2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Yaaaa benim göğüslerim çok acıyo ya ben kesin regl olacam 2 ayım kaldı eğer bebiş olmazsa bu 2 ay içinde eşim ameliyat olacak ve ben 6 ay daha bekleyecem... Rabbim yardımcımız olsun inşallah...
Benimde agrom var yanlardan aksamdan beri sag gogsun ucu acimaya basladi ve hala daha aciyor.anlamadim gitti.

canim cok sevindim kistini attigina insallah bebisin cabuk gelir tekrar gecmis gitmis olsun tum kalbimle sana dua ettim iyiol diye simdi artik bebis gelsin diye dua edecez tum isteyenlerede
Ay canım benim çok sağol Yanımda olsan sarılasım geldi valla bi an duygulandım canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Ay canım benim çok sağol Yanımda olsan sarılasım geldi valla bi an duygulandım canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Canim kistin gitmiş çok sevindim inşallah cuma günü bende güzel haberlerle gelirim bana da dua edin

canım bazı aylar birden fazla yum olabilir ama genetik yatkınlığın varsa bu ihtimal daha fazla...ayrıca adet olduysan gebeliği düşünme kuzum...tamamen kafanı stresle dolduruyorsun...adet olduysan gebelik ihtimalin %1... hatta o bile değil...kaldı ki sen ultrason cihazıyla mı baktın fıstık çift yum olmuş mudur diyorsun bide adet oldum gebelik var mıdır diyorsun...rahatlamaya ihtiyacın var biraz uzaklaş bebek fikrinden balım...iyi görmüyorum halini

canım o koyulaşmalar yanıltmasın seni...bende adet dönemine doğru bikaç kez bayaa koyulaştığını görmüştüm sonra yine silikleşmişti...sen yine yapmaya devam et ne olur ne olmaz

Yaaaa benim göğüslerim çok acıyo ya ben kesin regl olacam 2 ayım kaldı eğer bebiş olmazsa bu 2 ay içinde eşim ameliyat olacak ve ben 6 ay daha bekleyecem... Rabbim yardımcımız olsun inşallah...
esin ne amelyati olucak canim benimde esim ocak sonu gibi varikosel amelyati olucak Allahim nasip eder insallah o zamana kadar

Kizlar ilkinde silik cizgi net olmasada var ama 1 saat snra bu sekil oluo acaba oda sicakligindanmi veya anlayamadm nedir bu ???

Eklentiler

• IMG-20141126-WA0004.webp
    142,9 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG-20141126-WA0008.webp
    328,6 KB · Görüntüleme: 83
beztebya tebrik ederim canimmm... Sağlıkla kucağına almak Nasipem olsun, darisi tüm topigimizin fıstık ladylerine olsun insaAllaaahhh

Bir kaç gündür midem alt üst..bulantilarim daha önce olmadığı kadar ağır bir şekilde geri döndüler.. ilk defa kustum.. herhalde vedalasmalari bu şekilde olacak bulantilarimin :)
Özledim sizleri cooookkk... Hepinizi inanın...
Rabbim siz canim dost, gonuldaslarimin en kısa zamanda meleklerinizi gobusunuze nasip etsin... Çığlık atalim, sevinelim bitanelerim...bu ay gecikme yaşayan hatunlarimiz çok oldu inanıyorum bir daha ki ay çok güzel olacak.. sizler cansiniz, dualarim sizlerle. .:)

oyyy kıyamaam esmam dikkat et güzel beslen :) günaydın herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…