ye ye benide de sen içini ferah tut belki hemen olmaz senin bünyen gereği siz bu gece çalışın misafirlerden sonra gerisi allaha kalmış bende iki günde bire başlıyorum bugünden sonra gerisi nasip kısmet kadeer
çok sevindim canımmm hayırlı olsun ne zamandır kistin vardı şu basit yumurta çatlamamış olan kistlerden mi benimde bu ay geçen aydan çatlamayan yumurtam varmış adetle gider dedi ama soğan kürüne başlamayı düşünüyorum :)KIZLAAAAR İÇİM İÇİME SIĞMIYOR BENİM KİSTİM ERİMİŞ GİTMİŞ DOKTOR İYİ Kİ GELMİŞSİN DEDİ ASLINDA ARALIKTA GİTMEM GEREKİYODU BEN DAYANAMADIM GİTTİMDİ BUGUNYUM VAR I DEDİM DAHA ERKEN BİŞEY DİYEMİYORUM MİNİK MİNİK BİRSÜRÜ VAR AMA KAÇI GELİŞİR ÇATLAR ŞİMDİDEN BİLEMEM DEDİ.. BU AY DEVAM EDEBİLİRSİN DENEMEYE DEDİ Bİ 6AY DA KENDİ KENDİNE DENE OLMAZSA ÖLE İLAÇ FALAN BAŞLARIZ AMA ŞİMDİDEN O STRESE GİRMENİ İSTEMİYORUM DEDİ ÇOK POZİTİF KONUSTU BU AY HAMİLE KALABİLİRSİN BİLE DEDİ.. UÇARAK CIKTIM ODASINDAN
iki gün denedim geçmedi benimde iki güne sönerlerdi o yüzden pusra sürüyorum ama yarından itibaren kullanmıyım bari
Bende dusuk sonradi 45. Gunde hasta oldum onun oncesinde ara kanamalar oldu ins bu ay tutar ovulasyon testiyle takip etmeye çalışıyorum bakalım canım tez zamanda saglikli bebeklere kavuşuruz Allah'ın izniyle
evet canım ovulasyonunu takip et doğru sonucu alırsın inşallah en kısa zaamanda düzenede girersin ben hala kendimi çözemedim 3 adet dönemi olmasına ragmen :)Tesekkurler canım bilgi icin ozaman ovulasyonu takip edicem hayırlısı artık
hmm uzayan akıntıyı gördüysen bugun hemen 2dkda yapıversen canm aslında iyi olurdu yapamassan da misafirlerin arkasından kapıyı örttüğün gibi atla kocişinin üstüneamınnnnnnnnnn canım ınsallahhhhhhhh :) benım durmuma bırde sne yorum yaparmasıın canım :)
hmm uzayan akıntıyı gördüysen bugun hemen 2dkda yapıversen canm aslında iyi olurdu yapamassan da misafirlerin arkasından kapıyı örttüğün gibi atla kocişinin üstüne
izin al erken çık gitttesım evde canım bılıyorsun calısmıyor kpssye hazırlanıyor ya ama ben calısyorum ısteyım evde olsam sımdıye oooooo dıyorum baska bırsey demıyorummmm öyle yaparız canım artık ne yapalım
sorma kuzum sorma ben de çok sevindim valla kocişi bekliyorum kutlama yapıcazyaşasınnn afroditimmm :)çok sevindim haydiii çalışmalar devam:)
kopalım tatlımheyyy masallah bın masallah cok ama cok sevındım canımmm gelsınnn bebıslerrrr aralıkta kopalımmmmmmm sevınctennnnnn
gecen ay ov testim hep poz gösterdi bata yakın ama gebelik testim de aksine negatif çıktı gittim dra kist var dedi içe kanama yapan türdenmiş dk hapı kullan dedi kullandım gitmiş kist 1ayda ..çok sevindim canımmm hayırlı olsun ne zamandır kistin vardı şu basit yumurta çatlamamış olan kistlerden mi benimde bu ay geçen aydan çatlamayan yumurtam varmış adetle gider dedi ama soğan kürüne başlamayı düşünüyorum :)
sen arada yine git yumurta gelistimi gelişmedi mi diye bence bakmak zorunda dimi :)
ayy çok fenayım de izin al git eve ben olsam öle yapardım valla ucunda bebiş varesım evde canım bılıyorsun calısmıyor kpssye hazırlanıyor ya ama ben calısyorum ısteyım evde olsam sımdıye oooooo dıyorum baska bırsey demıyorummmm öyle yaparız canım artık ne yapalım
izin al erken çık gittt
ayy çok fenayım de izin al git eve ben olsam öle yapardım valla ucunda bebiş var
Maşşallahhhh nice nice seneler görün inşşş :) beni de annem 35 yaşında doğurmuş abimlerle ve ablamlarla aramda baya yaş farkı var çok ballı oluyor öyle çocuklar ben kendimi çok şanslı hissediyorum annemde iyi ki doğurmuşum diyor :) Allahım en yakın zamanda nasip etsin sizede bebek evin neşesi :) diğer çocuklarınıza da sağlık sıhhat uzun ömürler versin rabbim :)insallah uzun omrunuz olsun beraber yaslanin torunlarinizin evladini gorun ben 16 yillik evliyim mayista 17 yil olacak esimle 20 yildir beraberiz yasim 36 iki kizim var artik buyuduler ben calisiyorum yillardir calistim artik bi bebegim daha olsun istiyoruz hic istemihorduk daha yapmayalim dedik biranda esim olursa olsun dedi ama bende menopoz baslangici var di doktor umitliyim olur dedi ama buayda olmazsa tedaviye baslariz kismet he ilk bebegimi 5 aylik evliyken hamis olmustum insallah tez zamanda bebegin olur
