- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
benim eşim yıllar önce oldu bu ameliyatı bizim 5. deneme olacak sanırım daha bişey yok
Canım hayır yaptırmadım doktora gidicem o zaman doktor kan analızleri verdiricek ya her şeyi kontrol altına almak için herşey yolundamı diye o zaman vericem adetim gecikdi test yapıyorum hepsi iki çızgikan testi de yaptinmi canim gorumcem 17 gunluk hamile cikmisti sen nasil bir hafta oluyor
Çok saol tatlım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder.Hayırlı olsun cnm çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) darısı bizlere inşallah
kullanımını oku ve başla canım öğleden sonra yap mümkünsegünaydın kızlar bişi sormak istiyorum bn ovulasyon testi aldım şuan yumurtlama dönemimdeyim yani 27-3 tarihleri arası gösteriyo takvim bugün yapsammı testi sizce
ahh tatlım şofben alacaz biz deboyler kullanıyoruz ısıtmıyorıhlamur ıcıyorum canım ama damgım ınanılmaz yanıyor bırazdan zencefıl ıcecıgım tesekkur ederım canım esıme patladım sabah sabah su rezıllıgımıze bak falan dıye esımde dershaneye gıdıyordu derse gırecem benım morlaımıbozma sabah sabah hadı kapat dedı kapattık su gergınlıgımı uzerımde atabılsem hayata gulumseyecegım canım :)
Bende bilmiyorum sitedeki hamilelik takfiminde hesapladım öyle yazdı doktora gidince doktor hesaplayacak kaç haftalık olduğunuKiz nasil 1.hafta oluyor bu gebelik :)
iyiki doğdun canım benim bebeişin de sağlıklı olsun inş :)günaydın kızlarrrr;
nasılsınız neler oldu kimbilir ben yokken bayağıdır giremiyorum hamilelik iş güç arada testler ultrasonlar gerilmeler doktorların soru işareti dolu akışları açıkçası çok çok gergin mutsuz günler geçirdim ama artık olumsuz düşünmememye çalışıyorum mutlu olmaya ve minişimide mutlue tmeye çalışıyorum ...
bu arada bugün doğumgünüm :)))
mutlu olup günü hep gülerek olumlu geçirmey planlıyorum
eeeee sizlerden ne haberler neler oldu analtın bakalım
hayırlı olsunkizlar bugün itibariyle adetim bes gün gecikti ve testimde silik çıktı bi bkar mısınız kan testine yarin gidbilicem
sağol canım teşkkürler yeni hamişler gördüm sitede çok güzel sen nasılsıniyiki doğdun canım benim bebeişin de sağlıklı olsun inş :)
bizde tık yok tmbel yumurta vee spermlerimiz var sanırımsağol canım teşkkürler yeni hamişler gördüm sitede çok güzel sen nasılsın
Canım hiç benim adetim geçikmezdi adetim geçikeli 3 gün oldu dün test yapdım 3 tane çift çizgi çıkdı hepsi hala da adet olmadım göğüs ağrılarım çok elimi vuramıyorum dünden bu yana midem fena bulanıyor dün akşam kusdum bile.Ben doktora ovulasyon günümü hesaplatdım 9 Kasım ovulasyon günüm idi doktorda bana 5 Kasım'dan 12 kasımacan ilişkide olun dedi bizde öyle yapdık ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırıyordum 40-50 dakika öyle duruyordum işte benim yapdığım bu oldu yarın da doktora gidicem.tatlım sen testi kaçıncı gün yaptınbi de pozisyon neydi denediğin özel bişey oldu mu
sormaaa bende ilçedeyim bi hormon testi bile yaptıramadımPamukprncess inşallah oyledir ve rabbim en kisa zamanda sizede nasib eder inşallah. ilcede oturuyorum o yuzden yarin gidicem merkezdeolsam coktan ogrenmistim cok gıcık bi durum
her gün mü oldu ilişki gün aşırı mıCanım hiç benim adetim geçikmezdi adetim geçikeli 3 gün oldu dün test yapdım 3 tane çift çizgi çıkdı hepsi hala da adet olmadım göğüs ağrılarım çok elimi vuramıyorum dünden bu yana midem fena bulanıyor dün akşam kusdum bile.Ben doktora ovulasyon günümü hesaplatdım 9 Kasım ovulasyon günüm idi doktorda bana 5 Kasım'dan 12 kasımacan ilişkide olun dedi bizde öyle yapdık ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırıyordum 40-50 dakika öyle duruyordum işte benim yapdığım bu oldu yarın da doktora gidicem.
tatlım benim eşim yumoş günlerinden birinde üniv.tede oluyor kısmet artık bakalım başladı çalışmalar bizde :) bu arada en son adet günün neyse bebiş ondan itibaren hesplanıyor 5. haftadasın muhtemelenHer gün oldu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?