2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kız ne dıyıpte ızın alacagım kısmet canım ya olacaksa gecekı calısmadanda olur ama bu akıntı yumurtanın yakın zamanda catlıyacagı anlamına gelmıyormu canım :)
valla canm onu ben de tam bilmiyorum kimi diyor yum çatlayınca gelir kimi o akıntı geldiğinde çatlamak üzeredir diyor ..

valla canm onu ben de tam bilmiyorum kimi diyor yum çatlayınca gelir kimi o akıntı geldiğinde çatlamak üzeredir diyor ..

yanı ben okudgum yazılardan hem anladıgım o akıntının geldıgı gun yumurtanın catlama sevıyesınde oldugu en kısa surede catlıyacagı anlmına geldıgı

AA öylemi sevindim canım benim evet bi süre ara vericem ilişkiye .

Canin cok sevindim.. Guse

Hiçbir fikrim yok desem. Bu arada bugün ilişki olursa eşim cts test veremez mi canım?
canim bence sen yinede her ihtimale karsi o zaman iliskiye gir haa olmazsa analiz testini baska gun sabah verir esin dr karar verir haa zaten bir sorun varsa canim urolog esinide ultrasyonla muayne ediyo sorun varmi yokmu az cok kestirebiliyo

Aaaa çooook sevindim canım ya. Nasıl oldu anladın. Günün mu geçti ne oldu
Canım adetim 24 Kasım'da idi ya bende 1 gün önce de oluyor adetim ayın 21 adet sancılarım başladı göğüslerin şişti umudumu kaybetdim adet olucam sandım 23,24,25,bekledim adetim olmadı sancılarım vardı bu gün sabah erkenden saat 6 buçukta test yapdım hemen ikinci çizgi oldu 4 saat sonra yine yapdım yine aynısı böyle anladım hamile olduğumu.

selam.
benim esimde test verdi ama doktor 3 gun iliski olmasin dedi sizde bugun olsun iliski cumaretsi 3 gun olur

evet canım en az 3 gün perhiz olmalı yani en son dün ilişki olmalıydı bugun olursa 2 günlük perhiz oluyo

Bence yapmayin.esim carsamba gunu yaptirmisti.biz en son cumartesi iliski olmustu.bu aksam yaparsaniz 2 gun beklemis olur.

bnce bgn ilişki olması tam ideal cnm

ilişkiye girme canım

Bugun iliski olmasin canim en az 3 gun perhiz olmasi lazim insaAllah hayirli sonuclar alirsinjz

Kızlar hepiniz başka şeyler söylemişsiniz kafam çok karıştı ama eşim pzts veremez mümkün değil bunda bile zor izin aldı. Bugün akşam ilişki olsa cts sperm testi verse 2.5 gün olucak olmaz mı?

Canım bende torch virusu çıkmıştı aklım karıştığı icin yaptırdım testleri allahım İns bu ay guzel haberler alırız hep duam allahım saglikli hayırlı zamanda evlat ver diye acılarımızın yetini guzel mutluluklar alsın ins canım

ovulasyon testim var elime bikaç tane canm onlarla yaparım doktora her gidişte 62 lira veriyorum dra gitmem onun için..
Oozel hastahanede ama birkez muayne ucreti aliniyo daha sonraki 15 gun ucretsiz oluyo sizinki ole diilmi canim ayy ben ozel muayneye 100 lira verdim gecen ay 4 kez muayne oldum

Hiçbir fikrim yok desem. Bu arada bugün ilişki olursa eşim cts test veremez mi canım?
cnm biliyosndr biz tüp bebek tedavisi görüyorz eşim dün boşaldı ve cma döllenme olck 2 gün olmıcak 3.gün örnek verck sizde de bugün ilişki olırsa prs cuma durur 3.gün test yaptırır daha öncede eşim pzr yapmış prs test vermeye gitmişti adam crs gelsen daha iyiydi demiş

Ayyy uzulme tatlimm bizimde olacak bebislerimizz kotu dusunme sen boyle simdiden moralini bozarsan olmajjjj :) hem bak cevrende herkes hamis belki sira sana gelmistir canimmm :)sikma sen kendini kafani rahatlat hayirlisi bitanem hayirlisi dogru zamanda anne olucaz insallah Allahim bizi evlat eksikligiyle sinamiycak insallah inaniyorum ben sende inan kuzum

Aaaaayyy insallahh tamam kuzum o zaman erken kalkarlar belki :) hani hafta ici calisiyosun ya ondan :)

canim bence sen yinede her ihtimale karsi o zaman iliskiye gir haa olmazsa analiz testini baska gun sabah verir esin dr karar verir haa zaten bir sorun varsa canim urolog esinide ultrasyonla muayne ediyo sorun varmi yokmu az cok kestirebiliyo

Bende öyle düşünüyorum en azından genel bir muayene olur doktor yapmayalım derse. Diğer türlü cts'ye 6 gün olucak çünkü en iyisi yine yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…