2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

AMIN canım Rabbım kımseye yasatmasın böyle bır acı valla canım sadece ılıskının bırınde 5 dk ya yattım ya yatmadım dıgerlerınde yattım hep kısmet artık hıc bılmıyorumkı canım gogus agrısını ama kısıden kısıye degısır dıye dsunuyorum ınsallah hamıssındırcanm

Elisa naptin canim yolladin mi misafirlerk benimkiler gitti cok guzrl vakit gecirdik adetin 4.gunundeyim calisma da yok ooh ☺

mısafırlerı yolladım canım cok guzel gectı bızımkıde benım dun 18 gunmdu canım calısmamızıda yaptık cok cukur :)

günaydın kızlar bişi sormak istiyorum bn ovulasyon testi aldım şuan yumurtlama dönemimdeyim yani 27-3 tarihleri arası gösteriyo takvim bugün yapsammı testi sizce​

Canım benım cok dıkkat et kendıne ınsallah bu son bulantıların olur :) guzel dılekelrın ıcın tesekkurler canım ınsallah bu ay bol bol hamıs haberı alıp verecegız de:)

canım ınsallah son gunlerıdır sonrasında mutlu mesut bır hamılelık olur ve saglıkla kucagına alırsın :)

Gunaydın kızlar nasılsınız ben sabah sabah cok gergın basladım gune neden bılmıyorum sanırım banyo sıkıntı oldu cok usudum ondan bu kadar gerıldım esıme patladım dun gece calısma oldu 18 gunude ugurladık ve ben bu hafta ıse hep 15 dk gec kaldım vebugun uyarı aldım artık benle bırlıkte gec kalan bırı dahavardı sızın sıcılınız bozuk huy edındınız 9 da gelmeyı erken kalkın dedıler ınanılmaz stres doluyum bugunn bogazımda agrıyor dun damagımı yaktım sıcak bırsey yerken cok kotu oldu sımdı ne yesem ıcsem cok acıyorrrr cokkk :::

hastalıgın ıcın gecmıs olsun ısyerınıde aman bosver salla gıtsın konussunlar :) umarım bu ay bebışler gelir de kendimize gelirizz insallah

hastalıgın ıcın gecmıs olsun ısyerınıde aman bosver salla gıtsın konussunlar :) umarım bu ay bebışler gelir de kendimize gelirizz insallah

tesekkur ederım canım benım dedıgın gıbı ınsallah bebıs gelırde su gec kalıpta yedıgım lafların bır onemı olmaz rahatlarız guzelce saatınde yaparız herseyımızı valla canım hıc bır ay bu kadar duzenlı calısmadık ınsallah bu calısmanın karlısıgını alırız 12 14 16 18 calıstık 12 den oncesıde var bırde 20 calısırım sonrasını bırakırım galıba banyo yapaktan hasta olacgaım yoksa

elissss ılık su iç yaa çok üzüldüm tatlım bak her gün mükemmel olmayabilir ama sen yine de pozitif ol çünkü bebiş düşünüyorsun :) geçmiş olsun insanlık hali illaki geç kalan oluyodur yaa sen takma bunları

Aynen canım varikosel. Bizimde şubatta olacak. İnşallah hamiş oluruz o zamana kadar dediğin gibi canım yaa. Eşinin varikoseli ne boyutta canım. Sorması ayıp sperm sayısı falan ne durumdaymış?
esin ne amelyati olucak canim benimde esim ocak sonu gibi varikosel amelyati olucak Allahim nasip eder insallah o zamana kadar

Aynen canım varikosel. Bizimde şubatta olacak. İnşallah hamiş oluruz o zamana kadar dediğin gibi canım yaa. Eşinin varikoseli ne boyutta canım. Sorması ayıp sperm sayısı falan ne durumdaymış?
benim eşim yıllar önce oldu bu ameliyatı bizim 5. deneme olacak sanırım daha bişey yok

ıhlamur ıcıyorum canım ama damgım ınanılmaz yanıyor bırazdan zencefıl ıcecıgım tesekkur ederım canım esıme patladım sabah sabah su rezıllıgımıze bak falan dıye esımde dershaneye gıdıyordu derse gırecem benım morlaımıbozma sabah sabah hadı kapat dedı kapattık su gergınlıgımı uzerımde atabılsem hayata gulumseyecegım canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…