Saol cnm 3 kupa nane limon içtim ıhlamur içemiyorum.dr a gidemedikdün akşam akseki ye gezmeye gitmiştik sabah karla uyandık yollar kapalı geçiş yok manavgata gidecektik olmadı iptal ettik randevuyu bizde bu karlı günü değerlendirdik olur da tutarsa hatırlarız artık :)
Saol cnm :) gidemedik dr akraba ziyareti için akseki ye gitmiştik geç olunca otel de kaldık sabah ta karla uyandık yol açılır diye bekliyorduk sma daha da şiddetini artırdı bizde bu karlı günü değerlendirdikgeçmiş olsunnnbol bol vitamin al doktora git bakalım güzel haberlerle gelirsin umarım:)
kk da bi sürü üstüste calısıp hamıle kalan ve saglıklı dogum yapan var bence onunla alakalı bişey değil Allah bunu yazmıs bize ve yaşadıkorası öyle tabi canm allahın takdiri yiyecek ekmeği yokmuş bu dünyada ama düşüğe de vesile olan oydu diye düşünüyorum..
canm sen bilirsin bence de ya yarın yada ertesi gün sabah çalışabilirsiniz ama biraz vücudunu da dinle derim yum çatlayacağı zamanda kasıklarında anlık sancılar olur benm oluyodu yani ona göre de çalışabilirsiniz..
Tünaydın canım :) geçmiş olsun.. tam da havasında hasta olmuşsun..Günaydın hanımlar :)
Bugün işe gitmedim çpk köyü grip oldım yaa üstelik dr kontrolü de var
SElam kızlar nasılsınız özledim sizi valla.hala tam iyileşemedim.birde evde boncuk işi aldım boş durmaktan iyidir dedim calısıyorum.ikili testim temiz cıktı şükür rahatladım.sizlerde varmı gelişme bu ay hamiş sayısı az gibi.calışmıyormusunuz yoksa
bendeki basit kistdi canim simdiden gecmis olmus gecer ama merak etme hicbenmki içe kanamalı kistmiş canm ama sorcam evet
Kötü durumdayım kimsede anlayış yok malesef dün beni üzen şeler oldu iş yerim de bilmiyorum çokmu duygusal düşünüyorum ama kurılıyorum imsanlara
Saol cnm 3 kupa nane limon içtim ıhlamur içemiyorum.dr a gidemedikdün akşam akseki ye gezmeye gitmiştik sabah karla uyandık yollar kapalı geçiş yok manavgata gidecektik olmadı iptal ettik randevuyu bizde bu karlı günü değerlendirdik olur da tutarsa hatırlarız artık :)
inşallah cnm sağolasın..bendeki basit kistdi canim simdiden gecmis olmus gecer ama merak etme hic
dün yapmış mıydınızanladım canım vucuduma guvenmıyorum canım o benı cok kandırıyor ama bugun kasıklarımda hareketlılık var o zaman ne zaman calısayım
ne bilim canm inşallah öyledir..kk da bi sürü üstüste calısıp hamıle kalan ve saglıklı dogum yapan var bence onunla alakalı bişey değil Allah bunu yazmıs bize ve yaşadık
dün yapmış mıydınız
SElam kızlar nasılsınız özledim sizi valla.hala tam iyileşemedim.birde evde boncuk işi aldım boş durmaktan iyidir dedim calısıyorum.ikili testim temiz cıktı şükür rahatladım.sizlerde varmı gelişme bu ay hamiş sayısı az gibi.calışmıyormusunuz yoksa
Kızlar mrblar Eylül'de 17 haftalik bebegimi kaybettim kontrole gittiğimde öğrendim neyse o konulara girmeyin yeterince hepimiz zor kötü gunler geçirdik allahım hepimizin yardımcısı olsun. Testlerimi yaptırdım tekrardan bende cmv ıgg ve cmv ıgm pozitifdi cok sukurki artık vücudumdan gitmiş negatife düşmüş.kanda hersey normal. Ultrason normal. Pataloji cikti yanlis döllenme sonucu bebekte anamoliler gözükmüş esimle kendime genetik test yaptırdım cok sukur birsey çıkmadı. Trombofili paneli bu cuma alıcam. Veee dün çalısmalara başladık 12 14 gunleri kaçırdım 16. Gunu değerlendirdim ovulasyon testine dün başladım sonuclar çıksın diye ins kacirmamisimdir. Bakalım ovulasyonu takip edicem.dun ve bugun cok A z koyu ama aynı degil ins koyulasir. Cok yazdım kısaca tanıtmak istedim kendimi
Aynen cnm öyle diyeceğiz :)sıfa olsun canım hım karlı bır gunde hanı eskıden derlermıs ya karlı bır gunde dogdun dıye sızde dersnız artık karlı bır gunde temellerını atmıstık evladım dıye
Kızlar mrblar Eylül'de 17 haftalik bebegimi kaybettim kontrole gittiğimde öğrendim neyse o konulara girmeyin yeterince hepimiz zor kötü gunler geçirdik allahım hepimizin yardımcısı olsun. Testlerimi yaptırdım tekrardan bende cmv ıgg ve cmv ıgm pozitifdi cok sukurki artık vücudumdan gitmiş negatife düşmüş.kanda hersey normal. Ultrason normal. Pataloji cikti yanlis döllenme sonucu bebekte anamoliler gözükmüş esimle kendime genetik test yaptırdım cok sukur birsey çıkmadı. Trombofili paneli bu cuma alıcam. Veee dün çalısmalara başladık 12 14 gunleri kaçırdım 16. Gunu değerlendirdim ovulasyon testine dün başladım sonuclar çıksın diye ins kacirmamisimdir. Bakalım ovulasyonu takip edicem.dun ve bugun cok A z koyu ama aynı degil ins koyulasir. Cok yazdım kısaca tanıtmak istedim kendimi
Aynen cnm öyle diyeceğiz :)artık kısmet olursa eşim öyle deyince inşallah olucak dedi içine mi doğdu acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?