2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ıcım rahat canım ya alıstım artık aynen mısafırler gıttıkten sonra calısacagız kısmet artık sızde öyle yapın canım 2 haftayı guzel gecırın nasıp kısmet kader gelır ınsalah

çok sevindim canımmm hayırlı olsun ne zamandır kistin vardı şu basit yumurta çatlamamış olan kistlerden mi benimde bu ay geçen aydan çatlamayan yumurtam varmış adetle gider dedi ama soğan kürüne başlamayı düşünüyorum :)
sen arada yine git yumurta gelistimi gelişmedi mi diye bence bakmak zorunda dimi :)

Bende dusuk sonradi 45. Gunde hasta oldum onun oncesinde ara kanamalar oldu ins bu ay tutar ovulasyon testiyle takip etmeye çalışıyorum bakalım canım tez zamanda saglikli bebeklere kavuşuruz Allah'ın izniyle

inşallah içini ferah tut 45.gün normal ara kanamaları bilmiyorum bende olmadı ama bu ay takip et olmadı bi doktora git bebiş için değil yumurtalıklarının durumuna baksın düşükten sonra gitmediysen bi görsün :) folic asitten başka ilaç kullanıyor musun bizim gibilere sorduğum fix soru :)

Tesekkurler canım bilgi icin ozaman ovulasyonu takip edicem hayırlısı artık
evet canım ovulasyonunu takip et doğru sonucu alırsın inşallah en kısa zaamanda düzenede girersin ben hala kendimi çözemedim 3 adet dönemi olmasına ragmen :)

hmm uzayan akıntıyı gördüysen bugun hemen 2dkda yapıversen canm aslında iyi olurdu yapamassan da misafirlerin arkasından kapıyı örttüğün gibi atla kocişinin üstüne

esım evde canım bılıyorsun calısmıyor kpssye hazırlanıyor ya ama ben calısyorum ısteyım evde olsam sımdıye oooooo dıyorum baska bırsey demıyorummmm öyle yaparız canım artık ne yapalım

yaşasınnn afroditimmm :) çok sevindim haydiii çalışmalar devam:)
sorma kuzum sorma ben de çok sevindim valla kocişi bekliyorum kutlama yapıcaz
heyyy masallah bın masallah cok ama cok sevındım canımmm gelsınnn bebıslerrrr aralıkta kopalımmmmmmm sevınctennnnnn
kopalım tatlım

gecen ay ov testim hep poz gösterdi bata yakın ama gebelik testim de aksine negatif çıktı gittim dra kist var dedi içe kanama yapan türdenmiş dk hapı kullan dedi kullandım gitmiş kist 1ayda ..

esım evde canım bılıyorsun calısmıyor kpssye hazırlanıyor ya ama ben calısyorum ısteyım evde olsam sımdıye oooooo dıyorum baska bırsey demıyorummmm öyle yaparız canım artık ne yapalım
ayy çok fenayım de izin al git eve ben olsam öle yapardım valla ucunda bebiş var

izin al erken çık gittt

ıste bu kadarlık calıstıgım yeter evde onemlı ıslerımmmm var bırazda evde calısmalıyım dıyormmusuummmmmmmm bırazcık erken cıkmayı dusunuyorum ama o ısı yapamam canım anca yemegı yaparım eve gıdıp corba salata pılav yapacagım esım markete urayalım dıyorrr

ayy çok fenayım de izin al git eve ben olsam öle yapardım valla ucunda bebiş var

kız ne dıyıpte ızın alacagım kısmet canım ya olacaksa gecekı calısmadanda olur ama bu akıntı yumurtanın yakın zamanda catlıyacagı anlamına gelmıyormu canım :)

Maşşallahhhh nice nice seneler görün inşşş :) beni de annem 35 yaşında doğurmuş abimlerle ve ablamlarla aramda baya yaş farkı var çok ballı oluyor öyle çocuklar ben kendimi çok şanslı hissediyorum annemde iyi ki doğurmuşum diyor :) Allahım en yakın zamanda nasip etsin sizede bebek evin neşesi :) diğer çocuklarınıza da sağlık sıhhat uzun ömürler versin rabbim :)

Canım dusuj sonrasi günlerim Dr da gecti kafamı kurcalayın seyler vardı.bütün testleri yaptırmak icin pataloji genetik ne varsa cok sukur temiz cikti bebegin kromozomunda cikti sorun Dr hersey guzel hemen basla dedi ben genede 1 adet dönemim gecsin dedim geçirdim 9 Kasım'da oldum hasta:) ama çalısmaya gec başladık 12. 14. Gunleri kaçırdım 16. Gunu değerlendirdik bügünde 18. Gun bugünü de değerlendiricez artık hasta olana kadar 2 gunde bir bakalım ins yumurtlama günümü kacirmamisimdir ovulasyon testini takip ediyorum Dr folik 1 vermişti onceden simdi folbiol 5 mg yükseltti sen ne kullaniyorsun

Cok sevindim afrommm masaAllahh

ben testleri yaptırmadım ama sen yaptırmışsın çok iyi yapmışsın aslında keşke bende yaptırsaydım iş güç olayında üzerinden geçince daha niyetim yok bence kaçırmadın zaten döngü hemen düzelmez o yüzden 16 sonrası çok iyi olmuş hadi hayırlısı benimde 12 kasım adet oldum bugün 15.gün çalışma başlıyor :) heyecanlı :) ben folbiol kullanıyorum sadece başka bi şey almıyorum ilk doktorum coraspin verdi ama kendi doktorum önermedi o yüzden kullanmıyorum

Ayyyy sukur cok sevindim canim bu ay yumos takibi yappp gelsinnn bebislerrrr:)

yaaaaa zamani kacirmasanizzz ayyy salatayi sonucta kuzen yani o zaman yaparsin pilavi esin yapsin corbayi calismadan sonra yaparsinnn canimmmmm olmazmiiii elisaa hadi kiz guzel bir plan yappp

yaaaaa zamani kacirmasanizzz ayyy salatayi sonucta kuzen yani o zaman yaparsin pilavi esin yapsin corbayi calismadan sonra yaparsinnn canimmmmm olmazmiiii elisaa hadi kiz guzel bir plan yappp

ayyyyyyyyy canım benım yaaaa ılıskıden sonra yatmam lazım ama yatmaya vakıt kalmazkı kuzucugum ama bakarım eger zaamn olursa yaparım erkenden tatlım ınsallah kacmaz sımdı bır dr yazısını okudum dıyorkı adetın 12 14 16 18 de gırılen ılıskıler hamle kalma sansını artırır ve bu akıntı geldıkten sonra 1 2 gun ıcınde catlama olacagının gostergesıymıs benımde gecen ay 19 da catlamıs bugun calısma olur benım yum yıne 19 da catlayacak gıbıme gelıyor canım sankı kacırmmam tam ısabet olur gıbım gelıyor Allah'ım yumurtam uzun omurlu olsun spremcıklerıbeklesınnnn sonra buyukkkkkkkkkkk bır askkkk yasasınlarrrrrrrrrrrr

Canim naber benim moralim bozuk bu ara ya bi yakin arkadasim doğum yapti diğeri hamile bebeğinin odasinin fotolarini yolladi demin bana. Abimin esi hamile o da aldiği kiyafetleri gosteriyo hep. Elimde olmadan üzülüyorum bende istiyorum artik bunlari yasamak(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…