2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Cnm sen ne yaptin
Tüm test sonuçlarımı aldım pıhtılaşma da genetik te patalojide temiz çıktı şükür dün geceden itibaren korunmasız ilişkiye başladık bugün 13.günüm ama yumurtlamayı kaçırdım sanırım ovu testim çok çok silik çıkıyo sen naptın kaçıncı denemedesin

Kızlar iyi akşamlar :) dedikodu Kazanı kaynamış yine ne olmuş bu sayfalar böyle yahu :) ben bugün dr gittim herşey normal çıktı 3 ay sonra tekrar kontrolüm var öyle işte izinliydi m zaten alışverişe çıktım bol bol gezdim kafamı dağıttım çok iyi geldi uzun zamandır ilk defa böyle gezdim ohhh işte siz ne yaptınız bakalım :) geçmişi okumadım tel den giriyorum

Mogami canım sen bi kere doktora gitmiştin doktor sana iki yumurtan var demişti şimdi hamilelikle kafayı bozmuş olan ben adet olmama rağmen acaba larla boğuşuyorum hala hani diyorum mumkun mudur iki tane yumurta olmuş biri dollendi diğeri dollenmemiş hasta olmuşumdur ....delirdiğimi düşünmeyin emi

canım sen nerede yaşıyosun ? benimde geçen ay 2 yumurtam vardı biri döllendi hat kimyasal düştü ama diğeri çatlamayıp kist olmuş ama hamileliğe engel diilmi adetle atıcakmışım sen adetinin 3. günü dr gitseydin hormon testi felan yaptırsaydın canım

Ya ne alemsin nesene hayranim guldurdun beni aksam aksam:)) tmm iyi yönlerini düşünüp unutucam biz de anne olucaz hem de çok tatli anneler:))

Ya ne alemsin nesene hayranim guldurdun beni aksam aksam:)) tmm iyi yönlerini düşünüp unutucam biz de anne olucaz hem de çok tatli anneler:))
inşallah bitanem bende önceden böle değildim emin ol bende çook çook istedim hamile kalayım bebeğim olsun diye hamile kaldım ama düşük yaptım haziran sonunda sonra dedim çok istemek değil hayırlısını isteyip bizim için kötü görünen herşeyde iyi bişeyler bulmayı öğrendim şükür pişman değilim daha az üzülüyorum en azından bu ayda kimyasal olmuş amannn bir dahakine olur napim iyi düşünmek zorundayızzz :)

Canım yumurtalar mogami nindi benim değil ben Giresun dayım hormon testi yaptırdım rahim Yumurtalıklar güzel herşey

Kızlar ovuladyon testini yuklicem fakat bağlantısını soruyor direk yükleniyordu onceden

Bende öyle düşünüyorum en azından genel bir muayene olur doktor yapmayalım derse. Diğer türlü cts'ye 6 gün olucak çünkü en iyisi yine yapmak.
Canim c.tesi 6 gun olacaksa bugun en erken saatlerde iliski olsun geciktrmeyin 6 gun beklemesindense 2.5 gun olsun cok cok daha iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…