valla canm onu ben de tam bilmiyorum kimi diyor yum çatlayınca gelir kimi o akıntı geldiğinde çatlamak üzeredir diyor ..kız ne dıyıpte ızın alacagım kısmet canım ya olacaksa gecekı calısmadanda olur ama bu akıntı yumurtanın yakın zamanda catlıyacagı anlamına gelmıyormu canım :)
ovulasyon testim var elime bikaç tane canm onlarla yaparım doktora her gidişte 62 lira veriyorum dra gitmem onun için..Ayyyy sukur cok sevindim canim bu ay yumos takibi yappp gelsinnn bebislerrrr:)
valla canm onu ben de tam bilmiyorum kimi diyor yum çatlayınca gelir kimi o akıntı geldiğinde çatlamak üzeredir diyor ..
Çok çok saol canım benim !aaaaaaa çok şaşırdım bu aydan umut kesilmişti artıkallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah uzun ömürlü bebeğin olsun :) tüyoları alalım :):)
sağol kuzum bn de çok sevindim valla duyunca:)Cok sevindim afrommm masaAllahh
ben de öyle düşünüyorum canmyanı ben okudgum yazılardan hem anladıgım o akıntının geldıgı gun yumurtanın catlama sevıyesınde oldugu en kısa surede catlıyacagı anlmına geldıgı
ben de öyle düşünüyorum canm
AA öylemi sevindim canım benim evet bi süre ara vericem ilişkiye .benimde bugün eşimin doğum günü ve senin hediyen hediyelerin en güzeliçok güzel olmuş bak o ilişkide zorlamış olabilirsin bebişi o yüzden bi süre ilişki yaşamayın az toparlansın bebiş sonra devam edersiniz:)
ayyy ayyy ne güzel sen ne yapmayı planlıyosun bakimmm :)
KIZLAAAAR İÇİM İÇİME SIĞMIYOR BENİM KİSTİM ERİMİŞ GİTMİŞ DOKTOR İYİ Kİ GELMİŞSİN DEDİ ASLINDA ARALIKTA GİTMEM GEREKİYODU BEN DAYANAMADIM GİTTİMDİ BUGUNYUM VAR MI DEDİM DAHA ERKEN BİŞEY DİYEMİYORUM MİNİK MİNİK BİRSÜRÜ VAR AMA KAÇI GELİŞİR ÇATLAR ŞİMDİDEN BİLEMEM DEDİ.. BU AY DEVAM EDEBİLİRSİN DENEMEYE DEDİ Bİ 6AY DA KENDİ KENDİNE DENE OLMAZSA ÖLE İLAÇ FALAN BAŞLARIZ AMA ŞİMDİDEN O STRESE GİRMENİ İSTEMİYORUM DEDİ ÇOK POZİTİF KONUSTU BU AY HAMİLE KALABİLİRSİN BİLE DEDİ.. UÇARAK CIKTIM ODASINDAN
canim bence sen yinede her ihtimale karsi o zaman iliskiye gir haa olmazsa analiz testini baska gun sabah verir esin dr karar verir haa zaten bir sorun varsa canim urolog esinide ultrasyonla muayne ediyo sorun varmi yokmu az cok kestirebiliyoHiçbir fikrim yok desem.Bu arada bugün ilişki olursa eşim cts test veremez mi canım?
Canım adetim 24 Kasım'da idi ya bende 1 gün önce de oluyor adetim ayın 21 adet sancılarım başladı göğüslerin şişti umudumu kaybetdim adet olucam sandım 23,24,25,bekledim adetim olmadı sancılarım vardı bu gün sabah erkenden saat 6 buçukta test yapdım hemen ikinci çizgi oldu 4 saat sonra yine yapdım yine aynısı böyle anladım hamile olduğumu.Aaaa çooook sevindim canım ya. Nasıl oldu anladın. Günün mu geçti ne oldu
Teşekkür edirem canım Rabbim inşallah size de nasip eder.Amin!Tebrik ederim canim cok guzel bir haber bu cok sevindimmasallah rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin
selam.