Canım dusuj sonrasi günlerim Dr da gecti kafamı kurcalayın seyler vardı.bütün testleri yaptırmak icin pataloji genetik ne varsa cok sukur temiz cikti bebegin kromozomunda cikti sorun Dr hersey guzel hemen basla dedi ben genede 1 adet dönemim gecsin dedim geçirdim 9 Kasım'da oldum hasta:) ama çalısmaya gec başladık 12. 14. Gunleri kaçırdım 16. Gunu değerlendirdik bügünde 18. Gun bugünü de değerlendiricez artık hasta olana kadar 2 gunde bir bakalım ins yumurtlama günümü kacirmamisimdir ovulasyon testini takip ediyorum Dr folik 1 vermişti onceden simdi folbiol 5 mg yükseltti sen ne kullaniyorsuninşallah içini ferah tut 45.gün normal ara kanamaları bilmiyorum bende olmadı ama bu ay takip et olmadı bi doktora git bebiş için değil yumurtalıklarının durumuna baksın düşükten sonra gitmediysen bi görsün :) folic asitten başka ilaç kullanıyor musun bizim gibilere sorduğum fix soru :)
Cok sevindim afrommm masaAllahhKIZLAAAAR İÇİM İÇİME SIĞMIYOR BENİM KİSTİM ERİMİŞ GİTMİŞ DOKTOR İYİ Kİ GELMİŞSİN DEDİ ASLINDA ARALIKTA GİTMEM GEREKİYODU BEN DAYANAMADIM GİTTİMDİ BUGUNYUM VAR MI DEDİM DAHA ERKEN BİŞEY DİYEMİYORUM MİNİK MİNİK BİRSÜRÜ VAR AMA KAÇI GELİŞİR ÇATLAR ŞİMDİDEN BİLEMEM DEDİ.. BU AY DEVAM EDEBİLİRSİN DENEMEYE DEDİ Bİ 6AY DA KENDİ KENDİNE DENE OLMAZSA ÖLE İLAÇ FALAN BAŞLARIZ AMA ŞİMDİDEN O STRESE GİRMENİ İSTEMİYORUM DEDİ ÇOK POZİTİF KONUSTU BU AY HAMİLE KALABİLİRSİN BİLE DEDİ.. UÇARAK CIKTIM ODASINDAN
Canım dusuj sonrasi günlerim Dr da gecti kafamı kurcalayın seyler vardı.bütün testleri yaptırmak icin pataloji genetik ne varsa cok sukur temiz cikti bebegin kromozomunda cikti sorun Dr hersey guzel hemen basla dedi ben genede 1 adet dönemim gecsin dedim geçirdim 9 Kasım'da oldum hasta:) ama çalısmaya gec başladık 12. 14. Gunleri kaçırdım 16. Gunu değerlendirdik bügünde 18. Gun bugünü de değerlendiricez artık hasta olana kadar 2 gunde bir bakalım ins yumurtlama günümü kacirmamisimdir ovulasyon testini takip ediyorum Dr folik 1 vermişti onceden simdi folbiol 5 mg yükseltti sen ne kullaniyorsun
Ayyyy sukur cok sevindim canim bu ay yumos takibi yappp gelsinnn bebislerrrr:)sorma kuzum sorma ben de çok sevindim valla kocişi bekliyorum kutlama yapıcaz
kopalım tatlım
gecen ay ov testim hep poz gösterdi bata yakın ama gebelik testim de aksine negatif çıktı gittim dra kist var dedi içe kanama yapan türdenmiş dk hapı kullan dedi kullandım gitmiş kist 1ayda ..
yaaaaa zamani kacirmasanizzz ayyy salatayi sonucta kuzen yani o zaman yaparsin pilavi esin yapsin corbayi calismadan sonra yaparsinnn canimmmmm olmazmiiii elisaa hadi kiz guzel bir plan yapppıste bu kadarlık calıstıgım yeter evde onemlı ıslerımmmm var bırazda evde calısmalıyım dıyormmusuummmmmmmm bırazcık erken cıkmayı dusunuyorum ama o ısı yapamam canım anca yemegı yaparım eve gıdıp corba salata pılav yapacagım esım markete urayalım dıyorrr
yaaaaa zamani kacirmasanizzz ayyy salatayi sonucta kuzen yani o zaman yaparsin pilavi esin yapsin corbayi calismadan sonra yaparsinnn canimmmmm olmazmiiii elisaa hadi kiz guzel bir plan yappp
Canim naber benim moralim bozuk bu ara ya bi yakin arkadasim doğum yapti diğeri hamile bebeğinin odasinin fotolarini yolladi demin bana. Abimin esi hamile o da aldiği kiyafetleri gosteriyo hep. Elimde olmadan üzülüyorum bende istiyorum artik bunlari yasamakyaaaaa zamani kacirmasanizzz ayyy salatayi sonucta kuzen yani o zaman yaparsin pilavi esin yapsin corbayi calismadan sonra yaparsinnn canimmmmm olmazmiiii elisaa hadi kiz guzel bir plan yappp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?