2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım beni eklememişsin heralde. bat 17 aralık deneme 2 :)

pardon canım ya bu mesajı görmeden tekrar beni eklermisin diye yazdım. tamam o zaman aktif olmaya çalışayım :)

ara ara hemen ne diycekler bakalım
Canım görüştüm ben şimdi sağolsun çok ilgilendiler. Labaratuvar ile görüştü randevu ve bilgi veren bayan önce üroloji bölümüne giriş yapmamız, sonra doktorun bunu istemesi spermiogram ücretini ödeyip labratuvara gitmemiz gerekiyormuş tüpü almak için eşim evimiz yakın olduğu için yapabilirmiş. Ben götürüp teslim edebilirmişim. Yani önce doktor kontrolünü olucak sonra o gün tüpü alıp eve gelip yapıcak ben götürücem eşimde işe geçecek. Özel hastanede yaptırıcaz bu arada yani devletteki gibi çok sıkıntı olmayacağı izlenimini edindim telefon görüşmesinden.

yiriiiiiimmmmm tatlım şu sıra doktorlardan çıkamadığım için pek vakit ayıramadım bu yıldan çok ümitli değilim hem formasyon dersleri hem ikinci üni. hem kpss zor olacak
zor olacak ama sende bu azim varken sen başarırsın bacım Allahın izniyle...

tebrik ederim canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin inşallahhhh :)

canim insallah muradina erersin buay mujdeyi aliriz

aynı sayılırız bende 13 aylık canım amannn boşver olucaz tabikide sen inancını kaybetme bence sen arada yaz bana konuşuruz seninle içini sıkma tak film izle koçişinleee hamiş kalınca erkenden sızıyosun kocişle ilgilenemiyosun öğürmekten ahahhaha sonra mik mik yapamıyosun tırsıyosun acaba felan dieee böle düşün iyi yönden bakmaya çalış kuzum anne olucaz biz emin ol ben inanıyorum kapişşşş

Bende eglence olsun diye baktirdim canim adagida bilince sasirdim dogru inanmamak lazim
şöyle bir örnek vereyim annemin yakın arkadaşı araptır ve iyi bakar fala...dayıma 2 gün önce baktı ve sevgilin sana çizme alacak dedi dayımlar kalktılar aradan 1 saat geçti aradı sevgilisi çizme almış inanmıyoruz ama çıkma ihtimaline karşı eğleniyoruz işte
anladım kuzum o zaman düzenli kontrole git...brokoliyi haşlıyorsan suyunu dökme iç gerçi fibrokist geçse bile yeniden çıkar sivilce gibi bişey...bu arada resme bayıldım çok güzel bi bebek
cancağzım kasım bat gümbür gümbür geldi sonraki bat 10.aralık veee muhtemelen onuda boş geçeceğiz kocişle küsüm 10 gündür yum günlerimde arada kaynıyor maalesef
olsun kuşum olsun adet gelmiş ya buna da şükür....eşinle ne geçti aranda bilmiyorum ama dilerim daha da uzun sürmez bu küslük...ekliyorum balım ve çalışmalarınız olsun barışın emi
Canim su dise en buyuk ornek benim ama ben hamilelikten once gitmistm doktor gidecegi yere kdr idare et demisti mal sey
yaaa evet ne çekmiştin canım benim yaa...ah bu mal doktorlar...ben bütün ağzı elden geçireceğim
4. deneme yaz canm bu ay çalışmalara devam ediyoorum hayırlısıyla gitmiş kistim
ooooo çok sevindim balım kistin gitmesine kaç cm di ve ne kadar kullandın hapı...bende 3 gün sonra soğan kürüne başlayacağım 1 ay hap kullanıp doktora gidicem durumuna bakmak için...bu arada ekliyorum balım inşallah bebiş gelsin

Kızlar hepiniz başka şeyler söylemişsiniz kafam çok karıştı ama eşim pzts veremez mümkün değil bunda bile zor izin aldı. Bugün akşam ilişki olsa cts sperm testi verse 2.5 gün olucak olmaz mı?
tatlım 2,5 gün az en az 3-4 gün istiyorlar yine de siz bilirsiniz...ayrıca bugün ilişki olmazsa bu defa da 6 günlük sperm olacak o da çok...keşke pazartesi olabilseydi
zor olacak ama sende bu azim varken sen başarırsın bacım Allahın izniyle...
sağolasın canım benim yapıcam Allahımın izni ile...bacım göstermedi mi hala ufaklık pipisini ya da kukusunu

