- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Oooo maşallah süper bi haber bu :) sağlıklı doğsun inş annesi tebriklerEvet canım benim hamileyim.
Ben folbiol ü her akşam yarım içiyorum canımdur canım belkı gec yumurtlayacaksındır benımde gec catladı mesela gecen ay folbıol kullanıyorum ama kac haftadır duzenlı kullanmıyorum canım
Tüm test sonuçlarımı aldım pıhtılaşma da genetik te patalojide temiz çıktı şükür dün geceden itibaren korunmasız ilişkiye başladık bugün 13.günüm ama yumurtlamayı kaçırdım sanırım ovu testim çok çok silik çıkıyo sen naptın kaçıncı denemedesinCnm sen ne yaptin
canım sen nerede yaşıyosun ? benimde geçen ay 2 yumurtam vardı biri döllendi hat kimyasal düştü ama diğeri çatlamayıp kist olmuş ama hamileliğe engel diilmi adetle atıcakmışım sen adetinin 3. günü dr gitseydin hormon testi felan yaptırsaydın canımMogami canım sen bi kere doktora gitmiştin doktor sana iki yumurtan var demişti şimdi hamilelikle kafayı bozmuş olan ben adet olmama rağmen acaba larla boğuşuyorum hala hani diyorum mumkun mudur iki tane yumurta olmuş biri dollendi diğeri dollenmemiş hasta olmuşumdur ....delirdiğimi düşünmeyin emi
Ya ne alemsin nesene hayranim guldurdun beni aksam aksam:)) tmm iyi yönlerini düşünüp unutucam biz de anne olucaz hem de çok tatli anneler:))aynı sayılırız bende 13 aylık canım amannn boşver olucaz tabikide sen inancını kaybetme bence sen arada yaz bana konuşuruz seninle içini sıkma tak film izle koçişinleee hamiş kalınca erkenden sızıyosun kocişle ilgilenemiyosun öğürmekten ahahhahasonra mik mik yapamıyosun tırsıyosun acaba felan dieee böle düşün iyi yönden bakmaya çalış kuzum anne olucaz biz emin ol ben inanıyorum kapişşşş
inşallah bitanem bende önceden böle değildim emin ol bende çook çook istedim hamile kalayım bebeğim olsun diye hamile kaldım ama düşük yaptım haziran sonunda sonra dedim çok istemek değil hayırlısını isteyip bizim için kötü görünen herşeyde iyi bişeyler bulmayı öğrendim şükür pişman değilim daha az üzülüyorum en azından bu ayda kimyasal olmuş amannn bir dahakine olur napim iyi düşünmek zorundayızzz :)Ya ne alemsin nesene hayranim guldurdun beni aksam aksam:)) tmm iyi yönlerini düşünüp unutucam biz de anne olucaz hem de çok tatli anneler:))
Canım yumurtalar mogami nindi benim değil ben Giresun dayım hormon testi yaptırdım rahim Yumurtalıklar güzel herşeycanım sen nerede yaşıyosun ? benimde geçen ay 2 yumurtam vardı biri döllendi hat kimyasal düştü ama diğeri çatlamayıp kist olmuş ama hamileliğe engel diilmi adetle atıcakmışım sen adetinin 3. günü dr gitseydin hormon testi felan yaptırsaydın canım
ayy ben senin sandım canım kusura bakma :) arsin diyince trabzon felan sandım da o yüzden sordum canımCanım yumurtalar mogami nindi benim değil ben Giresun dayım hormon testi yaptırdım rahim Yumurtalıklar güzel herşey
Arsinliyim Trabzon luyum hatta şu an arsindeyimayy ben senin sandım canım kusura bakma :) arsin diyince trabzon felan sandım da o yüzden sordum canım
hımm yakınız bayağı :)He
Arsinliyim Trabzon luyum hatta şu an arsindeyim
Sen neredesin canım akraba çıkıcazhımm yakınız bayağı :)
yoookk canım ben gümüşhanedeyimde trabzona gezmeye gidiyoruz :)Sen neredesin canım akraba çıkıcaz
Canim c.tesi 6 gun olacaksa bugun en erken saatlerde iliski olsun geciktrmeyinBende öyle düşünüyorum en azından genel bir muayene olur doktor yapmayalım derse. Diğer türlü cts'ye 6 gün olucak çünkü en iyisi yine yapmak.
Kiz nasil 1.hafta oluyor bu gebelik :)Çok saol canım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?