2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

sonrada cenabet cenabet sofra hazırlarsın @elisa töbeee üzüm çok güldüm yaaa :):) hemen işi halledin yirmi dk yat sonra doğru mutfağa :):)

kız dedımya esı dus alsın sonrada sen al dıye tobeeeeeeeee tobeeeeeee sen brokolının hesabını ver bakım bana nasıl cıkcan ısın ıcınden ben bılmem

ozaman hayırlısı tatlım ole dıyelım olmassa akıntını takıp et hıc kacırma

kaygılım oturduğumuz ev babamın hediyesi, düğünden sonra sıkışıklık vardı biraz bütün düğün takılarımı verdim eline heee bide ben 19 yaşımdan beri it gibi çalışıyorum ondan da çok kazanıyorum gururu kırılmasın diyede ağzımı açmıyorum ama sen kalkıp bide çok para harcıyorsun dersen tepem atar benim de yamin ederim evliliğimi sorgulatıyor bana ya o kadar ki bozuldum yani

o kadar hızlı degılım canım malesef hepsını bır arada yapamayacagım kısmet artık canım ya

kısmet her işte bir hayır var geen ay yum zamanım sanıp eşime birlikte olmadık diye kızdım sonra enfeksiyon başladı iyiki olmamışız onada bulaştırırdım dedim işte kısmet o yüzden bakalım eğer nasipte varsa olacaktır :)

hihihihi doğru valla 4 ay olacak :) ama 6 yıldır beraberiz oyüzden belki bu istek :)
insallah uzun omrunuz olsun beraber yaslanin torunlarinizin evladini gorun ben 16 yillik evliyim mayista 17 yil olacak esimle 20 yildir beraberiz yasim 36 iki kizim var artik buyuduler ben calisiyorum yillardir calistim artik bi bebegim daha olsun istiyoruz hic istemihorduk daha yapmayalim dedik biranda esim olursa olsun dedi ama bende menopoz baslangici var di doktor umitliyim olur dedi ama buayda olmazsa tedaviye baslariz kismet he ilk bebegimi 5 aylik evliyken hamis olmustum insallah tez zamanda bebegin olur

kız dedımya esı dus alsın sonrada sen al dıye tobeeeeeeeee tobeeeeeee sen brokolının hesabını ver bakım bana nasıl cıkcan ısın ıcınden ben bılmem

bilemedim ki brokoli tarlası yapayım size yeterki canlar çekişmesinn bir daha öyle anlatmayacağım söz valla çok üzgünüm üzümüm ya seni ne hale soktum ne olur alsın eşinde yap akşama hakkını helal et iş açtım başına

benim kaygılım işini bilir bi salınır şöyle kocişinin aklını alır

çok haklısın ama keşke düğün takılarını vermeseydin biraz eşinde ev almışsınız gibi idare edip ödeseydi tüh neyse bundan sonra biraz birikim yap senelerdir çalışıyorsun madem biraz kenarda paran olsun gidip eline sayma eşinin yani bende eşime takımı tokamı her şeyimi verir destek olurum ama önce onun ev var para var rahatlığında olmadığını göreceğim o yüzden biraz mücadele edin beraber :)

aynen canım nasıpte varsa olacaktır ama sımdı bır yazı okudum akıntının geldıkten sonra 3 4 gunu degerlendırın dıyor demekkı o catlayacagını gosterıyor akıntı canım pazartesı ılsıkı oldu ıcerıde muhtemelen sprem vardır catlamıssa bıle eger ksımetımde varsa dolley dıye dusnuyorum :)

kayin validenin icine mi dogdu ne kadin rahatsiz olmus buarada cuma gunune misafir davet ettim k.v. ariymda soyliyim

ayy tatlım takılıyorum sana ben ya uzulme sen valla hıc canım bıse ıstemıyor dıyorumkı bunda barı bıse ıstesede gecenın bı yarısı adamı kaldırsam ama yok tık

Kızlar yardimmm dusuk sonrasi adet aralığınızı nasıl hesapladiniz eski aylara goremi.1 adet donemi geçirdim.bugün yumurta aki kıvamında akıntım var ve ovuladyon testi kullanıyorum bugun 18. Gunum birazcık daha belirgin gibi ama aynı koyulukta degil bu gece degerlendircez bakalım :)

dölley dölley annesi o yasıl dölleniyy göreceksin :) kısmet le nasip benimkiyle mogamininkinin isimleriydi ama seninkini de kader koyucaz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…