Gunaydin canim ☺☺Gününüz aydın olsun güzel hatunlar :)
Insallah elisacim allah hepimize nasip etsin.hayirlisini ve sagliklisini.ben ilk gebelikte hic bse yapmamistim hatta hemen tuvalete falan gitmistim.olucagi varsa oluyor ama rabbim verdigi gbi aldi.bidaha yasamam insallah bu arda aksamdan beri sag gosumun ucu yaniyor solda bse yok.hamislerin acep nasildi.iki taraflimi oludu
Elisa naptin canim yolladin mi misafirlerk benimkiler gitti cok guzrl vakit gecirdik adetin 4.gunundeyim calisma da yok ooh ☺
Bir kaç gündür midem alt üst..bulantilarim daha önce olmadığı kadar ağır bir şekilde geri döndüler.. ilk defa kustum.. herhalde vedalasmalari bu şekilde olacak bulantilarimin :)
Özledim sizleri cooookkk... Hepinizi inanın...
Rabbim siz canim dost, gonuldaslarimin en kısa zamanda meleklerinizi gobusunuze nasip etsin... Çığlık atalim, sevinelim bitanelerim...bu ay gecikme yaşayan hatunlarimiz çok oldu inanıyorum bir daha ki ay çok güzel olacak.. sizler cansiniz, dualarim sizlerle. .:)
Bir kaç gündür midem alt üst..bulantilarim daha önce olmadığı kadar ağır bir şekilde geri döndüler.. ilk defa kustum.. herhalde vedalasmalari bu şekilde olacak bulantilarimin :)
Özledim sizleri cooookkk... Hepinizi inanın...
Rabbim siz canim dost, gonuldaslarimin en kısa zamanda meleklerinizi gobusunuze nasip etsin... Çığlık atalim, sevinelim bitanelerim...bu ay gecikme yaşayan hatunlarimiz çok oldu inanıyorum bir daha ki ay çok güzel olacak.. sizler cansiniz, dualarim sizlerle. .:)
Gunaydın kızlar nasılsınız ben sabah sabah cok gergın basladım gune neden bılmıyorum sanırım banyo sıkıntı oldu cok usudum ondan bu kadar gerıldım esıme patladım dun gece calısma oldu 18 gunude ugurladık ve ben bu hafta ıse hep 15 dk gec kaldım vebugun uyarı aldım artık benle bırlıkte gec kalan bırı dahavardı sızın sıcılınız bozuk huy edındınız 9 da gelmeyı erken kalkın dedıler ınanılmaz stres doluyum bugunnbogazımda agrıyor dun damagımı yaktım sıcak bırsey yerken cok kotu oldu sımdı ne yesem ıcsem cok acıyorrrr cokkk :::
iyiyiz canım günaydın fıstıkgunaydın kızlar nasılsınız?
hastalıgın ıcın gecmıs olsunısyerınıde aman bosver salla gıtsın konussunlar :) umarım bu ay bebışler gelir de kendimize gelirizz insallah
Sağol canım bilmiyorum ne zaman gitsem iyi olur acaba ne zaman gideyim ?Maşallah canım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Doktora ne zamn gideceksin
elissss ılık su iç yaa çok üzüldüm tatlım bak her gün mükemmel olmayabilirGunaydın kızlar nasılsınız ben sabah sabah cok gergın basladım gune neden bılmıyorum sanırım banyo sıkıntı oldu cok usudum ondan bu kadar gerıldım esıme patladım dun gece calısma oldu 18 gunude ugurladık ve ben bu hafta ıse hep 15 dk gec kaldım vebugun uyarı aldım artık benle bırlıkte gec kalan bırı dahavardı sızın sıcılınız bozuk huy edındınız 9 da gelmeyı erken kalkın dedıler ınanılmaz stres doluyum bugunnbogazımda agrıyor dun damagımı yaktım sıcak bırsey yerken cok kotu oldu sımdı ne yesem ıcsem cok acıyorrrr cokkk :::
Çok saol canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder!beztebya tebrik ederim canım darısı hepimizin başına.
esin ne amelyati olucak canim benimde esim ocak sonu gibi varikosel amelyati olucak Allahim nasip eder insallah o zamana kadar
tatlım sen testi kaçıncı gün yaptınSağol canım bilmiyorum ne zaman gitsem iyi olur acaba ne zaman gideyim ?
benim eşim yıllar önce oldu bu ameliyatı bizim 5. deneme olacak sanırım daha bişey yokAynen canım varikosel. Bizimde şubatta olacak. İnşallah hamiş oluruz o zamana kadar dediğin gibi canım yaa. Eşinin varikoseli ne boyutta canım. Sorması ayıp sperm sayısı falan ne durumdaymış?
tatlım neyi bekliyorsun hemen git bence doktor kontrolü önemli :)Çok saol canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder!
elissss ılık su iç yaa çok üzüldüm tatlım bak her gün mükemmel olmayabilirama sen yine de pozitif ol çünkü bebiş düşünüyorsun :) geçmiş olsun insanlık hali illaki geç kalan oluyodur yaa sen takma bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?