rahat edeceksiniz :)

YARIN KONTROLUMÜZ VAR İNŞ. İYİDİR BEBİŞ ÇÜNKÜ BEN İYİDEĞİLİM BULANTILAR BENİ HAYATTAN SOĞUTTU YEMEK YEMEK İŞKENCE RESMEN :) SEN NASILSIN CANIM
ah canim ben ikisindede cektim ilk kizimda kan istifar ettim bogaxim yirtilmisti ikincisinde de tuvaletin kapisinda su iciyordum aninda cikiyordu serumlarla gecirmistim 10 yil gecti hamis olursam eski gunlerimi tekrar yasarim kacari yok

Kusmam bitmedi rapor aldım iş yerinde böğürdün rezil oldum hep çok kötüydü

Kızlar nasılsınız

istersen sende bugun yıne çalış ama bugun isteyerek yap bişiler giy eşini etkileyerek yap çalışmayı cunku ustuste olunca zoraki olmasn :)
süper fikirrr inşallah ay sonnda hamiş olduğunu da hcg leri dizerek gösterirsin :)
ayyyy inşallah ne güzel olur :)

Kuzum nasılsın nena doğurdu haberin olsun canım

istersen sende bugun yıne çalış ama bugun isteyerek yap bişiler giy eşini etkileyerek yap çalışmayı cunku ustuste olunca zoraki olmasn :)

ayyyy inşallah ne güzel olur :)

anladım canım benım bakalım zaman nasıl gelısırse yapmak ısterım ama banyo sıkıntısı var hafta sonuna denk gelse degerlendırırdım bakalım esımne dıyecek su ıkı gece ust uste olsa sonra gun asırı daha ıyı olur sankı pekı sence spremı etkılermı ust uste yapmak:)

hamile kaldıgım ayda ben ustuste yaptım demekki spermlerde sorun yoktu :)

Kızlar ben birsey dicem. Hiçbir hamilelik belirtisi olmadan hamile olanlar var mı. Mesela göğüs ağrısı olmadan hiç bir belirti olmadan hamile oduğunu öğrenenler var mı. Benim bat yarın aslında bugunde gelebilir ama benim hiç bir belirtim yok adete dair de hamileliğe dair de...

Belli olmuyo cnm kişiden kişiye değişiyo bence ruh halide etkiliyo belirtileri.mesela ben adetim 4.5 gün geçene kadar hamile olduğmu anlamadım çünkü kafam rahat değildi piskolojim kötüydü.Tesadüfen doktorda öğrenmiştim hamile olduğumu.Kulagımdan rahatsızdım kanama vardı kulak zarında.kanamayı durduracak ilaç kullanıyodum.kontrol için gittigmde ilacın adet geciktirme etkisi varmı diye sormuştum kbb dr.na.Adet kanamasını durdurmaz siz kd uzmanında hamilelik testi yaptırın dedi.testte hamile çıkmıştım süpriz oldu benim içinde.Hiç bir brlirti yaşamadım yaşadıysamda ben farketmedim.

hiç aklıma gelmemişti Allahın takdırıydı ve geçti gitti inşallah bi daha bunu yaşamayız

senın dusuncende dogru olabılır canım benım bugun 17 gunum gecen ay yum 19 gnumde catlamıs dun ılıskı oldu sımdıye kadar bır gun durup bır gun devam edıyorum benım nıyetım yarın gece yapmak sence nasıl daha ıyı olur

Anladım canım Sağol cevap verdiğin için. Bende de hiçbir belirti yok.sadece adetim bittikten yum. Günümde ilişki oldu birkaç gün sonra da belım biraz ağrıdı karnimda tuhaf bir ağrı oldu. Bir de böyle birşey ikinci kez hamile kaldıgimda hissetmesi. Sadece o kadar. Şimdi de hamileliğe dair hiçbir belirti yok adete ilgili de birsey hissetmiyorum.

NİYE REZİLLİK OLSUN SEN ANNESİNN ONLARA NE :) Bİ ŞEYCİK OLMAZ İYİ YAPMIŞSIN RAPOR ALMAKLA :)
Kötü durumdayım kimsede anlayış yok malesef dün beni üzen şeler oldu iş yerim de bilmiyorum çokmu duygusal düşünüyorum ama kurılıyorum imsanlara

gunaydın canım hadı ya gecmıs olsun canım dkkat et bol bol c vıtamını al ıhlamur ıc :)
Saol cnm 3 kupa nane limon içtim ıhlamur içemiyorum.dr a gidemedik dün akşam akseki ye gezmeye gitmiştik sabah karla uyandık yollar kapalı geçiş yok manavgata gidecektik olmadı iptal ettik randevuyu bizde bu karlı günü değerlendirdik olur da tutarsa hatırlarız artık :)

canm sen bilirsin bence de ya yarın yada ertesi gün sabah çalışabilirsiniz ama biraz vücudunu da dinle derim yum çatlayacağı zamanda kasıklarında anlık sancılar olur benm oluyodu yani ona göre de çalışabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…