2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Lovely35 canim en net bilgi su ki 72-96 saat arasi olmasi lazim. Say bakalim ctedi randevu saatine kadar 72 yi dolduruyo mu valla ben bunu hesaplamistim mesela bu aksam 9 da iliski olursa ctesi 9 a kadar kac saat oluyo bunu dusun

Aslinda kendi halimdeyken uzulmuyorum moralimi yuksek tutuyorum ama boyle bana bebis kiyafetleri gosteriyolar ya benim de içim gidiyor onlara. Soğan kurune basladin mi naptin canim benim adetim bitmek üzere

Kızlar hepiniz başka şeyler söylemişsiniz kafam çok karıştı ama eşim pzts veremez mümkün değil bunda bile zor izin aldı. Bugün akşam ilişki olsa cts sperm testi verse 2.5 gün olucak olmaz mı?
Tup bebek calismasi yapan arkadasi dinleyelim o zaman sen bu aksam calis canim hadi hayirlisi insallahhhh :)

Ohhh canım içimi rahatlattın. Bir de şunu sorucam kızlar hepinize bizim evle hastane arası 5 dakika en fazla apartmanımın çaprazı hastane bu nedenle evde boşalsa eşim spermi bir kaba koyup götürsek olur mu?

Aslinda kendi halimdeyken uzulmuyorum moralimi yuksek tutuyorum ama boyle bana bebis kiyafetleri gosteriyolar ya benim de içim gidiyor onlara. Soğan kurune basladin mi naptin canim benim adetim bitmek üzere
Canim bende adetim bitince basliycam bugun 5.gunum iste yarina biter sarac oglu bittikten 2 gun sonra baslayin diyo ama bakalim cuma baslarim herhalde :) ben bu ay olmaz die dusunuyorumda bakalim akisina biraktim :) sev kiz onlari bosver kendi bebislerimizede alicaz sende keyfine bak kac yillik evlisin canim ben olmadigim zaman esimle vakit gecirmekte kar basbasa diye dusunup motive ediyorum kendimi :)

Lovely35 canim en net bilgi su ki 72-96 saat arasi olmasi lazim. Say bakalim ctedi randevu saatine kadar 72 yi dolduruyo mu valla ben bunu hesaplamistim mesela bu aksam 9 da iliski olursa ctesi 9 a kadar kac saat oluyo bunu dusun
Yok kuzum 72 saat yapmaz 60 saat yapar çokta farkedeceğini sanmıyorum.

ABCDEFCD DOĞRU SÖYLÜYO CANIM TÜP İÇİN OLUYOSA TABİKİ DE OLUR :) yarım saat içinde laboratuvar aulaştırırsan sorun olmaz evde süper olur benimki çok zor vermişti hala der evde yapıp götürsem daha iyi bi sonuç çıkardı diye :)

Ohhh canım içimi rahatlattın. Bir de şunu sorucam kızlar hepinize bizim evle hastane arası 5 dakika en fazla apartmanımın çaprazı hastane bu nedenle evde boşalsa eşim spermi bir kaba koyup götürsek olur mu?
bence öncesinde hastaneden steril kaplardan alsn cnm ama şunu da düşün örneği verdikten hemen snr çıkıp 5 dk da gidebilck mi gerci 20 dk da filan götürülebilir deniyo sanırım

evet cnm bizde de 60 saat olmus olacak

Canim ne güzel moral veriyosun. İnş en yakin zamanda biz de bu mutluluğu tadariz. On beş aylik evliyiz ilk sekiz ay esimi ikna edemedim korunduk. Ben de pko olduğu için hemen olmayacagini biluyodum zaten ama o ya olursa deyip durdu sonra ikna ettim sonunda bekliyoruz iste. Anne olma içgüdüsü napti bizi boyle :)

Canımmmm hamişmisin geçmişi okuyamadım

O zaman ben yarın hastaneden o tüpü istesem verirler mi eşim cts hastanenizde spermiogram verecek tüp rica edebilir miyim sizden desem verirler mi ki acaba?
canım eşin istese daha iyi olur sanki ben de gitmiştim ama elinde tüp bekleyen erkek dolu abes oluyo biraz aralarında :) gerçi bizimki devlet hastanesiydi bilmiyorum sizinki nasıldır

bence öncesinde hastaneden steril kaplardan alsn cnm ama şunu da düşün örneği verdikten hemen snr çıkıp 5 dk da gidebilck mi gerci 20 dk da filan götürülebilir deniyo sanırım

Valla hastaneyle aramız 5 dakika yok ben alırım tüpü koştururum. O da arkamdan gelir artık zaten saat 9:00'da muayenesi var benimde 09:30'ta o doktorla konuşurken ben veririm tüpü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…