2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

sıfa olsun canım hım karlı bır gunde hanı eskıden derlermıs ya karlı bır gunde dogdun dıye sızde dersnız artık karlı bır gunde temellerını atmıstık evladım dıye

geçmiş olsunnn bol bol vitamin al doktora git bakalım güzel haberlerle gelirsin umarım:)
Saol cnm :) gidemedik dr akraba ziyareti için akseki ye gitmiştik geç olunca otel de kaldık sabah ta karla uyandık yol açılır diye bekliyorduk sma daha da şiddetini artırdı bizde bu karlı günü değerlendirdik olursa tutar sa anımız olur dedik :)

orası öyle tabi canm allahın takdiri yiyecek ekmeği yokmuş bu dünyada ama düşüğe de vesile olan oydu diye düşünüyorum..
kk da bi sürü üstüste calısıp hamıle kalan ve saglıklı dogum yapan var bence onunla alakalı bişey değil Allah bunu yazmıs bize ve yaşadık

anladım canım vucuduma guvenmıyorum canım o benı cok kandırıyor ama bugun kasıklarımda hareketlılık var o zaman ne zaman calısayım

SElam kızlar nasılsınız özledim sizi valla.hala tam iyileşemedim.birde evde boncuk işi aldım boş durmaktan iyidir dedim calısıyorum.ikili testim temiz cıktı şükür rahatladım.sizlerde varmı gelişme bu ay hamiş sayısı az gibi.calışmıyormusunuz yoksa

Cok sevındım boyle saglıcakla ılerlesın ıyıyız cok sukur senın kulaklarını cok cınlattım ben kolay gelsın cok yorma kendını evet bu ay hamıs sayısı az eger ben senı dınleseydımbelkıde hamıstım ama kısmet degılmıs bugun 17 gunum dun calısma oldu bu zamana kadar bır gun durup bır gun calıstık 18 19 da baglayacan gece yarısı gec saatte calısayım dıyorum esımde öyle dıyor sprem bırıksın dıye sence nasıl olur :)

Kötü durumdayım kimsede anlayış yok malesef dün beni üzen şeler oldu iş yerim de bilmiyorum çokmu duygusal düşünüyorum ama kurılıyorum imsanlara

yazmayı da beceremiyo küçük sıpaya bakın annesinin hormonlarına neler etmiş canım bu dönemde hassas olabilirsin ama insanlarında ona göre davranmaları gerek sakın sakın kendini üzme ani üzüntüler bize göre değil biliyorsun onların hiç birine değişilmez bebeğin sağlığı o nedenle kendini rahatlat allaha havale et iyi olmuş bir süre evde olman :)

çok limon tüketmek iyi değil diye duymuştum haberin olsun doğruluğu var mı yok mu bilemiyorum :)

Kızlar mrblar Eylül'de 17 haftalik bebegimi kaybettim kontrole gittiğimde öğrendim neyse o konulara girmeyin yeterince hepimiz zor kötü gunler geçirdik allahım hepimizin yardımcısı olsun. Testlerimi yaptırdım tekrardan bende cmv ıgg ve cmv ıgm pozitifdi cok sukurki artık vücudumdan gitmiş negatife düşmüş.kanda hersey normal. Ultrason normal. Pataloji cikti yanlis döllenme sonucu bebekte anamoliler gözükmüş esimle kendime genetik test yaptırdım cok sukur birsey çıkmadı. Trombofili paneli bu cuma alıcam. Veee dün çalısmalara başladık 12 14 gunleri kaçırdım 16. Gunu değerlendirdim ovulasyon testine dün başladım sonuclar çıksın diye ins kacirmamisimdir. Bakalım ovulasyonu takip edicem.dun ve bugun cok A z koyu ama aynı degil ins koyulasir. Cok yazdım kısaca tanıtmak istedim kendimi

oyy maşallah sağlığınızaaa iyi yapmışsın dikkat et bebiş boncukları ağzına sokmasın :) çalışıyoruzz çalışmaz mıyızz senin koyuyu gördükten 5 gün sonra çatlamış sanırım larsoonum bende dün akıntıyı grdüm sanki ama yum için çok erken 14.günüm bugün 17 ve 21 ve 23 ü önemsiyorum normal döngüm 35 ama geçen ay 40 gün sonra oldum o nedenle belki akıntıdan 4 gün sonra olur benimde yum ?

merhaba cok gecmıs olsun uzuldum Rabbım bır daha yasatmasın sanada hıc kımseyede en kısa zamanda hayırlı saglıklı yenı bebısler nasıp etsın

sıfa olsun canım hım karlı bır gunde hanı eskıden derlermıs ya karlı bır gunde dogdun dıye sızde dersnız artık karlı bır gunde temellerını atmıstık evladım dıye
Aynen cnm öyle diyeceğiz :) artık kısmet olursa eşim öyle deyince inşallah olucak dedi içine mi doğdu acaba :)

rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı uzun ömürlü bir bebişi yeniden nasip etsin tez zamanda böyle cıvıl cıvıl başlaman süper :) :) yanlış döllenme ne demek onu hiç duymadım bende kimyasal yaşadım ağustosta bir ay korundum bir ay kaçırdım bu ay denemelerdeyim:)

Aynen cnm öyle diyeceğiz :) artık kısmet olursa eşim öyle deyince inşallah olucak dedi içine mi doğdu acaba :)

bılmem olabılır canım bu eslere bu ay bırseyler oldu zaten canım hep olumlu dusuuyorlar ve ısteklıler masallah masallah benım esımde adet oldgumda bu ay ıcın bırseyler olabılır dedı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…