Aminn canım ins sagol allahım saglikli hayırlı evlat nasip etsin hepimizemerhaba cok gecmıs olsun uzuldum Rabbım bır daha yasatmasın sanada hıc kımseyede en kısa zamanda hayırlı saglıklı yenı bebısler nasıp etsın
Aminn canım ins sagol allahım saglikli hayırlı evlat nasip etsin hepimize
Saol cnm benim :) gidemedim zaten hatta iyi bile oldu yani ayy çok mutluyumTünaydın canım :) geçmiş olsun.. tam da havasında hasta olmuşsun..
Kendini çok kötü hissediyorsan gitme dicem ama sen bilirsin..
evet canım saat gece 1 gıbı falan yapmıstık ama 5 dk anca yatabılım
Cnm hazırını içmiş tim onun etkisi olmaz herhalde biliyorum bende o yüzden kendim kaynatmadımçok limon tüketmek iyi değil diye duymuştum haberin olsun doğruluğu var mı yok mu bilemiyorum :)
Sağlıklı sperm için gün aşırısı en mantaklısı.ayrıca hergun olan ilişkiler psikolojık olarakta strese sokuyor erkekleri.28 günde bir regli olan biriydim.ovu testlerınde 14. Gün pozitifi görsem vucut ısım 19. Gün yukselırdı.demekki geç çatlıyordu yumurtam.kendini strese sokmadan bence regliye kadar gün aşırı calıs kuzum.ben gebe kaldıgım ay 14.ve 18.gunlerde calısma olmustu.4 gun ara vermiştim hatta.bilincli verilmiş bir ara degıldı öyle denk gelmişti.nasip kısmet işte tuttu.1 saat kalkmadan yat duştada karnına soğuk su tut.ayaklarını sıcak tut.eşinde sende mantar enfeksiyon vs.varsa bişiler ilaç kullanın.benim gebelikten bir ay önce ciddi bir mantar sorunu yasadım.eşimde sorun yoktu ama dr ikimizede ilaç verdi içtik 1er hap.belkide o temizledi içeriyi bilmiyorum.benimkiler varsayım :) ben o ay meryem suresı süt ve viks buharı epey bişiler yapmıştım yum dönemine kadar.belli bunlardan biri sebep oldu belkide olacagı vardı oldu.ama en önemlisi kendini sıcak tut üşütme canım.İnş tez zamanda senin kuzumda gelirCok sevındım boyle saglıcakla ılerlesın ıyıyız cok sukur senın kulaklarını cok cınlattım ben kolay gelsın cok yorma kendını evet bu ay hamıs sayısı az eger ben senı dınleseydımbelkıde hamıstım ama kısmet degılmıs bugun 17 gunum dun calısma oldu bu zamana kadar bır gun durup bır gun calıstık 18 19 da baglayacan gece yarısı gec saatte calısayım dıyorum esımde öyle dıyor sprem bırıksın dıye sence nasıl olur :)
hmm o zaman bugunu geç yarın ve bi seferliğine sonraki günü de değerlendirin derim içerdeki spermler yenilenmiş olur..
Amin canım ins cunku bu süreçte sunu anladimki nekadar olumlu olursan okadar hayat guzel gozukuyor yoksa kendimi yer dururdum acım hala benle ama allahım boyle uygun gormuş diyorum kendimi teselli ediyorum. Gelelim olaya Dr dediki spermlerin yarısı saglikli yarısı sagliksizdir normalde yumurtaya hangisi tutunur dollenirse o bebek olur dedi biz de o süreçte ard Arda 5 gun yaptik Dr da hergun yapmak sperm kalitesini düşürür 2 gunde bir yapilicakki yeni kaliteli spermler uresin dedi. Yani bozuk spermle dollenmis kromozom bozukluğu diyorlarmış bebekte görülenrabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı uzun ömürlü bir bebişi yeniden nasip etsin tez zamanda böyle cıvıl cıvıl başlaman süper :) :) yanlış döllenme ne demek onu hiç duymadım bende kimyasal yaşadım ağustosta bir ay korundum bir ay kaçırdım bu ay denemelerdeyim:)
Allah tekrarını yaşatmasın acının.Kızlar mrblar Eylül'de 17 haftalik bebegimi kaybettim kontrole gittiğimde öğrendim neyse o konulara girmeyin yeterince hepimiz zor kötü gunler geçirdik allahım hepimizin yardımcısı olsun. Testlerimi yaptırdım tekrardan bende cmv ıgg ve cmv ıgm pozitifdi cok sukurki artık vücudumdan gitmiş negatife düşmüş.kanda hersey normal. Ultrason normal. Pataloji cikti yanlis döllenme sonucu bebekte anamoliler gözükmüş esimle kendime genetik test yaptırdım cok sukur birsey çıkmadı. Trombofili paneli bu cuma alıcam. Veee dün çalısmalara başladık 12 14 gunleri kaçırdım 16. Gunu değerlendirdim ovulasyon testine dün başladım sonuclar çıksın diye ins kacirmamisimdir. Bakalım ovulasyonu takip edicem.dun ve bugun cok A z koyu ama aynı degil ins koyulasir. Cok yazdım kısaca tanıtmak istedim kendimi
