Hayırlı olsun cnm çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) darısı bizlere inşallahGünaydın kızlar size bir müjdeli haberim var ben hamileyim
evet canım var gibi bir koyulaşmaKızlar ovulasyon testi koyulasmata başlamışmış sizce
canm yarın yada sonraki gün koyulaşır testinKızlar ovulasyon testi koyulasmata başlamışmış sizce
kan testi de yaptinmi canim gorumcem 17 gunluk hamile cikmisti sen nasil bir hafta oluyorTeşekkür edirem canım
canim cok sevindim kistini attigina insallah bebisin cabuk gelir tekrar gecmis gitmis olsun tum kalbimle sana dua ettim iyiol diye simdi artik bebis gelsin diye dua edecez tum isteyenleredeCanım kist 3.8cm idi içe kanamalı Demişti Dr geçtiğimiz ay işte dk hapı kullandım kürtajdan sonra bende düzen kalmamıştı bu ay adetimi de eski düzende gördüm ben kistin gidişini anladım sanırım çünkü kanamam siyahtı kum gibi kururdu bazen neyse ki erimiş denemeye devam edebilirsin dedi altı ay süre verdi bence bu ay gene bile kalabilirsin dedi pozitif konuştu canm inşallah sende kurtulursun bir an evvel. Benek olmasa da kist insanın Can'ını sıkıyor
Maşallah canım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Doktora ne zamn gideceksinCanım adetim 24 Kasım'da idi ya bende 1 gün önce de oluyor adetim ayın 21 adet sancılarım başladı göğüslerin şişti umudumu kaybetdim adet olucam sandım 23,24,25,bekledim adetim olmadı sancılarım vardı bu gün sabah erkenden saat 6 buçukta test yapdım hemen ikinci çizgi oldu 4 saat sonra yine yapdım yine aynısı böyle anladım hamile olduğumu.
Dimiii koyulasma var ayy inss yakalarım hergun yapıyorumcanm yarın yada sonraki gün koyulaşır testin
Canim c.tesi 6 gun olacaksa bugun en erken saatlerde iliski olsun geciktrmeyin6 gun beklemesindense 2.5 gun olsun cok cok daha iyi :)
Merhaba kızlar ben yeni geldim araniza 4 aydır bebiş istiyoruz ama olmuyor birşey sorucam geri cekilme yontemi rahimi kurutuyormus bu yüzden gebelik geç olabiliyormus biz yıllardır bu yöntemle korunduk aceba bu dogrumudur bilgisi olan varmi
canim insallah muradina erersin buay mujdeyi aliriz
Ben folbiol ü her akşam yarım içiyorum canım
Sağol cnm cin icinOfisteki arkadaşım 2 yıldır geri çekme yöntemi yaparken bir anda kendini hamile buluverdi ve üstelik 4 ayda bir ilaçlarla adet oluyordu hiçte istemedi başta hatta burda yazmıştım ama sonra alıştı ben sanmıyorum öyle birşey olduğunu.
Oyle birsey yok canim bende 2 sene korundum o yontemleMerhaba kızlar ben yeni geldim araniza 4 aydır bebiş istiyoruz ama olmuyor birşey sorucam geri cekilme yontemi rahimi kurutuyormus bu yüzden gebelik geç olabiliyormus biz yıllardır bu yöntemle korunduk aceba bu dogrumudur bilgisi olan varmi
Insallah elisacim allah hepimize nasip etsin.hayirlisini ve sagliklisini.ben ilk gebelikte hic bse yapmamistim hatta hemen tuvalete falan gitmistim.olucagi varsa oluyor ama rabbim verdigi gbi aldi.bidaha yasamam insallah bu arda aksamdan beri sag gosumun ucu yaniyor solda bse yok.hamislerin acep nasildi.iki taraflimi oluduKızlar esım kuzenlerı bırakmaya gıttı gelsın calısma yapacagız kuzenle konustuk oda 12 14 16 18 calısarak hamıle kalmıs ılıskıden sonra yakları havada oyle yatmıs benım calısmamda 12 14 16 ınsallah bugun 18 olacak ınsallah benımde bebsım gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?