2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar ovulasyon testi koyulasmata başlamışmış sizce

Eklentiler

• image.webp
    299,1 KB · Görüntüleme: 53
canim cok sevindim kistini attigina insallah bebisin cabuk gelir tekrar gecmis gitmis olsun tum kalbimle sana dua ettim iyiol diye simdi artik bebis gelsin diye dua edecez tum isteyenlerede

Maşallah canım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Doktora ne zamn gideceksin

Merhaba kızlar ben yeni geldim araniza 4 aydır bebiş istiyoruz ama olmuyor birşey sorucam geri cekilme yontemi rahimi kurutuyormus bu yüzden gebelik geç olabiliyormus biz yıllardır bu yöntemle korunduk aceba bu dogrumudur bilgisi olan varmi

Canim c.tesi 6 gun olacaksa bugun en erken saatlerde iliski olsun geciktrmeyin 6 gun beklemesindense 2.5 gun olsun cok cok daha iyi :)

Canım bugün oldu zaten artık doktor olur derse verecek eşim cts sperm testini. Bir sorun olacağını sanmıyorum bende çok fazla. Bu arada şu da var Mogami bugün 25.gün t çizgim diğer günlere göre az daha koyu çıktı aklıma acaba git gide koyulaşır geç yumurtlar mıyım diye bir düşünce geldi ama yine de emin değilim şu bir kaç güne koyulaşır ise eşim nasıl sperm testi verecek onu düşünüyorum.

Ofisteki arkadaşım 2 yıldır geri çekme yöntemi yaparken bir anda kendini hamile buluverdi ve üstelik 4 ayda bir ilaçlarla adet oluyordu hiçte istemedi başta hatta burda yazmıştım ama sonra alıştı ben sanmıyorum öyle birşey olduğunu.

Kızlar esım kuzenlerı bırakmaya gıttı gelsın calısma yapacagız kuzenle konustuk oda 12 14 16 18 calısarak hamıle kalmıs ılıskıden sonra yakları havada oyle yatmıs benım calısmamda 12 14 16 ınsallah bugun 18 olacak ınsallah benımde bebsım gelır

Kızlar bende ilk 3 ay denedim hemEn olmadı ama ne zamn ilişkiden sonra ayaklarımı havaya dikip bi yarım saat o şekilde kaldım öyle hamile kaldım tavsiye ederim hemen kalkmayın

Sağol cnm cin icin

Oyle birsey yok canim bende 2 sene korundum o yontemle

Yaaaa benim göğüslerim çok acıyo ya ben kesin regl olacam 2 ayım kaldı eğer bebiş olmazsa bu 2 ay içinde eşim ameliyat olacak ve ben 6 ay daha bekleyecem... Rabbim yardımcımız olsun inşallah...

Insallah elisacim allah hepimize nasip etsin.hayirlisini ve sagliklisini.ben ilk gebelikte hic bse yapmamistim hatta hemen tuvalete falan gitmistim.olucagi varsa oluyor ama rabbim verdigi gbi aldi.bidaha yasamam insallah bu arda aksamdan beri sag gosumun ucu yaniyor solda bse yok.hamislerin acep nasildi.iki taraflimi oludu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…