2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim benim akintinin 2.gunu ovu testim kopkoyuydu ve 3.gunu catlamisti ovu testimde silikti ben ikinci gunun gecesinde olan iliskiyle hamile kaldigima eminim en son ne zmn iliski oldu cnm

Canim benim akintinin 2.gunu ovu testim kopkoyuydu ve 3.gunu catlamisti ovu testimde silikti ben ikinci gunun gecesinde olan iliskiyle hamile kaldigima eminim en son ne zmn iliski oldu cnm

Canım en son pazartesı ılıskı oldu ben bu geceyı degerlendırecegım bırde cuma gecesını degerlendırırım bu ay gun asırı yapıyoruz canım sence nasl olur akıntıyı bugun gordum cumartesıde 3 gun olur cuma gec saatte olursaılıskı

Himm anladim canim kotu dusunme dr zararsiz demis benimde hafif acima oluyor ama elime bisey gelmiyor 6 ayda bir kontrole gitmek lazim

eğer bir şey yoksa senede bir yeterli hatta iki senede bir :) sende düşünme kötü acıyan şey zararlı olmaz diyorlar ama kontrol ettir mutlaka :)

Canim su dise en buyuk ornek benim ama ben hamilelikten once gitmistm doktor gidecegi yere kdr idare et demisti mal sey

canım gec saate bırakma lutfen esın gelır gelmez eve beraber ol sız anlattımya o akıntı ıkı yumurtam varken oğlen 12 de geldı ben gece 11 oldum tutmadı bunda geldı 1 saat sonra oldum bekleme gec saatı

yaz yaz canım ıstedı napcan sımdık

aminnn :) azimli ve çalışkan ben ahh keşke ama çalışcağım bu ay isteyenin bi yüzü vermeyen eşimin iki yüzü işin için hayırlı olsunnn tekrardan oturtmak zor çok haklısın bir süre böyle idare et eşine de kızma bugünler önemli günlerr dakikasının bile gecikmemesi harika adetinin .nazar: bu çok önemli çok yum günlerini değerlendir yani ilişki olsun sen yine küs kal bebişini geciktirmek aklına gelince kızgınlığın azalır belki :)

canım gec saate bırakma lutfen esın gelır gelmez eve beraber ol sız anlattımya o akıntı ıkı yumurtam varken oğlen 12 de geldı ben gece 11 oldum tutmadı bunda geldı 1 saat sonra oldum bekleme gec saatı

canım bugun mısafır var ancak gece olur kacta gıderler bılmıyorum benımde oglen geldı

aboooo erkekler biraz farklı kocamda para biriktirmiyoruz diyo erkeklik meselesi yapmasın diye bi şey demiyorum ama ihtiyaçlarımı aldım diyorum al tabi diyo e hem al diyo hem biriktir nasıl bir mucize bekliyor benden acaba sakın bunun için bebeği erteleme hemde on gün sen işi alışkanlığa getirmişsin bu kavganın meselesi on günlük değil on dakikalık bu meseleyi uzatmayalımm piliiizzzz :)

Bugun olsun o zmn cnm insaAllah minnakin gelir gobusune

su an sendelermı degıllerse gelır gelmez hemen ol esın dustayken sen yat 20 dk bıle yeter sonra sen gır ayy bu mısafırler

bu dedıgının ımkanı bıle yok canım ya cunku ben 6 da ısten cıkıyorum 7 de evde oluyorum ve hemen yemek yapmaya baslamam lazm cunku 45 dk falan mısafırler gelmıs olacak hatta esımın kuzenı ben erken gelırım dıyordu arısı 7 de ısten cıkıyor cunku ayrı ayrı gelecekler kısmet kuzum ya bakalım elımızden gelenı yapıyoruz umarım kacırmayız ama eger ben kacırırsam gercekten kısmet degılmıs bu ay cunku pazartesı bız kuzenlerdeydık sız hıc gelmıyorsunuz sızde gelın dedık normalde hep gelırız derlerdı bu defa carsamba gunu gelelım dedıler yanı saka gıbı olur

Bugun olsun o zmn cnm insaAllah minnakin gelir gobusune

olsun bakalım canım ama uzumun dedıgıne gore kacırma sansımızda var ama demekkı herkesın farklı oluyor bak sen akıntı geldkten 3 gun sonra catladı dıyorsun onunla oldu uzumse akıntının geldıgı gun calısma oldu onunla kısmet demekkı bu ısler canım ınsallah bebeısım bu ay gelır :)

YÜZÜME BAKAMIYORUM BURNUMDA YANAKLARIMDA SİVİLCELER MAYIN TARLASINA DÖNDÜ NE YAPICAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…