Benimde agrom var yanlardan aksamdan beri sag gogsun ucu acimaya basladi ve hala daha aciyor.anlamadim gitti.Yaaaa benim göğüslerim çok acıyo ya ben kesin regl olacam2 ayım kaldı eğer bebiş olmazsa bu 2 ay içinde eşim ameliyat olacak ve ben 6 ay daha bekleyecem... Rabbim yardımcımız olsun inşallah...
Elisa naptin canim yolladin mi misafirlerk benimkiler gitti cok guzrl vakit gecirdik adetin 4.gunundeyim calisma da yok ooh ☺amın canım ınsallah mujdeyı hepımız alırız
Canım iyice koyulasana kadar bir gün arayla yap bence spermlerin kalitesini düşürme derim en koyu gün ve ondan sonra çatlayınca bikaç gün üst üste yapın derimDimiii koyulasma var ayy inss yakalarım hergun yapıyorum
Ay canım benim çok sağol Yanımda olsan sarılasım geldi valla bi an duygulandım canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahcanim cok sevindim kistini attigina insallah bebisin cabuk gelir tekrar gecmis gitmis olsun tum kalbimle sana dua ettim iyiol diye simdi artik bebis gelsin diye dua edecez tum isteyenlerede
Canim kistin gitmiş çok sevindim inşallah cuma günü bende güzel haberlerle gelirim bana da dua edinAy canım benim çok sağol Yanımda olsan sarılasım geldi valla bi an duygulandım canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Benimde agrom var yanlardan aksamdan beri sag gogsun ucu acimaya basladi ve hala daha aciyor.anlamadim gitti.
canım bazı aylar birden fazla yum olabilir ama genetik yatkınlığın varsa bu ihtimal daha fazla...ayrıca adet olduysan gebeliği düşünme kuzum...tamamen kafanı stresle dolduruyorsun...adet olduysan gebelik ihtimalin %1... hatta o bile değil...kaldı ki sen ultrason cihazıyla mı baktın fıstık çift yum olmuş mudur diyorsun bide adet oldum gebelik var mıdır diyorsun...rahatlamaya ihtiyacın var biraz uzaklaş bebek fikrinden balım...iyi görmüyorum haliniMogami canım sen bi kere doktora gitmiştin doktor sana iki yumurtan var demişti şimdi hamilelikle kafayı bozmuş olan ben adet olmama rağmen acaba larla boğuşuyorum hala hani diyorum mumkun mudur iki tane yumurta olmuş biri dollendi diğeri dollenmemiş hasta olmuşumdur ....delirdiğimi düşünmeyin emi
evet canım lakin döngün kaç gün sürüyor yani 28 günlük bi döngüyse çoktan yumurtlama olmuş olmalıydıKızlar ovulasyon testi koyulasmata başlamışmış sizce
canım o koyulaşmalar yanıltmasın seni...bende adet dönemine doğru bikaç kez bayaa koyulaştığını görmüştüm sonra yine silikleşmişti...sen yine yapmaya devam et ne olur ne olmazCanım bugün oldu zaten artık doktor olur derse verecek eşim cts sperm testini. Bir sorun olacağını sanmıyorum bende çok fazla. Bu arada şu da varMogami bugün 25.gün t çizgim diğer günlere göre az daha koyu çıktı aklıma acaba git gide koyulaşır geç yumurtlar mıyım diye bir düşünce geldi ama yine de emin değilim şu bir kaç güne koyulaşır ise eşim nasıl sperm testi verecek onu düşünüyorum.
esin ne amelyati olucak canim benimde esim ocak sonu gibi varikosel amelyati olucak Allahim nasip eder insallah o zamana kadarYaaaa benim göğüslerim çok acıyo ya ben kesin regl olacam2 ayım kaldı eğer bebiş olmazsa bu 2 ay içinde eşim ameliyat olacak ve ben 6 ay daha bekleyecem... Rabbim yardımcımız olsun inşallah...
Testinde ilk çizgi de kayik çıkmış..bence testini tekrar etmende yarar var.. insaAllah hamilesindir:)Kizlar ilkinde silik cizgi net olmasada var ama 1 saat snra bu sekil oluo acaba oda sicakligindanmi veya anlayamadm nedir bu ???
Testinde ilk çizgi de kayik çıkmış..bence testini tekrar etmende yarar var.. insaAllah hamilesindir:)
inşallah canm sağolasın sen de kurtul inşallah bir an evvel:)Canim kistin gitmiş çok sevindim inşallah cuma günü bende güzel haberlerle gelirim bana da dua edin
oyyy kıyamaam esmam dikkat et güzel beslen :) günaydın herkeseBir kaç gündür midem alt üst..bulantilarim daha önce olmadığı kadar ağır bir şekilde geri döndüler.. ilk defa kustum.. herhalde vedalasmalari bu şekilde olacak bulantilarimin :)
Özledim sizleri cooookkk... Hepinizi inanın...
Rabbim siz canim dost, gonuldaslarimin en kısa zamanda meleklerinizi gobusunuze nasip etsin... Çığlık atalim, sevinelim bitanelerim...bu ay gecikme yaşayan hatunlarimiz çok oldu inanıyorum bir daha ki ay çok güzel olacak.. sizler cansiniz, dualarim sizlerle. .:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?