annemdede var fibrokist...brokoli suyunu tavsiye ediyor saraçoğlu...bi araştır kuzum
Amin canim insallah hepimizin hayirli zamanda olacakTAMMA CANIM SEVİNDİMM BÖYLE DÜŞÜNmenee..inşALALHH TEZ VAKİTTE GELİR BEBİŞİN...
Kaygilim fibrokist belirtileri nedir bazen benim gogsumde hafif aciyor canim olumsuz dusunme kotu degildir insallahdün ayıptır söylemesi bir tabak brokolinin üstüne ev yoğurdunu döküp dağ sarımsağı rendeleyip afiyetle yedim müptelası değilim ama 3 gündür canım çekiyordu nasıl yedim anlatamam bundan sonra haftada bir balık bir brokoli mutlaka tüketilecek :) (bu arada fibrokist değil sıkıntı ailede hep göğüs kötü hastalığından var ağrıda tırsıyorum yoksa fibrokist ağrı yapabilir sıkıntı yok :)
ben adetimden 5 6 gun once mide bulantisindan hastaneye yatmıştım ve hcg 4 çıkmıştı Dr ne var ne yok dedi 2 gun sonra 87 oldu oyuzden seninde olabilir gec dollenmecanım inss guzel haberler verirsinBat a kaldi 4 gun heycandan uykum kacti.bugun butun gun midem bulandi simdi biraz gecti.bu kandirikci belirtiler her ay kendini asiyor.simdiden bulantimi olur.cok fena duygularimla oynuyor.
Himm bu topige ait galiba neyse :))önemli degill amaa isten temizlikten fırsat buldukça hergun girmeye çalışıyorumCanım listeye eklemem için topikte aktif olacağına inanmam lazım dolayısıyla belli bi süre sonra ben senden bilgilerini alırım
Kız çok büyük bi değişiklik olmamış ki
valla kuzum hiç böyle şeylerle yorma kafanı en güzeli 2 günde bir ilişki maksimum 3 gün...
eklerim balım sen iste
oooooooo gözün aydın hamiş
Merhabalar...Listeye kendi adını ekleyerek listeye eklenmiş olmuyorsun ben tuttuğum için kendi listemden gidiyorum...eklenmek için topikte aktif olman lazım öyle olursa ben senden bilgilerini belli bi süre sonra alırım
öncelikle merhaba...listeyi ben tutuyorum ve eklenmek için topikte aktif olman lazım öyle olursa ben senden bilgilerini belli bi süre sonra alırım
öncelikle merhaba...listeyi ben tutuyorum ve eklenmek için topikte aktif olman lazım öyle olursa ben senden bilgilerini belli bi süre sonra alırım
eklenmek için topikte aktif olman lazım öyle olursa ben senden bilgilerini belli bi süre sonra alırım
ne demek ama geçecek gör bak :) aklından at eğer uzun süreli olursa tavsiyeli bir psikoloğa gidersin ama ona kadar bebiş gelir bulantı kabusları başlar :)
Kaygilim fibrokist belirtileri nedir bazen benim gogsumde hafif aciyor canim olumsuz dusunme kotu degildir insallah
Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
KASIM BAT
Bebek isdeyen biri ----> 1 Kasım -------> 37. deneme ----->
Adrenalin85 -----------> 1 Kasım -------> 10. deneme ----->
Wuslt -------------------> 1 Kasım -------> 7. deneme ------->
Elifbade06 -------------> 3 Kasım -------> 8. deneme ------>
Batu7884 --------------> 3 Kasım -------> 3. deneme ------->
Sebebiumut -----------> 4 Kasım -------> 2. deneme -------> HAMİŞ
Ayseygt1453 -----------> 5 Kasım -------> 4. deneme ------->
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 5. deneme ------->
Kaygılı ------------------> 6 Kasım -------> 3. deneme ------->
Golyayla ----------------> 7 Kasım -------> 21. deneme ------>
Blummmm ------------> 7 Kasım -------> 5. deneme -------->
Ecrin87 -----------------> 10 Kasım ------> 37. deneme ------>
Jasmine53 -------------> 10 Kasım ------> 14. deneme ------>
Donence5838 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme ------->
Friendly8584 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme
Cemrem15 --------------> 11 Kasım ------> 2. deneme ------->
Tospaa ------------------> 12 Kasım ------> 5. deneme ------->
Nilgunuk ----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme
Yfrks ---------------------> 13 Kasım -----> 10. deneme
Deminos -----------------> 14 Kasım -----> 8. deneme
