2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

annemdede var fibrokist...brokoli suyunu tavsiye ediyor saraçoğlu...bi araştır kuzum

dün ayıptır söylemesi bir tabak brokolinin üstüne ev yoğurdunu döküp dağ sarımsağı rendeleyip afiyetle yedim müptelası değilim ama 3 gündür canım çekiyordu nasıl yedim anlatamam bundan sonra haftada bir balık bir brokoli mutlaka tüketilecek :) (bu arada fibrokist değil sıkıntı ailede hep göğüs kötü hastalığından var ağrıda tırsıyorum yoksa fibrokist ağrı yapabilir sıkıntı yok :)

Kaygilim fibrokist belirtileri nedir bazen benim gogsumde hafif aciyor canim olumsuz dusunme kotu degildir insallah

canlarıııımmm ne var ne yok ??? MINIKKUS1 Mogami Lovely35 ABCDEFCD hepinizi çok özledim yahu :)
iş değiştirdim anamdan emdiğim süt burnumdan geldi hiç vakit yok ki kızlar naapıyo diye bi bakamadım dün akşam bile 9 da gittim eve
liste ne durumda hamişler nasıl bi özet geçin bacınıza

Be
Bat a kaldi 4 gun heycandan uykum kacti.bugun butun gun midem bulandi simdi biraz gecti.bu kandirikci belirtiler her ay kendini asiyor.simdiden bulantimi olur.cok fena duygularimla oynuyor.
ben adetimden 5 6 gun once mide bulantisindan hastaneye yatmıştım ve hcg 4 çıkmıştı Dr ne var ne yok dedi 2 gun sonra 87 oldu oyuzden seninde olabilir gec dollenmecanım inss guzel haberler verirsin
Himm bu topige ait galiba neyse :))önemli degill amaa isten temizlikten fırsat buldukça hergun girmeye çalışıyorum

deminosummm özledik seni nerelerdesin hayırlısı olsun da iş saatlerin çok fena bizde bir değişiklik yok sebebi umut tek hamişimizdi bu ay ama bugün beztabyada hamiş çıktı bende çalışmalara başlıyorum öyle işte sende durumlar nasl ? işin çok mu yoğun olacak böyle ?

Kaygilim fibrokist belirtileri nedir bazen benim gogsumde hafif aciyor canim olumsuz dusunme kotu degildir insallah

canım ben ünideyken farkettim elime bezelyeden biraz ufak sertlik geldi hemen doktora gttik doktora bura dedim dedi buralardada var eyvah dedim kanser sarmış her yanımı o anı anlatamam rabbim bir daha yaşatmasın sonra anlattı bunların fibrokist olduğunu ağrı yapabileceğini zararı olmadığını ama sürekli takip et büyüme değişiklik var mı diye dedi çok şükür bir şey yok hep aynılar 6 ayda bir ultrasona gidiyorum amcam ve halamda kanser var babanemide bu sebeple kaybettim o yüzden en ufak ağrılar bende paranoyaya dönüştü kısmetse ultrasonumu yaptırdıktan sonra rahat bir kafayla hiç bir şey düşünmeyeceğim

cancağzım kasım bat gümbür gümbür geldi sonraki bat 10.aralık veee muhtemelen onuda boş geçeceğiz kocişle küsüm 10 gündür yum günlerimde arada kaynıyor maalesef

Kiz 2 haftadr kuafore gidiyorum ve sali oldugunu farkediyorum

Himm anladim canim kotu dusunme dr zararsiz demis benimde hafif acima oluyor ama elime bisey gelmiyor 6 ayda bir kontrole gitmek lazim

kızlar yarın saat 15:00 da doktor kontrolüm var bende pko var.yine çok şükürr ilaçsız adet olabiliyorum ama işte 37 38 gün adet döngüm 3 4 gün bile kayma olsa gecikme sayılıyor hormon testlerimde güzeldi.inşş güzel şeyler duyarım :) dua edin bana olurmu

kuzum bir iki hafta daha yoğun olur ondan sonra düzelir şimdi burada sistem oturtmaya çalışıyorum perişan oldum da napalım iş hayatı böyle
14 kasımda canına yandığımın regly si geldi mübarek dakikası bile şaşmıyor bugün yum günüm ama kocişle küsüz o kadar kızgınım ki bu ay çalışma yapmamaya bile razıyım düşün
veeee yine dört bir yanım hamiş dolu bu hafta 2 arkadaşım hamile olduğunu söyledi Allahım onlara sağlıkla kucaklamayı bizlere de kendi müjdelerimizi nasip etsin inşallah
durum bundan ibaret kaygılım, benim azimli kaygılım çalışkan kaygılım başla tatlım başla çok kafayı takmadan ama zamanında kıymetini bilerek çalışmak lazım

niye küstünüz ki yaa

öyle konuşurken laf arasında çok para harcıyorsun diye laf etti baktım yüzüne ters ters sustum tabii susalı 10 gün oldu tepemin tası attı zor tuttum kendimi harcıyorsam kendim kazanıyorum da harcıyorum kime ne yani çok bozuldum kız paralıyacaktım vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…