Maşallah maşallah nazar değmesin :) belki onun da içine doğmuştur :) umarım cnm inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz çok beklemeyiz inşallahbılmem olabılır canım bu eslere bu ay bırseyler oldu zaten canım hep olumlu dusuuyorlar ve ısteklıler masallah masallah benım esımde adet oldgumda bu ay ıcın bırseyler olabılır dedı :)
kızlar E2 900 çıkmış hemşire normal dedi
Sağlıklı sperm için gün aşırısı en mantaklısı.ayrıca hergun olan ilişkiler psikolojık olarakta strese sokuyor erkekleri.28 günde bir regli olan biriydim.ovu testlerınde 14. Gün pozitifi görsem vucut ısım 19. Gün yukselırdı.demekki geç çatlıyordu yumurtam.kendini strese sokmadan bence regliye kadar gün aşırı calıs kuzum.ben gebe kaldıgım ay 14.ve 18.gunlerde calısma olmustu.4 gun ara vermiştim hatta.bilincli verilmiş bir ara degıldı öyle denk gelmişti.nasip kısmet işte tuttu.1 saat kalkmadan yat duştada karnına soğuk su tut.ayaklarını sıcak tut.eşinde sende mantar enfeksiyon vs.varsa bişiler ilaç kullanın.benim gebelikten bir ay önce ciddi bir mantar sorunu yasadım.eşimde sorun yoktu ama dr ikimizede ilaç verdi içtik 1er hap.belkide o temizledi içeriyi bilmiyorum.benimkiler varsayım :) ben o ay meryem suresı süt ve viks buharı epey bişiler yapmıştım yum dönemine kadar.belli bunlardan biri sebep oldu belkide olacagı vardı oldu.ama en önemlisi kendini sıcak tut üşütme canım.İnş tez zamanda senin kuzumda gelir
Şimdi aklıma geldi benim 12. Gün uzayan akıntım olmustu.ovu testım negatıftı ama yinede calısma yapmıstık.14. Ve 15. Gün pozitifi gordum testte ama akıntım yoktu.acaba 12.gün catlamıs olabılırmı yumos benimoyy maşallah sağlığınızaaaiyi yapmışsın dikkat et bebiş boncukları ağzına sokmasın :) çalışıyoruzz çalışmaz mıyızz senin koyuyu gördükten 5 gün sonra çatlamış sanırım larsoonum bende dün akıntıyı grdüm sanki ama yum için çok erken 14.günüm bugün 17 ve 21 ve 23 ü önemsiyorum normal döngüm 35 ama geçen ay 40 gün sonra oldum o nedenle belki akıntıdan 4 gün sonra olur benimde yum ?
Sagol canım evett tam gaz devamm o ayaklar hep havada olmadan olmaz ins kısmet artık allahım sanada saglikli doğumlar nasip etsin canımAllah tekrarını yaşatmasın acının.
Regliye kadar gün aşırı calısmaya devam.hemen kalkma yataktan yat biraz ve yatarkende çalışma anındada kendini sakın kasma gevşek bırak kaslarını.döl yolu kasmasın kendini açsın bütün yolları :) gazan mübarek olsun
Amin canım ins cunku bu süreçte sunu anladimki nekadar olumlu olursan okadar hayat guzel gozukuyor yoksa kendimi yer dururdum acım hala benle ama allahım boyle uygun gormuş diyorum kendimi teselli ediyorum. Gelelim olaya Dr dediki spermlerin yarısı saglikli yarısı sagliksizdir normalde yumurtaya hangisi tutunur dollenirse o bebek olur dedi biz de o süreçte ard Arda 5 gun yaptik Dr da hergun yapmak sperm kalitesini düşürür 2 gunde bir yapilicakki yeni kaliteli spermler uresin dedi. Yani bozuk spermle dollenmis kromozom bozukluğu diyorlarmış bebekte görülen
cnm yumurtaların gelişimlerini gösteriyomuş bu hormon her yum basına olması gereken miktar varmiş ama arstırıyorm bulamadm da hemşire ii dediiyi bişeyde o ne anlamadım hadi iyi sonuçlar olsun bakalım :)
Maşallah maşallah nazar değmesin :) belki onun da içine doğmuştur :) umarım cnm inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz çok beklemeyiz inşallah
Şimdi aklıma geldi benim 12. Gün uzayan akıntım olmustu.ovu testım negatıftı ama yinede calısma yapmıstık.14. Ve 15. Gün pozitifi gordum testte ama akıntım yoktu.acaba 12.gün catlamıs olabılırmı yumos benimKafamda deli sorular
kızlar E2 900 çıkmış hemşire normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?