Tubaomur01 ------------> 16 Kasım -----> 4. deneme
Pielorr -------------------> 16 Kasım -----> 6. deneme
Mgul ----------------------> 17 Kasım -----> 3. deneme
Hanife55 -----------------> 18 Kasım -----> 11. deneme
Abcdefcd -----------------> 19 Kasım -----> 11. deneme
Secido --------------------> 20 Kasım -----> 15. deneme
Betiboop -----------------> 21 Kasım ------> 6. deneme
Berlinberlin -------------> 23 Kasım ------> 1. deneme
Arsinli --------------------> 24 Kasım -----> 7. deneme
Beztebya -----------------> 24 Kasım ------> 2. deneme
Gulbıke -------------------> 25 Kasım -----> 5. deneme
Bebek isdeyen biri ------> 25 Kasım -----> 38. deneme
Mine_burcu -------------> 25 Kasım ------> 2. deneme
Svai5 ----------------------> 26 Kasım ------> 9. deneme
Nenu ----------------------> 26 Kasım ------> 50. deneme
Golyayla ------------------> 28 Kasım -----> 21. deneme
Zzzzynpppp -------------> 30 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 30 Kasım ------> 8. deneme
ARALIK BAT
Ayseygt1453 -------> 4 Aralık -------> 5. deneme
Cemrem15 ---------> 4 Aralık -------> 3. deneme
Hanfendi25 -------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Elisa ----------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm --------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Tospaa -------------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Jasmine53 --------> 14 Aralık ------> 15. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
nerdeeeeMINIKKUS1 mmm bebek ssankı hıc gelmeyecekmıs gıbı:)
cancağzım kasım bat gümbür gümbür geldisonraki bat 10.aralık veee muhtemelen onuda boş geçeceğiz kocişle küsüm 10 gündür yum günlerimde arada kaynıyor maalesef
bılmemkı sanırım pskolojımız bozuldu aaaaaaaaaaaaaaaaaçaktırma banada öyle geliyor neden bilmiyorum :)
Kiz 2 haftadr kuafore gidiyorum ve sali oldugunu farkediyorumama iş yerinde kahkaha attırmayın yaa atamıyorum yanaklarım kıpkırmızı oluyo dudaklarımı büzmektensalı günü bakım aklına gelip koştur koştur kuaföre gitmek ve hayal kırıklığına uğramak benim işim ama kaşları aldıralım bakımlı anne olalımki kocalar iyice soğumasın bizden :)
Kiz 2 haftadr kuafore gidiyorum ve sali oldugunu farkediyorum
Himm anladim canim kotu dusunme dr zararsiz demis benimde hafif acima oluyor ama elime bisey gelmiyor 6 ayda bir kontrole gitmek lazimcanım ben ünideyken farkettim elime bezelyeden biraz ufak sertlik geldi hemen doktora gttik doktora bura dedim dedi buralardada var eyvah dedim kanser sarmış her yanımı o anı anlatamam rabbim bir daha yaşatmasın sonra anlattı bunların fibrokist olduğunu ağrı yapabileceğini zararı olmadığını ama sürekli takip et büyüme değişiklik var mı diye dedi çok şükür bir şey yok hep aynılar 6 ayda bir ultrasona gidiyorum amcam ve halamda kanser var babanemide bu sebeple kaybettim o yüzden en ufak ağrılar bende paranoyaya dönüştü kısmetse ultrasonumu yaptırdıktan sonra rahat bir kafayla hiç bir şey düşünmeyeceğim
kuzum bir iki hafta daha yoğun olur ondan sonra düzelir şimdi burada sistem oturtmaya çalışıyorum perişan oldum da napalım iş hayatı böyledeminosummm özledik seni nerelerdesin hayırlısı olsun da iş saatlerin çok fena bizde bir değişiklik yok sebebi umut tek hamişimizdi bu ay ama bugün beztabyada hamiş çıktı bende çalışmalara başlıyorum öyle işte sende durumlar nasl ? işin çok mu yoğun olacak böyle ?
aynen canım hayırlısı olsun artık...işallah bebişlerde bekletmez:)bundada vardır bir hayır canım :) kiradan kurtulmanıza çok sevindim çok şükür bundan sonra bebiş gelsin evinize huzurla :)
Amin cnm inşallahonemli olan hamis oluyorsun ilk bebeklerde sorun oluyo rabbim saglicagiyla nasip etsin
niye küstünüz ki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?