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
KASIM BAT

Bebek isdeyen biri ----> 1 Kasım -------> 37. deneme ------>
Adrenalin85 -----------> 1 Kasım -------> 10. deneme ------>
Wuslt -------------------> 1 Kasım -------> 7. deneme -------->
Elifbade06 -------------> 3 Kasım -------> 8. deneme ------->
Batu7884 --------------> 3 Kasım -------> 3. deneme -------->
Sebebiumut -----------> 4 Kasım -------> 2. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 -----------> 5 Kasım -------> 4. deneme -------->
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 5. deneme -------->
Kaygılı ------------------> 6 Kasım -------> 3. deneme -------->
Golyayla ----------------> 7 Kasım -------> 21. deneme ------->
Blummmm ------------> 7 Kasım -------> 5. deneme --------->
Donence5838 ---------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Friendly8584 ---------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Cemrem15 -------------> 11 Kasım ------> 2. deneme --------->
Tospaa -----------------> 12 Kasım ------> 5. deneme --------->
Nilgunuk ---------------> 12 Kasım ------> 3. deneme --------->
Yfrks -------------------> 13 Kasım ------> 13. deneme -------->
Deminos ---------------> 14 Kasım ------> 8. deneme --------->
Tubaomur01 ----------> 16 Kasım ------> 4. deneme --------->
Pielorr -----------------> 16 Kasım ------> 6. deneme ---------->
Mgul -------------------> 17 Kasım -------> 3. deneme ---------->
Hanife55 --------------> 18 Kasım ------> 11. deneme --------->
Abcdefcd --------------> 19 Kasım ------> 11. deneme --------->
Secido -----------------> 20 Kasım ------> 15. deneme --------->
Betiboop ---------------> 21 Kasım ------> 6. deneme ---------->
Berlinberlin ----------> 23 Kasım ------> 1. deneme

Arsinli -----------------> 24 Kasım -------> 7. deneme --------->
Beztebya --------------> 24 Kasım --------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Gulbıke ---------------> 25 Kasım ---------> 5. deneme
Bebek isdeyen biri --> 25 Kasım ---------> 38. deneme
Svai5 ------------------> 26 Kasım ---------> 9. deneme

Nenuya ---------------> 26 Kasım ---------> 50. deneme
Golyayla --------------> 28 Kasım ---------> 21. deneme
Zzzzynpppp ---------> 30 Kasım ---------> 7. deneme
Okosale ---------------> 30 Kasım ---------> 8. deneme

ARALIK BAT

Ayseygt1453 ------> 4 Aralık -------> 5. deneme
Cemrem15 --------> 4 Aralık -------> 3. deneme

Hanfendi25 ------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Elisa ---------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm --------> 8 Aralık ------> 6. deneme
Okulum ------------> 9 Aralık ------> 13. deneme
Mine_burcu ------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Pielorr -------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Friendly8584 -----> 12 Aralık ------> 6. deneme
Jasmine53 --------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Deminos -----------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Afrodit26 ----------> 15 Aralık ------> 4. deneme
Kaygılı -------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ----------------> 17 Aralık -------> 4. deneme
Secido --------------> 17 Aralık -------> 16. deneme
Batu7884 ----------> 21 Aralık -------> 4. deneme
Arsinli -------------> 21 Aralık -------> 8. deneme
Betiboop -----------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Yfrks ---------------> 22 Aralık -------> 14. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Son düzenleme:
Canım kist 3.8cm idi içe kanamalı Demişti Dr geçtiğimiz ay işte dk hapı kullandım kürtajdan sonra bende düzen kalmamıştı bu ay adetimi de eski düzende gördüm ben kistin gidişini anladım sanırım çünkü kanamam siyahtı kum gibi kururdu bazen neyse ki erimiş denemeye devam edebilirsin dedi altı ay süre verdi bence bu ay gene bile kalabilirsin dedi pozitif konuştu canm inşallah sende kurtulursun bir an evvel. Benek olmasa da kist insanın Can'ını sıkıyor

çok çok sevindim benim de 3,5 cm içi su dolu basit bi kistmiş ve totalde 7 gün oldu hala kanama geliyor ve çok koyu rengi var sanırım bende atıyorum kisti...evet bencede ilk denemede hamiş kalabilirsin bir ayda olsa hap kullandın onun baskısından kurtulunca yumurtalıklar daha seri çalışıyormuş hadi bakalım

Topiğimizdeki hatunlara ÖZELDİR....

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek
Asim ---------------> Kız
Sweetamber ------> Kız
Petty ---------------> Kız

Elf21 ---------------> Erkek
Loafer -------------> Erkek ?

Larsson -----------> Kız ?
Rahis --------------> Kız

Sırrıeyvan -------->
9661 --------------->
Cimcimesevilay -->
Sebebiumut ------>
Meemure --------->
Meleğim ---------->
Hilal --------------->
Eseslamazi ------->

Minik minik birsürü yum var dedi Dr inşallah güzel gelişir çatlarlar da biri tutar bu ay bana doğum günü hediyesi olur o da.. Evet canm öyleyse atıyor olabilirsin inşallah da Öyledir kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…