2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kan testi de yaptinmi canim gorumcem 17 gunluk hamile cikmisti sen nasil bir hafta oluyor
Canım hayır yaptırmadım doktora gidicem o zaman doktor kan analızleri verdiricek ya her şeyi kontrol altına almak için herşey yolundamı diye o zaman vericem adetim gecikdi test yapıyorum hepsi iki çızgi

günaydın kızlarrrr;
nasılsınız neler oldu kimbilir ben yokken bayağıdır giremiyorum hamilelik iş güç arada testler ultrasonlar gerilmeler doktorların soru işareti dolu akışları açıkçası çok çok gergin mutsuz günler geçirdim ama artık olumsuz düşünmememye çalışıyorum mutlu olmaya ve minişimide mutlue tmeye çalışıyorum ...
bu arada bugün doğumgünüm :)))
mutlu olup günü hep gülerek olumlu geçirmey planlıyorum
eeeee sizlerden ne haberler neler oldu analtın bakalım

kizlar bugün itibariyle adetim bes gün gecikti ve testimde silik çıktı bi bkar mısınız kan testine yarin gidbilicem

Eklentiler

• 20141126_101621.webp
    170,5 KB · Görüntüleme: 100
ahh tatlım şofben alacaz biz deboyler kullanıyoruz ısıtmıyor maalesef o sorun bizde de var.. canım benim üşüdün sabah sabah demek dikkat et hastalanma

iyiki doğdun canım benim bebeişin de sağlıklı olsun inş :)

sağol canım teşkkürler yeni hamişler gördüm sitede çok güzel sen nasılsın
bizde tık yok tmbel yumurta vee spermlerimiz var sanırım eşim üniv. tede okuyor dün beraber gitik gezdik avm üniv. falan.. iyi geldi bugün okulda tatil bize evdeyim canım.. bebeği olan uzaktan akrabam diyor sana bebek görmeye geldim rüyamda hamile misin falan böyle kendimi kötü hissediyorum malum mu oluyor istediğimiz bu insanalara nedir anlamadım sen nasılsın, bak stres yapma benim arkadaşım 2. tüp denemsini yaptı ve şu taramaların hçbirine girmedi moral bozukluğu olmasın diye, sende öenmeseme o tür şeyleri herkese bi kulp buluyorlar rahat ol annesi bebişi gereksiz stresten uzak tut :)

tatlım sen testi kaçıncı gün yaptın bi de pozisyon neydi denediğin özel bişey oldu mu
Canım hiç benim adetim geçikmezdi adetim geçikeli 3 gün oldu dün test yapdım 3 tane çift çizgi çıkdı hepsi hala da adet olmadım göğüs ağrılarım çok elimi vuramıyorum dünden bu yana midem fena bulanıyor dün akşam kusdum bile.Ben doktora ovulasyon günümü hesaplatdım 9 Kasım ovulasyon günüm idi doktorda bana 5 Kasım'dan 12 kasımacan ilişkide olun dedi bizde öyle yapdık ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırıyordum 40-50 dakika öyle duruyordum işte benim yapdığım bu oldu yarın da doktora gidicem.

her gün mü oldu ilişki gün aşırı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…