2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Sağlıklı sperm için gün aşırısı en mantaklısı.ayrıca hergun olan ilişkiler psikolojık olarakta strese sokuyor erkekleri.28 günde bir regli olan biriydim.ovu testlerınde 14. Gün pozitifi görsem vucut ısım 19. Gün yukselırdı.demekki geç çatlıyordu yumurtam.kendini strese sokmadan bence regliye kadar gün aşırı calıs kuzum.ben gebe kaldıgım ay 14.ve 18.gunlerde calısma olmustu.4 gun ara vermiştim hatta.bilincli verilmiş bir ara degıldı öyle denk gelmişti.nasip kısmet işte tuttu.1 saat kalkmadan yat duştada karnına soğuk su tut.ayaklarını sıcak tut.eşinde sende mantar enfeksiyon vs.varsa bişiler ilaç kullanın.benim gebelikten bir ay önce ciddi bir mantar sorunu yasadım.eşimde sorun yoktu ama dr ikimizede ilaç verdi içtik 1er hap.belkide o temizledi içeriyi bilmiyorum.benimkiler varsayım :) ben o ay meryem suresı süt ve viks buharı epey bişiler yapmıştım yum dönemine kadar.belli bunlardan biri sebep oldu belkide olacagı vardı oldu.ama en önemlisi kendini sıcak tut üşütme canım.İnş tez zamanda senin kuzumda gelir

hmm o zaman bugunu geç yarın ve bi seferliğine sonraki günü de değerlendirin derim içerdeki spermler yenilenmiş olur..

aynen cnım yarın yıne gece degerlendırız belkı bırde cuma sabahı yada aksamı esım ust uste sprem bırıkmez dıyor

Amin canım ins cunku bu süreçte sunu anladimki nekadar olumlu olursan okadar hayat guzel gozukuyor yoksa kendimi yer dururdum acım hala benle ama allahım boyle uygun gormuş diyorum kendimi teselli ediyorum. Gelelim olaya Dr dediki spermlerin yarısı saglikli yarısı sagliksizdir normalde yumurtaya hangisi tutunur dollenirse o bebek olur dedi biz de o süreçte ard Arda 5 gun yaptik Dr da hergun yapmak sperm kalitesini düşürür 2 gunde bir yapilicakki yeni kaliteli spermler uresin dedi. Yani bozuk spermle dollenmis kromozom bozukluğu diyorlarmış bebekte görülen

Allah tekrarını yaşatmasın acının.
Regliye kadar gün aşırı calısmaya devam.hemen kalkma yataktan yat biraz ve yatarkende çalışma anındada kendini sakın kasma gevşek bırak kaslarını.döl yolu kasmasın kendini açsın bütün yolları :) gazan mübarek olsun

bılmem olabılır canım bu eslere bu ay bırseyler oldu zaten canım hep olumlu dusuuyorlar ve ısteklıler masallah masallah benım esımde adet oldgumda bu ay ıcın bırseyler olabılır dedı :)
Maşallah maşallah nazar değmesin :) belki onun da içine doğmuştur :) umarım cnm inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz çok beklemeyiz inşallah

Canım benım guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım ınsallah bu ay benımde kuzum gelır senın yaptıkalrını bılıyorum canım gecen ay kısmet degılmıs demekkı senı dınlemedım canım ama bende 28 gunde bır adet olan bırıyım gecen ay 4 gun gecıkmem olunca gerıye dogru saydım 19. gunumde catlamıs oldu yumurta esmde sprem bırıkmez dıyor o yuzden gun asırı en ıyıs dedıgın gıbı canım kısmette varsa olur zaten benımde 14. gunde oldu ılıskı bırde kısmet olursa yarın gece 18 gunun gecesı olur

Şimdi aklıma geldi benim 12. Gün uzayan akıntım olmustu.ovu testım negatıftı ama yinede calısma yapmıstık.14. Ve 15. Gün pozitifi gordum testte ama akıntım yoktu.acaba 12.gün catlamıs olabılırmı yumos benim Kafamda deli sorular

Sagol canım evett tam gaz devamm o ayaklar hep havada olmadan olmaz ins kısmet artık allahım sanada saglikli doğumlar nasip etsin canım

çok iyi yapmışsın mutsuzluktan mümkün olduğunca kaçmalıyız kötü tecrübelerden ders alıp yine geleceğe güzel pozitif bakmak en güzeli bende kötünün olumsuzun üstüne gitmiyorum anı yaşıyorum :) şimdi anladım öyleyse iki günde birle yola devam edelim :)

Maşallah maşallah nazar değmesin :) belki onun da içine doğmuştur :) umarım cnm inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz çok beklemeyiz inşallah

ınsallah canım ınsallah bende öyle dılıyorum hepımızde farklılık var bu ay hayırlara cıkar ınsallah:)

benimde dün 13.gündü akıntıyı gördüm bugün o akıntı şeffaflaşmış ve azaldı belkide dün çatladı bilemiyorum ama benim döngüme çok ters 28 günde bir olmamki ben adet benimde deli sorularım var bence senin 16 ya da 17de oldu :) bende 2 günde bir ilişki olsunda daha gerisine bakmıyorum kısmet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…