2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ayy tatlım takılıyorum sana ben ya uzulme sen valla hıc canım bıse ıstemıyor dıyorumkı bunda barı bıse ıstesede gecenın bı yarısı adamı kaldırsam ama yok tık

ay çok güzel ama sen hem farkında olmadan canın çekmiştir belki ye hemde canın çekmeden ye tam bir vitamin deposu :)

ben ilk adetimden önce geciktirici aldım 40lı günlerde adet gördüm ikinci adeti normale dönmüştür diye normal düzenim olan 35 aldım ama 40.günde oldum o yüzden bu 3. adetimi bekliyorum ama geçen ay 23.gün gibi yumurtladım sanırım tamamen şaştı dengem sen koyuyu görünce çalış bol bol

anladım canm gecmiş olsun neyse ki benm kist erimiş gitmiş:) ama yine de bişeyler yapmak istiyorum bakalım...

sağol kuzum öylesine yazmıştım iç geçirip amaaaa
balım bu arada denemen kaçtı ben şimdilik öylesine bişey yazdım karşına doğrusunu öğrenince düzelticem
4. deneme yaz canm bu ay çalışmalara devam ediyoorum hayırlısıyla gitmiş kistim

dölley dölley annesi o yasıl dölleniyy göreceksin :) kısmet le nasip benimkiyle mogamininkinin isimleriydi ama seninkini de kader koyucaz galiba

sen varya cok tatlısın yerım senı ınsallah canım benım ıcımde hep bugunu degerlndıırmek vardı ve bugunde akıntı oldu kısmet canım vardır bunda da bır hayır ama ben cok ıyı hatırlıyorum bır kere yıne boyle akıntım gelmıstı degerlndırdık olmamıstı demekkı benımkı akıntı geldıkten sonra catlıyor zamanı var o yuzden bugun benım ııcn onemlı bu 6 deneme bu gıdısle benımkıde oyle kader olacak canım

pudrayla kapatıyorum yüzümü yıkayınca fenalık geliyor cildiyeye mi gitsem diye düşündüm olmadı c tesi bi cildiyeye görünürüm

pudra kullanma canım daha kotu oluru havalarında etkısı olabaılır canım ben sadece yıkıyorum sonra kendılıgınden gecıyor cok sınır bozucu oluyor ama

benımde bugun 18 gunum ben ovu kulanmıyorum benımde bugun uzayan akıntım geldı koyuydu bızde bu geceyı degerlendırecegız ınsallah tutar

cok sevındım canm hayırlı olsun bol bol claıs kuzum gelsın bebısler :)

Bende dusuk sonradi 45. Gunde hasta oldum onun oncesinde ara kanamalar oldu ins bu ay tutar ovulasyon testiyle takip etmeye çalışıyorum bakalım canım tez zamanda saglikli bebeklere kavuşuruz Allah'ın izniyle

KIZLAAAAR İÇİM İÇİME SIĞMIYOR BENİM KİSTİM ERİMİŞ GİTMİŞ DOKTOR İYİ Kİ GELMİŞSİN DEDİ ASLINDA ARALIKTA GİTMEM GEREKİYODU BEN DAYANAMADIM GİTTİMDİ BUGUN YUM VAR MI DEDİM DAHA ERKEN BİŞEY DİYEMİYORUM MİNİK MİNİK BİRSÜRÜ VAR AMA KAÇI GELİŞİR ÇATLAR ŞİMDİDEN BİLEMEM DEDİ.. BU AY DEVAM EDEBİLİRSİN DENEMEYE DEDİ Bİ 6AY DA KENDİ KENDİNE DENE OLMAZSA ÖLE İLAÇ FALAN BAŞLARIZ AMA ŞİMDİDEN O STRESE GİRMENİ İSTEMİYORUM DEDİ ÇOK POZİTİF KONUSTU BU AY HAMİLE KALABİLİRSİN BİLE DEDİ.. UÇARAK CIKTIM ODASINDAN

canım aralık tam hesaplanmıyo düzene girmesi 2 3 adet dönemini buluyo bana dr aynı sekilde devam eder demişti ama suan 28 27 ye düştü belli olmuyo ama ovulasyon testi sana doğru sonucu gösterir

yaşasınnn afroditimmm :) çok sevindim haydiii çalışmalar devam:)

heyyy masallah bın masallah cok ama cok sevındım canımmm gelsınnn bebıslerrrr aralıkta kopalımmmmmmm sevınctennnnnn

ye ye benide de sen içini ferah tut belki hemen olmaz senin bünyen gereği siz bu gece çalışın misafirlerden sonra gerisi allaha kalmış bende iki günde bire başlıyorum bugünden sonra gerisi nasip kısmet kadeer

pudra kullanma canım daha kotu oluru havalarında etkısı olabaılır canım ben sadece yıkıyorum sonra kendılıgınden gecıyor cok sınır bozucu oluyor ama

iki gün denedim geçmedi benimde iki güne sönerlerdi o yüzden pusra sürüyorum ama yarından itibaren kullanmıyım bari

canım aralık tam hesaplanmıyo düzene girmesi 2 3 adet dönemini buluyo bana dr aynı sekilde devam eder demişti ama suan 28 27 ye düştü belli olmuyo ama ovulasyon testi sana doğru sonucu gösterir
Tesekkurler canım bilgi icin ozaman ovulasyonu takip edicem hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…