benim esimde test verdi ama doktor 3 gun iliski olmasin dedi sizde bugun olsun iliski cumaretsi 3 gun olur
evet canım en az 3 gün perhiz olmalı yani en son dün ilişki olmalıydı bugun olursa 2 günlük perhiz oluyo
Bence yapmayin.esim carsamba gunu yaptirmisti.biz en son cumartesi iliski olmustu.bu aksam yaparsaniz 2 gun beklemis olur.
bnce bgn ilişki olması tam ideal cnm
ilişkiye girme canım
Bugun iliski olmasin canim en az 3 gun perhiz olmasi laziminsaAllah hayirli sonuclar alirsinjz
Canım bende torch virusu çıkmıştı aklım karıştığı icin yaptırdım testleri allahım İns bu ay guzel haberler alırız hep duam allahım saglikli hayırlı zamanda evlat ver diye acılarımızın yetini guzel mutluluklar alsın ins canımben testleri yaptırmadım ama sen yaptırmışsın çok iyi yapmışsın aslında keşke bende yaptırsaydım iş güç olayında üzerinden geçince daha niyetim yokbence kaçırmadın zaten döngü hemen düzelmez o yüzden 16 sonrası çok iyi olmuş hadi hayırlısı benimde 12 kasım adet oldum bugün 15.gün çalışma başlıyor :) heyecanlı :) ben folbiol kullanıyorum sadece başka bi şey almıyorum ilk doktorum coraspin verdi ama kendi doktorum önermedi o yüzden kullanmıyorum
Oozel hastahanede ama birkez muayne ucreti aliniyo daha sonraki 15 gun ucretsiz oluyo sizinki ole diilmi canim ayy ben ozel muayneye 100 lira verdim gecen ay 4 kez muayne oldumovulasyon testim var elime bikaç tane canm onlarla yaparım doktora her gidişte 62 lira veriyorum dra gitmem onun için..
cnm biliyosndr biz tüp bebek tedavisi görüyorz eşim dün boşaldı ve cma döllenme olck 2 gün olmıcak 3.gün örnek verck sizde de bugün ilişki olırsa prs cuma durur 3.gün test yaptırır daha öncede eşim pzr yapmış prs test vermeye gitmişti adam crs gelsen daha iyiydi demişHiçbir fikrim yok desem.Bu arada bugün ilişki olursa eşim cts test veremez mi canım?
Ayyy uzulme tatlimm bizimde olacak bebislerimizz kotu dusunme sen boyle simdiden moralini bozarsan olmajjjj :) hem bak cevrende herkes hamis belki sira sana gelmistir canimmm :)sikma sen kendini kafani rahatlat hayirlisi bitanem hayirlisi dogru zamanda anne olucaz insallah Allahim bizi evlat eksikligiyle sinamiycak insallah inaniyorum ben sende inan kuzumCanim naber benim moralim bozuk bu ara ya bi yakin arkadasim doğum yapti diğeri hamile bebeğinin odasinin fotolarini yolladi demin bana. Abimin esi hamile o da aldiği kiyafetleri gosteriyo hep. Elimde olmadan üzülüyorum bende istiyorum artik bunlari yasamak(
Aaaaayyy insallahh tamam kuzum o zaman erken kalkarlar belki :) hani hafta ici calisiyosun ya ondan :)ayyyyyyyyy canım benım yaaaa ılıskıden sonra yatmam lazım ama yatmaya vakıt kalmazkı kuzucugum ama bakarım eger zaamn olursa yaparım erkenden tatlım ınsallah kacmaz sımdı bır dr yazısını okudum dıyorkı adetın 12 14 16 18 de gırılen ılıskıler hamle kalma sansını artırır ve bu akıntı geldıkten sonra 1 2 gun ıcınde catlama olacagının gostergesıymıs benımde gecen ay 19 da catlamıs bugun calısma olur benım yum yıne 19 da catlayacak gıbıme gelıyor canım sankı kacırmmam tam ısabet olur gıbım gelıyor Allah'ım yumurtam uzun omurlu olsun spremcıklerıbeklesınnnn sonra buyukkkkkkkkkkk bır askkkk yasasınlarrrrrrrrrrrr
canim bence sen yinede her ihtimale karsi o zaman iliskiye gir haa olmazsa analiz testini baska gun sabah verir esin dr karar verir haa zaten bir sorun varsa canim urolog esinide ultrasyonla muayne ediyo sorun varmi yokmu az cok kestirebiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?