Canim benim akintinin 2.gunu ovu testim kopkoyuydu ve 3.gunu catlamisti ovu testimde silikti ben ikinci gunun gecesinde olan iliskiyle hamile kaldigima eminimelıfım benım yumgecen ay 19. gunumde catlamıs sanırım bu ayda öyle olacak bugun lavaboya gıttıgımde up uzun sunen bır akıntı geldı koyu ve kalındı bugun 18 gunum bu gece calısma yapmayı dusunuyorum gec saatte sen nedersın canım:)
Canim benim akintinin 2.gunu ovu testim kopkoyuydu ve 3.gunu catlamisti ovu testimde silikti ben ikinci gunun gecesinde olan iliskiyle hamile kaldigima eminimen son ne zmn iliski oldu cnm
Himm anladim canim kotu dusunme dr zararsiz demis benimde hafif acima oluyor ama elime bisey gelmiyor 6 ayda bir kontrole gitmek lazim
Canim su dise en buyuk ornek benim ama ben hamilelikten once gitmistm doktor gidecegi yere kdr idare et demisti mal seyBacılar hamile kalmadan dişlerinizdeki sorunları halledin....benim sorunlu bi dişim varmış bu ay öğrendim ve kanal yapıldı doktora dedim 4-5 ay sonra gebelik düşüneceğim varsa bi sorun yapın dedim o da bi iki küçük çürük var iyi olur yaptırman yoksa gebelikte sorun çıkartırdı dedi....düşünün ben farkında bile değilim çürümeden ve bi de hamiş kalsaydım offf..Tavsiyem odur ki gidin dişlerinizi halledin
elıfım benım yumgecen ay 19. gunumde catlamıs sanırım bu ayda öyle olacak bugun lavaboya gıttıgımde up uzun sunen bır akıntı geldı koyu ve kalındı bugun 18 gunum bu gece calısma yapmayı dusunuyorum gec saatte sen nedersın canım:)
Yap bacim yap icin rahatlar3.ye gitmezsin işte benim gibigöbek bağımız mı bir diyeceğim ama seninki şu an paşada takılı ayy bugün sinirlerim bozuk niyedir bilmiyorum böyle espriler yapıyım belki rahatlarım :)
dün ayıptır söylemesi bir tabak brokolinin üstüne ev yoğurdunu döküp dağ sarımsağı rendeleyip afiyetle yedim müptelası değilim ama 3 gündür canım çekiyordu nasıl yedim anlatamam bundan sonra haftada bir balık bir brokoli mutlaka tüketilecek :) (bu arada fibrokist değil sıkıntı ailede hep göğüs kötü hastalığından var ağrıda tırsıyorum yoksa fibrokist ağrı yapabilir sıkıntı yok :)
kuzum bir iki hafta daha yoğun olur ondan sonra düzelir şimdi burada sistem oturtmaya çalışıyorum perişan oldum da napalım iş hayatı böyle
14 kasımda canına yandığımın regly si geldi mübarek dakikası bile şaşmıyorbugün yum günüm ama kocişle küsüz o kadar kızgınım ki bu ay çalışma yapmamaya bile razıyım düşün
veeee yine dört bir yanım hamiş dolu bu hafta 2 arkadaşım hamile olduğunu söyledi Allahım onlara sağlıkla kucaklamayı bizlere de kendi müjdelerimizi nasip etsin inşallah
durum bundan ibaret kaygılım, benim azimli kaygılım çalışkan kaygılım başla tatlım başla çok kafayı takmadan ama zamanında kıymetini bilerek çalışmak lazım
canım gec saate bırakma lutfen esın gelır gelmez eve beraber ol sız anlattımya o akıntı ıkı yumurtam varken oğlen 12 de geldı ben gece 11 oldum tutmadı bunda geldı 1 saat sonra oldum bekleme gec saatı
aynen canım hayırlısı olsun artık...işallah bebişlerde bekletmez:)
su an sendelermı degıllerse gelır gelmez hemen ol esın dustayken sen yat 20 dk bıle yeter sonra sen gır ayy bu mısafırlercanım bugun mısafır var ancak gece olur kacta gıderler bılmıyorum benımde oglen geldı
öyle konuşurken laf arasında çok para harcıyorsun diye laf ettibaktım yüzüne ters ters sustum tabii susalı 10 gün oldu tepemin tası attı zor tuttum kendimi harcıyorsam kendim kazanıyorum da harcıyorum kime ne yani çok bozuldum kız paralıyacaktım vallahi
Himm evet bende duymustum acirsa zararli degil diye bu ay gidebilirsem bi baktirayim bakalimeğer bir şey yoksa senede bir yeterli hatta iki senede bir :) sende düşünme kötü acıyan şey zararlı olmaz diyorlar ama kontrol ettir mutlaka :)
Bugun olsun o zmn cnm insaAllah minnakin gelir gobusuneCanım en son pazartesı ılıskı oldu ben bu geceyı degerlendırecegım bırde cuma gecesını degerlendırırım bu ay gun asırı yapıyoruz canım sence nasl olur akıntıyı bugun gordum cumartesıde 3 gun olur cuma gec saatte olursaılıskı
yaz yaz canım ıstedı napcan sımdık
su an sendelermı degıllerse gelır gelmez hemen ol esın dustayken sen yat 20 dk bıle yeter sonra sen gır ayy bu mısafırler
Bugun olsun o zmn cnm insaAllah minnakin gelir gobusune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?